Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
17 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 17 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Game of Thrones - 2ος Κύκλος
+2
Pretty Little Liar
Nemesis of Love
6 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Game of Thrones - 2ος Κύκλος
Season 2
Ο πόλεμος συνεχίζεται στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Το Westeros έχει χωριστεί σε στρατόπεδα και πέντε βασιλιάδες διεκδικούν τον θρυλικό Σιδερένιο Θρόνο. Ο θάνατος και η καταστροφή παραμονεύουν σε κάθε βήμα και η μαγεία επανέρχεται απειλητικά. Ο γιός του Eddard Stark, Robb πρέπει να αντιμετωπίσει τον νεαρό βασιλιά Joffrey, ενώ τα δύο αδέρφια, Stannis και Renly Barathreon έχουν τον ίδιο σκοπό. Παράλληλα, η νεαρή πριγκίπισσα Daenerys Targaryen, πιο δυνατή από ποτέ, επιθυμεί να πάρει πίσω τον Θρόνο των προγόνων της με οποιοδήποτε κόστος.
Απ: Game of Thrones - 2ος Κύκλος
βλεπω το πρωτο επεισοδιο τωρα!
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
γτ δεν το κανεις λοιπον?
εχω αλλα να κανω και αμα πιασω game of thrones θα μου παρει τουλαχιστον 2 μερες για να το δω ολο.
την ντανυ την ειδες στο 2χ01 ή δεν εμφανιζεται;
την ντανυ την ειδες στο 2χ01 ή δεν εμφανιζεται;
αα καλα!!
ναι την ειδα και παιθανε το αλογο της!!
ναι την ειδα και παιθανε το αλογο της!!
η silver, ναι ηταν το δωρο που της ειχε κανει ο ντρογκο στον γαμο τους...
ναι το ξερω!! δεμ τον ειχα για να παιθανει απο τωρα!!
τον ντρογκο ε; τον εχτιζαν, τον εχτιζαν και τελικα πηγε απο μαγια...
ελα μου?
Yeah baby yeah.......!!!!!!!!!!Second season is here!!!!!!!! :lol!:
...end of the 2nd season, here comes the 3rd one... :giveup: :lol!:
- ENTYΠΩΣΕΙΣ BY DELENA:
- 1. )Καλά μιλάμε 'εισέβαλε' το ζιζάνιο στο βασίλειο με έναν τουπέ, με το πάσο του, κύριος... Απεχθάνομαι τη Σέρσει κι το απολιφάδι της, αλλά αρχίζω να γουστάρω τρελά τον Τύριον... ξέρει καλά να σπάει τα νεύρα ολονών εκεί μέσα... :P ο Μπράν εξασκείται ώστε να γίνει ο new lord/king of the North ας πούμε απ'ότι έχω καταλάβει;;; Συνέχισε παιδί μου, θα σε χρειαστούμε σίγουρα... :( Καλίσι κι οι δράκοι, τι ωραίες εικόνες, στην προσπάθεια της να τα ταίσει... Είμαι περίεργη αυτά τα δρακάκια θα μεγαλώσουν καθόλου ή θα μείνουν για πάντα έτσι μικρά; :P Ποπο έλεος σε ποιανού διεστραμμένου, ανώμαλου το σπίτι κατέλυσε η Νυχτερινή Φρουρά;;;!!! ήμαρτον.... κουράγιο Τζόνι μου, κουράγιο αγόρι μου... :love: :love: :love: Yeahhhh H red woman έκανε επιτέλους την εμφάνιση΄της, Μελισσάνδρα εεε;;; όνομα στάζει μέλι... πάει , τα κακάρωσε κι ο γηραιός... λύστε μου απορία βρε girls , η Μελίσσα είναι witch or not? :P Πάντως για να είμαι ειλικρινής προτιμώ τον Στάνις γα βασιλιά απ'τον 'κουνιστό' αδεφλό του... :P αν έκανε συμμαχία και με τον Ρομπ ο άνθρωπος θα ήταν perfect :P Rob my king σε βλέπω και σε χαίρομαι , σε καμαρώνω dear... δώστον εκεί πέρα να τον φάει ο λύκος που τον έχεις ακόμα εκεί κι έχει γλώσσα και μιλάει... έχει το θράσος να ζητά κι αποδείξεις... ουστ να μου χαθείτε, κολοφάρα Λάννιστερ!!! Μόνο ο Τύριον αξίζει ρε από σας... θα βγάλει τα γυαλιά ολονών σας!!! :P γιατί Τύριον= ζωή και κότα, φαίνεται άλλωστε... :P Η άλλη με τα κόκκινα μην την πω , την έπιασε ο πόνος για την μικρή και την αναζητεί, αμ έρχεται η ώρα που θα πάρεις πόδι από εκεί μέσα χρυσή μου, είναι λίγα τα ψωμιά σου... Μόνο την στιγμή που χαστούκισε το άλλο το βούρλο ευχαρίστηθηκα... ελπίζω να του ρίξει μερικές κι ο θείος του... :P και μετά ας τολμήσει να αποκεφαλίσει κι αυτόν... μουαχαχα... :twisted: Ααααχχ Κατ, τρέχεις κι εσύ για διαπραγματεύσεις... ήθελα να'ξερα δεν κουράζεσαι στην ηλικία σου;;; :PΤι έγινε ρε παιδιά στο τέλος;;;!!! έδωσε διαταγή ο Ηρώδης;;;!!!! :affraid: :affraid: Το νου σας ρεμάλια , μη μου πειράξετε τον Gendry μου και γενικότερα τα νόθα μου , θα έρθω εκεί και θα σας πνίξω όλους και μετά γκιλοτίνα... νέο εκτελεστικό όργανο, δεν υπάρχει στην εποχή και στο χρόνο σας, είναι και πιο επαναστατικό... :P All my Arya/Gendry feelings... i love them so mych, they are perfect together...
2. )Δεν θα έλεγα πως ευχαριστήθηκα αυτό το επ. όλο παρεμβολές, ή που θα χτυπούσε το τηλ. ή που θα χτυπούσε η πόρτα του δωματίου...Ήμαρτον;;;!!! Τους ενοχλώ εγώ όταν βλέπουν τούρκικα , :P τέλος πάντων στο θέμα μας... Τι ωραία σκηνή , τι ωραία που ξεκινάει, αχ τα κακόμοιρα και τα δυο, και τα δυο καταδιώκουν, τα κυνηγάνε... ο Θεός να τα'χει καλά, να τα προσέχει... :love: Γεια σου βρε ζιζάνιο, τσίφτη και καραμπουζουκλή , χαίρομαι να σε βλέπω να τα κάνεις όλα μπάχαλο εκεί μέσα ή αλλιώς να επαναφέρεις την τάξη, έτσι σιγοτραγουδώντας, με το πάσο σου, κάνε παιχνίδι.. :P Άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει εκεί μέσα, μάζεψε τους... :P Ο χοντρούλης ο Σαμ γυρεύοντας πάει, πήγε να βοηθήσει κι αυτός αλλά.. λυπούμαστε πολύ αλλά αυτοί είναι οι κανονισμοί... Αχ Τζόνι :love: καλά μιλάμε στο σημείο:"Hello Gelly. What are you doing?" οκ ξεράθηκα Ποποπο θρήνος στην δρακοπολιτεία της Καλήσι, κι οδυρμός... έλεος ρε παιδιά κρατήστε δυνάμεις για την 3ησεζόν όπως εγώ , προετοιμάζομαι από τώρα... :( Και σειρά μετά έχουν (πως το είπα την προηγούμενη φορά; τα τρελά γ@μήσια) σε όλες τις εκδόσεις με λίγες παρεμβολές βέβαια γιατί είχαμε κι την άλλη που θρηνούσε το baby... το ψώνιο Γκρετζόυ που πριν φτάσει στον αγαπητό πατέρα για βοήθεια πέρασε κι από μια 'εξέταση' την αδελφή του.. :P και... και μετά περνάμε στο all my feelings for Arya/Gendry... αααχχχ την είπε My Lady... κι εκείνη τον έριξε κάτω :P οκ συνηθισμένη αντίδραση αλλά του απολαλύφθηκε... Ααααχχ πως ταιριάζουν, πως ταιριάζουν :love: (παρά τα 9 χρόνια διαφορά βέβαια αλλά ποιος νοιάζεται :P ) Κι όπως είπα το μπουρδέλο συνεχίζεται, σε όλες τις εκδόσεις... δώσε Red woman κι εσύ, όποιος έχει ας προσφέρει κι από κάτι.. :P Τελικά μαθαίνουμε σχεδόν τι συμβαίνει στα αγοράκια στην κατοικία του ψυχανώμαλου αλλά ρε παιδιά... ΓΙΑΤΊ Ο ΤΖΌΝΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ (ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΘΕΊ) ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ !!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
3. )Βρε βρε τον Σαμ τον χοντρούλη, απέκτησε κορίτσι κι της έδωσε και το φυλακτό του... Να χαθούν , δεν έδειξαν καθόλου Τζόνι, ούτε καν Καλήσι... κρίμα... Καλά το λέω εγώ ο μικρός Σταρκ προορίζεται για μάγος, τόσα όνειρα πια.. :P Βρε, βρε την Μάρτζορυ... απ'τους Τιδορίτες κατευθείαν στους Μπαράθηον... όλη η χάρη της ίδια κι απαράλλαχτη κι εδώ, αλλά του Ρένλυ δυστυχώς δεν του βγαίνει... φωνάξτε τον Ερρίκο τον 8ο , αυτός τα καταφέρνει καλύτερα... :P Ποποπο αυτή η Μπρίεν θηρίο ανήμερο, τι βουνό, τι μπόι,, ελπίζω να μη γίνει έτσι η Άρια όταν μεγαλώσει... :P Ο νεαρός Θήον ξαναβαφτίζεται και μαλώνει με το σόι του ενώ η Κάτ συλλέγει από αλλού δυνάμεις... Ενώ το ζιζάνιο παίζει παιχνιδάκια, βρε το θηρίο τους δούλεψε και τους τρεις κανονικά και στο τέλος βρήκε και τον 'προδότη', μωρέ μπράβο... :P...Καμιά φορά λυπάμαι τη Σάνσα άλλες φορές όμως σαν αυτή λέω καλά να πάθει γιατί όπως της συμπεριφέρονται έτσι φέρεται κι αυτή...σχεδόν... οπότε της αξίζουν και τα παθαίνει.. :P Η άλλη ξανθιά θηρίο ανήμερο έγινε αλλά αδιαφορώ, την έβαλε στη θέση της ο αδελφός της μουαχαχαχα... :P :twisted: Τελευταία λεπτά της σειράς ...Αααχχχ μωρέ κακομοίρα Άρια , δεν μπορεί να κοιμηθεί με τόσα στο κεφάλι της, κουράγιο κορίτσι μου... Ααααχχχ και μετά οι σκηνές με τον Γκέντρυ... Ααααχχχχ all my feelings ... :love: may this ship lives and rule the North together someday... :love: Τ'ακούς Μάρτιν;;;!!!! Άντε γράφε εκεί πέρα ένα αίσιο τέλος, που χεις βαλθεί να πεθάνεις όλο το καστ!!! Μπετόβλακα, κολόγερε!!!!!!!! :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
4. )Αααα τι βλέπω Άρχοντα Ρομπ Σταρκ , ;! Καινούργιες γνωριμίες;! Μας γυάλισε η νοσοκόμα εεε;;; καλά κάνεις αγόρι μου, να χαρείς κι εσύ λίγο , όσο προλαβαίνεις δλδ :( (Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια σήμερα που κοιτούσα το νεαρό Σταρκ εκεί που τον κοιτούσα στο πεδίο της μάχης, μου θύμισε πάρα πολύ και κάποιον άλλον, από ταινία βέβαια...)
Aν είναι δυνατόν δλδ;;!!! :affraid: :lol!:
Καλά τη σκηνή με το άλλο το βόδι, ΄που όπως πολύ καλά είπε το τσιράκι του Τύριον, βαριέται όλη μέρα και δεν έχει τι να κάνει , δεν θα την αναλύσω... Κακομοίρα Σάνσα (είμαι πιστή στον αγαπημένο μου Τζόφρευ -"περαστικά και σε σένα" , τα θες και τα παθαίνεις :P ) μόνο θα πω κι να'ναι καλά το γλυκό ζιζάνιο εκεί μέσα που έχει κλέψει κυριολεκτικά την παράσταση, είπε να κάνει ένα δώρο στο άλλο το απολειφάδι αλλά δεν το εκτίμησε δεόντως αυτός, κρίμα τις πόρνες , πονάνε κι αυτές :Pκι επίσης απείλησε/φόβισε/τρομοκράτησε και την ευχαρίστηση της Βασίλισσας... μωρέ 1000 μπράβο στο ζιζάνιο, αρχίζω να το υπερ-λατρεύω πολύ πολύ :lol!:
Άρια/Γκέντρυ... αχ τα καημενούλια μου, τι περνάνε τα χρυσά μου :(η άλλη τις νύχτες παραμιλά και δεν μπορεί να κοιμηθεί και τον άλλον κόντεψαν να τον σκοτώσουν.. Ειλικρινά ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά που είπα 'Δόξα τον Άρχοντα Λάνιστερ' ευτυχώς, πάλι καλά... βοήθεια θα μου καταποντίσουν το ship μου :(Η Κατ πήρε πίσω τα λείψανα του καλού της ενώ την ίδια ώρα τα δυο αδέλφια Μπαράθηον σφάζονται για το ποιος θα πρωτοκαθίσει στον Θρόνο (μωρέ δεν πάτε να κουρεύεστε λέω εγώ :P ) Εν τω μεταξύ η Δρακομάνα καλωσορίστηκε στη πόλη Καρθ (τι δυναμισμό αυτή η κοπέλα, και δεν της το'χα στην αρχή) - άσχετο αλλά το όλο σκηνικό της πόλης Καρθ μου θύμισε Τροία, δεν ξέρω γιατί... :P And now in the end... WHAT THE HELL WAS THAT ????!!!! Ειλικρινά τώρα τι ήταν αυτό;;;;;;;;!!!!!!!!! :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο Στάννις την άφησε έγκυο - κι αυτή όπως κι η Μπέλα ας πούμε - γέννησε με κάποιο τρόπο "μαγικό"?!! μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα;;;!!! Αλλά κι πάλι αυτό που βγήκε από μέσα της ήταν... ήταν... τι στο διάτανο ήταν ????!!!! Γιατί διάδοχος δεν παίζει να ήταν , γι αυτό είμαι σίγουρη.. :lol!: :P
Ααααχχχ Τζόνι μου , πόσο μου λείπεις... :( :(
5. )Πάει κι ο Ρένλυ, μας άφησε χρόνους κι αυτός, ήρθε ο Άρχοντας-Σκιά και το ξεπάστρεψε... φύγανε κι άλλες δυο σαν κυνηγημένες, δώσανε και όρκους μεταξύ τους, συγκινήθηκα... Αυτός ο Μπρον τα σπάει, πολύ τον πάω τελικά, κι αυτόν και τον αφέντη του αλλά ρε γλυκό ζουζούνι τι την θες την υγρή φωτιά εσύ καλέ;;;!!! Καλά η άλλη που ήθελε να κάψει το σύμπαν αλλά εσύ;;;... ο ξάδελφος πάντως χέστηκε πάνω του όπου φύγει-φύγει... Ακούς εκεί Δαιμονισμένος Πίθηκος... :P Άρε Ντάβος τι τραβάς κι έχεις δει κι εσύ, προσπαθείς να συνετήσεις τον αφέντη σου κι εσύ αλλά δεν ακούει,, πάντως την Red Woman δεν την παίρνει μαζί του ...don't worry... :P Άρε Θήον κι εσύ , ψώνιο , καλά να πάθεις γατί κάθε φορά που έβλεπα ή να καυχιέσαι ή να πηδάς (με το συμπάθειο) ήθελα να σου χώσω μπουνιά... Να σε δω τώρα με τέτοιο πλήρωμα τι θα πρωτοκάνεις... :PΩραία η σκηνή με την Άρια και τον Τάργουιν , κάπως περίεργη όμως με τον άλλον τον Χάτζαρ-Χατζάρ ούτε που συγκράτησα καλά καλά το όνομα του, στο τέλος πάντως έκανε ότι του ζήτησε, σκότωσε για χάρη της... Μήπως είναι κι αυτός τσιμπημένος με το μικρό;;;!!! :P Επιτέλους είδαμε κι λίγο "Ιμαλάια style" είδαμε και λίγα χιόνια είδαμε και λίγο Τζόνι... κι ο χοντρούλης Σαμ στον κόσμο του... :P Πάντως αετίσιο μάτι έχει το μανάρι μου να ναι καλά, εκείνος και τα βουνά πέρα μακριά, υπέροχη θέα... :love: :love: Μια χαρά περνά η Καλίσι στην "Τροία" , ζωή και κότα, της έγινε κι πρόταση τι άλλο θέλει ;;;!!! Αλλά ο Σερ Τζόρας (που είναι τσιμπημένος μαζί της ) δεν το άφησε να περάσει έτσι :P την συμβούλευσε να μην πάρει τον Μαύρο τελικά... :P Τελικά ο μικρός Σταρκ προορίζεται για μεγάλα πράγματα, θα ξεπεράσει τον Μέρλιν , και τον Χάρυ Πότερ καμιά ώρα... :P Προτελευταία σκηνή, λίγο πριν το φονικό all my feelings for Arya and................ GENDRY .... Μανάρι μου!!!! :love: :love: :love:
6. )Κοίτα ρε τον ψευτοπαλικαρά, τον προδότη, τον υποκριτή, το Θήον... που μας το παίζει ΤζόφρευΝο2... :P Να καείς στην κόλαση ρε, κι εσύ κι όλο σου το σόι , τώρα πια είσαι χαμένος με όλη την σημασία της λέξης... Γαϊδούρι κι εσύ! :evil: :evil: Εύχομαι ο γλυκός μου ο Ρομπ να σου πάρει γρήγορα το κεφάλι... Τλχστν η Νυμφαδώρα τον 'δούλεψε' μια χαρά και πρόλαβε και φυγάδεψε τα παιδιά, να'ναι καλά το κορίτσι... Oh shit, oh shit, oh shit, oh shit!!! Το καταραμένο καρότο (ή αλλιώς Ίγκριτ) έκανε την εμφάνισή του... το μόνο που με παρηγορεί είναι πως μέσα στα βιβλία πεθαίνει (τι μου λες ;;;!! άλλο νέο και τούτο) οπότε κάτι παρόμοιο θα γίνει και στη σειρά... οπότε αναμένω... :twisted: :P Αχ βρε μανάρι μου είσαι όντως βλάκας , δεν της έπαιρνες εκεί το κεφάλι να τελειώνομε, που μου κουνιέται κιόλας... Η Σκρόφα!!!! :evil: :evil: Αυτές οι συζητήσεις μεταξύ Άριας και Τάργουιν πολύ μ'αρέσουν αλλά το'πήραν χαμπάρι το μικρό κι ευτυχώς ο Χάτζαρ- τέλος πάντων αυτός- ήταν εκεί για άλλη μια φορά για να καθαρίσει... :PΣυγχαρητήρια στην Μυρσέλα που απέπλευσε για να πάει να παντρευτεί... αλλά και στο πλήθος που ξεσηκώθηκε κι άρχισε να πετάει σκ@τ@ στο Σκ@τό! :P :P ευτυχώς ήταν ο σκύλος εκεί για να σώσει και το άλλο το ούφο ονόματι Σάνσα αλλά και το τρυφερό χέρι του ζιζανίου που για όλους νοιάζεται και όλους τους συμπονάει... Ααααχχχ ρίξε κι άλλες, ρίξ'του, χαίρομαι να σε βλέπω να σφαλιαρίζεις ειδικά αυτό το γλειώδες υποκείμενο :P :love: Καημένη Καλίσι κι εσύ... δυστυχώς κανείς δεν συνεργάζεται μαζί σου αν δεν του 'κάτσεις' πρώτα... μα τι βάρβαρος ο πληθυσμός εκεί στην Κάρθ ... ήμαρτον!!! είχαν το θράσος μέχρι και τους δράκους να απαγάγουν ...απ'την μάνα τους ρε... να φάτε σκόνη ρε!!!! ούστ από εκεί υποκριτές, !!! :P :P Αχ Ρομπ αγόρι μου, δεν σου φτανε ο πόλεμος , τώρα πρέπει να καθαρίσεις και τις πομπές εκείνου το ανεπρόκοπου Θρεφταριού(η αλλιώς Θήον) που το μόνο που τον νοιάζει είναι να τρώει, να χ....ει, και να πηδά (σόρρυ κιόλας) :P Μα να μην σε αφήνουν κι εσένα να αγιάσεις με κάποια, μέχρι και ταγμένο σε έχουν... κρίμα το παλικάρι... :( !!!ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΟ!!!ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΘΩΟ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΟ :arghh:
7. )Τι λε ρε φίλε;;!!! Ώστε ξαμολύθηκε ο μπούλης(Θήον) να βρει τα μικρά αγοράκια, που μας το παίζει και σκληρό αντράκι δλδ για να χεστούμε όλοι πάνω μας... Βρε Άι στο Διάτανο από δω, χαιρέτησέ μου τον κιόλας :P Κι έχεις και το άλλο το σκατοκαρότο που δεν βάζει γλώσσα μέσα του, "You know nothing Jon"! ...Nαι μωρή, γιατί εσύ γνωρίζεις όλες τις τάσεις του Κάμα Σούτρα και πρέπει να σου παραδοθούμε/υποταχθούμε δλδ, άντε μου στην Κόλαση κι εσύ, χαιρετισμούς στον Λούσιφερ... :evil: :P αΧ... Αγόρι μου γιατί δεν της πήρες το κεφάλι όταν έπρεπε, ορίστε τώρα σου έστεισε ενέδρα το κολοτσουλί! :evil: :P Ο