Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
120 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 120 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Agents of S.H.I.E.L.D.
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 2 από 6
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Agents of S.H.I.E.L.D.
μα με ποιον θα σχολιαζω εγω; σε ποιον θα λεω τον πονο μου χωρις να σποιλεριαζω;
Καλέ μη μου κλαις πέσανε όλα τα σίριαλ μαζί τι να κάνω, ; αφού τώρα βλέπω δύο κι μόλις τελειώσω αυτά πρέπει να ξεκινήσω αλλά δύο:-Ρ
ρε ναι γιατι εχουμε εξελιξεις! και εχω fitzsimmons και skyward συναισθηματα
το ward τον κακομοιρο το λυπηθηκε η ψυχη μου στο 2x01. στο 2χ02 δεν τον είχαμε αλλα ελπιζω για το 3ο *.* ειδικα λογω του νεου χαρακτήρα που εμφανιστηκε στο τελος του 2χ02 για τον οποιο εχει πληροφοριες ο Ward να δωσει στη Skye σχετικα...
δε σε σποιλεριαζω όμως, ε;
δε σε σποιλεριαζω όμως, ε;
^Πες ότι θες, αφού ούτως ή άλλως θα τα δω , εκφράσου ελεύθερα. Ναι λόγω φυλάκισης δεν θα τον χαιρόμαστε σε όλα τα επ. είναι η αλήθεια.
ΜΑΡΊΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ;;;!!! ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΡΊΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ;;;!!! ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙΙΙΙΙ καποια από αυτά τα ειχα δει στο μικρο προμο που εβαλαν μετα το 2χ02. βεβαια αυτό ηταν καπως extended.
edit
- 2χ02-2χ03 σποιλερ:
- ο φιτζ κανει τωρα παρεα με έναν και ελπιζω να μην τον πληγωσει γιατι με την σιμμονς στην χάιντρα και τον γουορντ φυλακισμενο η ψυχικη του κατασταση κρεμμεται από μια κλωστη.
στην αρχη του προμο ηταν η σκυε ή η ρευνα; θα βαλω να το ξαναδω γιατι δεν το πιασα καλα
edit
- Σπόιλερ:
- βασικα... καμια από τις δυο. άλλη φανηκε. ποια όμως;
Δεν ξέρω τι να σου πω δεν το έχω ξεκίνησε ακόμα άκρη δεν βγάζω το σίγουρο είναι πως μόλις είδα το προμο αυτό τρελάθηκα.
Λογω Σιμμονς;
- η οποια:
- νομιζω ειναι αυτη στο τρειλερ στην αρχη
- Σπόιλερ:
- νομιζω τη βασανισαν για να γινει υδρα..
Ναι, παρακαλώ; Εδώ ΑΣΠΙΔΑ , με λαμβάνει κανείς;:lol!:
Όβερ...!!! :lol!: :lol!:
- 4χ01:
- Ωραία ξεκινήσαμε, με Κάρτερ στην αρχή,Πέιτζ Κάρτερ, όχι ότι κι ότι, κι λίγο Captain America να έδειχναν δεν θα με χάλαγε. :lol!:
Χάρηκα που είδα Ζήνα κι το new team μαζί με το παλιό, αν κι μας έφυγαν νωρίς και μόνο ο
σπαστικός Χάντερ έμεινε ζωντανός. Anyway...:lol!:
Αυτός ο Τάμπολτ τι σπασίκλας Θεέ μου, καλά κάναν κι τον άφησαν με τα σώβρακα στο τέλος.
ΌΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΏ, ΌΧΙ , ΌΧΙ, ΌΧΙ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΣΟΥ ΈΚΑΝΕ Η ΆΛΛΗ ΚΙ ΣΕ ΑΠΈΡΡΙΨΕ
ΚΙ ΣΟΥ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΎΡΗ ΚΡΈΑΣ,:evil_laugh: :evil_laugh: :evil_laugh: (αν κι σε έκοψε σε κομβικό σημείο βέβαια όσον αφορά τον father αλλά anyway):lol!:
Βλέποντας την κατάσταση του Φιτζ δεν σε λυπάμαι καθόλου ρε ουστ, πάει το μανάρι μου, αποτρελάθηκε, λείπει κι η άλλη απούσα δεν τον σώζει τίποτα, Φιτζ, αγόρι μου,:( παλικάρι μου
τι σου έκανε ο προδότης, την κατάρα μου να'χει το τέρας της ομορφιάς!!
