Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
150 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 150 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Witches of East End
+2
Nemesis of Love
Celest Volturi
6 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 1 από 11
Σελίδα 1 από 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Witches of East End
Η σειρά επικεντρώνεται στις περιπέτειες μιας μητέρας και των δύο ενήλικων θυγατέρων της, οι οποίες και οι δύο είναι εν αγνοία τους, η επόμενη γενιά μαγισσών της οικογένειας, όπου ζούν μια φαινομενικά ήσυχη, ομαλή και σύγχρονη ζωή στη παραθαλάσσια πόλη του Long Island, στο North Hampton. Όταν μία από τις κόρες αρραβωνιάζεται με έναν νεαρό, πλούσιο νεοφερμένο, μια σειρά από γεγονότα αναγκάζει τη μητέρα τους να παραδεχθεί στις κόρες της αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή, ισχυρές και αθάνατες μάγισσες. Το Witches of East End είναι η καινούργια δραματική σειρά φαντασίας, βασισμένη στη νουβέλα της Melissa de la Cruz. Σκοτεινή, σέξι, μυστική, δυναμική, παραμυθένια και μαγική, η σειρά 10 επεισοδίων του Lifetime, που έκανε πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου.
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Απ: Witches of East End
ειδα πριν 5 λεπτα το πρωτο επεισοδιο. Εκείνο που είναι καλό με την σειρά είναι ότι προχωράει πολύ γρήγορα η ιστορία και οι σκηνές!
Δεν την βαρέθηκα την είδα άνετα, και έχει κάποιο ενδιαφέρον η υπόθεση! Και σε αυτό βοηθάνε και οι σκηνές με τα κάποια εφέ, και βεβαίως και οι πρωταγωνίστριες με καλύτερη βέβαια για εμένα την Jenna Dewan-Tatum. Στο Imdb η σειρά παίρνει 6.9 αλλά το επεισόδιο 8.4! Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση!
(Η σειρά δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα γυμνά.. απλώς sexy θα χαρακτήριζες τις σκηνές!)
Δεν την βαρέθηκα την είδα άνετα, και έχει κάποιο ενδιαφέρον η υπόθεση! Και σε αυτό βοηθάνε και οι σκηνές με τα κάποια εφέ, και βεβαίως και οι πρωταγωνίστριες με καλύτερη βέβαια για εμένα την Jenna Dewan-Tatum. Στο Imdb η σειρά παίρνει 6.9 αλλά το επεισόδιο 8.4! Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση!
(Η σειρά δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα γυμνά.. απλώς sexy θα χαρακτήριζες τις σκηνές!)
Δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις...
Κι νομίζω πως ήρθε η ώρα να παραθέσω κάποια σχόλια...
Κι νομίζω πως ήρθε η ώρα να παραθέσω κάποια σχόλια...
- 1χ01:
- Καταρχήν SHUT UP!!! SHUT UP !!! Τι τρίγωνο κι κακό είναι αυτό;;;!!! Δηλαδή παντού θα με κυνηγάνε κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα είναι πάντα ανάμεσα σε ΔΥΟ ΑΔΈΛΦΙΑ;;;!!! ΓΙΑΤΊ;;;!!! Για να παιδεύετε κι να αναστατώνετε το καημένο το Ναταλάκι, ;! Τί έφταιξα anyway... ?! :Ρ
Tέλος πάντων Κίλλιαν δαγκωτό γιατί μ'αρέσει, γιατί αρέσει κι στην Φρέγια επίσης κι ας μην το παραδέχεται , γιατί τον έχω στην ύπο μου επίσης, γιατί ME "ΑΝΆΒΕΙ" ΡΕ ΑΔΕΛΦΈ!!! :Ρ :giveup: :Ρ
Επίσης αυτό με τις κατάρες κι τις ξαναγεννήσεις των κοριτσιών εδώ κι 400 χρόνια δεν κατάλαβα πολύ καλά αλλά το'χω , το δουλεύω, επεξεργάζομαι δλδ... οκ! Πάντως αυτό που έπιασα με την πρώτη είναι ότι we have an enemy κι πρέπει να τον εξολοθρεύσουμε , να δω εγώ το πως?!
