Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
92 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 92 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Witches of East End
+2
Nemesis of Love
Celest Volturi
6 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 6 από 11
Σελίδα 6 από 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Απ: Witches of East End
Darkness is rising!!!
edit: Για καποιο λογο δεν εμφανιζει το προμο. Here's the link.
Δεν ειναι τελειο;;;
edit: Για καποιο λογο δεν εμφανιζει το προμο. Here's the link.
Δεν ειναι τελειο;;;
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
^τώρα νομίζω φαίνεται...
ΝΑΙ ΔΏΣΕ ΚΙ ΆΛΛΟ ΠΌΛΕΜΟ ΑΔΕΛΦΏΝ ΣΤΟΝ ΛΑΌ!
ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΟΙ ΑΠΌ ΆΛΛΕΣ ΣΕΙΡΈΣ, ΜΆΘΑΜΕ ΤΏΡΑ!
ΚΙΛΛΙΑΝ !!!
μόνο μη μου το κάνουν πάλι 10 επ. οι βλάκες έλεος...
Εμενα δε μ αρεσει να μαλωνουν αδερφια αλλα αμα ο ενας ειναι εντελως evil κι ο αλλος καλος τοτε μ αρεσει. Μακαρι να το κανουν ετσι.
Ειναι μαματο το προμο!!! Φαινεται να ναι πολυ πιο σκοτεινη αυτη η σεζον απο τη πρωτη.
Δεκα πιστευω θα ναι.
Ειναι μαματο το προμο!!! Φαινεται να ναι πολυ πιο σκοτεινη αυτη η σεζον απο τη πρωτη.
Δεκα πιστευω θα ναι.
Ruby- Devoted Fan
^Έτσι, γουστάρω τρελά, καράevil είναι ο ένας δεν τον βλέπεις, do you see the ligouris eye?
Αν δεν ήταν δεν θα έκανε κακό στον αδελφό του, ούτε θα τον άφηνε να ξεψυχάει κατά μεσής του πελάγους.
Ουστ από δω, ΦΛΏΡΕ! ΔΕΝ ΣΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΡΕ!
Αν δεν ήταν δεν θα έκανε κακό στον αδελφό του, ούτε θα τον άφηνε να ξεψυχάει κατά μεσής του πελάγους.
Ουστ από δω, ΦΛΏΡΕ! ΔΕΝ ΣΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΡΕ!
Ρε ναι. Ειδες και στην αφισα ποσο κακιασμενο τον εχουν;
Ruby- Devoted Fan
^Για να είμαι ειλικρινής κι οι δυο κοιτιούνται με μίσος αλλά ο φλώρος ναι είναι κακιασμένος περισσότερο.
Ο Κιλλιαν δεν κοιταει με τοσο μισος. Τον αλλο σαν τον εχουν παραμορφωσει κιολας.
Ε ρε τι μας περιμενει...
Ε ρε τι μας περιμενει...
Ruby- Devoted Fan
^Λες ; να κοιτάξω ξανά, τον κοιτάει δεν τον κοιτάει έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει! πήγε να μου το ξεκάνει το μανάρι μου,
θέλω φέτος να τον δω ευτυχισμένο με την άλλη τλχστν κάποιες λίγες καλές στιγμές, κρίμα αδελφές ψυχές... ΑΧ...
θέλω φέτος να τον δω ευτυχισμένο με την άλλη τλχστν κάποιες λίγες καλές στιγμές, κρίμα αδελφές ψυχές... ΑΧ...
Δε νομιζω να ναι μαζι η Φρεγια με τον αλλο. Αλλα ουτε να το κανουν τοσο ευκολο για τον Κιλλιαν δυστυχως. Αλλα ναι να προχωρησει εστω λιγο το πραγμα.
Ruby- Devoted Fan
^Καλά στην αρχή όχι, θα υπάρξει πόλεμος μεταξύ των αδελφών, κι ίσως διεκδίκηση , ξέρεις ποιος θα πρωτοκατακτήσει το κορίτσι, αλλά όχι...!!! Στο τέλος τους θέλω μαζί! τι διάολο αδελφές ψυχές δεν γίνεται... αχ...
πωπω εξελιξεις. τον πολεμο των αδερφων τον περιμενα. αλλα το μονο που με εξιταρει ιδιαιτερα ειναι η εμφανιση του αδερφου των κοριτσιων..!! απο τον προηγουμενο κυκλο και μονο απο τις αναφορες μου αρεσε η ολη ιδεα και ηθελα να μαθω παραπανω. και πιστευω οτι θα εμφανιστει σαν ο κακος του κυκλου (που θα το παιζει καλος και μετανιωμενος στην μανα του) αλλα θα συνεργαστει με τον γιατρο που τωρα ξεχναω το ονομα του για να σπειρουν μαζι το "κακο"
^Φτου! Κι άλλος "Koούλ Τέρνερ" μας βρήκε, τλχστν ο αδελφός μια χαρά φαίνεται , ο άλλος ο φλώρος πολύ μου την σπάει!
Κίλλιαν, μωρό μου{αλήθεια , όλο στα πατώματα και ματωμένο το βλέπω το μωρό μου έλεος} Πάντως όπως ξανάπα κι πιο πάνω με τις αντιζηλίες μεταξύ αδελφών έχω συνηθίσει.
Κίλλιαν, μωρό μου{αλήθεια , όλο στα πατώματα και ματωμένο το βλέπω το μωρό μου έλεος} Πάντως όπως ξανάπα κι πιο πάνω με τις αντιζηλίες μεταξύ αδελφών έχω συνηθίσει.
ωραιος φαινεται ο κυκλος αν και το προμο φανηκε πολυ ψευτικο με τα εφε. πεφτουν, αναποδογυριζουν στον αερα. προφανως και ειναι με σχοινια και μηχανηματα αλλα ο στοχος ειναι να το κανουν ωστε να μην φαινεται ετσι...
^Με μαγεία έχει να κάνει η σειρά τι περίμενες;
Δεν θυμάσαι τις charmed? εγώ πάντως ανυπομονώ να αρχίσει,
Αχ...
Δεν θυμάσαι τις charmed? εγώ πάντως ανυπομονώ να αρχίσει,
Αχ...
καλα τα εφε του charmed ηταν/ειναι για γελια ακομα και μεσα στα επ. οχι στα προμο. το witches of east end τουλαχιστον με τα εφε των επεισοδιων τα πανε σχετικα καλα. το charmed ομως εχει σαν δικαιολογια οτι ειναι της προηγουμενης δεκαετιας. για να μην πω της προ-προηγουμενης.
^Έλα μωρέ, λεπτομέρειες, εγώ βλέπω το γενικότερο σύνολο, μ'άρεσε και το ένα, μ'αρέσει κι τούτο εδώ... Αχ...
ε ναι, μας αρεσουν
παντως θα παει σιγουρα για 3ο κυκλο ετσι οπως το βλεπω. ειναι μια πολλα υποσχομενη σειρα και χαιρομαι γι αυτο.
παντως θα παει σιγουρα για 3ο κυκλο ετσι οπως το βλεπω. ειναι μια πολλα υποσχομενη σειρα και χαιρομαι γι αυτο.
^Προσεύχομαι κι εγώ παιδί μου, γι αυτό, προσεύχομαι, και φυσικά να αυξηθούν τα επ. άντε! Μόνο 10 δλδ έλεος!;!
μπορει ομως να μην σταματησουν τα γυρισματα. να γυρισουν κατευθειαν τον 3ο κυκλο. τον οποιο θα τον δουμε τον σεπτεμβρη πχ.
οποτε δεν θα φαινεται.
οποτε δεν θα φαινεται.
Σελίδα 6 από 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 6 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*