Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
111 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 111 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Game of Thrones - 4ος Κύκλος
+6
Ruby
Tania_Re
Pretty Little Liar
Celest Volturi
Dalia
Nemesis of Love
10 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones
Σελίδα 10 από 12
Σελίδα 10 από 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Απ: Game of Thrones - 4ος Κύκλος
Α εγω στο got δεν κανω ποτε διαλειμμα. Εφοδιαζομαι απ την αρχη με φαι και το παω μονοκοπανια.
Εκτος κι αν εκνευριστω πολυ με κατι που αλλαξανε απ τα βιβλια και το σταματησω για λιγο επιτηδες.
Στο επομενο παντως δε νομιζω να βαρεθει κανεις. Εχουν πολυ υλικο να δειξουν. Εγω προσωπικα στανταρ θα ευχομαι να κρατησει και παραπανω, το νιωθω.
Εκτος κι αν εκνευριστω πολυ με κατι που αλλαξανε απ τα βιβλια και το σταματησω για λιγο επιτηδες.
Στο επομενο παντως δε νομιζω να βαρεθει κανεις. Εχουν πολυ υλικο να δειξουν. Εγω προσωπικα στανταρ θα ευχομαι να κρατησει και παραπανω, το νιωθω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ruby στις Τετ 11 Ιουν 2014, 22:08, 1 φορά
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Κι εγώ αυτό κάνω συνήθως, παίρνω απ'την αρχή τρόφιμα, αν κι καμιά φορά στη μέση σίγουρα. Αλλά κουράζομαι πάντα λόγω διάρκειας οπότε φροντίζω να κάνω καυστικά σχόλια για να περνά ευχάριστα η ώρα, σχεδόν παντού το κάνω αυτό...
Εκτός μάλλον απ'τον Μέρλιν, εκεί μονάχα αναστέναζα και αγκομαχούσα.
Εκτός μάλλον απ'τον Μέρλιν, εκεί μονάχα αναστέναζα και αγκομαχούσα.
ωχ πολυ υλικο βλεπω... για ψιλο-προετοιμασε με μαρια.
γιατι τα περισσοτερα σποιλερ τα ξερω απλα δεν ξερω πως μπορει να τα δειξουν
γιατι τα περισσοτερα σποιλερ τα ξερω απλα δεν ξερω πως μπορει να τα δειξουν
Εχουν δηλωσει οτι θα ειναι το καλυτερο φιναλε που εχουμε δει μεχρι τωρα. Δεν ειμαι σιγουρη αν θα κανουν ολα αυτα που φανταζομαι αλλα σιγουρα θα εχει:
- finale spoilers:
- συναντηση Μπραν με Bloodraven και Children of the Forest, συνεχεια στην ιστορια του Τυριον, η Μπριεν θα συναντησει Αρυα και Hound (αυτο δε γινεται στα βιβλια αλλα φαινεται στο προμο, και παλι ομως η Αρυα ισως φυγει για Μπρααβος), συνεχεια στο Τειχος με Σταννις, θα δειξει και λιγο Ντανυ αλλα δε ξερω τι ακριβως, μαλλον κατι με τους δρακους. Αν δειξουν και Lady Stoneheart τοτε θα ειναι ενα τελειο φιναλε.
Ruby- Devoted Fan
^όσον αφορά το τελευταίο που ανέφερες...
- Σπόιλερ:
^Το χω δει κι εγω αλλα επειδη δε ξερω τι λεει στην υπολοιπη σελιδα και βασικα απο που ειναι το αρθρο δε θελω να το πιστεψω και να απογοητευτω μετα.
Ξερεις εσυ μηπως απο ποιο περιοδικο ειναι; Περιοδικο δεν ειναι;
Ξερεις εσυ μηπως απο ποιο περιοδικο ειναι; Περιοδικο δεν ειναι;
Ruby- Devoted Fan
^Δεν έχω ιδέα, το έβαλε η Γ. στο χγ, πάντως σίγουρα είναι περιοδικό έτσι όπως φαίνεται.
Ας ελπισουμε να συμβει!!! Ποσο μαματο θα ναι;!!
Ruby- Devoted Fan
^Το ξέρω πως θα σοκαριστώ πάλι, αλλά θα ήθελα να το δω κι εγώ να συμβαίνει.
Εγω να δεις!!!
Ruby- Devoted Fan
το κατεβαζω, το κατεβαζω!! σχεδον το ξεχασα σημερα με αυτα και με αυτα και το θυμηθηκα πριν απο λιγο!
- 4χ10:
- Ηταν ωραιο επεισοδιο, δεν ειχε περιττες σκηνες και ηταν (σχετικα) πιστο στα βιβλια.
- book spoilers:
- Αν εξαιρεσομε το γεγονος οτι δεν ειχαμε Lady Stoneheart η ας πουμε το where the whores go.
Δε θελω να ειμαι αρνητικη με τη σειρα και λεω τη γνωμη που θα ειχα για το επεισοδιο αν δεν ειχα διαβασει τα βιβλια. Eλπιζω παντως για νεξτ σιζον. Και νωρις νωρις, το καλο που τους θελω.
Μου αρεσε η μαχη Μπριεν με Hound, και το φιναλε με την Αρυα. Απο το να ειχαμε παλι φιναλε με Ντανυ καλυτερα που ειχαμε με Αρυα. My girl goes to Bravos.
Μου αρεσε η σκηνη με τον Qyburn και ειδικα αυτο που ειπε οτι θα κανει καλα το Βουνο αλλα μπορει να ειναι διαφορετικος...
Bloodraven!!! Θα μπορουσαν να τον κανουν και καλυτερο παντως. Δε μου αρεσε ετσι οπως εκαναν τα δεντρα. Ευτυχως κρατησαν τη φραση "δε θα ξαναπερπατησεις αλλα θα μαθεις να πετας". Αλλα ο Τζοζεν δεν επρεπε να πεθανει. Επισης αυτοι οι σκελετοι που πολεμαγανε τι υποτιθεται οτι ειναι;
Μου αρεσε ο αποχαιρετισμος Τυριον με Τζειμι. Οι σκηνες της Ντανυ δεν μου κανουν πια αισθηση κι η Σερσει αρχιζει και με εκνευριζει.
Ruby- Devoted Fan
Αll i can say is well done to the director, :D: here comes ή πιο άκυρη κριτική που έχει γραφτεί ποτέ.
- 4x10 Finale:
- Δεν μπορώ να πω, οι πρώτες σκηνές με Τζον/Στάννις, (επιτέλους είδαμε κι κάποιον 'γνωστό' με άλλον 'γνωστό' ) και Τζον/Μανς, εντυπωσιακές, :) :D:
Όταν είδα την Μελ πίσω απ'τις φωτιές περίμενα θα μιλήσει θα πει κάτι αλλά τίποτα, Μου έδωσε την εντύπωση όμως πως κοιτούσε τον Τζον πολύ έντονα κι μάλλον κάποιος λόγος θα υπάρχει... :Ρ
Τζον+Ύγκριτ = δεν ξέρω, κανένα συναίσθημα, δεν μου βγήκε τίποτα δεν δεν... :Ρ
Εκεί που στεναχωρέθηκα πάρα πολύ(κι ίσως είμαι η μοναδική) ήταν στην με την Ντάνυ και τους Δράκους της, έχω αρχίσει να λυπάμαι αυτό το κορίτσι, απ'αυτά που βλέπω, διαπιστώνω πως πλησιάζει η πτώση της κι είναι κρίμα, τι να πω... :cry: :Ρ (Αχ βρε Ντάαριο μαύρα μάτια θα κάνω να σε ξαναδώ, μάλλον πρέπει να ξεκινήσω Orphan Black δεν γίνεται αλλιώς :Ρ )
Λυπήθηκα τον Τζότζεν , δεν του άξιζε τέτοιο τέλος, φοβήθηκα κι για την αδελφή του, λέω'τώρα να δεις που θα πεθάνει μαζί του' αλλά ευτυχώς εντάξει ακολούθησε τους άλλους.
Τώρα για τον κύριο-γέρο στο δέντρο οι απόψεις διίστανται, δεν κατάλαβα τελικά όμως τι θα γίνει ο Μπράν, πουλί ή δέντρο?οέο? :Ρ
Σκυλί - Μπριέν = 0 - 1 (επική σκηνή με το σαγόνι να μου έχει πέσει μέχρι το πάτωμα) :what?:
Τύριον/Τζέιμι = ω ναι μου βγάλανε μια γλύκα τα παιδιά, αυτή τη φορά δεν μπορώ να πω. :inlove:
Σέρσει = ουδέν σχόλιον, :P:
Σφαγές = Τύριον/Σει = well done my little boy , you gave to this whore a lesson , :respect: Tαγούιν/Τύριον= Ξενέρωσα λίγο που ο πατέρας εκείνη τη στιγμή έκανε την ανάγκη του αλλά οκ, έγινε κι αυτό που έπρεπε να γίνει. :Ρ
Άρυα = may the force be with you , my winter child, :Ρ
*O Βάρυς άκουσε το προειδοποιητικό κουδουνάκι και την κοπάνησε, τι έγινε; :Ρ
Προσεύχομαι στους 7 Θεούς, και στο Θεό της Φωτιάς, κι σε όποια άλλη θεότητα (δεν θυμάμαι) να βγει το soundtrack σύντομα, :inlove: :Ρ
^Nαι ομολογώ πως ήταν καλό το επ. δεν μπορώ να πω...
Α και κάτι που ξέχασα να αναφέρω,
Α και κάτι που ξέχασα να αναφέρω,
- Σπόιλερ:
- οι συνεχόμενες ικεσίες του Σκύλου να τον σκοτώσει η Άρυα ενώ εκείνη δεν τις πραγματοποίησε , απλώς έφυγε, εκείνη απλώς έφευγε ενώ ο άλλος της φώναζε, αλλά κι η εξομολόγηση του πριν απ'αυτό
Τι να πω εκεί που σηκώθηκε κάπως η τρίχα κάγκελο.
Αλλά νομίζω η Άρυα δεν υπέκυψε και δεν τον σκότωσε λόγω της σχέσης τους που είχε αναπτυχθεί σε αυτήν τη σεζόν θέλω να πιστεύω, αλλά κι μέσα στο βιβλίο ο Σκύλος δεν πρέπει να πεθαίνει έτσι.
Οσον αφορα τον Σκυλο στα βιβλια
- Σπόιλερ:
- η Αρυα τον αφησε να πεθανει γιατι τον μισει ακομα και δε θελει να του κανει δωρο εναν ευκολο θανατο, οχι γιατι τον συμπονεσε.
Ruby- Devoted Fan
^Mάλλον ότι τον λυπήθηκε, εμένα κάτι τέτοιο μου πέρασε η έκφραση της...
εμενα παλι μου φανηκε οτι ηταν αυτο που ειπε η Μαρια. και μαλιστα μου φανηκε πολυ κρυο εκ μερους της Αρυα...
Κι εμενα η εκφραση της δεν μου εδειξε λυπηση, περισσοτερο απεχθεια θα ελεγα. Αλλα θα το ξαναδω.
Ruby- Devoted Fan
Δεν ξέρω τι να σας πω, ανάμεικτα τα αισθήματα εκείνη τη στιγμή, με την έκφραση της, βέβαια θα μπορούσαμε να το πούμε και απάθεια παρ'όλα αυτά...
Σελίδα 10 από 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Game of Thrones - 1ος Κύκλος
» Game of Thrones - 2ος Κύκλος
» Game of Thrones - 3ος Κύκλος
» Game of Thrones OST
» Game of Thrones quotes
» Game of Thrones - 2ος Κύκλος
» Game of Thrones - 3ος Κύκλος
» Game of Thrones OST
» Game of Thrones quotes
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones