Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
111 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 111 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Game of Thrones - 4ος Κύκλος
+6
Ruby
Tania_Re
Pretty Little Liar
Celest Volturi
Dalia
Nemesis of Love
10 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones
Σελίδα 8 από 12
Σελίδα 8 από 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Απ: Game of Thrones - 4ος Κύκλος
Έκανα ένα απλό search στο Google και δεν μπήκα στον κόπο να βάλω το άρθρο, στην πραγματικότητα όμως ναι, είναι μαζί.
αληθεια?? πραγματικα εχω απελπιστει πια...ο Μπραντ θα φτασει πια στον προορισμο του??
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
Χμμ ειλικρινα τι πιστευω; οτι μπορει οι ατζεντηδες να το κανουν για δημοσιοτητα. γιατι το ολο "τα προγραμματα μας δεν θα συμβαδιζουν" μου φαινεται πολυ τεχνικο και κρυο για να αναφερεται σε μια κανονικη σχεση. το θεμα ειναι οτι φαν θελουν τζον-ντανυ λογω της θεωριας r+l=j (το νουμερο ΙΙΙ στο λινκ) και των παραδοσεων των ταργκαρυεν. και αν οχι κανονικα μαζι τουλαχιστον γραφουν πολλα φανφικ rated m με αυτους τους δυο. γι αυτο πιστευω οτι προσπαθουν να το κανουν για δημοσιοητα.
Nemesis of Love έγραψε:το θεμα ειναι οτι φαν θελουν τζον-ντανυ λογω της θεωριας r+l=j (το νουμερο ΙΙΙ στο λινκ) και των παραδοσεων των ταργκαρυεν.
Για εξήγησε λίγο..
Λοιπον...
Βεβαια υπαρχει και μια αλλη θεωρια η οποια αν ισχυει θα σημαινει οτι
- Σπόιλερ:
- ο Νεντ δεν ηταν να γινει Αρχοντας του Winterfell. Ηταν να γινει ο αδερφος του ο Brandon. Ο οποιος δολοφονηθηκε ομως απο τον mad-king Aerys Targaryen (τον πατερα των Rhaegar, Viserys, Daenerys). Τι ειχε γινει; Θα σου πω την εκδοχη που ειναι γνωστη και κοινως αποδεχτη ας πουμε στο Westeros. Ο πρίγκιπας Rhaegar απηγαγε την Lyanna Stark (αδερφη του Νεντ) και ετσι ξεκινησε η επανασταση του Ρομπερτ (Robert's Rebellion) που τελειωσε με τον Robert στον Σιδερενιο Θρόνο. btw Robert/Lyanna ηταν λογοδοσμενοι/αρραβωνιασμενοι. Τι πιστευουν οι φαν; Οτι ο Rhaegar δεν απηγαγε την Lyanna αλλα οτι αυτη πηγε οικοιωθελως μαζι του και οτι πεθανε στο αιματοβαμμενο της κρεβατι, το κρεβατι στο οποιο ειχε γεννησει ενα μωρο... τον Τζον. Οταν την βρηκε ο Νεντ τον εβαλε να της υποσχεθει οτι θα κρατησει την ταυτοτητα του Τζον ασφαλη και θα τον προστατεψει. Οι φαν δηλαδη πιστευουν οτι ο jon ειναι γιος του Rhaegar Targaryen και της Lyanna Stark, ανηψιος της Daenerys. Συμφωνω τωρα με τα εθιμα των Targaryen η Ντανυ θα παντρευοταν τον Τζον.
Βεβαια υπαρχει και μια αλλη θεωρια η οποια αν ισχυει θα σημαινει οτι
- Σπόιλερ:
- ο Τζον δεν ειναι ο τελευταιος αντρας ταργκαρυεν αλλα ναι... δεν μπορουμε να ξερουμε.
Τι λες τώρα.. Wow.. Δεν είχα ιδέα γι' όλα αυτά..
Και δηλαδή, αυτό είναι κάτι που απλά οι φαν πιστεύουν ή κάτι που επαληθευέται?
Και δηλαδή, αυτό είναι κάτι που απλά οι φαν πιστεύουν ή κάτι που επαληθευέται?
Δεν ξέρουμε αν κι πότε θα επαληθευτεί, όλα κι πολλά άλλα είναι μέσα στο κεφάλι του συγγραφέα (που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το συγγραφικό του έργο, εφόσον του απομένουν άλλα δυο βιβλία) αλλά κι στη γνώση των παραγωγών που γνωρίζουν πιο τέλος θα έχει η σειρά, εφόσον τους έχει ενημερώσει ο συγγραφέας, οπότε κι εμείς περιμένουμε ποιος άλλος θα αφήσει τα εγκόσμια κι τι τροπή, εξέλιξη μάλλον καλύτερα, θα πάρει όλο αυτό το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί.
Πιστεύω ότι η σειρά έχει πολλές προοπτικές και θα μπορούσαν να το τραβήξουν για παραπάνω από 10 σεζόνς..
μέχρι στιγμής η σειρά έχει ανανεωθεί για άλλες δυο σεζόν, σύνολο 6, θα δούμε.
8 κυκλοι θα ειναι. το ειχαν πει. οτι χρειαζονται 80 ωρες καθαρου υλικου για να πουν την ιστορια.
τωρα οσο για το ποσο ισχυει η r+l=j θεωρια... εξαρταται ποιον θα ρωτησεις. εγω πιστευω πως ισχυει πολυ αλλα καλυτερα δες το λινκ που σου εδωσα πιο πανω. στο εδωσα γιατι τα εξηγει πολυ ωραια και εχει αποκομματα απο τα βιβλια. δεν ειναι απλη θεωρια. εχει αρκετα στηριγματα και ενδειξεις και για μενα ειναι η πιο πιθανη.
τωρα οσο για το ποσο ισχυει η r+l=j θεωρια... εξαρταται ποιον θα ρωτησεις. εγω πιστευω πως ισχυει πολυ αλλα καλυτερα δες το λινκ που σου εδωσα πιο πανω. στο εδωσα γιατι τα εξηγει πολυ ωραια και εχει αποκομματα απο τα βιβλια. δεν ειναι απλη θεωρια. εχει αρκετα στηριγματα και ενδειξεις και για μενα ειναι η πιο πιθανη.
Nemesis of Love έγραψε:Χμμ ειλικρινα τι πιστευω; οτι μπορει οι ατζεντηδες να το κανουν για δημοσιοτητα. γιατι το ολο "τα προγραμματα μας δεν θα συμβαδιζουν" μου φαινεται πολυ τεχνικο και κρυο για να αναφερεται σε μια κανονικη σχεση. το θεμα ειναι οτι φαν θελουν τζον-ντανυ λογω της θεωριας r+l=j (το νουμερο ΙΙΙ στο λινκ) και των παραδοσεων των ταργκαρυεν. και αν οχι κανονικα μαζι τουλαχιστον γραφουν πολλα φανφικ rated m με αυτους τους δυο. γι αυτο πιστευω οτι προσπαθουν να το κανουν για δημοσιοητα.
Tania_Re έγραψε:Δεν βρίσκω αυτό το λινκ που λες είναι το θέμα
να καλε^ αν βαλεις το ποντικι πανω απο το "r+l=j" θα σου γινει κοκκινο. πατα το να σε βγαλει στην σελιδα.
Μπορώ να πω ότι με έπεισε..
Μου έκανε εντύπωση κυρίως το όραμα της Ντάνυ( In this scene, Dany sees Rhaegar and Elia standing over their newborn son Aegon. Rhaegar says that Aegon is the ‘prince that was promised,’ and his is the ‘song of ice and fire.’)
Αν και αναφέρεται στον Aegon θα μπορούσε κάλλιστα αυτός ο τίτλος να ταιριάξει και στον Τζόν ''Song of ice(Lyanna) and fire (Rhaegar) το οποίο τον καθιστά και πρωταγωνιστή.
Μου έκανε εντύπωση κυρίως το όραμα της Ντάνυ( In this scene, Dany sees Rhaegar and Elia standing over their newborn son Aegon. Rhaegar says that Aegon is the ‘prince that was promised,’ and his is the ‘song of ice and fire.’)
Αν και αναφέρεται στον Aegon θα μπορούσε κάλλιστα αυτός ο τίτλος να ταιριάξει και στον Τζόν ''Song of ice(Lyanna) and fire (Rhaegar) το οποίο τον καθιστά και πρωταγωνιστή.
Το Λεπόν,
Αυτά. :Ρ :P:
^Άντε γεια!
- 4χ08:
- Βλέποντας την πρώτη σκηνή, αντιλαμβάνομαι πως ο θάνατος του Άγριου Καρότου, είναι κοντά, οπότε και περιμένω να τον δω σε αυτό το επ. Απογοητεύομαι όταν βλέπω το Καρότο να προστατεύει την Γκίλι με τον μικρό, Κάποιος να στείλει τηλεγράφημα στο τείχος, Η κοπέλα έχει περάσει τα μύρια τόσα,
Στους Άγριους θα κολλήσει τώρα;
Εγώ πάντως σιπάρω Γκριζοσκώληκα και Μισαντέι, πρόκειται για ένα ευαίσθητο, ντροπαλό, τρυφερό, ειδύλλιο που δεν πρόκειται να εξελιχθεί αλλά δεν βαριέσαι: όπου Γάμος και Χαρά η Βασίλω πρώτη,
Εγκρίνω, συνεχίστε παιδιά μου, περάστε κι στο επόμενο λέβελ κάποια στιγμή.
