Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
66 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 66 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Witches of East End
+2
Nemesis of Love
Celest Volturi
6 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 10 από 11
Σελίδα 10 από 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Απ: Witches of East End
Από το gamato κολούσαν...
Το αλλό θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω!!! Ευχαριστώ!!!
Το αλλό θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω!!! Ευχαριστώ!!!
kassi- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 394
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
Τόπος : Reutligen
^Τίποτα, έχω ανάλογο θέμα με το gamato,το άλλο όμως δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής.
δεν φταιει το γαματο νομιζω. εχει γινει κατι με το flash player
δεν εχει τελειωσει καλε ακομα. αυτη τη βδομαδα επαιξε το 7
δεν εχει τελειωσει καλε ακομα. αυτη τη βδομαδα επαιξε το 7
^Είπα κι εγώ, γιατί κάποια σε άλλο φόρουμ ανέφερε το 12 και με μπέρδεψε, έλεος.
ειδα το 6ο περιμενω το 7ο με υποτιτλους
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
αμα δεις και την φατσα της μαυρης σε καποια φαση πως γινεται και γενικα τι του κανει θα φρικαρεις λιγο νομιζω. θα της σουρεις πολλα.
ειδα και το 7ο ωραιο ηταν
DeathView*- Moderator
δεν μου κανει πια ιδιαιτερη αισθηση νομιζω. το βλεπω πιο πολυ απο αποψη οτι δεν εχω ξενερωσει εντελως και δεν εχω τι αλλο να δω. δηλαδη το επεισοδιο αυτης της βδομαδας (το 8; ) και ακομα ουτε να το κατεβασω. 48 ωρες απο τοτε που προβληθηκε. που φανταστειτε στην αρχη το εβλεπα κατευθειαν, μολις ανεβαινε τορρεντ.
Αν δεν κάνω λάθος προβλήθηκε το 11ο και μας μένουν άλλα 2 επ. Άντε καιρός ήταν να τον ξεκινήσω επιτέλους τον 2ο κύκλο.
επ. 8. ενταξει η σκηνη απο το παρτυ ολα τα λευτα. "ητνα λαθος" λιγο αργα δεν ειναι? αντε μωρε.
επ. 9 καλο ηταν. η σκηνη που μαλωναν πω πω.
επ. 10 ακομα και οταν ειναι χαλια κουκλος ειναι χαχα.
επ. 11 καλο και αυτο το επ.
ασχετο αλλα και ο αδερφος τους ειναι πολυ ωραιος.
επ. 12,13 περιμενω να βγουν συμπς ξερουμε αν το 13 ηταν το τελευταιο? γιατι κατι τετοιο ακουσα.
θα εχει και 3η σεζον?
επ. 9 καλο ηταν. η σκηνη που μαλωναν πω πω.
επ. 10 ακομα και οταν ειναι χαλια κουκλος ειναι χαχα.
επ. 11 καλο και αυτο το επ.
ασχετο αλλα και ο αδερφος τους ειναι πολυ ωραιος.
επ. 12,13 περιμενω να βγουν συμπς ξερουμε αν το 13 ηταν το τελευταιο? γιατι κατι τετοιο ακουσα.
θα εχει και 3η σεζον?
DeathView*- Moderator
Ξέχασα να κάνω εδώ τα σχόλια μου..
Οπλιστείτε με θάρρος καθότι ξεκίνησα τον 2ο κύκλο και από τώρα ξεκινά ο προκαθορισμένος σχολιασμός ανά επεισόδιο.
That's all folks.
Οπλιστείτε με θάρρος καθότι ξεκίνησα τον 2ο κύκλο και από τώρα ξεκινά ο προκαθορισμένος σχολιασμός ανά επεισόδιο.
- 2χ01:
- Ο Γιατρός έχει φρικάρει τελείως και βρίζει ανεξέλεγκτα, δεν μ'αρέσει το υφάκι του, αλλά έπιασε λαβράκι.
Άντε να τον δω τώρα τι θα κάνει, πάντως χαίρομαι που δέχεται απειλητικά email.
Επίσης χαίρομαι που βλέπω τον δίδυμο brother at last, handsome as always, έσωσε τη μάνα.
Εύχομαι τλχστν να μην βγει ο κακός της υπόθεσης στη συνέχεια αν κι ομολογώ πως κάτι κρύβει. Είναι εμφανές.
Το μανάρι μόνο σε οράματα και σε παραισθήσεις το χάρηκα δλδ, την τύχη μου. Το Σαν Ντομίνγκο με την κουρούνα ασχολίαστο κι άντε να δω πότε θα βγει απ'αυτήν την κατάσταση. Στο φινάλε της 2η σεζόν μάλλον.
Μέσα σ'όλα δεν λείπουν κι τα φλερτ της θείας , έτσι μωρέ για να περνάμε την ώρα μας.
Κονγκράτς στην Ίνγριντ για την δουλειά αλλά τα νυχτοπερπατήματα και οι υπνοβατήσεις στο δάσος δεν της βγαίνουν σε καλό.
Κι για το τέλος ... Αχ βρε Φρέγια, μανάρι μου τι τραβάς /έχεις να τραβήξεις κι εσύ.
- 2χ02:
- Φίλε πόσο γουστάρω που οι μάγοι Gardiner έχουν τόσο μεγάλη σοφίτα για τις μαγικές τους δραστηριότητες.
Ούτε οι Charmed τέτοια πολυτέλεια. Επίσης γουστάρω που έχει παραισθήσεις και δέχεται απειλές
ο γιατρός. Έτσι Νέμεσις, να μείνει ταπί και τρομοκρατημένος, τώρα ποιος κρύβεται πίσω απ'το τηλ. ... άγνωστον.
Τώρα για τον μικρό μελλοντολόγο burjo μπλεγμένο με τον τζόγο δεν θα σχολιάσω πάλι καν,
Μου την δίνει να τον βλέπω να μπαλαμουτιάζεται με την κουρούνα, δεν μπορώ... σκιάζομαι. Βρίσκεται κι υπό
μαγικές επιδράσεις , τι να πω πια...
Μωρέ δεν πα'να'ναι κι ο Cole Terner, o Φρειδερίκος, εγώ τον αγαπώ κι τον λατρεύω. Κι ας την βασανίζει τη θεία.
Άχου το μωλέ προστάτεψε την αδελφούλα του, είναι ολίγον οξύθυμος αλλά δεν πειράζει μωλέ,
Κι το ξόρκι με την Φρέγια πόοοσο τέλειο.
Ίνγριντ καλή μου κι εγώ σε ζηλεύω που είσαι σε βιβλιοθήκη, μακάρι να είχαμε όλες την ίδια επαγγελματική κατάρτιση με σένα.
Και βέβαια μην ξεχνάμε τα καμάκια της θείας, τις αμφιβολίας της για τον ανιψιό, τις διαβεβαιώσεις της μάνας,
και κυρίως... τις κινήσεις του Γιατρού προς το Κλειδί, το οποίο λέει να ανοίξει φτερά κι να αφήσει την οικογενειακή
θαλπωρή.
That's all folks.
Και συνεχίζω.
Αυτά εν ολίγοις...
- 2χ03:
- Και θα ξεκινήσω με τις απορίες που μου δημιουργήθηκαν.
Δλδ με λίγα λόγια ο παππούς ευθύνεται που η μαμά Τζοάννα αναγκάζεται (απ'την στιγμή με την άφιξη τους στη γη απ'το Άσγκαρντ υποθέτω?) να μένει έγκυος στα κορίτσια της και να τα βλέπει να πεθαίνουν ανά δεκαετίες, χρόνια, αιώνες κ.π.λ. έτσι χωρίς να περνούν τα 30 τους χρόνια? Καθώς επίσης ο παππούς ευθύνεται για το γεγονός ότι η θεία Γούεντι πεθαίνει και ανασταίνεται κάθε τρεις και λίγο (αν κι αν δεν κάνω λάθος, μια ζωή της έχει απομείνει μόνο)
Κι όλο αυτό με τις αδελφές ψυχές όσον αφορά τον Κίλλιαν και την Φρέγια πως προέκυψε? με την άφιξη των royals στη γη, ? αφού παρακάτω θα δούμε τον Φρειδερίκο να του κάνει κουβέντα ότι "τον ήξερε, τον είχε δει στην Άσγκαρντ." Άρα κι το family Gardiner από εκεί προέρχεται?...όχι δεν βγάζει νόημα, αφού we know the mother's history of the brothers... απλώς εξηγείστε μου όποιος έχει την καλοσύνη...