Και το τέρας στο τέλος πήρε τον Οβελίσκο που ιδέα δεν έχω τι είναι.:lol!:
Edit: Αυτός ο καθηγητής στο τέλος τέλος πως μπόρεσε και παρέμεινε τόσο νέος κι όμορφος
απ'το 1945? Οέο?... :lol!:
Όβερ...!!! :lol!: :lol!:
Αχ ναι Πειτζ
Εκαναν και spin off δικο της. το σκεφτομουν σημερα.
Τον Χατνερ θα τον συμπαθησεις. Ειναι γλυκας.
Εκαναν και spin off δικο της. το σκεφτομουν σημερα.
Τον Χατνερ θα τον συμπαθησεις. Ειναι γλυκας.
^Όχι τον σιχαίνομαι, μουαχαχα προτιμώ τον άλλον τον προδότη που έχουν κλεισμένο στο υπόγειο.
Εννοείς την σκηνή στο πρώτο επ. σαν spin off?
Εννοείς την σκηνή στο πρώτο επ. σαν spin off?
Ρε δε μπορεις να πεις οτι σιχαινεσαι εναν χαρακτηρα απο ενα μονο επεισοδιο. Που δεν ηταν και ο κεντρικος χαρακτηρας ξερω γω του επεισοδιου. Δωσε του χρονο.
Αν μου ελεγες με το πρωτο επεισοδιο που εμφανιζοταν ο Gregor Clegane ή ο Ramsey Bolton στο Game of thrones οτι τον/τους μισεις τοτε θα το δεχομουν.
Την πρωτη σκηνη την εβαλαν κυριως για το spin off
to οποιο απο οτι βλεπω τωρα θα ξεκινησει τον γεναρη του 2015.
Αν μου ελεγες με το πρωτο επεισοδιο που εμφανιζοταν ο Gregor Clegane ή ο Ramsey Bolton στο Game of thrones οτι τον/τους μισεις τοτε θα το δεχομουν.
Την πρωτη σκηνη την εβαλαν κυριως για το spin off
to οποιο απο οτι βλεπω τωρα θα ξεκινησει τον γεναρη του 2015.
Α! Ενδιαφέρον. . Καλά θα δούμε όσον αφορά αυτόν γιατί εγώ την θέλω την Σκαι με τον άλλον χαχαχα
Την Σκυε και γω με τον Ward την θελω. Αυτο δεν συμαινει οτι πρεπει να αντιπαθησω τον Χατνερ
Και συνεχίζω ακάθεκτη
- 2χ02:
- Καλά αυτός ο αρχηγός της ΥΔΡΑ απ'το 1940 τι παίρνει και διατηρείται τόσο νέος.
Έλα;;!!! εμφανίστηκε η λουλουδού πάλι, και άρπαξε τον Οβελίσκο και δεν την
πείραξε καν... Και συνεργάζεται με τον πατέρα της Σκάι (ο οποίος is alive) ...
Το τέρας εξουδετερώθηκε, ο Χάντερ μου την σπάει, δεν ξέρω γιατί... :lol!: :lol!: :lol!: Το επ. δεν είχε τον προδότη μέσα αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας...
Φιτζ αγόρι μου... :( :( :(
Πρωτελευταία σκηνή με Κόλσον, τι ζόρια τραβάει κι αυτός , κάνει σχεδιαγράμματα σε τοίχους, τι είδους θεραπεία σε ασθένεια, επεισόδιο, κρίση είναι αυτή ας ήξερα; :roll:
- 2χ03:
- Εμ καλά το υποπτευόμουν εγώ το κορίτσι το χουν στείλει να κάνει βρωμοδουλειά, αλλά προς το παρόν την σκαπούλαρε, αλλά αν υποστεί πλύση εγκεφάλου όπως το υποκείμενο υπαριθμόν 33 την βάψαμε για τα καλά... :P
Πόσο γουστάρω τις σκηνές του προδότη με την Σκάι που δεν τον αφήνει να μιλήσει
και του γυρνάει την πλάτη στα μούτρα, αλλά στο τέλος η σκηνή πόνεσε... κι αυτό το ρολόι πια, τι στα κομμάτια ρόλο παίζει. Είχε κι το πρώτο της θύμα η μικρή γι αυτό
ήταν έτσι σκ@τ@ , άκουσε και την λέξη 'πατέρας'... αναστατώθηκε.
