Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
172 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 172 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Witches of East End
+2
Nemesis of Love
Celest Volturi
6 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 3 από 11
Σελίδα 3 από 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Απ: Witches of East End
ΕΝΤΆΞΕΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΑΛΆ, ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΑΛΆ ΣΑΣ ΛΈΩ, ΚΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΔΕΙ ΑΚΌΜΑ ΤΟ 6ο........
ουτε γω εχω δει αυτης της εβδομαδας οποτε δεν θα δω ουτε το τρειλερ του επομενου.
ειδα τα τελευταια... δεν ειμαι σιγουρη αν η αντιδραση του ντας με βρισκει συμφωνη οκ εμαθες κατι τοσο σοβαρο και εχεις παθει σοκ. αλλα σηκωνεσαι και φευγεις???? το θεωρησα τελειως λαθος για την σχεση τους
anyway η μητερα των αγοριων τελικα ειναι ο shapeshifter huh?δεν το περιμενα η αληθεια ειναι αλλα μου αρεσε σαν εκπληξη.
εχει αλλα δυο επεισοδια και τελος αυτη η σεζον αλλα εχει εξασφαλισει και δευτερη
anyway η μητερα των αγοριων τελικα ειναι ο shapeshifter huh?δεν το περιμενα η αληθεια ειναι αλλα μου αρεσε σαν εκπληξη.
εχει αλλα δυο επεισοδια και τελος αυτη η σεζον αλλα εχει εξασφαλισει και δευτερη
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Αυτο με την μητερα ηταν εκπληξη. Γιατι μπορει να ειχα την Ναταλια να λεει οτι δεν την εμπιστευεται και ολα τα σχετικα αλλα εγω την ειχα συμπαθησει!! Τωρα δεν ξερω... θελω να δω και παρακατω τι θα γινει. Αν μας δειξουν περισσοτερη προιστορια.
Ο Ντας να μεινει στο Λονδινο. Γινεται; Τι χαζος που ειναι; Μετα απο την συζητηση που ακουσε το μονο που του εμεινε ηταν οτι ο αδερφος του και η αρραβωνιαστικια του φιληθηκαν; Πιστεψε την Φρεγια που ειπε 1000 φορες "δεν σημαινει τιποτα"; Εδω η ιδια δεν το πιστευει... γι αυτο αλλωστε το λεει διαρκως!
Δεν θελω να πεθανει η θεια Γουεντυ...
Ο Ντας να μεινει στο Λονδινο. Γινεται; Τι χαζος που ειναι; Μετα απο την συζητηση που ακουσε το μονο που του εμεινε ηταν οτι ο αδερφος του και η αρραβωνιαστικια του φιληθηκαν; Πιστεψε την Φρεγια που ειπε 1000 φορες "δεν σημαινει τιποτα"; Εδω η ιδια δεν το πιστευει... γι αυτο αλλωστε το λεει διαρκως!
Δεν θελω να πεθανει η θεια Γουεντυ...
δεν δικαιολογεις την συμπεριφορα της μητερας (Athena) ομως?? σκοτωσαν τον πατερα της που λατρευε μπροστα στα ματια της και μετα ειχαν και το θρασος να την παρηγορισουν...
αντικειμενικα ηταν μεγαλο το σοκ να μαθαινεις οτι η αραβωνιαστηκε φιληθηκε με τον αδερφο σου. ειδικα με την ιστορια που εχουν αυτοι οι δυο
αντικειμενικα ηταν μεγαλο το σοκ να μαθαινεις οτι η αραβωνιαστηκε φιληθηκε με τον αδερφο σου. ειδικα με την ιστορια που εχουν αυτοι οι δυο
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Ναι, την μητερα την δικαιολογω ως εναν βαθμο. Για αυτο θελω να δω και τι θα γινει παρακατω.
Εμενα μου φανηκε οτι ο Ντας ειδε ξαφνικα το δεντρο μπροστα του αλλα ξεχασε να κοιταξει τριγυρω να δει το υπολοιπο δασος
Εμενα μου φανηκε οτι ο Ντας ειδε ξαφνικα το δεντρο μπροστα του αλλα ξεχασε να κοιταξει τριγυρω να δει το υπολοιπο δασος
Είχα σχολιάσει 1, 4 κι 5 οπότε...
