Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
125 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 125 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Agents of S.H.I.E.L.D.
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 5 από 6
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Agents of S.H.I.E.L.D.
ουτε καν τριγωνα^ δεν υπαρχει πια το ward/skye
ΒΕΒΑΙΑ το εννοουσα οχι απο αποψη ερωτικων αλλα αποψη εξελιξη της υποθεσης!
ΒΕΒΑΙΑ το εννοουσα οχι απο αποψη ερωτικων αλλα αποψη εξελιξη της υποθεσης!
Τι μας το σέρβιραν απ' την αρχή τότενες? Τώρα θέλουμε κι άλλη δόση, πάντα υπάρχει το επιδόρπιο του Αποστόλη όμως.
ε δεεεε ξερω! παντως αυτα τα επεισοδια 16-17-18 και μετα 19-20 και το διπλο φιναλε ηταν πιστευω τα καλυτερα. συνδεονται και με το age of ultron σε καποια φαση.
αντε ωραια, χαιρομαι. σε περιμενω λοιπον οποτε τα δεις! ειδικα τα σχολια για τον... αποστολη!!
Κι εδώ έχουμε ήδη ολοκληρώσει κι μάλλον το καλοκαίρι του 2016 θα πιάσουμε την 3η σεζόν, απλά λίγο πριν το φινάλε είχα κάνει αυτή τη δήλωση...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!! (Ξέρετε πολύ καλά σε τι αναφέρομαι, καιρός για καινούργια ships ! it's over πάρτε το χαμπάρι εγώ το πήρα κι άρχισα να γράφω, δεν πειράζει θα τα βρουν γραπτώς. )
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ OBJECT 33!!!!
και μετά το φινάλε...
Η ικανοποίηση μου στο φινάλε όσον αφορά Ward/object 33 δεν περιγράφεται,
όσον αφορά τα υπόλοιπα, προσοχή στο λάδι που βάζουμε στην σαλάτα, την Σίμμονς να ζήσουμε να την θυμόμαστε κι εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο Kόλσον-Χουκ
Αυτά, είχαμε 3χ01 on air προχθές νομίζω, προς το παρόν βλέπουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!! (Ξέρετε πολύ καλά σε τι αναφέρομαι, καιρός για καινούργια ships ! it's over πάρτε το χαμπάρι εγώ το πήρα κι άρχισα να γράφω, δεν πειράζει θα τα βρουν γραπτώς. )
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ OBJECT 33!!!!
και μετά το φινάλε...
Η ικανοποίηση μου στο φινάλε όσον αφορά Ward/object 33 δεν περιγράφεται,
όσον αφορά τα υπόλοιπα, προσοχή στο λάδι που βάζουμε στην σαλάτα, την Σίμμονς να ζήσουμε να την θυμόμαστε κι εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο Kόλσον-Χουκ
Αυτά, είχαμε 3χ01 on air προχθές νομίζω, προς το παρόν βλέπουμε.
Κι ούτε πρόκειται, καλό καλοκαίρι 2016, τότε μάλλον θα πιάσω την 3η σεζόν!
Καθότι παίρνουν άλλα σειρά τώρα.
Καθότι παίρνουν άλλα σειρά τώρα.
μπορω να το αφησω μονο μερικες μερες αντε μερικες βδομαδες οταν ειναι σειρα που με πορωνει πολυ οπως το agents of shield
* In March 2016, Agents of S.H.I.E.L.D. was renewed for a fourth season, scheduled to premiere on September 20, 2016.
^Χαίρομαι, χαίρομαι, although δεν ξέρω ακόμα πότε θα ξεκινήσω την 3η σεζόν.
^Χαίρομαι, χαίρομαι, although δεν ξέρω ακόμα πότε θα ξεκινήσω την 3η σεζόν.
^Δυο παλικάρια χάθηκαν , είναι να μην σε κουράσει.
Η απώλεια είναι εξοντωτική.
Η απώλεια είναι εξοντωτική.
Σε ποια παλικαρια αναφερεσαι;
Ας πουμε εμενα μου ελειπε ο Τριπ αλλα δεν νομιζω να εννοεις αυτον. Ο ενας θα ειναι μαλλον ο Γουορντ. Ο οποιος να σου θυμισω οτι πλεον δεν ηταν ο Γουορντ και αρα παλικαρι... Και μετα απο τοσους κυκλους που εχει επιβιωσει ο ηθοποιος πραγματικα δεν ξερω τι θα κανουν στον επομενο...
Ας πουμε εμενα μου ελειπε ο Τριπ αλλα δεν νομιζω να εννοεις αυτον. Ο ενας θα ειναι μαλλον ο Γουορντ. Ο οποιος να σου θυμισω οτι πλεον δεν ηταν ο Γουορντ και αρα παλικαρι... Και μετα απο τοσους κυκλους που εχει επιβιωσει ο ηθοποιος πραγματικα δεν ξερω τι θα κανουν στον επομενο...
Eίδα κάπου και τον Απόστολο, να υποδύεται τον Captain America and falling, falling, falling...
Νομίζω ο άλλος αποχώρησε για τα καλά δυστυχώς..
Νομίζω ο άλλος αποχώρησε για τα καλά δυστυχώς..
Χωρίς ακόμα η Dalia να έχει πιάσει την 3η σεζόν ακόμα, (για την 4η ούτε λόγος) θέλει να κάνει μια δήλωση - spoiler...
Είμαι η Dalia και μόλις τελείωσα, καληνύχτα σας
- :
TON ΘΕΛΩ ΣΤΟΝ REAL WORLD, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΠ' ΤΟ FRAMEWORK, ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ !!
ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ 5η ΣΕΖΟΝ ΤΟ ΣΕΞ WARD/SKYE ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Η DALIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι η Dalia και μόλις τελείωσα, καληνύχτα σας
Ρε μου αρεσε παρα πολυ
Παιχτηκε το φιναλε του κυκλου. Και εχει ανανεωθει για 5ο κυκλο. Επισης να πουμε οτι του χρονου στο καναλι θα παιζει και το μαρβελ'ς ινχιουμανς.
http://www.imdb.com/title/tt4154858/
- Σπόιλερ:
- αυτη η εκδοχη του! Μεχρι που σκεφτομουν μηπως υπαρχει τροπος να τον βγαλουμε απο εκει και να τον κρατησουμε <3
Επισης να καναμε το ιδιο και για Τριπ <3
Παιχτηκε το φιναλε του κυκλου. Και εχει ανανεωθει για 5ο κυκλο. Επισης να πουμε οτι του χρονου στο καναλι θα παιζει και το μαρβελ'ς ινχιουμανς.
http://www.imdb.com/title/tt4154858/
Σελίδα 5 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 5 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits