Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Game of Thrones - 3ος Κύκλος
+5
Tania_Re
Rosemarie Hathaway
Pretty Little Liar
Dalia
Nemesis of Love
9 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones
Σελίδα 1 από 5
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Game of Thrones - 3ος Κύκλος
Season 3
Στον τρίτο κύκλο της σειράς ο πόλεμος έχει αφήσει τα σημάδια του στα Επτά Βασίλεια του Westeros. Καθώς η Daenerys Τargaryen κατακτά την Ανατολή, ο Βορράς μαστίζεται από τις επιδρομές των Αγρίων, ενώ ο Νότος υφίσταται τον τρομερό νεαρό βασιλιά Joffrey. Μια προδοσία θα αλλάξει την ροή του πολέμου και τις ζωές τον ηρώων για πάντα. Ο θάνατος απλώνει τα δίχτυα του και η δυστυχία δεσπόζει στην ήπειρο του Westeros. Ό,τι πεθαίνει όμως, δεν μένει για πάντα νεκρό...
Απ: Game of Thrones - 3ος Κύκλος
μολις βγηκε ενα βιντεακι απο το hbo
ειναι με σκηνες του 3ου κυκλου οποτε ειπα να το βαλω εδω.
ειναι με σκηνες του 3ου κυκλου οποτε ειπα να το βαλω εδω.
- 3rd Season by Delena:
1. )Χριστέ μου την ξεκίνησα, ξεκίνησα την 3η σεζόν! Τι πράματα έχω να δω κι εδώ, πόσο κλάμα και δάκρυα έχω να ρίξω , ούτε να το σκέφτομαι, ούτε να το φανταστώ δεν θέλω, αλλά ας μην μακριγορώ, ας προχωρήσω στο ψητό...:Ρ
Πρώτη σκηνή με τον χοντρούλη Σαμ, ξεκινάμε έτσι όπως τον είχαμε αφήσει, τι υποτίθεται πως έπρεπε να κάνει κι γιατί ο διοικητής είναι θυμωμένος μαζί του - άγνωστον... πάντως ευτυχώς που δεν είδα ξανά αυτά τα τέρατα, εμετός θα μου ερχόταν πάλι...:Ρ Τζόνι μου εγώ εδώ ενίσταμαι , υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να παλέψεις για την ανθρώπινη ζωή, απ'το να μου γίνεις από Κοράκι Αγριάνθρωπος και να join your forces με εκείνο το σκατοκαρότο... ούτε που θέλω να φανταστώ τις σκηνές που θα ακολουθήσουν , έλεος Χριστέ μου... Αλλά anyway, επιλογή σου... τώρα θα σε βλέπω ντυμένο στα γκριζοάσπρα , κι σε είχα συνηθίσει στα μαύρα... Αχ,,,:Ρ Ρε κορίτσια είμαστε σίγουροι πως ο Τύριον είναι παιδί του Τάργουιν (τι απάνθρωπος , απαράδεκτος τον σιχάθηκα σε αυτό το επ. ) σίγουρα ανήκει στους Λάννιστερς, δλδ αν είναι δυνατόν πως του φέρονται έτσι του ζουζουνιού μου, ;;!!! Μα να μην αναγνωρίζεται καθόλου η αξία του εκεί μέσα;;!!! Αίσχος, όλο για να 'πηδάει' και για να μπεκροπίνει τον έχουν;! Και καλά το δεύτερο δεν τον έχω δει να το βάζει σε εφαρμογή αλλά να μην έχει κι αυτός δικαίωμα στην αγάπη;;;!!! Δλδ φταίει κι από πάνω που ήρθε στον κόσμο;;;!!! Μην μου στεναχωριέσαι μανάρι μου, εγώ είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή (Μάρτιν θέλοντος :Ρ) θα δικαιωθείς... Κι εσύ τώρα Ντάβος τι κατάλαβες, σώθηκες , έχασες ένα γιο και ξαναγύρισες στο 'βασιλιά' σου για να ξανασκοτωθείς, αφού είπαμε δεν την αποχωρίζεται ο άλλος την Κόκκινη , είναι πολύτιμο αξεσουάρ δεν καταλαβαίνεις κι εσύ...;!:Ρ Έφτασε κι ο Ρομπ μετά της μάνα και συζύγου του στο Γούιντερφελ, (ουδέν σχόλιον) θα κλάψω όταν έρθει η ώρα... :|Όλο υποσχέσεις είναι αυτός ο Μπέιλις, άντε τώρα εσύ να εμπιστευτείς τον Μικροδάχτυλο... Άσχετο αλλά τα φορεματάκια της Σέι είναι το κάτι άλλο:inlove::Ρ Έλα ρε οι δράκοι μεγάλωσαν κάμποσο αλλά όχι αρκετά για την Καλήσι που βιάζεται , με το δίκιο της κι αυτή... μα τι ευγενής κι ο άλλος, μέσα στο τακτ, τι τρόποι κατά την διάρκεια της περιγραφής εκπαίδευσης των πολεμιστών, τι να πω με συνεπήρε...:Ρ Για να πω την αλήθεια , μετά από ένα τέτοιο λογίδριο κι εγώ προσβεβλημένη θα αισθανόμουν... Τώρα με συγχωρείτε βλέπουμε την Μάρτζερυ στον 2ο κύκλο να μου τσιτσιδώνεται και στις αρχές της 3ης είναι στο πτωχοκομείο με το πρόσχημα να βοηθήσει τα ορφανά;;;!!! Μάλλον η σειρά κατέστρεψε ένα χαρακτήρα αν δεν απατώμαι... :ΡΔεν είμαι σίγουρη αλλά αλλιώς περιγράφεται στα βιβλία... κι αυτή τώρα θα παντρευτεί τον άλλον τον μπούλη... Καλά. Με την Σέρσει να καραδοκεί δεν νομίζω ο Τζεφράκος να αποκτήσει βασίλισσα πριν την δολοφονία του έτσι όπως το πάμε... :Ρόχι ότι με νοιάζει κιόλας σκοτίστηκα... Τι ήταν πάλι και τούτο στο τέλος με το μικρόν τερατίδιον κι το έντομο ...μπλιάχ, πάλι μου ήρθε αναγούλα... :ΡΏστε έχουμε νέο χαρακτήρα , τον Σερ, σερ Μπάρισταν όπως μου λέει εδώ ο κατάλογος, μάλιστα... ενδιαφέρον... :ΡΓια να δούμε, τι θα δούμε...
