Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
150 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 150 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Agents of S.H.I.E.L.D.
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 4 από 6
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Agents of S.H.I.E.L.D.
ουυυυ σιγουρα θα συνεχισει. δεν παιζει να κοπει. εχουν κανει τρομερα ανοιγματα. και νομιζω συνδεεται και με το age of ultron.
Ήγκικεν η ώρα!!!
- 2χ08:
- Τι ήταν αυτό χρυσό μου?! Στην αρχή μετά από τόσους αιώνες που είχα να το πιάσω- για να μην αναφέρω το γεγονός ότι είχα ξεχάσει ότι είχα δει τα 7 πρώτα επ. - δεν καταλάβαινα γρι κι είχα εστιάσει η κακομοίρα στα οικογενειακά θέματα του Γούορντ και της Σκάυ.
Μιλάμε το παλικάρι από τη ψυχανώμαλη οικογένεια προερχόταν? έλεος αλλά απ' ότι κατάλαβα στο τέλος τους καθάρισε ο "αιώνιος-καθίκι-επιστήμονας" ? or what else...
Και με τον τρελογιατρό/πατέρα της Σκάυ λέω "δέσαμε" αλλά τελικά αποδείχτηκε στο τέλος πως θέλει εκδίκηση ο κακομοίρης, κάτι μου λέει όμως πως δεν θα του βγει σε καλό.
*Ωραία σκηνή Χάντερ/Μπομπ , επιτέλους εκδηλώθηκαν αυτοί οι δυο. Τον Φίτζ τον βλέπω να είναι καλύτερα το χρυσό μου.
Αλλά... αλλά... γιατί μάναρε μου με στεναχωρείς, γιατί πηγαίνεις με το dark side δεν με λυπάσαι, καλά ο father θέλει να εκδικηθεί αλλά εσύ... εσύ... Αχ, πέστε που ότι διεισδύει μόνο κι μόνο για να κατασκοπεύσει το απόλυτο κακό, να αποσπάσει πληροφορίες... Αχ...
ΜΆΝΑΡΕ ΜΟΥ ΕΣΎ !!!!
+PLUS δεν καταλαβαίνει γρι από χαμένη πόλη κι οβελίσκο, αλλά φαίνεται πως το τελευταίο έχει κάποια υπερφυσική δύναμη + το οποίο βοήθησε κι το καθίκι να γίνει αιωνίως όμορφο και νέο παντοτινό...
*Eπίσης ξέχασα να αναφέρω τα εκπληκτικά flashback με την Carter
Δες μερικα επεισοδια να μπεις στο νοημα αν ειναι και μετα αν ακομα δεν καταλαβαινεις θα σου εξηγησω. Απλα ειναι καπως περιπλοκα τα πραγματα και μεγαααααλη ιστορια.
- 2χ09:
- Δεν ξέρω αν καλυτέρεψαν τα πράγματα, μα η ανακάλυψη της πόλης απ' την ομάδα δεν πήγε και τόσο καλά. Είχαμε απώλειες, καημένε μαυρούλη θα λείψεις στον Φίτζ, δεν θα έχει παρέα τώρα, να σου πω όμως αυτό είναι υπέρ της Σίμμονς, θα μείνει μαζί της, και νιώσε κάτι μωρή, μόνο σαν κολλητό πια , τι ισχυρό πλήγμα κι αυτό...
Η Μπόμπι έχει μυστικά απ' τον Χάντερ, δεν με ενδιαφέρουν τη δεδομένη στιγμή.
Η λουλουδού παίρνει βραβείο μλκς, καθότι μας βοήθησε να ξεδιαλύνουμε κάπως το μυστήριο, μπλε εξωγήινοι/ άνθρωποι ξεχωριστοί στον οβελίσκο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, βγάζω κάποια άκρη όχι κι τόσο.. αλλά οκ...
Τλχστν το καμάρι ήρθε, είδε , ΠΗΡΕ , κι απήλθε κι κυρίως δεν κατέρριψε, να το προσέχεις το κορίτσι καμάρι μου, μην του κάνεις κακό (θα προλάβει εκείνη δλδ κι θα σε τακτοποιήσει) αλλά μην κάνεις καμιά λαχτάρα... please...
*Αυτή η 33 εδώ μου κάθεται! Στα τάρταρα μωρή, κι εσύ να πέσεις στην τρύπα! Αμάν!!
Και γω
Συγνωμη... στο 2χ09 ηταν αυτο; ηταν τοσα επεισοδια απο τοτε;
- Σπόιλερ:
- ειχα στεναχωρηθει πολυ για τον Τριπ
Συγνωμη... στο 2χ09 ηταν αυτο; ηταν τοσα επεισοδια απο τοτε;
^Λάθος στο 2χ10 έγινε αυτό, ώρα του καλή, θα τον θυμόμαστε.
- 2Χ10:
- Τλχστν σώθηκε ο Μακ απ'ότι είδα, Ας περάσουμε όμως στα υπόλοιπα...