η μαγική 'γατούλα' είναι κι γ*μ* τους χαρακτήρες
εκεί μέσα, την πάω με 1000 αλλά... :lol!:
οκ done
η μαγική 'γατούλα' είναι κι γ*μ* τους χαρακτήρες
εκεί μέσα, την πάω με 1000 αλλά... :lol!:
- 1χ02:
- Δόξα το Θεό, τον τρελό τον παγίδευσαν ξανά σε άλλον πίνακα κι τον έθαψαν, μου είχε κάνει τα νεύρα μου κρόσσια πια!! Να δούμε απ'αυτόν τον αλλόμορφο πως θα ξεμπλέξουν ήθελα να'ξερα, ο Θεός να δώσει ...
Όπα Τζοάννα έχουμε κι δικηγόρο που γνωρίζει, να δεις που θα του έταξε αιωνιότητα, αθανασία κι μια νεότητα Α/Α για να γνωρίζει τούτος τόσα πολλά κι να την βγάζει στο πιτς φιτίλι, ας είναι καλά κι η θεία Μέριλιν με τα πολλά φράγκα :lol!:
Καημένη μου Φρέγια (μωρέ εγώ την πάω κι ας λέτε ότι θέτε εσείς :Ρ ) τι πέρασες κι εσύ μέσα σε μια νύχτα, πήγαν να σε κάψουν ζωντανή κι μετά να σε πνίξουν, έλεος... Πάλι καλά σώθηκε το κακόμοιρο κι αυτό, για πόσο όμως...
What the hell is going wrong with the brothers ???!!! :loco: Dude... αυτοί είναι χειρότεροι κι απ'τον Ντέιμον με τον Στέφαν μαζί, τι ζόρι τραβάνε τέλος πάντων να καταλάβω κι εγώ, ;;!!!
Γιατί τόση έχθρα ρε παιδιά;;;!!! Κι εσύ βρε μανάρι , αφού βλέπεις σου δίνει επιταγή, αφού θα κάτσεις που θα κάτσεις εκεί (επειδή δεν σε βλέπω να ξεκολλάς απ'την άλλη τόσο εύκολα, βλέπεις το soulmate) πάρτα τα ριμάδια τα λεφτά να τελειώνουμε , Αμάν!!! :lol!:
Δικαιολογημένος ο θυμός της Φρέγια, αλλά κι τα κλάματα της Ίνγκριντ αλλά κι η σκηνή στο σκάφος αααχχχ όλα τα λεφτά... :wub: (ζηλεύω, θέλω κι εγώ )
Τι κρίμα που δεν ήταν αυτός όταν την ξάπλωσε στο μπιλιάρδο :Ρ
Μα επιτέλους κι αυτόν τον Ντας τι τον θέλουν εκεί μέσα, χαλάει τον γενικότερο σύνολο, διώξτε τον Μπλιαχ!!! :lol!: :lol!: :lol!:
- 1χ03:
- Ohhh my God! στην αρχή ήμουν κάπως what the hell?! από τώρα τους έπιασε στα πράσα αυτός;! :giveup: :Ρ Αλλά ευτυχώς έβλεπαν κι οι 3 ένα ανατριχιαστικό όνειρο,:lol!:
Τι ωραία που στην αρχή η θεία τις μάθαινε κι τις τέσσερις πως να ελέγχουν τις δυνάμεις τους, όντως η Τζο μου την έσπαγε που στην αρχή ήταν τόσο αρνητική αλλά στο τέλος έφτιαξε, πάλι καλά αφού έδωσε κι την άδεια :lol!: Έπρεπε να της επιτεθεί ο/η αλλόμορφος για να πάρει μπρος...!