Τον λυπήθηκα τον Τζόρα είναι η αλήθεια, τα'θελε κι τα'παθε βέβαια θα μου πεις, αλλά κι αυτή η
Θυελογέννητη μωρέ παιδάκι μου, πολύ σκληρό καρύδι.
Τι ρε παιδί μου; Τα κάνανε πλακάκια τελικά Σάνσα και Μπέιλις; Θείος και ανιψιά,; Κι αυτές οι κλέφτές ματίτσες τι είναι δλδ; Αυτοί σε λίγο θα απαυτοθούνε στο τέλος, Στην τελευταία σκηνή(θέλω την γκαρνταρόμπα της Σάνσα) είμαι σίγουρη, πάνε να ξεκάνουνε τον Ρόμπιν, στα τσακίδια κι αυτό.
Α ρε Θήον, παραμουρλάθηκες τελείως κι εσύ, οκ είσαι ο Ρικ, κόλλησε η βελόνα τελείως.
Ραμσέι χ***α για την αναγνώριση της ταυτότητας σου, αλλά μου είσαι τελείως αδιάφορος.
Τελικά στη σκηνή όπου ξεκαρδίζεται η Άρυα στο γέλιο με το μαντάτο του θανάτου, μόνο η Άρυα κι εγώ γελούσαμε; Να το κοιτάξω αυτό ε?
Ρε παιδιά εξηγήστε μου κι εμένα τι το γλυκό βρήκατε στον διάλογο μεταξύ ΤζέιμιχΤύριον?
Για να καταλάβω, την θεωρία περί σκαθαριών ανέπτυξαν τα παιδιά, δλδ... τι να πει κανείς...
Για την τελευταία σκηνή... ότι πιο φρικιαστικό έχω δει τον τελευταίο χρόνο (μη πω κι χρόνια ) στην τηλεοπτική μου πορεία, αφού στη στιγμή που... ξέρετε σεις άπλωσα τα χέρια μπροστά, έκλεισα τα μάτια κι έκανα διάφορες γκριμάτσες,
Τελείωσε δεν είμαι για Penny Dreadful εγώ , προς το παρόν, χορεύω με τον κύριο από εδώ. :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup:
Αυτά. :Ρ :P:
^Άντε γεια!
Αυτο βασικα^^Tania_Re έγραψε:Μπορώ να πω ότι με έπεισε..
Αυτοοοοο
Εσυ τελικα που βρισκεσαι; Εισαι 4ο κυκλο; Μας εφτασες;
Dalia έγραψε:Το Λεπόν,
- 4χ08:
Βλέποντας την πρώτη σκηνή, αντιλαμβάνομαι πως ο θάνατος του Άγριου Καρότου, είναι κοντά, οπότε και περιμένω να τον δω σε αυτό το επ. Απογοητεύομαι όταν βλέπω το Καρότο να προστατεύει την Γκίλι με τον μικρό, Κάποιος να στείλει τηλεγράφημα στο τείχος, Η κοπέλα έχει περάσει τα μύρια τόσα,
Στους Άγριους θα κολλήσει τώρα;
Εγώ πάντως σιπάρω Γκριζοσκώληκα και Μισαντέι, πρόκειται για ένα ευαίσθητο, ντροπαλό, τρυφερό, ειδύλλιο που δεν πρόκειται να εξελιχθεί αλλά δεν βαριέσαι: όπου Γάμος και Χαρά η Βασίλω πρώτη,
Εγκρίνω, συνεχίστε παιδιά μου, περάστε κι στο επόμενο λέβελ κάποια στιγμή.
Τον λυπήθηκα τον Τζόρα είναι η αλήθεια, τα'θελε κι τα'παθε βέβαια θα μου πεις, αλλά κι αυτή η
Θυελογέννητη μωρέ παιδάκι μου, πολύ σκληρό καρύδι.
Τι ρε παιδί μου; Τα κάνανε πλακάκια τελικά Σάνσα και Μπέιλις; Θείος και ανιψιά,; Κι αυτές οι κλέφτές ματίτσες τι είναι δλδ; Αυτοί σε λίγο θα απαυτοθούνε στο τέλος, Στην τελευταία σκηνή(θέλω την γκαρνταρόμπα της Σάνσα) είμαι σίγουρη, πάνε να ξεκάνουνε τον Ρόμπιν, στα τσακίδια κι αυτό.
Α ρε Θήον, παραμουρλάθηκες τελείως κι εσύ, οκ είσαι ο Ρικ, κόλλησε η βελόνα τελείως.
Ραμσέι χ***α για την αναγνώριση της ταυτότητας σου, αλλά μου είσαι τελείως αδιάφορος.
Τελικά στη σκηνή όπου ξεκαρδίζεται η Άρυα στο γέλιο με το μαντάτο του θανάτου, μόνο η Άρυα κι εγώ γελούσαμε; Να το κοιτάξω αυτό ε?
Ρε παιδιά εξηγήστε μου κι εμένα τι το γλυκό βρήκατε στον διάλογο μεταξύ ΤζέιμιχΤύριον?
Για να καταλάβω, την θεωρία περί σκαθαριών ανέπτυξαν τα παιδιά, δλδ... τι να πει κανείς...
Για την τελευταία σκηνή... ότι πιο φρικιαστικό έχω δει τον τελευταίο χρόνο (μη πω κι χρόνια ) στην τηλεοπτική μου πορεία, αφού στη στιγμή που... ξέρετε σεις άπλωσα τα χέρια μπροστά, έκλεισα τα μάτια κι έκανα διάφορες γκριμάτσες,
Τελείωσε δεν είμαι για Penny Dreadful εγώ , προς το παρόν, χορεύω με τον κύριο από εδώ. :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup:
- 4x08 the mountain and the viper:
- Μου αρεσε που η Υγκριτ δεν πειραξε την Γκιλι. Μου αρεσε πολυ αυτη η σκηνη. Βασικα μου αρεσε πολυ ποσο badass ηταν η Υγκριτ! Το ξερω οτι δεν την συμπαθεις ναταλια αλλα εμενα ειναι αδυναμια μου νομιζω.
Greyworm/Missandei shipαρω και γω!! Δεδομενο οτι μιλαμε για τους χαρακτηρες της σειρας και οχι των βιβλιων. Γιατι αν δεν κανω λαθος η Μισσαντει στο βιβλιο ειναι 9; Στην σειρα το ξεκαθαρισαν πως ειναι αρκετα μεγαλυτερη οποτε μια χαρα.
Η φαση αυτη με τον Τζορα ειχε γινει "τωρα" στα βιβλια; Γιατι ειχα την εντυπωση οτι ειχε γινει νωριτερα;
Οτι και να λες... η νομιμοποιηση του Ραμσευ ειναι σημαντικη... μου ρθε μια ανατριχιλα γ@μ* το.
Οταν η Αρυα μαθαινει οτι η Λάισα πεθανε πριν απο 3 μερες, μενει καγκελο για ενα λεπτακι και μετα ξεσπαει σε γελιο. Το ιδιο επαθα και γω μονο που περιμενα λιγοτερο για να γελασω γιατι εφοσον γνωριζα για τον θανατο της Λάισα δεν ειχα το "σοκ" να αντιμετωπισω. Μιλαμε ΤΟ γελιο. Και δεν περιμενα να αρχισει να γελαει και η Αρυα. Και αυτο με εκανε να γελαω περισσοτερο!
Ομπερυν/Βουνο υπεροχες σκηνες. Επισης μου αρεσε πολυ το Ομπερυν/Ελλαρια πριν την μαχη. Το τελος της μαχης αλλα και του επεισοδιου ηταν πραγματικα φρικιαστικο. Ισως περισσοτερο φρικιαστικο ακομα και απο τον κοκκινο γαμο. Ενταξει, οχι περισσοτερο. Μαλλον εξισου.
Και αφηνω την Σανσα για αλλη φορα γιατι θελω να πω πολλα για το δικο της στορυλαιν.
μαρινα γτ την λενε r+l=j θεωρια?
Ναταλια μην αγχονωσε και εδω γελαγα οταν γελαγε και η Αρια...
Ναταλια μην αγχονωσε και εδω γελαγα οταν γελαγε και η Αρια...
4ος κύκλος 4ο επεισόδιο είμαι Μαρίνα
Εν τω μεταξύ έχω ερωτευτεί τον Τόμεν
Εν τω μεταξύ έχω ερωτευτεί τον Τόμεν
ποιος ειναι ο Τομεν ειπαμε?
αν αποδικτει να ειναι ακρυβος το αντιθετο του αδερφου του καλα θα τα παμε....
Σελίδα 8 από 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Game of Thrones - 1ος Κύκλος
» Game of Thrones - 2ος Κύκλος
» Game of Thrones - 3ος Κύκλος
» Game of Thrones OST
» Game of Thrones quotes
» Game of Thrones - 2ος Κύκλος