Το 'αιώνιο καθίκι' τα κακάρωσε, Αλλά ο Father είναι τέρμα παρανοϊκός και ανώμαλος, get out of here , we don't need your love. To μανάρι έσωσε την μικρή, αφού την απήγαγε πρώτα κι αυτή μετά τον χτύπησε (να την κατηγορήσω? όχι, μάλλον) κι το Ship πήρε την κάτω βόλτα με τον Γούορντ να διασώζεται απ'την 33 που δεν ξέρει σε ποιον να αφοσιωθεί κι αυτή έρε γλέντια...
Το πανηγύρι έγινε στα τούνελ, κάποιοι πέτρωσαν, ένας μόνο σώθηκε , (λουλουδού τέρμα παρανοϊκή κι αυτή, της άξιζε ότι έπαθε ) ευτυχώς. Αγκαλίτσες με Φιτζ/Σίμμονς, Φιλάκια Χάντερ/Μπομπ , Μέι/Κόλσον/Σκάυ (μπλιαξ δεν μου βγαίνει το Ντέιζι θυμίζει την αγαπητικιά του Ντόναλντ) κι είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, ενώ αναμένουμε να κάνει και την εμφάνιση του ο Αποστόλης για να 'δέσουμε' γενικότερα...
ΑΠΟΣΤΌΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ;;;;;!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΑΠΟΣΤΌΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!
αυτο ελεγα χθες. αλλα στο ψιλοεσωσα και δεν σε πολυσποιλεριασα ε;
Ποιο ειναι το αιωνιο καθικι;
Α καλααα κολλησες με τον Αποστολη πριν καν εμφανιστει!!
Ποιο ειναι το αιωνιο καθικι;
Α καλααα κολλησες με τον Αποστολη πριν καν εμφανιστει!!
Έχω ξεραθεί στο γέλιο με την προτελευταία σκηνή Μαρίνα. Θα σου πω...
- 2χ11:
- Κι εκεί που λέγαμε ότι η Ρένια δεν έχει στο ήλιο μοίρα κι έγινε αποκρουστική και καλά να πάθει ρε αδελφέ, αφού λύσσαξε να γίνει 'άγγελος' πετάγεται απ' το πουθενά ο αόματος και την παίρνει αγκαλιά σαν άλλος σούπερμαν...
Το κακόμοιρο το κορίτσι τι τραβάει μέχρι κι σε καραντίνα το βάλανε, καλά ο Φιτζ Θεούλης... Αλλά κάπως πρέπει να το ρυθμίσουμε το θέμα των εκρήξεων/σεισμών...
Τι ήταν αυτό ρε με το σκηνοθετημένο? Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη, στο τέλος ανακουφίστηκα όμως.
35.04 νομίζω, φώτο με πατέρα Τριπ και Μπάκυυυυυ Δεν είχε ούτε το μανάρι ούτε τον Αποστόλη αν κι μέχρι το 16ο ποιος ζει ποιος πεθαίνει...
*Μιλάμε ο μαζικός θάνατος, τους πήρε κι τους σήκωσε.
Κι ο Μακ με την Μπόμπι εξακολουθούν με τα μυστικά. Γιατί εγώ την ομάδα υποστήριξης δεν την πίστεψα.
Η ξαφνική χαρά του τρελογιατρού για την σούπερ-ήρωα κόρη... ασχολίαστη.
Σου ειπα, γι αυτο δεν συμπαθω τον Μακ. Δεν ειχα μπερδεψει τα ονοματα. απλα δεν τον παω τον Μακ. Την Μπομπι ομως την λατρευω.
Έλα μου!
- 2χ12:
- Καλό θα ήταν επιτέλους να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μεταξύ Χάντερ/Μπόμπι/Μακ γιατί η τελευταία σκηνή πολύ μου έσπασε τα νεύρα. Απ' ότι κατάλαβα φαίνεται σαν να μην τον θέλουν εκεί, για να τον προστατεύσουν αλλά δεν έχουν σχέση με την ΥΔΡΑ? κάτι τέτοιο... αλλά ευελπιστώ να μάθω.
Χάρηκα που είδα την Λαίδη Σιφ again αλλά η ιστορία/κατάσταση με τους μπλε αγγέλους/Κρι ή όπως αλλιώς λέγονται περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.
Επίσης δεν μ'αρέσει που όλοι καλά κρατάνε μούτρα στον Φιτζ, ΣΤΟΝ ΦΙΤΖ !!!! που σκοτώνεται για όλους εκεί μέσα, που ο κακομοίρης ήθελε μόνο να προστατέψει το κορίτσι, ΜΗ ΧΕ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ!
Όσο για το καημένο το κορίτσι, τι να πω, απομονώθηκε, ελπίζω όμως ακράδαντα ότι θα καταφέρει να το ελέγξει γιατί όπως είπε δεν θέλει να είναι έτσι. Αυτά!
- 2χ13:
- Kαι τώρα συγγνώμη πόσες ΑΣΠΊΔΕΣ υπάρχουν? Θα μας τρελάνουν τελείως?! Κι αυτός ο Χάντερ πια τα μύρια τόσα πρέπει να περάσει εξαιτίας των άλλων δυο?! Αμάν!
