Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
174 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 174 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Witches of East End
+2
Nemesis of Love
Celest Volturi
6 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 11 από 11
Σελίδα 11 από 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Απ: Witches of East End
αντε να δουμε
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Ήρθα να σχολιάσω το συνταρακτικό τέλος. :giveup: :P:
- 2χ10:
- Ότι δηλαδή ο μόνος τρόπος να ξυπνήσουν οι κοκόνες ήταν ο παππούς. Μπράβο! Καλώς τα δεχτήκαμε.
Σόι πάει το βασίλειο βλέπω και θα γίνουμε μύλος εκεί μέσα.
Καημένε, κατακαημένε μου Τόμμυ τι σου'μελε να πάθεις.
Τάρσκοφ, καλά να τα πάθεις, φάε σκόνη δεν σε λυπάμαι.
Ο soulmate τριγυρίζει στις φτωχογειτονιές για βοήθεια απ'το σόι της κουρούνας Ισπανιόλας γυναίκας του. Τη συγκινητική η σκηνή του θρήνου, με εκείνη στην αγκαλιά του και το λευκό φόρεμα, Αλί μου! :cry:
Κι ο destroyer πενθεί μωρέ, 'πηδώντας' την αστυνομικό. Νέοι πρωτοποριακοί τρόποι να πεις το ύστατο αντίο. Να δεις με δαύτην δεν θα τα πάμε καλά. Τώρα που εμφανίστηκε κι το πτώμα στο προσκήνιο.
Βόηθα Παναγιά!
Και ναι τα κορίτσια ξύπνησαν και είπανε να πάνε ένα ταξίδι στο past μαζί με την μισή οικογένεια.
Η αδελφή Α έμεινε πίσω γιατί μάλλον... τα θέλει ο απαυτός της.
Συνεχίζω, όβερ! :Ρ
- 2χ11:
- Καλά το ειδύλλιο με τον καταραμένο ποιητή και την μούσα του δεν θα το σχολιάσω, το μόνο που θα πω είναι ότι κατάλαβα γιατί θεωρούνταν καταραμένος, :Ρ
Όσο για την μούσα έπαθε ότι παθαίνει σε κάθε ζωή περίπου...
Και βεβαίως μην ξεχάσουμε τα βαριεστημένα σημεία απόλυτης και απύθμενης βαρεμάρας όπου ο
destroyer πηδάει την αστυνομικό. Τις προσπάθειες του κολόγερου βασιλιά να ικανοποιήσει
τα δόλια σχέδια του, κι την αδελφή Α να τον έχει πάρει πρέφα και να ζητά βοήθεια απ'τον
Destroyer... κι εσύ ωρή αυτόν βρήκες, αλλά που να'ξερες...
Και μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό να ανησυχώ για τα μανάρια μου, Φρειδερίκο μου,...:cry:
My soulmate... μην το πιεις παλικάρι μου, μην το πάρεις σε παρακαλώ... :cry:
- 2χ12:
- Το ήπιες... γιατί αγόρι μου το ήπιες... Αχ Θεέ μου, αργοπεθαίνει, τι να του κάνει κι η ρίζα λωτού, πόσο να τον κρατήσει;! Κάντε κάτι... !! Αχ...
Αυτός ο Τάρκοφ πόσο παίζει να τον σιχαίνομαι, κόλλημα πια, ΔΕΝ ΣΕ ΘΈΛΕΙ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΛΈΜΕ!
Αμάν! Τώρα την έχει σε ένα bed εκεί κοιμισμένη αναίσθητη και της κάνει διάφορα.
Παναγία μου... Σιχαίνομαι, που λέει κι η Κατακουζίνα. :Ρ
Μπάστιαν;! Ποιος Μπάστιαν;! ο destroyer? ακόμα δεν έχω καταλάβει τον ρόλο των αδελφών πίσω
στο Άσγκαρντ, ελπίζω τλχστν να ξεδιαλυθεί στην 3η σεζόν. Εν τω μεταξύ συνεργασία με τον παππού?Πάντως τα ημερολόγια ο άλλος τα άνοιξε αφού αυτά αρπάχθηκαν.
Συγχαρητήρια στον ποιητή, μας βοήθησε να πάρουμε πίσω το κλειδί και τον άφησε η άλλη μπουκάλα. :Ρ Κάτι δεν μ'αρέσει σε αυτή την αστυνομικό, κάτι πάνω της... σίγουρα έχει άσους στο μανίκι της.