2. )Kαλά το'πα εγώ , ο Μπραν προορίζεται για 'σπουδαία' πράματα, για να ανάπηρος, τώρα μαγικά θα είναι αυτά, θα έχουν σχέση με την εξουσία ποιος ξέρει; Πάντως τους ομοίους του, (τον έναν εξ αυτών τον ονειρεύτηκε κιόλας ) τους συνάντησε μια φορά (γνωστό το άλλο το παιδί, το θυμάμαι απ'την Νάνι ΜακΦυ :P) Πάντως μ'άρεσε τόσο η πρώτη σκηνή, ας ήταν κι όνειρο, με όλα τα αδέλφια μαζί... :flower: Φτάσανε και τα θλιβερά νέα στα αυτιά της μάνας της Σταρκάκαινας, εκεί εκεί να σε φάνε οι τύψεις , αχάριστη, ένα ορφανό παιδί κι εσύ δεν μπόρεσες να συγχωρέσεις που ήρθε σε αυτό το μάταιο κόσμο και τώρα συμβαίνει η μία συμφορά-καταστροφή μετά την άλλη, μία απ'αυτές κι ο γάμος του Ρομπ, η νύφη προσπαθεί να έχει καλές σχέσεις με την πεθερά... Αχ τρομάρα σου κι εσύ :P Τι φάση που έχουν οι Μπριέν με τον άλλον τον σαχλό, :P γλώσσα δεν βάζει κι αυτός μέσα του, την τσιτώνει , τσιγκλάει κανονικότατα, φοβερό δίδυμο πάντως :lol!: Συγγνώμη αλλά εγώ πρέπει να φάω στη μάπα και της αλλαγή γκαρνταρόμπας του σκατού;;;!!! δλδ πόσα να αντέξω πια;;;!!! έλεος... καλή κι η κίνηση των Τιρέλ να μάθουν όσα μπορούν για αυτήν καταραμένη φάρα αλλά κι αυτή η Σάνσα μωρέ παιδάκι μου,.. της βγήκε η ψυχή, την λυπήθηκα, αλλά στο τέλος μπορώ να πω ότι ξαλάφρωσε το κορίτσι :P Τα'βγαλε από μέσα του, τώρα ίσως η Μάρτζερυ να το ελέγξει το άλλο το σκατό γνωρίζοντας τα κουμπιά του αλλά με τέτοια μάνα από κοντά κάπως δύσκολο.. :P Η γιαγιά Ολένα πάντως όλα τα λεφτά, να και κάποιος που συμπάθησα εκεί μέσα... :P Απ'ότι κατάλαβα ο Τζόνι πήγε με τους Άγριους είπαμε για κατασκοπεία οκ; Θα μου πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσω αυτό... τον άλλο τον σκατοκοκκινολαίμη μου'ρχεται να τον πνίξω! Κάθε φορά πετάγεται "you know nothing Jon Snow " ή "δεν έχεις δει το έναν ...δεν έχεις δει το άλλο, ΄πρώτη φορά το βλέπεις αυτό;" ΘΑ ΤΗΝ ΠΝΊΞΩ , ΘΑΤΗΝ ΣΚΟΤΏΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΨΩ, ΑΛΛΆ ΠΡΏΤΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΆΡΩ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΨΩ!!!! :roarrr: Βοηθήστε το γουρουνάκι παιδιά, ο Σαμ κατέρρευσε, μα τι ανορθόγραφοι το γουρουνάκι το ί με γιώτα όχι με ή (ήττα) έλεος... :P Arya/Gendry άντε βρε γλυκά μου πιστουνάκια μου'χατε λείψει που ήσασταν;;;!!! Τώρα που μας πήρε βέβαια χαμπάρι κι ο σκύλος την βάψαμε :lol!: Όταν λέτε βέβαια ότι η Άρυα έχει ενδιαφέρον στον 4ο κύκλο (Queen in the North) τι εννοείτε;;; :love:Εεε;;; να περιμένω τπτ καλό;;;!!! :love:(Τι ρωτάς τώρα κι εσύ... :lol!:) Επιτέλους λίγο Τύριον-Σέι εν δράση, :love:τι ωραίες σκηνές, μα τι ωραίες σκηνές.... αλλά πως να τις ευχαριστηθώ σε λίγα επ. θα έχουμε ένα καταναγκαστικό προξενιό κι μια προδοσία αν δεν κάνω λάθος;! :suspect: "Αχ έχω μάτια μόνο για σένα" αχ βρε ζουζούνι... :love:Τελικά τα φορεματάκια της Μάρτζερυ μ'αρέσουν αλλά δεν κρυώνει; Α ξέχασα είναι θερμόαιμη ... :P Καθίκι Θήον κι εσύ, καλά να πάθεις δεν σε λυπάμαι, όχι , καλά παθαίνεις ότι παθαίνεις, τελικά είμαι κακός άνθρωπος... :P Άντε βρε Τζέιμι τώρα όση περίμενα πότε θα της άρπαζες το ξίφος να σε δω να μονομαχείς μαζί της live να σε καμαρώσω αλλά δεν πρόφτασες κι εσύ... σας πιάσανε πάλι, οπότε φτου ξανά μανά απ'την αρχή... :lol!:
3. )Άντε ρε παιδιά , ξεροσταλιάσαμε να περιμένουμε πότε θα πάρει φωτιά ο πατέρας της Κατ, ας ρίξει κάποιος σωστά το τόξο τέλος πάντων,,, :P Σσςςς... Ο άρχων Τάργουιν συγκάλεσε συμβούλιο, (καλά εκεί που έσερνε το ζουζούνι την καρέκλα τι φάση, ήταν φοβερός :lol!:) κι όρισε τον γιο του Θησαυροφύλακα, ω λαλα, τι τιμή είναι αυτή , τι αξίωμα... έλεος... :P κι η άλλη μη χάσει δίπλα στο μπαμπά για κάλυψη... ουστ! :P Υπέροχη σκηνή Μπριέν- Τζέιμι δεμένοι πάνω στο άλογο, τελικά κι αυτούς του σιπάρω άγρια..:P Arya/Gandry together forever... έφυγαν κι άφησαν τον χοντρούλη φούρναρη πίσω τους, συγκινητικό, πάντως το ψωμί δεν ήταν λύκος... :P Χριστέ μου πάλι με έπιασε το στομάχι μου εκεί με τα κομμένα κεφάλια αλόγων, τι φταίω η κακομοίρα... Η νυχτερινή φρουρά κατασκήνωσε πάλι σε εκείνον τον αλλοπρόσαλλο, κι η Γκίλλυ γέννησε αγόρι;;!!! Ωραία βοήθα Παναγιά κι εκεί...
:P Μπα μπα ο Θήον δραπέτευσε αλλά ποιος τον έσωσε τελευταία στιγμή πριν τον γδύσουν, Γουιντερφελιώτης η Σιδερένιος Νησιώτης; who cares? :P Η Κόκκινη φεύγει , πλέει σε μέρη ξένα κι ο Στάννις έχει λυσσάξει κι αυτός με την σιδερένια καρέκλα, ο καθένας με τον πόνο του εκεί μέσα λέω εγώ... :P Πάλι εκείνο το ωραίο λεξιλόγιο όσον αφορά το εμπόριο-αγορά στρατιωτών... έλεος, τι την έπιασε τώρα την άλλη την λευκομαλλούσα να δωσει τον δράκο, πάντως νομίζω ότι δεν είναι τόσο χαζή να τον δώσει στο τέλος ,,, νομίζω δεν είμαι και σίγουρη...
:P Βρε Ποντ , γλυκούλη μου, τι έκανες καλέ στις τσαπερδόνες και δεν θέλουν να πληρωθούν, πες και σε μας όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες να μαθαίνουμε κι εμείς... :lol!: Έλα βρε Τζέιμι έσωσες γυναίκα για πρώτη φορά στη ζωή σου ;;!!! Καλά μιλάμε έτσι έμεινα... :affraid::0: κι εκεί που έλεγα πως θα μοιάζει με τον Κάπτεν Χουκ και θα χάσει το μάτι του , τλκ όντως θα μοιάζει με τον Κάπτεν , έχασε το χέρι του... άρα έχουμε τον Χουκ Νο2! Άλλος για κάπτεν;;;!!! :P Τι συνήθεια όμως κι αυτή εεε;;; όταν έχουμε πρόβλημα όλο μπαμπά και μαμά φωνάζουμε... :lol!:
4. )Οκ αναθεωρώ , ειλικρινά εκεί στην αρχή , εκεί που έπεσε απ'το άλογο πάνω στα σκ@τ@, τολμώ να πω πως τον λυπήθηκα τον κακομοίρη τον Τζέιμι... Κρίμα , ευτυχώς που η Μπριέν ύστερα τον έπεισε να φάει , του'χει πέσει τελείως το ηθικό.. :P Έλεος ξανά, μιλούσε το ζουζούνι και πάει ο άλλος ο μπουλούκος κι ανοίγει το μπαούλο, γύρευε πόσο καιρό ήταν το άλλο το ξώανο εκεί μέσα, μπλιαχ... Κι ενώ ο Μπραν συνεχίζει να βλέπει στον ύπνο του πως περπατάει κι διάφορες άλλες κουρούνες, ο 'καημενούλης' ο Θήον πρέπει να υποστεί ξανά τα ίδια βασανιστήρια... δεν κατάλαβα δλδ; τον ελευθέρωσαν για να τον ξαναπιάσουν;! :P Είναι κι αυτοί εκεί μέσα, ότι να ναι... :P Ενδιαφέρον να βλέπεις την γιαγιά Ολένα και τον μπουλούκο να ετοιμάζουν προξενιά, ενώ την ίδια ώρα οι κοκόνες Σάνσα&Μάρτζερυ κάνουν όνειρα για το μέλλον... κορίτσια ξινό θα σας βγει... δυστυχώς... :P Η άλλη η ακατανόμαστη θα βάλει πάλι το χεράκι της (δώσε Τάργουιν, δεν σε πάω, αλλά εδώ όσο αναφορά τον χαρακτηρισμό της κοκόνας , της κόρης σου ήσουν σωστόστατος!!! :P) καθότι η κυρία δεν αντέχει να υπάρχει άλλη γυναίκα που θα ευνουχίζει/γαλουχεί τον 'αγαπημένο' της υιό εκτός από εκείνη... Ουστ να μου χαθείς από'δω φοράδα κι εσύ!:P Ποποπο της Πόπης έγινε πάλι στο σπίτι του αλλοπρόσαλλου, πάει η Νυχτερινή φρουρά, πάει ο διοικητής, Θεός σχωρ'στα πεθαμένα του κι αυτουνού, τλχστν σώθηκε το γουρουνάκι, η Γκίλλυ και το μωράκι... για πόσο τώρα θα δούμε... :P Έλα ρε έπεισε η Τάιρελ να βγει ο Τζόφρυ στο πλήθος και να μην του πετάξουν και τομάτες κιόλας...;;;!!!! Φοβερό!:0::P Δεν με νοιάζει τι θα πάθει το "σκυλί" , ας χαθεί να χάνεται, ας πάθει ότι θέλει... απλά μονάχα δώστε μου Arya/Gendry scenes :love:Αχ Θεούλη μου τους λάτρεψα εκεί που ήταν δίπλα δίπλα στην φωτιά, ή μετά εκείνος που την γυρόφερνε... Αχ Θεούλη μου the ship of my dreams... εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες , του Βορρά , του Γούιντερφελ, Ααααχχχ :love:(Τ'ακούς καραμπουρτζόβλαχε Μάρτιν :grrr:) Και τέλος Ντάνυ/Καλήσι απλώς δεν έχω λόγια, απλώς σε προσκυνώ, είσαι θεά, κι αν κάποιος πρέπει να μπαστακωθεί επιτέλους σε αυτή τη ριμάδα την καρέκλα αυτή θα είσαι εσύ... Σαϊνι το κατάλαβες τελικά ότι ο άλλος έβριζε όλη την΄ώρα, κι όμως άντεξες όλες τις βωμολοχίες μέχρι να έρθει η ώρα της... Εκδίκησης!!! :worship::worship::worship::worship:
Χριστέ μου, δεν έχω λόγια για το 3χ05, τι να πρωτοπώ;! Πόσο Ανατριχιαστικό, Φρικιαστικό, Αποκαλυπτικό ήταν αυτό το επ. ... Θεούλη μου, μου'χει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο!!! Αχ Παναγίτσα μου... Αλλά οκ ας τα πάρουμε απ'την αρχή...
5. )Καταρχήν, Δεν θα σχολιάσω την λίμνη, δεν θα σχολιάσω την ΛΙΜΝΗ! Χριστούλη μου all my feelings for Arya and Gendry... :love:Έτρεξε προς το μέρος της, :love:, φώναξε το όνομα της, :love:, την έπιασε απ'την μέση :love:, πέσανε μαζί στο έδαφος, :love:, την προστάτευσε :love:(Θεούλη μου πως μ'αρέσει ο Gendry με μούσι, θέλω να τον φάω!!!) Ααααχχχ πότε θα την φιλήσει ;;;!!! Στον τελευταίο κύκλο μάλλον που θα'χει γίνει 18 με το καλό... {Τ'ΑΚΟΎΣ ΜΑΡΤΙΝ;;;!!!!:groumf:} Δεν θα σχολιάσω την Λίμνη, δεν θα σχολιάσω την Λίμνη!!! Έφτασε κι Βασιλοσφαγέας στο λημέρι των απαγωγών του, τον κακομοίρη ακόμα τον λυπάμαι... οι φωνές του έφτασαν μέχρι την Αθήνα , δλδ πόσα ακόμα θα περάσει ο καημένος... η εξομολόγηση μέσα στη μπανιέρα όλα τα λεφτά, κι όταν τον υποβάσταξε η άλλη.... στην αρχή εκείνη την στιγμή που σηκώθηκε απ'τον νερό το ύφος του Τζέιμι:" Χμ... καλή είναι κι αυτή, πως δεν την είχα προσέξει τόσον καιρό;!":P Εεε... μετά άρχισε η πάρλα και τον πήρε από κάτω... Δεν θα σχολιάσω την Λίμνη, Δεν θα σχολιάσω την Λίμνη... Ποποπο όλα τα λεφτά να βλέπω την Ολένα να μιλά για οικονομικά με το ζουζούνι ,:P θαμπώθηκε ο Τύριον :"Από που μας ήρθε αυτή;!":P κι εκεί που έβλεπα τον Ποντ να κρατά τα σύκα ξέχασα να αναφέρω στο previous episode για τις σεξουαλικές του επιδόσεις... Μα τι κάνει πια αυτό το παιδί;! Θαύματα... πάντως τα σύκα άργησε να τα φέρει... :P Δεν θα σχολιάσω την Λίμνη!!!!!! I can be your family ~ You wouldn't be my family, you would be my lady :love::love::love:Xριστούλη μου τα ωραιότερα ρομαντικά αθώα αγνά λόγια που έχουν ειπωθεί, προσκυνώ Αααχχχ Θεέ μου... δεν είμαι καλά... :worship::( (μου φαίνεται πρέπει να κάνω καινούργια εμφάνιση:P... Ωραία είχαμε κι άλλη μια επιδρομή, πάνε τα κακόμοιρα τα παιδάκια, χάσαμε και το κεφάλι κάποιου, η σύζυγος Σταρκ μέσα στην απελπισία και την απόγνωση, η μάνα Σταρκάκαινα να την τρώνε οι τύψεις (Παναγία μου πλησιάζω στο Γάμο και δεν το΄χω καταλάβει;;;;;!!!!!!!Θεοί με ακούτε ;;;;!!!!!! Βοήθηστε με , μη με εγκαταλείπετε τούτες τις ύστατες ώρες!!! ) κι ο Ρομπ-το ορκίζομαι- να τον ξαναδώ βρεγμένο κι με ανοιχτό γιακά να φαίνεται το από μέσα ...θα πέσω απ'τον 4ο , δεν θα το αντέξω ... Αααχχχ Θεέ μου ΖΕΣΤΗ!!!!!! :inlove::P Έλα ρε, ο Στάννις επισκέφτηκε την γυναίκα του, η οποία είναι και ενήμερη και δεν έχει και κανένα πρόβλημα με τις αμαρτίες του;;!!! Μια χαρά... :P Αλλά γιατί αποστρέφεται την μικρή, είναι αξιολάτρευτη, εγώ πάντως τα σημάδια της στο πρόσωπο τα θεωρώ ευλογία, δεν ξέρω γιατί, έτσι μου βγαίνει, το καλό μου μωρέ, μέχρι και στη φυλακή πήγε να μάθει του αλλουνού γράμματα...