Τέρμα οι απορίες, πάμε στο σχολιασμό.
Τι το'θελες το ταξιδάκι κούκλα μου? Πάνε οι οικονομίες σου, ράκος έγινες κι εσύ, πάλι καλά που σε φίλησε κι στο μάγουλο. Μιλάμε για το απόλυτο δέσιμο με τα μάγια η κουρούνα, Αλλά μιλάμε την κοιτούσε παράξενα κι αυτός ο κακομοίρης, σαν κάτι το εξωπραγματικό, μάλλον το παλεύει μέσα του. Κι επιτέλους πότε θα σταματήσει να τον φιλάει η κουκουβάγια ?! Αμαν;;!!!
Χαριτωμένες οι σκηνές του Γιατρού με την sister καθώς επίσης κι η προσπάθεια να κρύψουν το πτώμα, εγώ δεν έχω θέμα να τα φτιάξουν, αλλά θα γίνουν πολλές μλκς στη συνέχεια. Τλχστν να τον έχει από κοντά όντως γιατί όχι αυτοκίνητο σε ολόκληρο το East End θα βάλει φωτιά τούτος. Μας βγήκε Κευρανοβολημένος.
Φρειδερίκο αγόρι μου, εγώ θα πάρω ουδέτερη στάση γιατί δεν ξέρω τι σκ@τ@ έχει μέσα το κεφαλάκι σου αλλά την θεία δεν την πείθεις εύκολα παρ'το απόφαση. Είσαι αφοσιωμένος ή όχι στο γέρο θα το μάθουμε στη συνέχεια... Πάντως δεν σε έχω κι για δολοφόνο, μάλλον πιόνι θα έλεγα.
Τον πατέρα στο τέλος δεν τον βλέπω καλά.
Καθώς επίσης κι εκείνη η αγκαλιά μεταξύ των αδελφών με εξέπληξε πολύ, περίμενα μπουνιά. Άραγε να θυμάται το ξύλο που του έριξε ή του το διέγραψε απ'τη μνήμη κι αυτό η κουρούνα;! Μάλλον το δεύτερο... Φτου! Τελείωσαν οι παραισθήσεις, δεν βαριέσαι από αλλού θα το βρει τούτος...
"Τhank you.... I wanted to apologise, It was never about you... I want the same for you (to be happy)"~
~"I thought he was my soulmate..."
^Φίλε, ότι χειρότερο...
- 2χ04:
- Λίγα πράγματα αυτό το επ. Η αυτοθυσία ενός πατέρα κι ο χαμός του.
Η απόγνωση της μητέρας, η απερισκεψία του γιου της (μπράβο καμάρι μου ωραίες παρέες κάνεις κι εσύ,
με τους αρουραίους κι εσύ) κι η απελπισία της ούτως ώστε να αναγκαστεί να διώξει τον γιο της.
Οι υπνοβασίες της αδελφής Α που συνεχίζονται, "κι ύστερα με ρωτάς -εφόσον μένει έγκυος στο φινάλε- ποιος είναι
ο father, μα δεν είναι οφθαλμοφανές, το green-blue octapus κι εσύ"... με τόσους οργασμούς πια.
Τα ραντεβουδάκια της θείας που συνεχίζονται κι στο 4ο επ. αλλά το σύμπαν δεν την αφήνει να χαρεί μια στάλα.
Και τέλος οι απόπειρες του "καταστροφέα" του της "αδελφής ψυχής" να διαχειριστούν το οικογενειακό τους
γκρίμουαρ. Τι ανίκανοι που είναι άντρες τελικά. Αφήστε το παλικάρια, δεν το κατέχετε, αφήστε τα θηλυκά
να κάνουν παιχνίδι.