Όπως ανέφερα η Γουέντι είναι ΘΕΆ! την πάω με 1000 το'χω ξαναπεί, πάλι καλά που έσωσε την ανιψιά της, τι τής ήρθε κι αυτηνής κι έκανε την μλκ της, αλλά πολύ χάρηκα που τα βρήκε με τον ντεντέκτιβ/μπάτσο , (δεν είναι κι η μόνη :lol!: ), άντε βρε κι καλούς απογόνους. :lol!:
Κι ερχόμαστε κυρίες κι κύριοι στο γνωστό Τρίγωνο των Βερμούδων: :Ρ
"Τώρα το λέμε έπιασες εκεί δουλειά επειδή δεν έχεις λεφτά, " σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε;!:lol!: Έπιασες εκεί δουλειά για να της σπας τα νεύρα, (κι όχι μόνο , τα ράφια, τα μπουκάλια, θα γκρεμίσει όλο το μαγαζί με την παρουσία σου κι την αναστάτωση που της προκαλείς mr nice guy τρόμαρά σου κι εσύ :lol!: )κάτι ξέρουμε κι εμείς, :lol!: κι βεβαίως για το ότι "there is a connection here and we both know it"...:lol!: Ναι , κι άντε να σε πιστέψει η άλλη τώρα, με την εκδοχή του αδελφού σου , εσύ την δική σου εκδοχή/βιολί, ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΜΕ ΣΑΣ;;;!!! :evil: ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΉΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ;;;!!! Κι γιατί εγώ σε κάθε σειρά πρέπει να βλέπω συνέχεια 2 αδέλφια να σφάζονται για μια γυναίκα;;;!!! :evil: ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΜΌΔΑ ΠΙΑ, ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΛΑΤΡΕΊΑ, !!!
Σαν το Fame Story ένα πράμα, συνάφι πια, ΦΤΆΝΕΙ!!! Αί σιχρτήρ, συγχίστηκα πάλι :evil: :lol!:
- 1χ06:
- Έχω την εντύπωση πως η μάνα των παλικαριών θέλει να πάρει τιμωρήσει θεία κι μάνα, όχι τις κόρες - κυρίως τη μεγάλη- δεν φταίνε σε τίποτα - κι είμαι σίγουρη πως αν δεν θέλει να πάθουν κακό τα αγόρια της δεν θα τα μπλέξει σε όλο αυτό... αν είναι τα κακόμοιρα θα μπλεχτούν από μόνα τους χωρίς να φταίνε.:lol!: Το θέμα είναι πως κατάφερε να μείνει τόσα χρόνια young κι εμφανίζεται με το όνομα Πηνελόπη αντί Αθήνα? ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει πεθάνει αρχές του 60?! Λέμε τώρα...:scratch: :lol!: αλλά θα μας λυθούν παρακάτω οι απορίες σωστά? :lol!: Όσον αφορά τώρα το όλο θέμα Ίνγκριντ δεν νομίζω να γίνεται κακιά στα ξαφνικά απλά η ηθοποιός θα παίξει δυο ρόλους κλασικά όπως γίνεται κι αλλού, δλδ θα έχουμε την καλή κι την 'κακιά' του παρελθόντος που θέλει να πάρει εκδίκηση απ'την θεία κλασικά κι που είμαι 100% σίγουρη η Αθήνα/Πηνελόπη θα την ξυπνήσει με τα μαγικά απ'το τάφο...:twisted: Κατά την διάρκεια της απουσίας της είμαι σίγουρη πως ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της:lol!: (μπλιάχ! κακάσχημος ήταν αυτός :lol!: )
But back to the 6th episode... προσπερνώ το όλο θέμα με το έντομο, με αηδιάζουν κάτι τέτοια κι εστιάζω αλλού...:lol!:
Eντάξει δεν γίνατε θέμα, το παιδί με έχει πείσει για τα προσόντα του, :inlove: :inlove: κρίμα που είναι παντρεμένο, :lol!: κι ένα ύφος όταν άκουσε τους άλλους ότι θα κλεφτούν, πήγε η ψυχή του κι η δική μου στην κούλουρη, μετά στις κατακόμβες, το καμάκι στο ιατρείο με την άλλη την μαύρη... για να μην αναφέρω την πισίνα... Ααααχχχ... :love: :love: :love: Καλά την άλλη που κυλιόταν στα μαξιλάρια κι έβλεπε τα χαΐρια της στο παρελθόν δεν τα σχολιάζω... :lol!: :lol!: :lol!: αφού δεν τα πάει καλά με τα ξόρκια, γιατί τα κάνει?!:lol!: Anyway να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια...