συγκινήθηκα... :(Δεν θα σχολιάσω την Λίμνη, Δεν θα σχολιάσω την Λίμνη!!!! Αχ Καλήσι κορίτσι μου είσαι παιδί μάλαμα, τι άλλο να πει κανείς... μα να προσφέρει τα πραγματικά ονόματα πίσω στον στρατό της, κι εκείνοι πάλι να μην τα δέχονται, ευτυχώς όμως της είναι πιστοί... Δεν λέω να παντρέψουν την Σάνσα , - για να μην γυρίσει σπίτι της και χάσουν το "κελιδί" έλεος- Τάργουιν τι να σου πω , το'χεις χάσει τελείως κι εσύ... Άλλη είναι το κλειδί θέλω να πιστεύω αλλά που να το καταλάβεις... -Αλλά όχι με αυτό το ερμαφρόδυτο τον Λόρας, αμαρτία, αμαρτία βέβαια να χαλάστε και την ευτυχία του ζουζουνιού δλδ έλεος , τι φταίει ο πιστός Θησαυροφύλακας την τύχη μου!!! ΈΛΕΟΣ!!!! :roarrr::arghh::P Μιλάμε όμως πολύ ατσίδα αυτός ο Μπέιλις , έπιασε το κόλπο καθότι η Σταρκ δεν είναι και πολύ καλή στο να ψεύδεται... :P Το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν η έκφραση της οχιάς στο τέλος, μην την λουστεί την αμαρτία το 'αγνό παιδί' , λούσου την εσύ ...ΟΧΙΆ!!! ΑΑΑΑΑΑΑ πολύ το ευχαριστήθηκα ...!!!! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :twisted::twisted::twisted::twisted::P Δεν θα σχολιάσω την Λίμνη, ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΆΣΩ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ!!!!! AND YOU KNOW SOMETHING , YOU RED BICH ???!!!! SNOW KNOWS EVERYTHING!!!! AND I WANT YOU TO DIE SOON AND WATCHING YOU WHEN YOUR LIFE HAS BEEN TAKEN WHILE I'M LAUGHING!!!! MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::evil::twisted::evil::twisted::evil::twisted::evil:Yes... I'm a bad person... :P
6. )Tι ωραία που ξεκινά το επ. , τραγούδια απ'το Βορρά για μικρά παιδιά κι έμβρυα απ'τον Χοντρούλη Σαμ... :ΡΕύγε τέκτον μου θα σε πάρουμε στον παιδικό σταθμό του Τείχους όταν κι αν φτάσετε ποτέ... :ΡΒρε το νεαρό (απ'τη Νάνι ΜακΦυ δεν θυμάμαι όνομα μέσα στη σειρά :Ρ) το δε το όραμα, ευτυχώς που άνοιξε τα μάτια του, έτοιμο για το ψυχιατρείο ήταν...κρίμα... κι αυτές οι δυο αν δεν ξεκοιλιαστούν οι δυο τους , νομίζω θα παραμείνουν στα κουνέλια... :ΡΣκοτώστε το Καρότο, δεν μπορώ ούτε να το ακούω , ούτε να το βλέπω... κι εκεί που ανέβαιναν, το Έβερεστ, τον Όλυμπο, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είχα μια ελπίδα έκανα τις προσευχές μου αλλά έπεσα έξω... Φτου λέω, το μανάρι μου την έσωσε, μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, ήταν μέσα στο σενάριο... έλεος... :giveup:Ναι , μαρή, δεν έχει μάτια να κοιτάξει αλλού, μόνο τον πισινό σου, Ουστ από εκεί!!! :Ρ:@#%:Βέβαια στην στιγμή της διάσωσης φανταζόμουν εμένα,.. :ΡΧριστέ μου , η στιγμή του αποχωρισμού, Χριστούλη αν εδώ έκλαιγα τόσο πολύ στη συνέχεια πως θα κάνω;;; Θεέ μου , ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΚΑΛΈ!!! ΠΟΥ ΤΟ ΠΆΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ;;;!!! ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΆΝΕΤΕ;;;!!!!! Gendry... All my feelings... pure Arya... you are alone now.... ooohhh God... :crying: Τι να εννοούσε άραγε η Κόκκινη "βλέπω Σκοτάδι σε σένα;" Παναγία μου... Φρόντισε όμως κυρά μου όταν ξανασυνατηθείτε να είναι και το παλικάρι μπροστά... Ααααχχ Θεούλη μου τι πόνος... ΓΙΑΤΊ;;;!!!! Καλά μιλάμε ο Θήον με τον ανώμαλο περνάει τα πάνδεινα κι αυτός, τι να πει κανείς... Και στο Βορρά κάνουν κι εκεί προξενιά, έλεος πια όλες οι διαπραγματεύσεις πρέπει να γίνονται με γάμους;! Αμάν, τι θυσίες κι αυτές... που οδηγούν σε σκοτωμούς στο τέλος... :(Χωρίζουν κι οι Τζέιμι/Μπριέν ... μάλιστα , άλλο ship που θα μου χαλάσεις Μάρτιν υπάρχει;;:=/: Αχ καλέ τον βοήθησε να κόψει το κρέας, και μετά αυτός της έπιασε το χέρι μαζί με το μαχαίρι, τι ρομαντικό :ΡΟλένα σε παραδέχομαι καλά του εξηγήθηκες του Τάργουιν, έσπασε και πένα αλλά στο τέλος δεν κατάλαβα, έφυγαν οι Τάιρελ , είδα ένα καράβι στον Ορίζοντα, την κακομοίρα Σάνσα να κλαίει , τον καημενούλη τον Τύριον που έπρεπε να αναφέρει τα άσχημα μαντάτα ... Αααχχχ μανάρι μου κι εσύ, τι σε βάζουν να κάνεις, πιόνι είσαι κι εσύ σαν τους άλλους.. :Ρ
