Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
204 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 204 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Game of Thrones - 4ος Κύκλος
+6
Ruby
Tania_Re
Pretty Little Liar
Celest Volturi
Dalia
Nemesis of Love
10 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones
Σελίδα 7 από 12
Σελίδα 7 από 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
Απ: Game of Thrones - 4ος Κύκλος
Λοιπόν απ'αυτό το επ. άξιζαν οι εξής σκηνές, (η τελευταία of course, κι ο Ποντ :Ρ )
αλλά πιο αναλυτικά:
Αυτά(Έπος πάλι) :Ρ
αλλά πιο αναλυτικά:
- 4χ05:
- Καημένε Τόμμεν, να νιώθεις από τόση μικρή ηλικία το βάρος της ευθύνης στην κορυφή τηςκεφαλής σου, αλλά οι κλεφτές ματιές με την Μάρτζερυ και μετά να μπαίνει η "πεθερά" μπροστά
μόνο το τηγάνι της έλειπε... Που πας Σέρσει να χωρίσεις τέτοιο ζεύγος;;;!!! :Ρ
Καλά μιλάμε ασυζητητί η Λάισα Θεόρμουλη, οι οργασμοί μέχρι την Αθήνα έφτασαν , όχι μόνο
τα σύνορα του Westeros...:Ρ Καημένε Μικροδάχτυλε, καημένη Σάνσα που δεν έκλεισες μάτι...:Ρ
Κι έρχομαι να κάνω το εξής κρίσιμο ερώτημα,: Βρε Ποντ, βρε αγόρι μου, ξέρεις να καβαλάς μια
γυναίκα και όχι μια φοράδα, ;! Δηλαδή ντροπή και αίσχος και όνειδος!:Ρ
Δεν είχε Τύριον, ο Ντάαριο είπε μόνο δυο κουβέντες και μετά έφαγε το μήλο του (αχ όχι κι εσύ :inlove: )
ΦΑΚ!! έβλεπα τον Όμπερυν με την Σέρσει στον κήπο κι έλεγα: Αυτοί οι δυο έχουν τόση χημεία, θα μ'άρεσε να τους έβλεπα together, και στο real life δεν έχω θέμα,:Ρ Συγκινητική σκηνή όμως,
Η Σέρσει σκύλα, αλλά την κόρη την αγαπά...
Άρυα καλό μου μαζέψου λίγο, η λίστα σου έχει τον ατελείωτο, εξάλλου ο ένας απ'αυτούς μας
άφησε χρόνους, αλλά όχι να μου σκοτώσεις και τον Σκύλο, το Βουνό ναι, το σκυλί άστο ήσυχο. :Ρ
Και τέλος... Ο Τζον μου σε όλο του το μεγαλείο, η Νυχτερινή Φρουρά επενέβη την πιο κατάλληλη
στιγμή, εντυπωσιακή η στιγμή μεταφοράς του Μπράντον στο σώμα του Χόοοντοοορ!!:Ρ
Σκηνή - Εμετός η στιγμή της σφαγής του Κράστερ, βρε Τζόνι αγόρι μου στην καρδιά δεν μπορούσες;;!! Έλεος...
Σπαρακτική η σκηνή να φωνάζει ο ένας αδελφός τον άλλον, Συγκινητική η επανασύνδεση του Λύκου με τον Σνόου... :oho:
Αυτά(Έπος πάλι) :Ρ
εε καλα τωρα!! μετα θα το διαβασω!
Oτι ειναι ειναι!!!
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
μα καλα γτ δεν μιλησε στον αδερφο του ο Μπραν!!!
Γιατι θα τον σταματαγε και θα τον επαιρνε μαζι του στο Τειχος για να τον προστατευσει. Τι συγκινητικο παντως οταν τον ειδε ο Μπραν.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Και ο Μπραν ξερει πως ΠΡΕΠΕΙ να παει πιο βορεια να βρει το κορακι με τα 3 ματια.
^Nαι όντως αυτή η σκηνή πολύ συγκινητική, όταν τον φώναζε κυρίως...
^^Καλά ο Ποντ είναι όλα τα λεφτά!!
^^Καλά ο Ποντ είναι όλα τα λεφτά!!
- Σπόιλερ:
- Κρίμα που θα τον φάνε κι αυτόν λάχανο, Ανάθεμα τον συγγραφέα με τους θανάτους του, έλεος!!
Ναι καλε!! Πολυ νεκροι βρε παιδι μου ομως!!
Δεν μπορει να σκοτωνει ασχετους?? πρεπει να σκοτωνει αυτους που μας αρεσουν??
χαχαχα αυτο που εγραψα μολις τωρα ναταλια στο καντυ!!
μη συμπαθησουμε χαρακτηρα... αμεσως να τον σκοτωσει!!
μη συμπαθησουμε χαρακτηρα... αμεσως να τον σκοτωσει!!
Πραγματικα ομως ακρυβος αν σκοτωσει την Ντανυ θα το παρατησω!!
- 4x06:
- Αυτό το επ. δεν είχε Τζον, δεν είχε Άρυα, δεν είχε Ντάαριο (μου λείπεις, που είσαι)
Αλλά...
Είχε Στάννις, και τον άλλον (δεν θυμάμαι όνομα, τι κακό κι αυτό) με το ωραίο λογύδριο να τον
υπερασπίζεται,:cry:
Είχε Γιάρα (μαύρα μάτια κάναμε να την δούμε)αλλά μην αφήνεις κι εσύ τον αδελφό στο έλεος του:cry:
Πραγματικά ο Θήον είναι για κλάματα, για λύπηση κι ότι άλλο... Πλήση εγκεφάλου του'χουν κάνει
ώστε να μην θέλει να σωθεί κιόλας. Το άλλο το μπάσταρδο να πάει να μαμηθεί (αν κι τ'χει κάνει ήδη):Ρ
Καλά αυτός ο Βάρυς πια , κανένα απωθημένο κρίμα, αυτή η γυαλιστερή φαλάκρα, μια ζωή απείραχτη.:P:
Ντάνυ , βασίλισσα δεν ήθελες να μου το παίξεις;;! Δέξου και τους επόμενους 212 τώρα, κι ας
μαζέψει κάποιος αυτούς τους δράκους πια, παραπήραν αέρα μου φαίνεται. :Ρ
Όμπερυν πόσο σε λατρεύω, (αλλά θα σε χάσω κι εσένα σύντομα) και τέλος...:Ρ
ΤΎΡΙΟΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΏ ,:inlove: :inlove: :inlove: ΤΛΧΣΤΝ ΕΓΏ ΘΑ ΣΟΥ ΕΊΜΑΙ ΠΙΣΤΉ , ΌΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΆΛΛΟ ΤΟ ΤΣΟΥΛΊ !!! ΚΡΕΜΆΣΤΕ ΤΗΝ, ΣΤΡΑΥΡΏΣΤΕ ΤΗΝ, ΣΤΡΑΓΓΑΛΊΣΤΕ ΤΗΝ, ΔΏΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΆΝΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΆΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΑΊΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΏ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΟΥ !!!
Αγαπημένε μου Λάννιστερ, αν αυτό το ΣΚ έβαζες υποψηφιότητα εσένα μονάχα θα ψήφιζα,:Ρ
Μανάρι μου πας για Όσκαρ, φτου σου, παλικάρι μου. Όλες τις θυσίες εσύ τις κάνεις εκεί μέσα. :cry:
I LOVE YOU TYRION !!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove: :inlove: :inlove:
η τελευταια σκηνη μου αρεσε. οι εκφρασεις του τυριον θαρρω πως ηταν λιγακι υπερβολικες ΑΛΛΑ για καποιον λογο λατρεψα τον τονο της φωνης του και τις κινησεις του.
εδειξε κατι αλλο το επεισοδιο εκτος απο δικη και ντανυ; α ναι και λιγο ασα/γιαρα γκρευτζου (<3)
ξεχναω κατι;
εδειξε κατι αλλο το επεισοδιο εκτος απο δικη και ντανυ; α ναι και λιγο ασα/γιαρα γκρευτζου (<3)
ξεχναω κατι;
- 4χ07:
- Ok εντάξει μας τελείωσε κι ο Μπρον, όπως μας τελείωσε κι η πόρνη, πάει κι αυτός.
Στο τείχος αυτός που χρειάζεται μάντρωμα είναι (αυτός ο μλκς που δεν θυμάμαι όνομα, να πάει να μαμηθεί, )ουστ από εκεί, δεν αφήνει κανέναν να πει την γνώμη του πια!
ΝΤΆΑΡΙΟ! :inlove: το'χα δει το όνειρο την προηγούμενη, το'χα δει, πάντως χρυσέ μου
σταμάτα τα λουλούδια δεν χρειάζονται, τώρα ξέρεις πως να την ρίχνεις, απλώς take of your clothes :Ρ Α ρε Τζόρα κακομοίρη κι εσύ, πάρ'το απόφαση, μια ζωή δεύτερος θα έρχεσαι :Ρ
Πάντως λατρεύω την γκαρνταρόμπα της Καλήσι, επιτέλους φόρεσε και κάτι διαφορετικό.
Και μετά το γυμνό με τον Ντάριο έπρεπε να πάρουμε μια δόση Μελισάνδρα, αλίμονο αν δεν δούμε και λίγο αφρόλουτρο δεν λέει... εκείνη την κακόμοιρη γυναίκα του Στάνις λυπάμαι, "Ευχαριστώ τον Κύριο που σε έφεραν σε μας, και στον Στάνις." ~τι κατάντια κι αυτή ρε φίλε... :Ρ
Έλα ρε ο Σκύλος εξομολογήθηκε, αφηγήθηκε τα εσώψυχα του, ωραία σκηνή.
Η Μπριέν κι ο Ποντ βγάλαν άκρη με τον χοντρούλη αλλά αμφιβάλλω αν θα βρουν την άλλη να της δώσουν το ψωμί. :Ρ
Όμπερυν καλέ μου, βαδίζεις κι εσύ προς την καταστροφή, μόνο δικαιοσύνη δεν θα βρεις, δεν τον είδες τον άλλον τον Σερ Γκρεκόρ πως είναι;! Τέρας της κολάσεως, αχ χρυσέ μου, κι εσύ, τι ζητάς κι εσύ... όπως είπε κι ο Τύριος, "σε λάθος μέρος βρίσκεσαι."
Μπράβο Σάνσα να αγειάσει το χέρι σου, ποιος ξέρει από πότε το σκ@τόπαιδι είχε να φάει ξύλο, μάλλον ποτέ, Επίσης εντυπωσιακή η πρώτη της θείας απ'την Φεγγαρόπορτα, μπράβο Πήτερ, γουστάρω, αλλά η αλήθεια είναι πως στο φιλί ολίγον ξίνισα... :Ρ
Λατρεύω την Daenerys!!
Btw, το ξέρατε ότι στην πραγματική ζωή είναι ζευγάρι με τον John Snow?
Btw, το ξέρατε ότι στην πραγματική ζωή είναι ζευγάρι με τον John Snow?
^Αποδεικτικά στοιχεία τώρα,! να βλέπει ο Μάρτιν να μαθαίνει, άντε γιατί μας γκάστρωσε.
αμμ.... οχι...
η πρωτη φωτο δεν λεει κατι ιδιαιτερα και η 2η ειναι απο μια φωτογραφιση. ηταν και lena με τον alfie μαζι...
http://www.whosdatedwho.com/tpx_5370748/emilia-clarke/
και ετσι για να εκνευρισω την ναταλια λιγουλακι
http://www.whosdatedwho.com/ctn_24352293/rose-leslie-and-kit-harington/
η πρωτη φωτο δεν λεει κατι ιδιαιτερα και η 2η ειναι απο μια φωτογραφιση. ηταν και lena με τον alfie μαζι...
http://www.whosdatedwho.com/tpx_5370748/emilia-clarke/
και ετσι για να εκνευρισω την ναταλια λιγουλακι
http://www.whosdatedwho.com/ctn_24352293/rose-leslie-and-kit-harington/
Σελίδα 7 από 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Game of Thrones - 1ος Κύκλος
» Game of Thrones - 2ος Κύκλος
» Game of Thrones - 3ος Κύκλος
» Game of Thrones OST
» Game of Thrones quotes
» Game of Thrones - 2ος Κύκλος
» Game of Thrones - 3ος Κύκλος