- 1χ07:
- Τα έμαθε όλα ο 'απατεώνας' δια της ακοής βέβαια, γιατί αν είχε γίνει μάρτυρας σε κάτι άλλο θα είχε γίνει Τούρκος :lol!: κι είπε να φύγει μόνος για το Λονδίνο, ουστ με τις ευχές μου, καταστροφέα κι να μην ξαναγυρίσεις! :lol!: ο κακομοίρης ο 'αυτοκράτορας' την έφαγε την μπουνιά του, κρίμα το παιδί... κι η άλλη το'χει ρίξει στα φίλτρα, καλή μου:"το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον" (δεν ξέρω αν το λέω σωστά :lol!:)
Μάθαμε τελικά ποιος ήταν ο αλλόμορφος τόσο καιρό, η Αθήνα , που τα μούτρα της δεν θέλω να τα ξαναδώ, καλά δεν μου γέμιζε εκείνη το μάτι απ'την αρχή, την κατάλαβα :lol!: :twisted: Ξύπνησε την άλλη, την ξανακοίμησαν, υπέφερε κι η καημένη θεία για λίγο, ο Λίο ανήσυχος (το όνομα τυχαίο; δεν νομίζω :lol!: )
Καλός ο Μάικ ταιριάζει με την άλλη αλλά για κάποιο λόγο δεν μου γεμίζει ούτε αυτός το μάτι, θα δείξει ... :lol!:
- 1X08:
- Ποιος Φρέντερικ;;!! :shock: Ποιος μοναχογιός;;;!!! Είχαν τα κορίτσια αδελφό, κι η μάνα με τη θεία μαζί τους το έκρυψαν;;;!!! :wtf: Καλά τι σόι οικογένεια είναι αυτή;;!! Κι ο πατέρας εξαφανισμένος μην μπορώντας να αντέξει τις κατάρες εκεί μέρα, λογικό το βρίσκω... Κι τι στον Άσγκαρντ είναι αυτό;;!! Ποιες πύλες, κι γιατί κλειδωμένες;;!!! :wtf: Τι το κάναμε εκεί μέσα, Θορ&Λόκι Θεοί με κεραυνούς κι ψευδεσθήσεις κι έτσι;;!!! Έλα Παναγία μου!!! :loco:
Η μία στην βιβλιοθήκη, χαλβαδιάζεται με τον μυστηριώδη (όμορφο αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι) νέο επειδή κι αυτός ξαφνικά , όντας συγγραφέας την βρήκε με την μαγεία, κι η άλλη να του λέει ότι δεν ενδιαφέρεται , τι ειρωνεία... :lol!: Η άλλη της έφυγε το κελεπούρι στα Λονδίνα κι ξεσπάει στο αθώο παιδί, μωρέ καλά σου έκανε η άλλη κι σου πήρε τις δυνάμεις, αφού είσαι θεόστραβη, χαζή δεν βλέπεις μπροστά σου, άρπα την τώρα για να μάθεις, :lol!: Κι ο άλλος μην χάσει, "Ήρθα να σου πω ότι δεν γίνεται να σε παντρευτώ αλλά όταν σε είδα στο κατώφλι του θανάτου, τρόμαξα γι αυτό σ'αγαπώ" > ΒΡΕ ΆΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΌΛΝΤΕΡΜΟΤ ΚΙ ΕΣΎ ΚΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΣΟΥ ΓΝΏΣΕΙΣ!!! :kill: :kill: Κατ'άλλα στο σπίτι ηρεμία, δυο αδελφές στα μαχαίρια εξαιτίας ενός καταραμένου φιδόκλειδου κι ταυτόχρονα να πέφτουν κι λόγια βαριά... κι οι πύλες του Άσγκαρντ μέσα στο σπίτι... Ωραία, πολύ ωραία κορίτσια, δεν τρέχει κάστανο... :blink: :lol!:
- 1χ09:
- Θυμάμαι όμως, {κι απ'ότι κατάλαβα} ο πατέρας των κοριτσιών που γύρισε πίσω μόνο κι μόνο από ανάγκη κι ύστερα από παρέμβαση της θείας, κι σημειωτέον η μία κόρη θέλει να τον μάθει ενώ η άλλη δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπει... Να είναι μάγος όπως κι όλη οι οικογένεια επίσης, άρα, έχω μια απορία εδώ, γιατί έφυγε απ'το σπίτι αν αγαπούσε την γυναίκα του κι δεν έφυγε με δική του θέληση,?!