Μπορεί και μαγικούς... γιατί πήγε με τον άλλον κιόλας. Τα ίδια σκ@τ@ είναι κι αυτή!
Ο king την πήρε πρέφα την εγγονή και την έβαλε τιμωρία, κι οι άλλες έχουν μείνει πίσω
με κλειδί δίχως πόρτα... Καλά κρασιά! :giveup:
Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή... Καλέ!! :cry: :crying:
- 2Χ13:
- Α, ναι, ξέχασα στην κρίση μου που έπαθα την προηγούμενη βδομάδα ότι η αδελφή Α όχι μόνο είναι σε ενδιαφέρουσα αλλά δεν ξέρουμε ποιος σκ@τ@ είναι ο πατέρας καθότι εκτός απ'το green-blue octapus πήγε και με τον Destroyer... ωραία, ωραία, πολύ ωραία...
Τι να πρωτοσχολιάσω πια;! Τέτοια σύγχυση που έχω πάθει, και δεν έχει βγει ακόμα ανακοίνωση για 3ο κύκλο την τύχη μου μέσα! Το γεγονός ότι η άλλη γκαστρώθηκε χωρίς να γνωρίζουμε τον πατέρα,
το γεγονός η Τζοάννα έχασε την αδελφή της για χάρη της αγάπης, το γεγονός ότι μια σιχαμένη σκότωσε τον κακόμοιρο τον Φρειδερίκο, (Θεέ μου κάνε να αναστηθεί με κάποιον τρόπο στην 3η σεζόν, μην τον αφήσεις έτσι με ένα μαχαίρι κατάστηθα), ή το γεγονός ότι ο καταραμένος destroyer άλλαξε σώμα με το άμοιρο κι αθώο soulmate;;!!! ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΠΙΑ!
Κι ύστερα σου λένε ... ~ ο Τόμμυ είναι ζωντανός, ΝΑ ΤΟ ΒΡΆΣΩ!
~ Ο ΚΙNG είναι νεκρός , ΝΑ ΤΟ ΒΡΆΣΩ!
~ Ο Τάρκοφ έμεινε πίσω στο 1800 δεν ξέρω κι εγώ... , ΝΑ ΤΟ ΒΡΆΣΩ!
Θέλω 3η σεζόν τώρα!!!
Το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν οι στιγμές του ποιητή με τον έρωτα του στην επόμενη ζωή του.
Και το true love kiss ή αλλιώς το ξύπνημα του πρίγκιπα, αλλά αν λάβουμε υπόψιν μας το ηλίθιο
φινάλε του επ. ... ΞΙΝΈΣ ΜΟΥ ΒΓΉΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΣΚΗΝΈΣ!!! ΤΗΝ ΤΎΧΗ ΜΟΥ!!!
Ακυρωθηκε!! Τωρα εγω να δω τη δευτερη σεζον η θα εκνευριστω που δεν εχει συνεχεια;
http://deadline.com/2014/11/the-witches-of-east-end-cancelled-2-seasons-lifetime-1201273362/
http://deadline.com/2014/11/the-witches-of-east-end-cancelled-2-seasons-lifetime-1201273362/
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Διαβασα οτι ειχε δυνατο φιναλε οποτε το αφηνω προς το παρον γιατι θα εκνευριστω πολυ. Τα ιδια ειχα παθει κ με το Camelot.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Να μην το δεις καθόλου, εγώ τα ίδια είχα πάθει κι με τον Dracula, αμάν πάντα σκέφτονται τα νούμερα κι κάνουν βλακείες.
ειδα και το 13 που δεν ειχα δει
DeathView*- Moderator
δεν θα εχει 3η σεζον?
DeathView*- Moderator
πω κριμαα
DeathView*- Moderator
δεν εκανε νουμερα ε?
DeathView*- Moderator
Λογικά, για να το σταματάνε οι αναίσθητοι, μη θέλοντας να του δώσουν μια ευκαιρία.
βασικα εκανε νουμερα απλα οχι αρκετα. δεν ηταν και εντελως dead. αν ηταν θα ειχε ακυρωθει εξαρχης. το οτι αργησαν να το ανακοινωσουν σημαινει οτι ηταν υπο συζητησεις.
Σελίδα 11 από 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 11 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*