Με την μάνα στη φυλακή, την θεία σκοτωμένη για 5η, 6η, 7η φορά? πόσες της μένουν?! ακόμα...
7ψυχή δεν είναι?!... :Ρ με την μία κόρη φυλακισμένη σε ένα πίνακα μαζί με έναν μανιακό κι την άλλη στην οποία να έχει πέσει όλο το βάρος... να δω τι έχει να γίνει... :| :giveup:
Σιχαίνομαι που η σεζόν έχει μόνο 10 επ, ΣΙΧΑΊΝΟΜΑΙ ΠΟΛΎ ΆΓΡΙΑ ΌΜΩΣ !!!:@#%: :crying: :@#%:
Όπως καταλάβατε πωρώθηκα τελείως... :Ρ κι θα συνεχίσω να το βλέπω, γιατί κι ως παλιά φαν των Μαγευτικών δύσκολα ξεφεύγεις από κάτι τέτοια ... :Ρ :giveup:
*plus πόσο μ'αρέσει η Φρέγια , κι το φόρεμα με το άνθος στην αρχή, αχ :inlove: αμ το μανάρι ο Ντάνιελ Αχ Παναγία μου... :inlove: :inlove: :inlove:
*Παίζει να έχω δει την σκηνή του ονείρου πάνω από 10 φορές :Ρ :inlove:
φαινεται παρα πολυ καλο!! φρεγια εν τω μεταξυ ειναι γυναικεια θεοτητα των vikings και το killian μου θυμιζει captain hook.
αξιζει να την κοιταξεις μαρινα
το δευτερο σημερα δεν βγαινει? ή μαλλον παιζεται στον αερα?
το δευτερο σημερα δεν βγαινει? ή μαλλον παιζεται στον αερα?
^ναι, ναι, 10 ώρα για τους Αμερικανούς, 5 π.μ, ώρα Ελλάδος, πόσο θα ήθελα απόψε να το ξενυχτίσω αλλά δεν μπορώ...
δεν πειραζει και αυριο μερα ειναι... ελπζιω να αξιζει την αναμονη να ειναι αντξιο του πρωτου επεισοδιου
^Κι εγώ αυτό εύχομαι κι ελπίζω... (κάτι που πιστεύω σίγουρα να ισχύει)
αύριο βράδυ παρακαλώ να είναι με ελλ. υπότιτλους, έχω φάει γερό κόλλημα
αύριο βράδυ παρακαλώ να είναι με ελλ. υπότιτλους, έχω φάει γερό κόλλημα
Μολις το ειδα και μου αρεσε παρα πολυ!!
Συμπαθω την Φρέυα αλλα αγαπω την Ιγκριτ
Ο Ντας ειναι ενας μ****** και μισος, απο την αρχη με εκνευριζε. Ο Κιλλιαν ειναι αδυναμια μεγαλη
Ο μαυρος ο αστυνομικος δεν ειναι ο μπεν της μπειλυ απο το greys anatomy;
Συμπαθω την Φρέυα αλλα αγαπω την Ιγκριτ
Ο Ντας ειναι ενας μ****** και μισος, απο την αρχη με εκνευριζε. Ο Κιλλιαν ειναι αδυναμια μεγαλη
Ο μαυρος ο αστυνομικος δεν ειναι ο μπεν της μπειλυ απο το greys anatomy;
τι βρηκες ν ασχολιασεις για τον αστυνομικο? δεν το παρατηρησα να σου πω την αληθεια.. ειδες και το δευτερο?
το ειδα το ειδα η αληθεια ειναι οτι το πρωτο μου αρεσε πολυ περισσοτερο που ειναι λογικο κιολας αφου θελει να τραβηξει τους θεατες. λυπηθηκα τομερα την ιγκριτ ηθελε να κανει καλο και τελικα εκανε βλακεια. που να το ηξερε η καημενη. οσο για την φρευα που θυμωσε με την μητερα της την θεωρω υπερβολικη την αντιδραση της ειμαι με το μερος την ιγκριτ που απλα εχει σοκαριστει τελειως
το ειδα το ειδα η αληθεια ειναι οτι το πρωτο μου αρεσε πολυ περισσοτερο που ειναι λογικο κιολας αφου θελει να τραβηξει τους θεατες. λυπηθηκα τομερα την ιγκριτ ηθελε να κανει καλο και τελικα εκανε βλακεια. που να το ηξερε η καημενη. οσο για την φρευα που θυμωσε με την μητερα της την θεωρω υπερβολικη την αντιδραση της ειμαι με το μερος την ιγκριτ που απλα εχει σοκαριστει τελειως
ναι και γω. ενταξει λογικο να εκνευριστει αλλα νομιζω το παρακανε λιγακι... εμαθε οτι ειναι μια αθανατη μαγισσα και αυτο που την πειραξε ειναι οτι η μανα της τής το εκρυψε και προσπαθησε να της δωσει μια φυσιολογικη ζωη;
btw η θεια τους εχει πολυ φαση. αν ειναι να τις βαλω σε μια σειρα θα ηταν: ιγκριτ, θεια, φρευα, μητερα.
btw η θεια τους εχει πολυ φαση. αν ειναι να τις βαλω σε μια σειρα θα ηταν: ιγκριτ, θεια, φρευα, μητερα.
για την ακριβεια δεν ειναι αθανατη πεθαινει καθε τρεις και λιγο
δεν εχουν πολυ ωραια ματια ολες?
δεν εχουν πολυ ωραια ματια ολες?
αυτο^
εχουν. και οι αντρες εχουν ωραια ματια
ερωτηση.... γιατι κανενας δεν παρατηρησε οτι το λουλουδι στα μαλλια της φρευα απο λευκο εγινε κοκκινο;
εχουν. και οι αντρες εχουν ωραια ματια
ερωτηση.... γιατι κανενας δεν παρατηρησε οτι το λουλουδι στα μαλλια της φρευα απο λευκο εγινε κοκκινο;
θα νομιζαν οτι απλα το αλλαξε... προσωπικα αν ημουν καλεσμενη εκει δεν θα εδινα ιδιαιτερη σημασια
ο κιλλιαν που την κοιτουσε εκεινη την ωρα; να μου πεις το λουλουδι θα παρατηρουσε; αλλα ενταξει... μου εκανε εντυπωση.
^Mισό μισό, εξηγήστε μου αυτό το πεθαίνουν κάθε τρεις κι λίγο, (δεν έχω δει 2ο επ, προσέξετε τι θα πείτε ) εγώ ξέρω πως η Γουέντι, η θεία πεθαίνει κάθε τρεις κι λίγο κι πως οι αδελφές μικρές πέθαιναν πριν τα 30 επειδή ασκούσαν μαγεία κι για μια φορά η μητέρα τους είπε να μεγαλώσουν φυσιολογικά για να μην οδηγηθούν στο θάνατο...πάλι. Αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή θα πεθάνουν πάλι; Για να αναστηθούν κι πάλι ;;; Μετά;;;!!! Τι κατάρα κι αυτή...
Η μία να γίνεται γάτα κι να πεθαίνει κάθε τρεις κι λίγο κι η άλλη να γεννά συνέχεια απ'την αρχή, αν κι δεν νομίζω να ξανασυμβεί αυτό ... (αν κι το 3ο επ. στο promo έδειξε κάτι σχετικό) Έρε γλέντια...
Οι άντρες όντως έχουν υπέροχα μάτια, (αλλά δεν θα μείνω στον Ντας, δεν μ'αρέσει) Κίλλιαν, το προφέρω κι στάζει το στόμα μου μέλι είναι ΜΑΝΆΡΙ!!! κι ναι κι εγώ πρόσεξα το λευκό άνθος που έγινε κόκκινο κι ο Κίλλιαν είμαι σίγουρη πως το πρόσεξε, κι επίσης όταν η Φρέγια λέει πως θέλει να πάει στο μπάνιο πηγαίνει κι εκείνος λόγω του ονείρου (δεν είδατε έκφραση όταν ανέβαινε τα σκαλιά? Παναγία μου κόντεψα να πεθάνω σε εκείνο το σημείο )κι μετά κι εκείνη τον ακολουθεί ,,, Αχχχ αυτά τα όνειρα, ...
Η μία να γίνεται γάτα κι να πεθαίνει κάθε τρεις κι λίγο κι η άλλη να γεννά συνέχεια απ'την αρχή, αν κι δεν νομίζω να ξανασυμβεί αυτό ... (αν κι το 3ο επ. στο promo έδειξε κάτι σχετικό) Έρε γλέντια...