Δεν το καταλαβαίνω αυτό, αν ήταν λόγω της κατάρας κακώς τότε, έπρεπε να μείνει να το αντιμετωπίσουν όλοι μαζί, δεν ξέρω αν κάπου εδώ κολλάει κι ο μοναχογιός όμως... Πάντως κρίμα που η Τζο δεν συνέχισε το ξόρκι, που ξέρεις μπορεί η άλλη να έπαιρνε τις δυνάμεις της ξανά πίσω... :lol!: Μάικ αγόρι μου , καλός , χρυσός, αλλά μας τα'χεις κάνει "τσουρέκια" με το συμπάθειο, ξεκόλλα, μας τα'πρηξες, έφαγες κι το χαστούκι σου μετά από πίεση ... έλεος πια! :evil: :evil: :lol!: Κι εκεί που λέγαμε θα την ανακαλύψουν την άλλη την ξανθιά την κακίστρω πάλι στους υπονόμους θα τρέχει η οικογένεια... :lol!: Μας άφησε χρόνους κι η άλλη η γιατρός να ζήσουμε να την θυμόμαστε, αν κι δεν είδαμε τελικά αν την βρήκε το άλλο το μπάζο ---> Ντας... :lol!: :lol!:
Όσον αφορά το τέλος (τελευταία σκηνή) αφήνω το βίντεο να μιλήσει από μόνο του...
ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΝ ΉΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΈΦΕΥΓΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cloud9: :cloud9: :cloud9: :cloud9: :cloud9: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :bigheart: :bigheart: :bigheart: :bigheart: :bigheart: :bigheart: :bigheart:
- 1χ10:
- Δεν με νοιάζει ο θάνατος της καρακάξας, που καλά να πάθει για ότι έκανε κι αυτή, μας έπριξε τα συκώτια... :lol!: :lol!::lol!:Αδιαφορώ για την απώλεια του άλλου του μανιώδους υποκειμένου με την πύλη κι αυτουνού, μας τα'κανε τσουρέκια κι αυτός!!! Κι τι κατάλαβε που άνοιξε την πύλη, αποτεφρώθηκε! Ε Άι στα τσακίδια κι εσύ!!! :lol!: :lol!::lol!:Καημένη Ίνγριντ τι πέρασες κι εσύ, αλλά δεν μένω, εκεί... Το ευχαριστήθηκα με το κάψιμο της οχιάς..., Λυπάμαι κι ανησυχώ με την δηλητηρίαση της μάνας, αλλά κι συγκινούμαι με τον δεσμό-αγάπη μεταξύ των δυο αδελφών, αμέσως η μία να σώσει την άλλη, αλλά , αλλά, δεν μένω εδώ... ΑΛΛΆ! ΡΕ ΠΑΤΈΡΑ ΈΛΕΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΙΓΜΉ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΔΏΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ , ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PAST LIFE ΔΗΛΔΗ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ???!!! Βέβαια κι εσύ έμεινες κάγκελο μόλις τον είδες τον άλλον θα μου πεις... αλλά όσο προλάβαινες κι εσύ, να είσαι σίγουρος δεν το έσωσες... Επίσης, ΚΙ ΆΛΛΟΣ ΧΈΝΡΥ???!!! ΚΙ ΆΛΛΟΣ ΧΕΝΡΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ???!!! ΌΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΔΗΛΑΔΉ ΕΓΏ ΠΌΣΟΥΣ ΧΈΝΡΥ ΝΑ ΑΝΤΈΞΩ, Henry the 8th, Henry, the son of Emma Swan, Henry Cavil, Henry , the soulmate and the previous life of Killian ??!! Δηλαδή αυτοί οι σεναριογράφοι δεν με λυπούνται καθόλου?! Αμ κι εκείνο το μουσικό κουτί ρε κοπελιές, δεν αντέχω, μου σπάραξε την καρδιά, κι μετά όταν τον είδα να παίζει πιάνο δλδ δλδ... my feelings... :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Στη σκηνή δε που παίρνουν κι οι τρεις τις δυνάμεις τους μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο, :omg: :faint: :omg: :faint: :omg: αμέσως κολλάω με το άσμα...
:cupidgirl: :cupidgirl: :cupidgirl: :cupidgirl: :cupidgirl: :cupidgirl: Κι μετά αρχίζω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο διότι... ΉΤΑΝ ΑΝΆΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΊ Ο ΆΛΛΟΣ ΜΕ ΧΈΡΙΑ ΑΠΛΩΜΈΝΑ, ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΈΑ, ΑΠΑΤΕΏΝΑ!!! ΚΙ ΉΤΑΝ ΑΝΆΓΚΗ ΤΟ ΚΑΚΌΙΡΟ ΑΘΏΟ ΜΑΝΆΡΙ ΜΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΟΚΡΆΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΜΥΝΘΕΊ ΚΙ ΑΥΤΌ???!!!
ΜΕ ΧΈΡΙΑ ΑΠΛΩΜΈΝΑ??!!!ΈΛΕΟΣ ΔΛΔ!!! Πληγώθηκε ο κακομοίρης, τον πέταξε στη άλλη άκρη του κότερου, είναι ματωμένο, πληγωμένο, κι όχι μόνο αυτό... αλλά το καθήκι για να κρύψει τις πομπές του κι το ατόπημα του για να την βγάλει καθαρή έλυσε το σκοινί κι μην την είδατε την βάρκα... Όχι τπτ άλλο αλλά είχαμε κι την Φρέγια σαν άλλη Κάντυ να τρέχει στο λιμάνι να προφτάσει το 'γραμμένο΄' της, με το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο κι εκεί. Καλά να τα πάθεις κι εσύ, κι όταν έβλεπες το Θεομάναρο/μανουλομάνουλο όλη την ώρα στον ύπνο σου, νόμιζες ότι ήσουν τρελή κι για δέσιμο κι δεν έδινες μια ευκαιρία στο παιδί να σε πλησιάσει, όλο το απόπαιρνες!!!! :evil::evil::evil:Εύχομαι στη νέα σεζόν να κάψουν κι τον πυρηνικό επιστήμων/γιατρό, να καεί στην Κόλαση, στα Τάρταρα , όμως να καεί!!!
Υ.Σ.: Επίσης αναρωτιέμαι ποιες να είναι οι NEW powers των αδελφών κυρίως του Κίλλιαν που το κακόμοιρο δεν κατάλαβε τι έγινε, δεν πήρε΄πρέφα/γρι, τίποτα... Αγόρι μου, Γλυκό μου Αγόρι... :console: :cloud9:
οκ done
μολις το ξεκινησα ωραιο φαινεται
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
το πρωτο επ μου αρεσε παρα μα παρα πολυ
DeathView*- Moderator
το κακο ειναι οτι ειναι λιγα^
καλα εννοειται. με τον κιλλιαν να εμφανιζεται ετσι...
καλα εννοειται. με τον κιλλιαν να εμφανιζεται ετσι...
μονο η πρωτη σεζον εχει βγει ε?
DeathView*- Moderator
ναι! βλεπω να το τελειωνω πιο γρηγορα απο οτι περιμενα
DeathView*- Moderator
ειναι πολυ καλο!
DeathView*- Moderator
ειναι κουκλα αυτη
DeathView*- Moderator
εχω κολλησει παιδια με αυτη την σειρα
DeathView*- Moderator
ειμαι στο 6ο με τον αδερφο οχι τον ντας τον αλλο που δεν θυμαμαι ονομα
DeathView*- Moderator
Κιλλιαν
Που να δεις και στο τελευταιο τι αποκαλυπτεται σχετικα με τον Κιλλιαν και την Φρευα!!
Που να δεις και στο τελευταιο τι αποκαλυπτεται σχετικα με τον Κιλλιαν και την Φρευα!!
Σελίδα 3 από 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 3 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*