Άρχοντας Λάννιστερ καλά περνάει με τη μικρή βλέπω, το'χουμε κάνει εκεί μέσα 'εκπαιδευτική ώρα' με τον παππού Τάργουιν :P Αχ βρε Ρομπ την δάγκωσες την λαμαρίνα κι εσύ, δεν έπρεπε, δεν έπρεπε... :( :( Αχ Τζόρας σώσε την Λευκομαλλούσα σου, δεν βλέπεις , δεν φτάνει που της έκλεψαν τα μωρά της , κοντεύουν να την φάνε εκεί μέσα.. :P Μία συγγνώμη είπε να πει κι η Σάνσα ξινή της βγήκε, αδιαθέτησε κιόλας , τώρα πρέπει να κάνει και απογόνους με το "έντιμο" βασιλόπουλο :P (χέστηκε η Φατμέ στο στάβλο) anyway... Τζέιμι Λάννιστερ: εξομολογήσεις ενός ιπποκόμου, κρίμα στο παλικάρι που μιλούσε τόση ώρα και την έφαγε κιόλας στο τέλος, μίλησε και τόσο όμορφα μετά ο "ιππότης" ...πως να μην τον καθαρίσει τώρα η άλλη... :P Που'σαι βρε Τύριον, ζουζούνι, λίγα λεπτά εμφανίστηκες στο τέλος αλλά αρκετά για να φωτίσεις το επ. :inlove: :lol!:
8. )Συγγνώμη τώρα αλλά τα επόμενα επ. μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα ξεκινούν με αυτήν την σκατόφατσα του Θήον, ;! Έλεος δλδ σιχάθηκα να τον βλέπω κι αυτόν! :P Μωρέ καλά του λέει η αδελφή του να φύγει από εκεί, αλλά εγώ θέλω να κάτσει να φάει το κεφάλι του και μετά να γελάω μέχρι δακρύων... Τώρα τι έγινε εκεί στο χιονιά με το μανάρι μου, ; Δεν κατάλαβα, γιατί τον έσπρωξε ο άλλος, γα να δραπετεύσει μήπως; Και το χειρότερο... γιατί το κωλοκαρότο τον κοιτούσε έτσι περίεργα; :affraid: ΜΊΛΑ ΜΩΡΉ!!! ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΆΝΕΙΣ;;;!!! :P Εν τω μεταξύ οι άλλοι σύντροφοι τι ανακάλυψαν εε;; τον χαμένο θησαυρό;;! :P Ααααχχχ βρε Ρομπ, αγόρι μου κι εσύ; πως πάνε οι νέες γνωριμίες καλά;;; :( Ααααχχχ οι εξομολογήσεις μιας νοσοκόμας, το ξέσπασμα στη μάνα για την δραπέτευση του Βασιλοσφαγέα (καλή τύχη με την Μπριέν φίλε Λάνιστερ, εύχομαι στην διαδρομή να σε πετσοκόψει, φέτες φέτες να σε κάνει :P ) ...και στο τέλος το αποκορύφωμα, ο έρωτας... :inlove: Άντε καιρό είχαμε να δούμε κάτι καλό, όλο πήδημα και πήδημα, κρίμα που το καλό τελικά μόνο ξινό θα μας βγει... All my feelings for Arya/Gendry... Αχ τα χρυσούλια μου επιτέλους είναι ελεύθερα :inlove: :inlove: Να'ναι καλά ο Χάτζαρ κι ο φόβος του να αυτοκτονήσει ;) :P Ααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τύριον !!!! Γιατί να είσαι τόσο ρομαντικός ρε γμτ, πόσο σε λατρεύω ρε κολόφαρδε Λάνιστερ, γιατί να λέγεσαι ΛΆΝΙΣΤΕΡ , ΑΡΝΕΊΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΉ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΌ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΑΝΙΨΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΆΨΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΛΑΝΙΣΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΕ ΌΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Και στείλε την Σει από εκεί που ήθρε, δεν την βλέπεις την άλλη την μέγαιρα, θα σε φάει λάχανο... Ααααχχχχχχ... Ο Στάννις/Μέλριν ακόμα πλέει ; Πλεύσε αγόρι μου , πλεύσε... άντε και με τη νίκη :P Τζόρας βοήθα την Καλίσι σου και μην της φέρνεις αντιρρήσεις, δεν την βλέπεις την μάνα , πονάει για τα 'σπλάχνα ' της, που δεν είναι σπλάχνα της δλδ... :PΚρίμα στα αγοράκια του αγρότη, ο Μπραν θα ζήσει με τις τύψεις τώρα... ενός λεπτού σιγή παρακαλώ, :( Σιχαμερό σκουλήκι=Θήον... βαρέθηκα να σε αντικρίζω!Έλεος πια!!! :giveup:
9. )Ποποπο ένα ολόκληρο επεισόδιο ένας πόλεμος - πολιορκία χωρίς Τζον, Καλίσι, έναν Ρομπ βρε αδελφέ;! :suspect: Αλλά anyway... ας επικεντρωθούμε στο θέμα μας... :P
Lannister vs Baratheon, Stannis vs Tyrion... απ'τη μια να θέλω να δω τον Στάννις να παίρνει την πόλη απ'την άλλη να προσεύχομαι για το ζουζούνι :( Τι δίλημμα κι αυτό... και μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό ο Τζεφράκος να λέει ότι θα'πολεμήσει' στην εμπροσθοφυλακή, ίσα ρε άντρα εσύ θαρραλέε γεροδεμένε, γκρεμίστηκε κανάς πύργος και δεν το πήρα χαμπάρι... :P Θα μου πεις δεν κράτησε και πολύ , να τον πήγε, μόλις τον φώναξε η μαμά απ'τις κατακόμβες (η οποία κι αυτή την άδειασε όλη την μπουκάλα με τον οίνο αλλάζοντας μας τα πετρέλαια με την μικρή Σταρκ ) αμέσως έτρεξε στη μαμάκα του το 'παλικάρι μας' 'ο βασιλιάς μας' 'το καμάρι μας' :P :giveup:Μωρέ καλά τα είπε ο Σκύλος, τι να κάνει κι αυτός , αγανάκτησε, παραιτήθηκε, πήρε και το ούφο-Σάνσα μαζί του ... Άντε καλό βόλι παιδιά, και προσοχή στην διαδρομή οκ; Άμα φτάσετε Γουίντερφελ στείλτε μου ένα τηλεγράφημα να μην ανησυχώ κι εγώ η δόλια :P Το μικρό ζιζάνιο τα'σπασε πάλι, αφού εκεί που έβλεπα το νερό να πρασινίζει , μου θύμισε λίγο το υγρό-πυρ ή αλλιώς το σημάδι του 'Ακατανόμαστου' στον ουρανό... :P Εν τω μεταξύ να λέω συνέχεια "Σκάσε ρε"... αυτός ο Τζεφράκος μου έβγαλε την πίστη... ενός λεπτού σιγή για τον καπετάνιο και το πλήρωμα του Στάννις παρακαλώ.. :( Αχχχ Τύριον είσαι τόσο :inlove: Αααχχ έρχεται κι η Σέι σου don't worry... :inlove: πάλι καλά που δεν την πήρε χαμπάρι κι η άλλη μέγαιρα... μέχρι και τον γιο της πήγε να δηλητηριάσει-υπνωτίσει κι εγώ δεν ξέρω τι...;! :suspect: Και τελευταία σκηνή (προτελευταία μάλλον) δεν θυμάμαι , μπαίνει μέσα ο Τάργουιν , εντυπωσιακή είσοδο , αμολάει εκεί ένα "η μάχη τελείωσε, νικήσαμε" κι είμαι ξανά "φτου σου γμτ πάλι απ'την αρχή" και μετά... μετά... :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: ΤΥΡΙΟΝ;;;!!!! ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;;;!!!! ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ;;;;!!!!ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ;;;;!!! ΤΥΡΙΟΝ ;;;!!!!ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΥΡΙΟΝ;;;;;;;;!!!!!!!!!!! :what?: :what?: :what?: :what?: :what?:
10. )Καλά η πρώτη σκηνή όπου χαλούσε το δήθεν προξενιό(με το πρόσχημα της προδοσίας) για να ξεκινήσει ένα άλλο, του στυλ 'βόηθα Παναγιά κι εδώ, της κακιάς ώρας δλδ' Ι was like ... :giveup: :suspect::affraid::scratch::0::faint: ...τι με βάζετε και βλέπω ρε παιδιά;;;!!! θα πάθω τπτ, κι είμαι σε δύσκολη ηλικία :P
Πάντως η μικρή Στάρκ άργησε να το χαρεί... :P Τι να ήθελε ο ευνούχος απ'την πόρνη δεν κατάλαβα καλά... :P Το μπάχαλο εκεί μέσα λίγο πριν τελειώσει η σεζόν, η Μπρίεν και ο βασιλοκτόνος σε ένα μακρινό ταξίδι με την πρώτη να σπέρνει και να θερίζει :P και τον δεύτερο να πετάει σεξουαλικά υπονοούμενα, πλάκα έχουν αυτοί οι δυο... :P Τον Ρομπ να παίρνει , λέμε τώρα συμβουλές απ'την μητέρα του και να παντρεύεται... ΠΑΝΤΡΕΎΕΤΑΙ;;;;!!!!!!! :affraid:ΌΧΙ!!! Γιατί ρε αγόρι μου, αυτός ο γάμος θα οδηγήσει σε έναν άλλον γάμο, στον οποίο δεν θέλω να παραστώ αλλά θα παραστώ που να με πάρει και να με σηκώσει !!! Γιατί;;;!!! ΓΙΑΤΊ;;;;!!! (:( ο Στάννις , ενώ καταριέται για την ήττα του, την ίδια ώρα κοιτάζει μέσα απ'τις φλόγες με την Κόκκινη, αλήθεια τι κοιτάει οεό??? πέστε και σε μας???:suspect: Και ο Θήον κλαίγεται που τα έκανε σκ@τά με το συμπάθειο, καλά να πάθεις ρε, καθόλου δεν σε λυπάμαι... :P ο γεράκος βέβαια την πλήρωσε , κρίμα κι αυτός, αλλά έτσι είναι αυτά τα γαϊδούρια , χτυπάνε αλύπητα...