Την Σει μπροστά να τα ακούει κι αυτή, την σκηνή Λόρας/Σάνσα, (θέλω την καρφίτσα του γκέι , την ερωτεύτηκα :Ρ) ενός ειδυλλίου που δεν καρποφόρησε καν! Τις φιλοσοφίες Βάρυς/Μπέιλις που δεν κατάλαβα καν, τον άλλον να πετάει τοξάκια και ξεπαστρεύει τις πόρνες... Νέρωνας παιδί μου στάνταρ, κανάς απόγονος θα'ναι... :ΡΤην οχιά να λέει την Μάρτζερυ πουτανίτσα, οκ εδώ γελάμε ξεκαρδιζόμαστε στο γέλιο Και βεβαίως,.. την τελευταία σκηνή όπου φτάνουμε επιτέλους στην κορυφή εγώ και το μανάρι μου... ναι, ναι πολύ καλά ακούσατε εγώ ήμουν στην κορυφή, δυο τρεις μαντράχαλοι ακόμα κι το μανάρι μου... :inlove::P:εκείνος εκεί που βρισκόταν και στο καράβι του Σπάροου , δεν μου αρέσει , πρέπει να τον προσέχω ιδιαίτερα.. :Ρ
7. )Aμαρτία το επ. να ξεκινάει με την σκατόφατσα , την φωνή και τις ατάκες του καρότου, ειλικρινά δεν την αντέχω πότε θα πεθάνεις ωρή???!!! Άντε ούτε εσένα έχω όρεξη να βλέπω ούτε τον ποτνικομαμί τον πρώην πειρατή που κάποτε σε ήθελε, και μας το παίζει έξυπνος ... έλεος πια , τσιτώνει και το μανάρι μου ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ!!! :Ρ Ακούσατε το παιδί, βράχηκε και τώρα θέλει ξεκούραση... τι είπα???!!! δεν είπα ότι άμα ξαναδώ τον Ρομπ τσιτσίδι θα δέσω μια θυλιά στο λαιμό και θα πέσω απ'την ταράτσα???!!! Το'πα , την δένω λοιπόν... (35 βαθμούς ζέστη :inlove: Αχ Θεέ μου ) ... τι λε ρε , η νοσοκόμα είναι έγκυος ;;;!!! τι κρίμα που the whole family δεν θα χαρεί τον ερχομό του διαδόχου... θα φύγουν όλοι πριν της ώρας τους... Χριστέ μου πλησιάζω στο τέλος... :crying:... Κι η Μάρτζερυ συνεχίζει να συμπαρίσταται στη Σάνσα :"Η μητέρα σου τα έμαθε όλα αυτά? Πως τα έμαθες όλα αυτά?".... "Εμ συμμετείχα κι σε μία άλλη σειρά με ανάλογα γ@μήσια, the Tudors λεγόταν."... Ούφο Σάνσα δεν τον παίρνει εεε;;; Δώστε τον σε μένα καλέ, εμένα δεν με νοιάζει που είναι νάνος , τον θέλω , ακούς εκεί ούφο!!!:Ρ Αχου γλυκό μου ευγενικό μου ζουζούνι, βρήκες κι εσύ άνθρωπο να το συζητήσεις, τον Μπρον ...δεν αυτοκτονώ καλύτερα απ'το να ακούσω τις συμβουλές αυτουνού... :snob:Χαχαχαχα φιμώστε καλέ το σκ@τό επιτέλους , με κάνει και ξεκαρδίζομαι, δεν μπορεί να ανεβαίνει και τα σκαλιά ο χαλβάς... :ΡΑ! ρε Τάιγουιν βρήκες κι εσύ εγγονό να κάνεις μθμ, αφού είναι στόκος δεν βλέπεις ότι δεν τα παίρνει... :ΡΑ ρε Καλήσι Δρακομάνα, χαίρομαι να σε βλέπω να επιβάλλεσαι εκεί μέσα και να τα κάνουν όλοι πάνω τους, μπράβο κορίτσι μου συνέχισε έτσι :ΡΈλα βρε Σέι , μην φαίρεσαι έτσι στο ζουζούνι σου, δωσ'του μια ευκαιρία , ηλίθια κι εσύ, το πλήγωσες το μανάρι μου.. μην στεναχωριέσαι ζουζούνι μου, να έρθω εγώ να σε χαϊδέψω? εεε? :Ρ Gendry, my pure sweet baby... που σε πάει αυτή η Κόκκινη πια? τι θα σου κάνει??? γιατί σε θέλεις ο Στάννις??!!! Αχ Θεέ μου, καρδιακιά θα γίνω, κι άφησες την μικρή σου αρχόντισσα στα χέρια του άλλου του Σκύλου! :what?::giveup:... Ααααχχχ Θεούλη μου... Τζέιμι πας σπίτι σου, μήπως να το ξανασκεφτόσουν καλύτερα? λέω εγώ τώρα... :ΡΤι γίνεται πια με αυτά τα βασανιστήρια του Θήον, απέκτησαν καινούργια version τώρα, έλεος δλδ τι θα του κάνουν ακόμα???!!! Εκτός από ευνουχισμό απ'ότι κατάλαβα:giveup: "Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα" & "Κι αν μας αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα " κι ύστερα ο Τζόνι φίλησε ΕΜΕΝΑ! κι εσένα σκατοκαρότο πότε θα σε σκοτώσουν να ησυχάσουμε δεν ξέρω :Ρ:giveup: Εξομολογήσεις επίσης είχαμε της Νυμφαδώρας μιας γυναίκας που δεν πρόλαβε να χαρεί τον έγγαμο βίο, τι έχεις τραβήξει κι εσύ καημένο ....Έλα ρε Τζέιμι γύρισες πίσω, έσωσες την Μπριέν και την πήρες και μαζί σου, τελικά ευτυχώς που δεν σε έφαγε η αρκούδα, φέρθηκες μια φορά σαν άντρας σωστός!!!! Χαίρομαι για σένα αλλά αν , εάν ... ανακαλύψω ότι λατρεύω και δεύτερο Λάννιστερ, ΘΑ ΠΕΤΑΝΩ!!! :shock::{faint}:
8. )Άρα ο Σκύλος δεν θέλει να κάνει κακό στην μικρή Σταρκ, απλώς θέλει να την πάει στην οικογένεια της, δεν την πάει καλύτερα ... που είπαμε βρίσκεται ο Στάννις, στο Storm's End πως το λένε αυτό , βοηθήστε γεωγραφικώς αν θέλετε... γιατί αν την πάει στους Διδύμους θα κλάψουνε μανούλες κι όχι μόνο... Εμένα πάντως βρε κορίτσια αυτός ο Ντάριο Ναχάρις πως τον λένε μια χαρά μου φαίνεται, οι άλλοι δυο μόνο θέλουν σκότωμα, όπως τελικά κι έγινε στο τέλος :ΡΑυτός μ'αρέσει είναι κι κουκλί , μακάρι να έπαιζε αυτός τον ... ή μάλλον όχι ούτε αυτός, θέλει λίγη γυμναστική ακόμα, ααα κι ένα κουρεματάκι εδώ που τα λέμε κατ'άλλα το παιδί είναι μια χαρά, και φαίνεται να αρέσει και στην Καλήσι χεχεχε :ΡΑχ μανάρι μου , κακομοιρούλη μου Gendry :Ρδλδ τώρα αυτή η γλοιωδέστατη Κόκκινη ττι του έκανε του μαναριού μου????!!! του ρούφηξε το βασιλικό αίμα με αυτά τα βρωμοσκουλίκια που του έβαλε πάνω στο κορμάκι του??!!!Που να χαθείς να χάνεσαι σιχαμένη!!! :=/: (σόρρυ κορίτσια αλλά τα έχω πάρει άγρια τώρα με τούτην) Α ρε Ντάβος μιλάς εσύ, αλλά ποιος σε ακούει, πάντως η ανάγνωσή σου καλυτέρεψε... :ΡΑχ βρε Τύριον , αχ βρε πουλάκι μου, στον σταυρό σε πάνε κι εσένα κι αυτήν την άμαθη κακομοίρα , αθώα, κι αγνή 14χρονη (που λέει ο λόγος δλδ :Ρ) θες να φανείς κι εσύ ευγενικός αλλά δεν σου βγαίνει {Τζεφράκο Πατρωνάρα, ΝΑ ΦΑΣ ΈΝΑ ΚΟΥΒΑ ΣΚΑΤΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΌ ΔΩ ΣΚΑΤΟΚΟΥΡΑΔΟ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΟΥΣΤ ΠΟΡΝΙΔΙΟΝ ΑΠΟ ΔΩ! ) αμ καλά σε περιέλουσε το μανάρι μου αν κι μεθυσμένο, μην πίνεις άλλο πουλάκι μου, θα πάθεις τπτ... Κατ'άλλα ο Τάιγουιν θέλει ο γιόκας του να εκτελέσει τα συζυγικά του καθήκοντα, Πας καλά ρε γέρο κι εσύ?! χαμένο το'χεις... έλεος!!! Πάντως το μανάρι μου τι πιστό, μακάρι να το καταλάβαινε κι αυτή η κωλοΣέι αλλά μάλλον το'χει χαμένο κι αυτή... Αχ Τύριον, δεν υπάρχουν άντρες σαν κι εσένα, Αχ δώστε τον σε μένα, τον παίρνω εγώ μετά χαράς... :)Άστο Μάρτζερυ χρυσή μου , άσε δεν την βλέπεις θα σε φάει λάχανο μακριά της, πήγε κι ο Λόρας να της πιάσει κουβέντα, τούτη θα μας φάει όλους... ΜΈΓΑΙΡΑ! :Ρ τελευταία σκηνή: ωωω το'ξερα εγώ ότι όλα αυτά τα κοράκια δεν θα μας βγουν σε καλό, πάντως το χάρηκα. Μπράβο Σαμ για πρώτη φορά σκότωσες... αλλά το παιδί ακόμα να πάρει όνομα, ρε παιδιά θα αποφασίσετε καμιά φορά, ναι ή ού? :Ρ
9. )Κι επειδή έχω και μια καταγωγή... κι επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εκφραστώ...
Φόβος και Πόθος πολεμά, κ' εγώ'μαι το σημάδι.
Κι όλπιζα να λησμονηθούν οι πόνοι που με κρίνουν
κ' εγώ θωρώ χειρότεροι και πλιά βαριοί απομείναν.
Κι όσο μακραίνω απ'την φωτιά, θωρώ πως πλιά με καίγει
κι ο Πόθος με χειρότερα άρματα με παιδεύγει.
Αυτός λαβώνει από κοντά κι από μακριά σκοτώνει
κι ώστε να φεύγω, να γλακώ, με τα φτερά με σώνει.
Ολημερνίς την στόρισην κείνης οπου με κρίνει
μου βάνει μες τον λογισμόν, κ' εκεί μου την αφήνει.
No more words for this episode....
Ι'Μ DONE, που σημαίνει end of the third season.
Δεν έχω το κουράγιο να σχολιάσω το τελευταίο επ. της τρίτης σεζόν μετά απ'αυτό που έχω υποστεί.
Αλλά... είμαι σε θέση να κάνω μια ανακεφαλαίωση.
10. )Ο Νεντ Σταρκ είναι νεκρός, ο Σκ@τοκουβάς (Τζόφρευ) βρίσκεται στον θρόνο, η Άρυα κι ο Γκέντρυ είναι "χωρισμένοι", ο Θήον Γκρέυτζοι ευνουχίστηκε (κατά πόσο ανησυχητικό είναι αυτό δεν γνωρίζω), η Σάνσα παντρεύτηκε τον Τύριον, ο Τζον Σνοού είναι χτυπημένος (το σκ@τοκαρότο τον πλήγωσε) αλλά σε καλά χέρια, ο Τζέιμι έφτασε στο Κινγκς Λάντινγκ, ο Ρομπ Σταρκ είναι νεκρός, η μητέρα του Καιτλιν είναι νεκρή, η σύζυγος και έμβρυο κι αυτά νεκρά, ... Δεν ξέρω αν παρέλειψα κάτι αλλά θα ήθελα μια ερώτηση να κάνω προς τον συγγραφέα... Βρε σκ@τόγερε για πόσο ακόμα θα με βασανίζεις? μου λες? :giveup:
Το τελειωνουν πια και αυτοι σε κατι σημεια
Να πω πως αγαπω το soundtrack του 3ου κυκλου. Συγκεκριμενα αυτα εδω:
(απο το 1ο τρειλερ)
Να πω πως αγαπω το soundtrack του 3ου κυκλου. Συγκεκριμενα αυτα εδω:
(απο το 1ο τρειλερ)
Ειμαι στο 5ο επεισοδιο... Εε εε γλεντια!! Πολυ γαμοι δεν επεσαν?
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
μαλιστα θυμαμαι τον μαρτιν περσι σε καποια φαση να λεει "ετοιμαστειτε για γαμους". τοτε πρεπει να ηταν που εγραφε το σεναριο του 4χ02 πιστευω... γενικα οι γαμοι ειναι σημα κατατεθεν του νομιζω πια...
Δεν το παρακολουθουσα τοσο στενα αλλα υποθετω πως ναι...
ναι, ξερω πως "δεν το παρακολουθουσες στενα". ή τουλαχιστον οχι οσο στενα οσο εγω
γι αυτο το ανεφερα. ειπαμε... ειμαι κινητη βιβλιοθηκη οσον αφορα το game of thrones.
γι αυτο το ανεφερα. ειπαμε... ειμαι κινητη βιβλιοθηκη οσον αφορα το game of thrones.
χαχαχαχα ναι... τελειωσα και αυτον τον κυκλο παω τεταρτο...
και πως σου φανηκε; ολοκληρος ο κυκλος, το 9ο επ, το τελευταιο επ...
Ειναι φανταστικα!! Η Νταρσυ ειναι πολυ φινλανδική και την λετρευω!!! Πολλα αλλαξαν απο αυτα που ηξερα!!! Στο επεισοδιο 9 ειχα μεινει οταν τελείωσε το επεισοδιο και εβγαλε την μαυρι οθονη την κοιτουσα για 5 λεπτα συνιδητοποιοντας τι εγινε!!!
Ποια ειναι η Νταρσυ απο την φινλανδια; Θα μπορουσες ισως να αναφερεσαι στην Νταινερυς που την φωναζουν με το υποκοριστικο της Ντανυ αλλα δεν μπορω να καταλαβω που και πως κολλαει η φινλανδια.
χεχε φανταζομαι!! και μεις τα ιδια!!
χεχε φανταζομαι!! και μεις τα ιδια!!
Το προτελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ σοκαριστικό....!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
σορρυ αυτοματη διορθωση κινητου γανταστικη εννοουσα... και ναι Ντανυ ηθελα να γραψω
το 3χ09 οντως πολυ σοκαριστικο!! εκεινη τη βδομαδα που το ειχα δει παρολο που ηξερα τι θα γινοταν ημουν σε πολυ περιεργη φαση. ασε που δεν αντεξα να το δω παραπανω απο δυο φορες. ολα τα υπολοιπα επεισοδια τα εχω δει απο 3 φορες και βαλε. το συγκεκριμενο δεν αντεχω...
αααα καλε
αααα καλε
αχ εχουν σπασει τα νευρα μου... φαντατικη**!!!
Ρε ο Μάρτιν
- Σπόιλερ:
- μισεί τους Στάρκ δεν εξηγείται αλλιώς. Αν μου κάνει κάτι τέτοιο και στον Τζον Σνόου...
oh my sweet summer child...
- σποιλερ βιβλιο 5 ( ; ):
- βασικα την τυχη του τζον την εχει αφησει εντελως μετεωρη εαν δεν κανω λαθος
Ποιος ειναι ο Μαρτιν ειπαμε?
ο σαδιστης συγγραφεας των βιβλιων που σκοτωνει ολους τους χαρακτηρες θες να πεις
θα συμφωνισω με την Μαρινα...
Το σπόιλερ δεν το διαβάζω όχι.. Ηδη σποιλεριάστικα σε κάτι