Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
122 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 122 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Agents of S.H.I.E.L.D.
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 1 από 6
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Agents of S.H.I.E.L.D.
Agents of S.H.I.E.L.D.
Μετά την παγκόσμια επιτυχία των μαρβελικών κινηματογραφικών παραγωγών, με αποκορύφωμα τους «Εκδικητές», δεν ξαφνιάζει η απόφαση της εταιρείας να δώσει υλικό στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC για μια σειρά με ήρωες τους «Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.», σε μια εποχή μάλιστα που η τηλεόραση διεκδικεί μεγάλο κομμάτι της πίτας του πιο σύγχρονου, υψηλού προφίλ entertainment.
Ο Clark Gregg επανέρχεται ως Phil Coulson, ενώ στο πλάι του εμφανίζονται οι Brett Dalton – ως εκπαιδευμένος στρατιώτης και πράκτορας Grant Ward, Ming-Na Wen – η πιλότος και ειδική στις πολεμικές τέχνες Melinda May, Elizabeth Henstridge – ως ευφυής βιοχημικός Jemma Simmons, Iain De Caestecker ως μηχανικός Leo Fitz και Chloe Bennet στο ρόλο της χάκερ Skye, νεοφώτιστης στην ομάδα. Στην παραγωγή συναντάμε τα ονόματα του Τζος Γουίντον και των Τζεντ Γουίντον και Μαουρίσα Τανκαρόεν ενώ τις περιπέτειες γράφουν οι Τζέφρι Μπελ («Angel», «Alias») και Τζεφ Λόεμπ («Smallville»).
Ο Clark Gregg επανέρχεται ως Phil Coulson, ενώ στο πλάι του εμφανίζονται οι Brett Dalton – ως εκπαιδευμένος στρατιώτης και πράκτορας Grant Ward, Ming-Na Wen – η πιλότος και ειδική στις πολεμικές τέχνες Melinda May, Elizabeth Henstridge – ως ευφυής βιοχημικός Jemma Simmons, Iain De Caestecker ως μηχανικός Leo Fitz και Chloe Bennet στο ρόλο της χάκερ Skye, νεοφώτιστης στην ομάδα. Στην παραγωγή συναντάμε τα ονόματα του Τζος Γουίντον και των Τζεντ Γουίντον και Μαουρίσα Τανκαρόεν ενώ τις περιπέτειες γράφουν οι Τζέφρι Μπελ («Angel», «Alias») και Τζεφ Λόεμπ («Smallville»).
Είδατε τα πρώτα επεισόδια; Πως σας φάνηκε;
Σκοπεύετε μήπως να το δείτε;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nemesis of Love στις Πεμ 16 Απρ 2015, 09:06, 2 φορές συνολικά
Απ: Agents of S.H.I.E.L.D.
το θεωρω πολυ φτωχο. θελουν να εκμεταλλευτουν την τεραστια επιτυχια των εκδικητικων αλλα πιστευω οτι απετυχαν παταγωδως
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
τσου δεν εχω δει κανενα επεσοδιο απο το Trailer βγηκε η αποψη
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Λοιπον αποψη μου για την σειρα; Μου αρεσε πολυ και σιγουρα με εχει κερδισει για τουλαχιστον αλλη μια σεζον. Ωραιες υποθεσεις, ωραια plot twist. Θεωρω οτι ειναι μια πολλα υποσχομενη σειρα.
θα ειναι την παρασκευη 25 ιουλιου στο κομικ-κον
θα ειναι την παρασκευη 25 ιουλιου στο κομικ-κον
Ever since the existence of super heroes and aliens became public knowledge after the Battle of New York, the world has been trying to come to grips with this new reality. Agent Phil Coulson, who had died at the hands of Loki during the battle, was resuscitated and brought back into action, assembling a small, highly select group of Agents from the worldwide law-enforcement organization known as S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention Enforcement and Logistics Division). S.H.I.E.L.D.'s mission: to protect those who cannot protect themselves from threats they cannot conceive.
Who can Coulson trust?