Η σκηνή με Φιτζ/Γουορντ ω Χριστέ μου τι κλάμα, τι πόνος, ... Πάντως το παλικάρι
επανέρχεται, θα γίνει καλά, έχω πίστη κι ελπίζω ... καλά του έκανε του αλλουνού
πάντως, να τον πήγε, αλλά όπως είπε το κακόμοιρο δεν είναι δολοφόνος. :(
Χάντερ, κοντά τα χέρια σου πολύ κολλάς στη μικρή κι δεν μ'αρέσει... :lol!:
Επίσης χαίρομαι που ο μαυρούλης κάνει παρέα με τον Φιτζ , μιλάνε και τον βοηθάει/καθησυχάζει. :)
ΡεDalia έγραψε:Και συνεχίζω ακάθεκτη
- 2χ02:
Καλά αυτός ο αρχηγός της ΥΔΡΑ απ'το 1940 τι παίρνει και διατηρείται τόσο νέος.
Φιτζ αγόρι μου... :( :( :(
- Σπόιλερ:
- Ποιος σου ειπε οτι ο αρχηγος της Hydra ειναι αυτος που ηταν το 1940; Καμια σχεση. Πως σου ρθε;
Αχ ναι ο Φιτζ. Ειδικα στα πρωτα επεισοδια.
Dalia έγραψε:
- 2χ03:
Πόσο γουστάρω τις σκηνές του προδότη με την Σκάι που δεν τον αφήνει να μιλήσει και του γυρνάει την πλάτη στα μούτρα, αλλά στο τέλος η σκηνή πόνεσε...
Η σκηνή με Φιτζ/Γουορντ ω Χριστέ μου τι κλάμα, τι πόνος... Πάντως το παλικάρι επανέρχεται, θα γίνει καλά, έχω πίστη κι ελπίζω...
Επίσης χαίρομαι που ο μαυρούλης κάνει παρέα με τον Φιτζ , μιλάνε και τον βοηθάει/καθησυχάζει. :)
Χάντερ, κοντά τα χέρια σου πολύ κολλάς στη μικρή κι δεν μ'αρέσει... :lol!:
- Σπόιλερ:
- και γω, και γω!! ειναι απο τα καλυτερα κομματια του επεισοδιου. θελω να τον συγχωρεσει, να τον εμπιστευτει καποια στιγμη με τον καιρο.
Καλα ναι, η σκηνη Φιτζ/Γουορντ ηταν οντως πολυ δυνατη. Και συμφωνω για τον μαυρο. Μ αρεσει και μενα που κανουν παρεα. Και μαλιστα στο επομενο επ θα δεις και κατι παραπανω Βεβαια μαλλον δεν θα το εκλαβεις ετσι και θα εκνευριστεις οταν στο πω αφου σχολιασεις το επ αλλα γουατεβερ.
Ρε εχεις παρεξησει τον Χατνερ! Εγω με την Σκαυ τον βλεπω σαν να ειναι ο μεγαλος της αδερφος ή κουνιαδος ή θειος. Κατι τετοιο. Δεν φαινεται πουθενα να την γουσταρει ούτε η Σκαυ να γουσταρει αυτον. Νομιζω την βλεπει σαν το παιδι που θα μπορουσε να ειχε με την Χαρτλευ ή καπως ετσι. Δεν το βλεπω καθολου ερωτικο. Ειδικα αν δεις και το παρακατω επ θα καταλαβεις πως θα προχωρησουν την ιστορια του.
Την ίδια ηλικία έχουν μη με δουλεύεις έκτος κι αν την βλέπει σαν μια αδελφή που θα ήθελε να έχει. Αυτό να το δεχτώ. Έτσι μου φάνηκε αλλά μάλλον έκανα λάθος. Ρε φοβάμαι για την Τζεμα .
- Σπόιλερ:
- και καλα πως θα ηταν η κορη του με την χαρτλευ οταν μεγαλωνε. καπως ετσι το φανταζομαι. σαν προστατευτικος big brother γιατι βλεπει σε αυτην χαρακτηριστικα της γυναικας που αγαπουσε. αυτο δεν σημαινει οτι ερωτευτηκε την σκαυ. το αντιθετο. δεν θα μπορει ποτε να την ερωτευτει γιατι θα του θυμιζει υπερβολικα την χαρτλευ.
θα δεις παρακατω! ολα θα πανε καλα!
Το ελπίζω να μην απλώσει τις χερουκλες του. Μακάρι ρε να ναι καλά το κορίτσι να ξανά ανταμωσει με τον Φιτζ το παλικάρι μου :'(
αν μεχρι τα χριστουγεννα δεν τα χουν φτιαξει επισημα δεν ξερω και γω τι θα κανω! θα αρχισω να γραφω φανφικ
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 2 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*