Κι αυτός ο αόματος-ακά Σούπερμαν τον άφησε τον τρελογιατρό να φύγει, ή του έκανε νόημα να
τον ακολουθήσει προς τον ανώτερο? Μας τα'χει κάνει κρόσια κι αυτός, κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του μπούρδες πετάει. Αnyway θα μάθουμε...
Κρίμα το κορίτσι, απ'ότι κατάλαβα θα αρχίσει να πετρώνει από μέσα or not? Τι περνάει κι αυτό μωλέ, κρίμα πια...
Νομίζω θα συνεχίσω κι άλλο απόψε, καθότι έχουμε έλλειψη κι απ' το μανάρι κι νιώθω λες κι είμαι υπό περιορισμό, ο Αποστόλης αργεί ακόμα κιόλας... Πάντως ο ψυχολόγος, καλός, πολύ καλός θα έλεγα, κρίμα Μέι, άφησες τόσο καλό παιδί!...
μισο μισο.... τι λες θα αρχισει να πετρωνει απο μεσα;
α και βλεπεις τωρα γιατι εχω σπαστει με τον Μακ;
α και βλεπεις τωρα γιατι εχω σπαστει με τον Μακ;
Δεν ξέρω αυτή την εντύπωση μου έδωσαν οι μώλωπες της, ότι θα γίνει πέτρα από μέσα, όπως ο Τριπ απέξω ας πούμε που πέτρωσε κι έσπασε, κάνω λάθος, ? λέω βλακεία ε?
Οχι, οχι. Δεν εχεις καταλαβει τι κανει; Προκαλει κινησεις στον περιβαλλον της. Αυτη για να μην τραυματισει τους γυρω της το εσωτερικευσε και προκαλεσε κινησεις εσωτερικα της που ειχε σαν αποτελεσμα να σπασουν κοκκαλα.
Ναι καλέ, τις εκρήξεις, τους σεισμούς/ταρακουνήματα τα κατάλαβα, ναι... Α, κινήσεις μέσα της, αμάν γι αυτό λιποθύμησε, άχου μωρέ το κακόμοιρο...
- 2x14:
- Βloody fucking hell! BLOODY HELL !!! Τέλος πάντων που μου έχουν χαλάσει τα ships εκεί μέσα κι δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο... Όλη την ώρα βλέπω Fitz/Simmons στα μαχαίρια κι μέσα στη ψύχρα, δεν εμπιστεύεται πλέον κανείς κανέναν... Μόνο Κόλσον/Σκάυ αλλά κι αυτό πόσο ακόμα...
Μου χώρισαν κι Μπόμπι/Χάντερ, έφυγε ο κακομοίρης, φαντάσου σοκ που υπέστη, μου ήρθε να την αρπάξω κι την άλλη απ' τις ξανθιές μπούκλες και να την πετάξω στη θάλασσα, ώστε καινούργια Ασπίδα ε? Κι θέλουν να μου εκθρονίσουν τον Κόλσον ε? Άντε να σας δω, άντε να σας δω...
Το απομόνωσαν το καημένο το κορίτσι, αλλά κάτι μου λέει θα επιστρέψει στην ενεργό δράση again. Δεν μπορεί. Με τον Τάμπολτ και την γυναίκα του τι γέλιο έριξα δεν λέγεται... And Last but not least....
^
AΠΌΣΤΟΛΕ ?????????????????????!!!!!!!!!!!!
Ειδες τωρα για ποιο λογο δεν συμπαθουσα τον Μακ και ελεγα οτι ειναι προδοτης;
^Κι αυτός κι η άλλη η μπουκλού τα ίδια σκ@τ@!!
Άντε να δω τι θα γίνει ... άντε να δω...
Άντε να δω τι θα γίνει ... άντε να δω...
^Δεν ξέρω... θα δείξει, ανάλογα με τις κινήσεις της... Πάντως κι οι δυο μου φάνηκε αισθάνονται διάφορα ο ένας για τον άλλον, παρόλο που χώρισαν έτσι... θα δείξει...
θα δεις παρακατω. ειδικα προς το τελος!! τα τελευταια 2-3 επ δηλαδη. γινεται κατι που μετα δεν θα μπορεις να πεις οτι δεν πας την μπομπι.
- 2x15:
- Η τελευταία σκηνή, πονηρούλη Χάντερ, ώστε στις Μπαχάμες κρυβόσουν εδώ κι ένα επ.;;!! Ο κακός χαμός πάλι έγινε, ξεκίνησαν εμφύλιο μεταξύ τους, τα πήρα ολίγον στο κρανίο με αυτήν την Μπάρμπαρα αλλά θέλω να δω πόσο θα το τραβήξει...
Ο Κόλσον ξέφυγε ευτυχώς, με την εξαιρετική βοήθεια της Μέι πάντα, κι η Σκάι νομίζω έπραξε το σωστό καιρός ήταν... Ε δεν πήγαινε άλλο.
Το μανάρι έλειπε but that's ok! cause Apostolos is coming !!!!
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 4 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*