Οι άντρες όντως έχουν υπέροχα μάτια, (αλλά δεν θα μείνω στον Ντας, δεν μ'αρέσει) Κίλλιαν, το προφέρω κι στάζει το στόμα μου μέλι είναι ΜΑΝΆΡΙ!!! κι ναι κι εγώ πρόσεξα το λευκό άνθος που έγινε κόκκινο κι ο Κίλλιαν είμαι σίγουρη πως το πρόσεξε, κι επίσης όταν η Φρέγια λέει πως θέλει να πάει στο μπάνιο πηγαίνει κι εκείνος λόγω του ονείρου (δεν είδατε έκφραση όταν ανέβαινε τα σκαλιά? Παναγία μου κόντεψα να πεθάνω σε εκείνο το σημείο )κι μετά κι εκείνη τον ακολουθεί ,,, Αχχχ αυτά τα όνειρα, ...
Βασικα ειναι νομιζω αυτο που ειπες. Ειναι καταρα. Ηταν κανονικα αθανατες αλλα καποιος τους εριξε την καταρα.
εννοεις καποιο απο αυτα^ τα βλεμματα;
εννοεις καποιο απο αυτα^ τα βλεμματα;
ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!! τώρα τέτοια ώρα γιατί μου το κάνεις αυτό;;;
Δεν με λυπάσαι καθόλου;;!!! Αυτό στην πόρτα που την κοιτάει κι γελάει αχνά ενώ το άνθος παίρνει ένα ρόδινο χρώμα... κι μετά στις σκάλες, όταν είπε αυτή "πάω τουαλέτα" πήγε κι εκείνος!!!
Χριστέ μου, το περίμεναν κι οι δυο!!!
Χριστέ μου λιώνω με αυτό το ship , δεν μπορώ!!!
Δεν με λυπάσαι καθόλου;;!!! Αυτό στην πόρτα που την κοιτάει κι γελάει αχνά ενώ το άνθος παίρνει ένα ρόδινο χρώμα... κι μετά στις σκάλες, όταν είπε αυτή "πάω τουαλέτα" πήγε κι εκείνος!!!
Χριστέ μου, το περίμεναν κι οι δυο!!!
Χριστέ μου λιώνω με αυτό το ship , δεν μπορώ!!!
ναι, ειναι υπεροχοι!!! Θελω πολυ να τους δω και σε αλλη εποχη. εκεινο το "πριν 400 χρονια"....
εν τω μεταξυ το βαζουν πολυ αργα. ωρα ελλαδος παει 5-6 ξημερωματα-πρωι δευτερας...
εν τω μεταξυ το βαζουν πολυ αργα. ωρα ελλαδος παει 5-6 ξημερωματα-πρωι δευτερας...
^Μη μου το θυμίζεις, κι δεν μπορώ να κάθομαι εκείνη την ώρα, αλλά κι πάλι δουλειά να μην είχα θα μου ήταν δύσκολο , αμάν κι αυτοί με τα ωράρια τους... δεν μας σκέφτονται καθόλου εμάς τους Έλληνες...
Άλλη εποχή? wtf? δεν σε καταλαβαίνω
Άλλη εποχή? wtf? δεν σε καταλαβαίνω
να δειξουν κατι σαν flashback... αυτο λεω. να δουμε την σχεση τους στο παρελθον.
τα gif τα ειδες στην εικονοθηκη; ειναι στα αριστερα κατω απο τα προσφατα θεματα. προσθεσα δυο με φριλλιαν. αααα btw frillian ειναι freya+Killian
τα gif τα ειδες στην εικονοθηκη; ειναι στα αριστερα κατω απο τα προσφατα θεματα. προσθεσα δυο με φριλλιαν. αααα btw frillian ειναι freya+Killian
^i know, αλλά πως ξέρεις πως είχαν κι παρελθόν αυτοί οι δυο?
χλωμό μου φαίνεται να δείξουν κάτι τέτοιο, αλλά anyway...
χλωμό μου φαίνεται να δείξουν κάτι τέτοιο, αλλά anyway...
Σελίδα 1 από 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 1 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*