Μου έκανε και τον gentleman ο "καταστροφέας" στο τέλος να σώσει την αδελφή Α. Μην χάσει... Φτού σου προδότη!
Απατεώνα, ΚΑΘΊΚΙ !!!
Προτελευταία σκηνή με την αδελφή Β... κάθε φορά που έβλεπα τα gif σαν spoiler νόμιζα πως τα λόγια πήγαιναν κάπως έτσι:
~"We need to talk" ~Πρέπει να μιλήσουμε
~"Τhere's no need, my father did."~Δεν υπάρχει λόγος, ο πατέρας μου το έκανε.
Εννοώντας εκείνη τη στιγμή η "Αδελφή ψυχή" το θέμα με τα soulmates. Αλλά τελικά η σωστή φράση ήταν:
~"Μy father died."~o πατέρας μου πέθανε.
Και μετά η αγκαλιά κι τα βλέμματα κι των δυο... Αχ και βαχ...
Αυτά εν ολίγοις...
Eίδα απανωτά δυο επ. αυτές τις μέρες και ξέχασα να σχολιάσω, ντροπή μου. :Ρ
Απόψε θα δω 7ο, μπορεί κι 8ο. :Ρ
- 2χ05:
- Ρε τι ωραία όνειρα που έχει η Φρέγια :yummy: :yummy: :yummy: Φέρτε μου κανένα ελιξήριο κι εμένα να πάω πίσω στο past life, που ξέρεις όλο και κάτι ενδιαφέρον μπορεί να δω :Ρ
Η σκηνή στο bathroom (ειμότικον που του βγαίνει η γλώσσα έξω, του τρέχουν τα σάλια και του έχουν πεταχτεί τα μάτια όξω κι έχουν γίνει καρδούλες) Τι ωραία όνειρα, που όμως καταλήγουν σε καταστροφή πάντα γιατί μέσα θα είναι ή ο μουστακαλής deastroyer να πούμε ή θα μας ξυπνάει η καταραμένη Ίνγριντ. :Ρ
Εν τω μεταξύ η οικογένεια ζητά βοήθεια από τη Μάντισσα-past life της Τζοάννα και 'πρώην' ταίρι, όχι καθότι η σειρά ασχολείται και με το λεσβιακό θέμα και γιατί να μην το κάνει στο κάτω κάτω. :Ρ
Την οποία όμως απομάκρυνε η μάνα καθότι δεν είχε διαβάσει σωστά τη μοίρα της κόρης της.
Δηλαδή σωστά τη διάβασε αλλά η μάνα σπάστηκε κι η Μάντισσα θυμωμένη έφυγε.(αλλά οκ δέχτηκε να βοηθήσει για το μαμώτο της υπόθεσης, καθότι τη μάνα όπως φαίνεται δεν την ξεπέρασε) Κι εγώ τώρα θα βγω στην ταράτσα και θα αρχίσω να βρίζω τα αστέρια που είναι σε αντίθεση, οκ :giveup: :Ρ
Αχ καημένη Φρέγια σιχάθηκες κι εσύ να βλέπεις την κουρούνα να φιλά το soulmate σα ξερολούκουμο και είπες να πέσεις για ύπνο. Κοιμήσου παιδί μου... :Ρ
Ο δίδυμος αδελφός περνάει κρίσεις, το κακόμοιρο κι αυτό υποχείριο του ψυχοπαθή παππού το κάνανε :giveup:
Η αδελφή Α πάει στον destroyer για help μη χάσουμε, καλά να τα πάθει κι τούτος. Κακό ψόφο και χρόνο να'χει. Και συνεχίζουμε με τις ονειρώξεις, κι τα ασίγαστα πάθη του green-blue οctapus καθότι έχει ανάγκη και το ταίρι του εδώ που τα λέμε, ώσπου στο τέλος φτάνουμε στην αρπαγή της 'Περσεφόνης' και καλιά από μας, ... :P: :P:
Α! μην ξεχάσουμε τον εσωτερικό-ψυχολογικό αγώνα του γιατρού deastroyer να σώσει το παιδί, τον έπιασε ο πόνος κι αυτόν. Καθώς επίσης και την επιμονή της θείας να μάθει το γραμμένο της.