ΤΎΡΙΟΝ;;;!!!Ζωή μου, ψυχή μου , είσαι alive?? i'm so glad!!! :(αλλά στα πήραν όλα, φύγε κι εσύ για τα κανάρια νησιά... with your truly love :inlove: αλλά όχι δεν μπορείς, σε εμποδίζει το καθήκον, η εξυπνάδα, η σκέψη σου, κάτσε εκεί λιονταράκι μου να τους πάτήσεις κάτω και συνέχισε να με συγκινείς, είσαι ο μόνος που μπορεί... :inlove: Η άλλη μπήκε μέσα στο λαβύρινθο να βρει τα παιδιά της, μόλις βλέπω χιονιά λέω 'από κάπου θα πεταχτεί κι ο Τζόνις σαν από όραμα σαν κάτι ' αλλά μετά βλέπω τον Ούγκα Ούγκα με το μικρό και με παίρνουν τα ζουμιά Άρε λεβεντιά δρακομάνα τον έκανες στάχτη το μαύρο σπιρτόκουτο-τέρας, βρήκες και αμπάρωσες και τους προδότες... βρήκες κα τρόπο για να αποχτήσεις το πλοίο σου να γυρίσεις στην 'πατρίδα' είσαι η καλύτερη του χωριού :P best scene η Καλήσι αγκαλιά με τα δρακάκια της...
:inlove: Χάτζαρ-"Βάλαρ Μοργκούλις" what the hell??? Tί ήταν τούτο? ποιος την βοηθούσε τελικά την μικρή τόσον καιρό??? όποιος έχει διαβάσει βιβλία ας κάνει μια ανάλυση επί του θέματος παρακαλώ :P Τζόνι μου!!! :inlove: Επιτέλους σε είδα κι εσένα λίγο πριν το τέλος... σε χάρηκα, θα γνωρίσεις τον βασιλιά πέρα απ'το τείχος κι εσύ, με το καλό παιδί μου, ...Τα μικρά Σταρκάκια ξεκινήσανε κι αυτά τον δικό τους γολγοθά... :( Last scene..........HOLLY SHIT!!!! pure Sam... :affraid::affraid::affraid::0::0::0:
...end of the 2nd season, here comes the 3rd one... :giveup: :lol!:
Στον 1ο κυκλο οπως βλεπεις μας ελεγαν συνεχεια winter is coming. Στον 2ο μας εδειξαν οτι ο winter ξεκινησε να κανει το coming του
τι ηταν αυτα στο τελευταιο επεισοδιο του 2ου κυκλου??
στην τελευταια σκηνη εννοεις?
- season 4 spoiler:
- και επιτελους πεθανε ο τζοφρυ
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Ναι στην τελευταια σκηνη... Τι ηταν αυτα??
Νομιζω βρισκεσε σε λαθος τοπικ...
Νομιζω βρισκεσε σε λαθος τοπικ...
White Walkers λεγονται. Λευκοι Οδοιποροι, στα ελληνικα. Τους ειχαν αναφερει πριν εμφανιστουν. Απο το πρωτο επεισοδιο του 1ου κυκλου. Αυτος που αποκεφαλιζει ο Νεντ στην αρχη λεει "i know what i saw. i saw the white walkers" και εννοουσε εκεινα τα λευκα πραγματα που σκοτωσαν το χωριουδακι wildlings (αγριων) και τους αλλους δυο που ηταν μαζι του.
Αα και ειναι κατι σαν ζομπι?? το χαρισμα των wildlings ειναι κληρονομικο??
περιπου. δεν ξερουμε. ο συγγραφεας δεν εχει δωσει πληροφοριες περα απο προφορικες μαρτυριες.
το χαρισμα των white walkers (λευκων οδοιπόρων) δεν ειναι κληρονομικο. δεν αναπαραγονται απο οσο ξερουμε. απλα με καποιον τροπο δημιουργουν wights (νεκροζώντανα οντα που ήταν άνθρωποι) οπως το κοριτσακι πχ που ειδαμε στην αρχη του πρωτου κυκλου.
wildlings ειναι οι αγριοι. ειναι κανονικοι ανθρωποι που απλα μενουν βορεια του τειχους και ειναι νομαδες. δεν τηρουν τους ιδιους νομους και κανονες με τον "νοτο". γι αυτους ακομα και το winterfell θεωρειται νοτος εφοσον ειναι νοτια του τειχους. εκει τηρουνται οι παλιοι νομοι. εκει υπαρχουν γιγαντες και warg (ανθρωποι που μπορουν να μπουν στο σωμα ενος ζωου οπως κανει ο μπραν με τον ανταρολυκο του στα ονειρα του) και πολλα αλλα πλασματα.
θα δεις περισσοτερα απο wildlings/αγριους στον 3ο κυκλο.
