Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
97 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 97 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Agents of S.H.I.E.L.D.
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 3 από 6
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Agents of S.H.I.E.L.D.
- 2χ05 σποιλερ:
- επιστρεφει η τζεμμα. αλλα γαμω το δεν φαινεται να εχει ερωτικα αισθηματα γι αυτον. τουλαχιστον ετσι το επαιξαν. ο φιτζ λιωνει για παρτι της. αλλα αυτη τον βλεπει σαν φιλο. τον νοιαζεται αλλα φοβαται τα συναισθηματα του γι αυτην.
και δεν θελω. τους θελω μαζι. και αγαπημενους. και ευτυχισμενους
Ε είναι ηλιθια πέρα για πέρα καλώς σήμερα θα δω 2χ04 μπορεί κι 2χ05 ακούς εκεί να μη θέλει το παιδί! Καλά του άλλου του προδότη του αξίζουν τα τσαλιμια που του κάνει η άλλη αλλά όχι κι στον Φιτζ που έχει φιλήσει κατουρημενες ποδιές να πούμε! !!!!
πραγματικα δε ξερω τι να πω. θα περιμενω το επομενο επ. προσπαθω να μην βγαλω συμπερασματα αλλα... θελω φιτζσιμμονς!
- 2X04:
- Πόσο χαίρομαι για τον Φιτζ, το αγοράκι μου πραγματικά, πόσο χαίρομαι,είμαι τόσο συγκινημένη αλλά... πραγματικά γυρίστε την Τζέμα πίσω, την χρειάζεται.
Χάντερ σε ευχαριστώ, ανέβηκες νομίζω στα μάτια μου, όλα καλά, (μακριά απ'την μικρή)
Είπαμε της αρέσει το ρεμάλι του υπογείου. lol!
Τελικά ο Τάλμποτ συνεργάζεται με την Ύδρα ή όχι;;!! Μάλλον όχι ε;!lol!
Η λουλουδού την έχει βαμμένη και... τι γέλιο στην αρχή με την Μέι έλεος...giggle giggle
Όπως είπε κι η Σκάυ, "Όσα δεν είπε στην 1η σεζόν τα είπε τώρα"
Αμ το γέλιο καρακάξας... ;! Θεϊκό...
Κόλσον χρυσέ μου λύσσαξες πια με το σχέδιο, δεν θέλει να σε σκοτώσει η γυναίκα λέμε!
She has feelings for you, did you her face while she was dancing with you.
U 2 of u, y were so HOTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θυμησε μου τι εκανε ο Χατνερ στο 4ο...
Ο Ταλμποτ....
Με τα αγγλικα τι λες; γιατι δε σε πολυπιανω
Ο Ταλμποτ....
- Σπόιλερ:
- Οχι. Αυτος που ηταν στο εβεντ ηταν ενας της Χάιντρα που φορουσε μασκα. Οπως η μασκα που φορουσε η Νατασσα στο Winter Soldier δηλαδη. Οπως η μασκα που εβαλε η αλλη και εμφανιστηκε σαν Μελιντα Μευ.
Με τα αγγλικα τι λες; γιατι δε σε πολυπιανω
^Ήταν μαζί με τον Φιτζ στα μηχανολογικά και έσωσαν το σκάφος, επίσης όταν μίλησε about his feelings, τον ενθάρρυνε άχου το μωλέ...
Στα αγγλικά γράφω πως η Μέι πιθανόν να έχει αισθήματα για τον Κόλσον κι ίσως αυτός+άλλους λόγους επίσης να μην θέλει με την καμία να τον σκοτώσει.
Ευχαριστώ για το spoiler btw.
Στα αγγλικά γράφω πως η Μέι πιθανόν να έχει αισθήματα για τον Κόλσον κι ίσως αυτός+άλλους λόγους επίσης να μην θέλει με την καμία να τον σκοτώσει.
Ευχαριστώ για το spoiler btw.