Κάτσε καλά... :Ρ
- 2χ06:
- Κι η επιχείρηση Μανδραγόρας συνουσιάζεται με αδελφή μάγισσα συνεχίζεται. :Ρ
Με την μάνα και Μάντισσα παγιδευμένες στην βιβλιοθήκη, με την αδελφή Β και τη θεία θυμωμένες
με τον δίδυμο αδελφό, (αλλά εξιλεώνεται αργότερα επειδή σώζει τη θεία μωρέ, δεν βαριέσαι :Ρ )
Με τον ψυχοπαθή, μαγεμένο, ανώμαλο destroyer να φωνάζει τα δικά του και να προσπαθεί να
ξιλοφορτώσει την αδελφή Β αλλά στο τέλος γίνεται καλά μωρέ, καλή καρδιά πάντα. :Ρ
Με την αδελφή Α να μας τα'χει πρίξει τελείως μέχρι που το στο τέλος τρυπίεται κι αυτή κι ο destroyer και ξεκινούν τις αγκαλίτσες, μετά την βάζουν να την ψήσουν κιόλας καθότι δεν έχουν να φάνε.
Ξέμειναν. :Ρ Με τις κρίσεις του διδύμου να συνεχίζονται, κρίμα μωρέ το τσαμένο κι αυτό...
Και μέσα σ'όλα η κουρούνα που έχει τρελάνει στους γύρους το κακόμοιρο το soulmate, θέλει να γίνει και μάνα μη χ*** τώρα!! Το κακόμοιρο , δεν φτάνει που έχει τρελαθεί με τα open reading minds εκεί μέσα, έχει και την κουκουβάγια πάνω απ'το κεφάλι του. Έλεος... :giveup: :Ρ
Απόψε θα δω 7ο, μπορεί κι 8ο. :Ρ
s2
ep.12 ειμαστε νεκροι λεει χαχαχα. αυτα τα κοκκινα τριανταφυλλα. ηταν ιδιοι. περιμενω το 13 τωρα με υποτιτλους.
ep.12 ειμαστε νεκροι λεει χαχαχα. αυτα τα κοκκινα τριανταφυλλα. ηταν ιδιοι. περιμενω το 13 τωρα με υποτιτλους.
DeathView*- Moderator
^^^Άγνωστον ακόμα για το αν θα έχουμε 3ο κύκλο ή όχι.
Και συνεχίζω με τα επόμενα τρια επ. που είδα. :Ρ
Και συνεχίζω με τα επόμενα τρια επ. που είδα. :Ρ
- 2χ07:
- Ρε τους κακομοίρηδες τους νεαρούς εκεί μέσα, δεν μπορούν να χαρούν τις ερωτικές τους πράξεις, ο ένας παθαίνει κρίσεις, κι ο άλλος βλέπει το πραγματικό προσωπείο της "γυναίκας" του. Όχι ότι δεν το ξέραμε δλδ... :Ρ
Μπα μπα ο destroyer κάνει πρόταση στην αδελφή Α να βγούνε έξω μαζί. Τι λε ρε παιδί μου;! Και της παίρνει κι φόρεμα όπως έκανε στην αδελφή Β, κι χορεύουν κιόλας, και τις λέει πως δεν είναι φίλοι απλώς, κι φιλιούνται, κι κλασικά ο destroyer επειδή θα αποδειχθεί evil στη συνέχεια σκοτώνει τον πατέρα του θύματος που τον απειλούσε, και λέει και ψέματα... οκ, οκ... :P:
Βρε καλώς τον υπηρέτη απ'το Άσγκαρντ , προβλέπω να περνάμε τα πάνδεινα με δαύτον. οκ.
Τι γέλιο η θεία με τον ανώμαλο και τις τρίχες, άη γύρνα στον Τόμμι χριστιανή μου που μπορεί να είναι θνητός αλλά σ'αγαπάει και είναι πιο νορμάλ από δαύτον τον τρελό. :Ρ
Αχ πόσο τον λατρεύω τον Φρέντι τελικά δεν έκανε κακό στη μανούλα του,
το ήξερα ότι καταβάθος νοιαζόταν. (έχει κι girlfriend ο γλυκός μου, άχου το μωλέ) :inlove:
Αχ το μανάρι έχει κενά, τλχστν όταν θυμάται αφήνει σημειωματάκια στο σπίτι, άντε να το δω να βγει απ'αυτή την κατάσταση επιτέλους, πάντως φαίνεται τρελαμένο, το δίχως άλλο.
Κι εκεί που πήρε μπρος του έκανε ξανά μάγια η κουρούνα και ξεκίνησε πάλι τα Miaamor... :giveup:
Εdit: ξέχασα να αναφέρω πως το φόρεμα και η κοτσίδα της Freyia σε αυτό το επ. μ'άρεσαν τρελά. :inlove:
- 2χ08:
- Aυτή η μανία να βρεθεί δοχείο για τον παππού συνεχίζεται, έρε που μπλέξαμε, Πάντως ο Φρειδερίκος βασανίζεται δεν αντέχει, δείχνει να έχει μετανιώσει για όλα.
Πολύ καυτά αυτά τα γενέθλια μωρέ παιδάκι μου, όλο και κάποιος 'πήγε' με κάποιον κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος. Μόνο ο δίδυμος δείχνει να μην το ευχαριστιέται και να πιέζεται. Και στο τέλος μόνο η θεία το ευχαριστήθηκε.
Η αδελφή Α τα έψαλλε στον destoyer και καλά του έκανε, αυτός σε λίγο θα αφανίσει το σπίτι.
Η αδελφή Β έκανε την εξομολόγηση της, η επήρεια του μαγικού ξορκιού του μαναριού εξασθένησε και εκδηλώθηκε(εν τω μεταξύ αυτά τα καταραμένα open minds συνεχίζονται) κι αυτό κι στο τέλος η αδελφή Β έμεινε με το 'πι' στο χέρι καθότι μόλις η κουρούνα έλαβε ξανά δράση, με το οικογενειακό δέντρο της οποίας γίνεται ένας αχταρμάς, το μανάρι γύρισε στην αδελφή Β και της είπε ότι έκανε λάθος. Με τα νεύρα μας παίζεις ρε;;!! :giveup: :@#%:
Κι αυτή η περίεργη σκηνή με Κίλλιαν και Φειδερίκο ρε μαμώτο μου μπάζει από παντού, δεν μπορώ να καταλάβω... Τελικά το soulmate είναι παρτ του Ασγκαρντ ναι ή όχι ;;!!! έλεος... :giveup:
- 2χ09:
- Δεν δάγκωνα την γλώσσα μου καλύτερα, θα το γκρεμίσει ο άλλος.
Άχου Φρέντι το άφησες το κορίτσι του να ζήσει, άχου τον μωλέ... τον λατρεύω. :inlove:
Η αδελφή Β πήγε για συμβουλές στην αδελφή Α και είναι μέσα στη τρέλα, τα έχει πάρει κρανίο λέμε. :Ρ
Όχι, όχι τον Τόμμυ μωρέ, τον κακομοίρη έμπλεξε και κάτι μου λέει πως στο επόμενο θα τον
δούμε as a vesel (χμ μάλλον δεν το έγραψα σωστά)
Το πε κι το κανε η αδελφή Β μπήκε στο σπίτι κι έψαξε για πληροφορίες.
Το τέλος συγκινητικό, τελικά η κουρούνα το αγάπησε το soulmate πραγματικά, πέθανε προσπαθώντας.
Βρε αδελφή μη τα βάζεις με τον δίδυμο, δεν φταίει αυτός μωρέ κρίμα, στο τέλος το σκότωσε το καθίκι αλλά ήταν πλέον αργά.
Ο destroyer έπιασε πάλι λαβράκι, είπε την αλήθεια... κι η σοφίτα έγινε σκόνη και θρύψαλα. Οκ.
Η τελευταία σκηνή στον κήπο. Πόνος... ελπίζω στο επόμενο κιόλας να ξυπνήσουν.
δηλαδη το 13 μπορει να ειναι και το τελευταιο?
DeathView*- Moderator
Σελίδα 10 από 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 10 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*