- Σπόιλερ:
- But the biggest threat was growing from within, as S.H.I.E.L.D.'s old enemy, Hydra - a dangerous extremist group Captain America fought against in World War II - had secretly infiltrated and infected the organization at the highest levels. Once revealed to the public, S.H.I.E.L.D., including Coulson and his team, was discredited and made to look like the enemy. The world now views S.H.I.E.L.D. as untrustworthy, and it's Coulson's job to change that opinion.
After helping to thwart Hydra, Coulson was appointed as Director and tasked with rebuilding the agency. This won't be an easy job to accomplish with the majority of S.H.I.E.L.D. agents either killed, secretly working for Hydra or free agents. Agent Melinda May (Ming-Na Wen), expert pilot, martial artist and longtime friend, will continue to look after Coulson in the wake of the mysterious etchings he's been carving into walls. What do these etchings mean, and can Coulson be trusted? Grant Ward (Brett Dalton), highly trained in combat and espionage, was found to be a Hydra mole and a traitor to S.H.I.E.L.D. and locked up away from the world and his former teammates. But this isn't the last we've seen of him... After being left to die in the middle of the ocean by Ward, Agent Leo Fitz (Iain De Caestecker), brilliant engineer, and Agent Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge), genius bio-chemist, found a way to escape their watery grave. But all did not go well for Fitz, who was left in a coma and may never regain his full cognitive functions; a devastating blow to Simmons. And computer hacker Skye (Chloe Bennet), now a full-fledged S.H.I.E.L.D. agent, discovered her origins as a 0-8-4 -- an object of unknown origin - and that her parents were considered "monsters." Could Skye have darkness lying dormant inside of her? Also joining Coulson's core team is Lance Hunter (Nick Blood), a dashing mercenary sharp shooter with a quick wit. Since he didn't rise up through the ranks, does he have an ulterior motive for helping out the team?
Who can Coulson trust?
Δηλώνω φανατική φαν αυτής της σειράς.
Μαρίνα είμαι στο 1χ08, προχωρώ αργά κι σταθερά, με κέρδισε απ'την πρώτη στιγμή.
Μαρίνα είμαι στο 1χ08, προχωρώ αργά κι σταθερά, με κέρδισε απ'την πρώτη στιγμή.
Ax το ξερω οτι θα σ αρεσει!! Ο κουλσον ειναι ο αγαπημενος σου ομως; Πως και δεν ειναι ο Ward; Εγω αγαπω και Φιτζ-Σιμμονς, το επιστημονικο δυδιμο <3
Κι αυτός μ αρέσει κι ο WARD και τον σιπαρω τρελά με την Σκαι♡♥ τους άλλους δύο δεν τους καταλαβαίνω ώρες ώρες αλλά είναι γλυκουληδες. .
Και γω θελω ward/skye. Εχεις φτασει στο σημειο που
Ναι ειναι!! Και τους σιππαρω τρελα! Τους θελω μαζι στον 2ο κυκλο!!
- Σπόιλερ:
- ward/melinda γινονται φιλοι με benefits;;
Ναι ειναι!! Και τους σιππαρω τρελα! Τους θελω μαζι στον 2ο κυκλο!!
αχ ποσο χαιρομαι που την βλεπεις και συ και θα χω καποιον να λεω τον πονο μου φετος!!
Ωραία σειρά είναι ??Αξίζει να την ξεκινήσω?
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
ΝΑΙΙΙΙ αν σου αρεσουν οι ταινιες Μαρβελ (Thor, Captain America, Iron Man) θα την λατρεψεις!!
Ωραία !!! Οπότε αυτές τις μέρες θα την ξεκινήσω !!! 1 κύκλος υπάρχει προς το παρόν?
α μια χαρά τότε !!!μόλις με το καλό την ξεκινήσω θα αφήσω και τα σχόλια μου !!
Το ξέρω γλυκιά μου, το ξέρω ότι ξεκίνησε, αλλά επειδή βλέπω άλλα σίριαλ αυτή τη περίοδο θα περιμένω να προχωρήσει κάμποσο να φτάσει μέχρι το 10 ας πούμε και μετά το ξεκινάω, ή υπάρχει περίπτωση να το αρχίσω και νωρίτερα,
Πάντως μη μου ανησυχείς, σχόλια θα κάνω σίγουρα.
Πάντως μη μου ανησυχείς, σχόλια θα κάνω σίγουρα.
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 1 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*