Αχ ναι ναι και μου αρεσε πολυ στο τελος με τις μπυρες. brotp
Εγω θελω να δω Κολσον-Μευ. Απο τον προηγουμενο κυκλο. Και ειχα ψιλοεκνευριστει οταν ο Κολσον εμαθε για Μευ-Γουορντ και αντιδρασε πολυ κουλ. Ηθελα να χε ζηλεψει.
Εγω θελω να δω Κολσον-Μευ. Απο τον προηγουμενο κυκλο. Και ειχα ψιλοεκνευριστει οταν ο Κολσον εμαθε για Μευ-Γουορντ και αντιδρασε πολυ κουλ. Ηθελα να χε ζηλεψει.
- 2Χ05:
- Έλα;;!!! Η Σκάι μαθαίνει την αλήθεια επιτέλους, κι τα παίρνει κρανίο.
Η λουλουδού τελικά τι τύχη να είχε που δεν της βγήκε η συμφωνία, ποιος χ***;!
Δόξα το Θεό το κορίτσι γύρισε στη βάση του, αλλά αντί ρε χαμένη να τρέξεις στην αγκαλιά του
αγοριού τον ρωτάς ένα ξερό: Πως είσαι;! , πως να ναι μωρή έτσι που τον κατάντησες τον
κακομοίρη;;!!! Μπόμπι by my wife please, i love you!
Πόσο σίγουρη ήμουν για την διαβολεμένη πρώην, το'ξερα πως εκείνη κι ο Χάντερ θα είχαν θέματα.
Μάλιστα ο father τέρας μας βγήκε τελικά έτοιμος να συνεργαστεί κι με τα άλλα τέρατα για να
βγάλει την ΑΣΠΙΔΑ απ'την μέση.
Το βλέμμα του προδότη όταν την ρώτησε για τις γραφές, η ανακούφιση του...
Χριστέ μου, την ΑΓΑΠΆΕΙ!!!! :bigheart: :bigheart: :bigheart: :bigheart: :bigheart: :bigheart:
αχ καλε ναι!! φανταστειτε δηλαδη τι σκεφτοταν! ο γκαρετ ηταν μεχρι προσφατα ο μονος ανθρωπος που αγαπουσε. ηταν ο μεγαλος του αδερφος, ο πατερας του, ο φιλος του, ο εκπαιδευτης του, ο σωτηρας του. και τον ειδε να τρελαινεται μπροστα στα ματια του.
- και τωρα στο 2χ05:
- η σκαυ του δειχνει τα ιδια συμβολα. και ανησυχει, φοβαται -τρεμει- οτι μπορει να εχει αρχισει και αυτη τα συμβολα. η σκαυ που ειναι το πιο αγνο και φωτεινο πραγμα στη ζωη του εδω και καιρο. με τον γκαρετ σχεδον τρελαθηκε και αυτος. αν συνεβαινε τη σκαυ νομιζω πως θα επιχειρουσε να αυτοκτονησει γιατι δεν θα το αντεχε. η ανακουφιση του σε αυτο τo gif ειναι επισης προφανης και μου κανει εντυπωση. και χαιρομαι. γιατι αυτο το "δεν θα σου πω ποτε ψεματα" το εχει υιοθετησει και δεν της κρυβει ουτε τα συναισθηματα του. ειναι εντελως ανοιχτος και ειλικρινης για την σκαυ.
- 2χ06:
- Τι στα διάλα, κακός χαμός εκεί μέσα... Πολλά είχαμε κι έγιναν, τώρα για την εξέλιξη τους, είδωμεν... :wtf:
Hanter/Bobby make a child for me please... καταπληκτική χημεία αυτοί οι δύο.:heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
Δεν μ'άρεσε η στάση της Σίμμονς προς τον Φιτζ, δεν ξέρω αν όντως τον καταλαβαίνει ή όχι,
επίσης με πείραξε η διάγνωση του μαύρου, ότι δεν του κάνει καλό η παρουσία της γι αυτό έφυγε;
what the hell??!! :roll:
Tώρα όσον αφορά τα δυο αδέλφια ποιον να πιστέψεις τον προδότη ή τον γερουσιαστά; Δεν ξέρω
ύπουλοι μου φαίνονται κι οι δυο, πάντως ο μικρός στο τέλος το έσκασε, κι δεν πρέπει να ήταν
σχεδιασμένο απ'τον Κόλσον μπαααα όχι σίγουρα μετά απ'αυτά που του είπε... :evil:
κι το "Θα σε σκοτώσω" της Σίμμονς χμ... αλλά βρε Σκάυ δείξει μωρή κι εσύ λίγο πως νοιάζεσαι...
μιλάμε λιώνει για σένα ο άνθρωπος/προδότης...:lol!:
Απ'την τελευταία σκηνή νόημα δεν έβγαλα sorry, δεν κατάλαβα γρι... αυτά. :lol!:
Ειδες που σου ειπα για Χατνερ; Επεμενες εσυ γιατι νομιζες οτι παει για Χατνερ-Σκαυ
Ποια τελευταια σκηνη; Δε θυμαμαι....
Ποια τελευταια σκηνη; Δε θυμαμαι....
Ένας μωρέ με κάτι τατουάζ που αντέχει στον πόνο για να θυμάται. .. κάτι τέτοιο.
Δεν έμοιαζε κι πολύ με τον πάτε της απ όσο ξέρω απ τα προηγούμενα κανένας άσχετος θα ήταν.
Ναι ωραία συγχαρητήρια μπράβο είστε ή καλύτερη! Αλλά τι στα κομμάτια θα κάνει αυτός εκεί μέσα; :-p
φανταζομαι πως ακομα δεν ξερουμε γιατι τον εψαξα με αυτο το ονομα και δεν βρηκα τιποτα.
- 2χ07:
- Ανατριχιαστικό το 7ο επ. είναι αλήθεια, αλλά τέλος πάντων μάθαμε τι σημαίνουμε τα σχεδιαγράμματα.
Αλλά ειλικρινά αν ξαναδώ τον Κόλσον να σχεδιάζει θα τρελαθώ. :suicide:
Τλχστν ο σφαγέας πιάστηκε. Το μανάρι στέλνει δωράκια και δίνει υποσχέσεις και φυσικά στο τέλος
κόντεψε να μου πέσει το σαγόνι, ΤΙ'ΣΑΙ ΣΥ ΜΑΝΆΡΙ ΜΟΥ;;;!!! :faint: :bigheart:
Άσχετο αλλά εκεί με την Μπόμπι στο κτελ τι γέλιο, είναι καλός, πολύ καλός, αλλά δεν το ανατίναξε
το πούλμαν στο τέλος όμως χεχεχε... Εγώ θέλω να δω Γουορντ και Χάντερ να έρχονται στα μαχαίρια μεταξύ τους, θέλω να πω μέσω αντίλογου, εκεί θα γελάσω πολύ όμως. :lol!:
Η σκηνή με τη μηχανή χρόνου, Παναγία μου, Γλυκιά σκηνή με Φίτζ και μαυρούλη να παίζουν ηλεκτρονικά. :heartbeat:
αφου ειπε ρε, πως δε θελει πια να σχεδιαζει.
το μαναρι εγω το προτιμουσα με γενια. ισως οχι τοσο μουσι αλλα το τοσο στρατιωτικο δε μ αρε
το μαναρι εγω το προτιμουσα με γενια. ισως οχι τοσο μουσι αλλα το τοσο στρατιωτικο δε μ αρε
^Mπορεί να το είπε αλλά θα το δούμε στην πορεία.
Συμφωνώ αλλά όπως κι αν είναι -κι ψώνιο ακόμα- τον αγαπώ.
Συμφωνώ αλλά όπως κι αν είναι -κι ψώνιο ακόμα- τον αγαπώ.
Κι εδώ πρέπει να συνεχίσουμε, αλλά δεν έχω ιδέα αν θα έχουμε ανανέωση, αν μάθω κάτι θα ενημερώσω εκτός κι αν με προλάβετε
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 3 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*