Προς το παρον στα 2 πρωτα επεισοδια του 4ου υπηρξε μονο μια σκηνη αλλα ετοιμαζεται κατι πολυ μαματο. the greatest fire the north has ever seen οπως ακουγαμε διαρκως στα teaser trailer του 3ου κυκλου.
το χαρισμα των white walkers (λευκων οδοιπόρων) δεν ειναι κληρονομικο. δεν αναπαραγονται απο οσο ξερουμε. απλα με καποιον τροπο δημιουργουν wights (νεκροζώντανα οντα που ήταν άνθρωποι) οπως το κοριτσακι πχ που ειδαμε στην αρχη του πρωτου κυκλου.
wildlings ειναι οι αγριοι. ειναι κανονικοι ανθρωποι που απλα μενουν βορεια του τειχους και ειναι νομαδες. δεν τηρουν τους ιδιους νομους και κανονες με τον "νοτο". γι αυτους ακομα και το winterfell θεωρειται νοτος εφοσον ειναι νοτια του τειχους. εκει τηρουνται οι παλιοι νομοι. εκει υπαρχουν γιγαντες και warg (ανθρωποι που μπορουν να μπουν στο σωμα ενος ζωου οπως κανει ο μπραν με τον ανταρολυκο του στα ονειρα του) και πολλα αλλα πλασματα.
θα δεις περισσοτερα απο wildlings/αγριους στον 3ο κυκλο.
Προς το παρον στα 2 πρωτα επεισοδια του 4ου υπηρξε μονο μια σκηνη αλλα ετοιμαζεται κατι πολυ μαματο. the greatest fire the north has ever seen οπως ακουγαμε διαρκως στα teaser trailer του 3ου κυκλου.
Αα καταλαβα...ευχαριστω τι γινεται με την Νταινυρης τελικα??
ζωντανη εγκυκλοπαιδεια η μαρινα οκ οκ εγω ειμαι στον τεταρτο κυκλο και πανω στην χαρα μου δεν καταλαβα που εγραφα. συγγνωμη αλλα ειχα πραγματικα ενθουσιαστει θελεις σποιλερ για την ντανυ ή την ιστορια της?
Δεν πηραζει το ηξερα ηδη... Και για τα δυο αν μπορεις...
την ιστορια της θα την αφησω να την πει η μαρινα γιατι δεν ξερω τις λεπτομερειες των βιβλιων μιας και δεν τα διαβαζω αλλα σποιλερς μπορω να πω
- Σπόιλερ:
δευτερος κυκλος: μολις εχει πεθανει ο drogo και η dany αποφασιζει να συνεχισει το δρομο της για την κατακτηση του θρονου. μαζι της μενει το μισο ή και λιγοτερο απο το χωριο και συνεχιζουν να την αποκαλουν khaleeshi. καθως η Dany ξεκιναει το ταξιδι της γρηγορα γινεται αντιληπτο οτι δεν τα εφοδια δεν φτανουν και κινδυνευουν απο ελλειψη νερου και φαγητου. ωσπου βρισκεται μπροστα τους η πολη Qarth. εκει την υποδεχονται ως μητερα των δρακων. ομως οι δρακοι ξυπνησαν την μαγεια γενικοτερα καιο μαγος της πολης αποφασιζει να απαγαγει τους δρακους με σκοπο να κρατησει την Dany αιχμαλωτη μαζι του για παντα. η Dany με την βοηθεια των δρακων της και το γνωστα dacarys καιει τον μαγο και βρισκει τον ανθρωπο που την προδωσε και τους εγκλωβιζει σε ενα θησαυροφυλακιο. φευγοντας απο την πολη την λεηλατει και περνει οτιδηποτε αξιας.
και παμε season 3:
επιτελους βλεπουμε την dany να γινεται δυναμικη. πηγαινει σε μια περιοχη ( δεν θυμαμαι το ονομα) οπου εκει εκπαιδευονται στρατιωτες. εκει η dany ζηταει να αγορασει ολους τους στρατιωτες ακομα και τους μη πληρως εκπαιδευμενους με ανταλλαγμα να δωσει εναν απο τους τρεις δρακους. η ανταλλαγη γινεται και μολις η dany αναγνωριζεται ως αρχηγος τους διαταζει τους στρατιωτες να σκοτωσουν τους σκληρους και ακαρδους εκπαιδευτες τους, να σκοτωσουν τους φρουρους, να σπασουν καθε αλυσιδα αλλα να μην πειραξουν κανενα παιδι. οι στρατιωτες το κανουν μιας και ειπακουν εκεινη πλεον. εκει ο αυτος που εκανε την ανταλλαγη μαζι της δεν μπορει να συγκρατησει το δρακο που του εδωσε η dany και της ζηταει εξηγησεις και εκει η dany λεει οτι ο δρακος δεν ειναι σκλαβος και ο δρακος ριχνει φωτια και τον σκοτωνει. στο τελος η dany ζηταει απο τους στρατιωτες να αποφασισουν μονοι τους αν θελουν να συνεχισουν μαζι της ή να ζησουν ελευθερα μονοι τους. και αποφασιζουν να την ακολουθησουν. 8000 νομιζω ειναι οι στρατιωτες. και το ταξιδι συνεχιζεται φτανει στην πολη γιουνκαι. ουσιαστικα δεν χρειαζεται κατι απο την πολη αλλα μεσα υπαρχουν 15000 σκλαβοι και απαιτει απο την πολη να τους ελευθερεσουν αλλιως θα την καταστρεψει. εκει η πολη ζηταει βοηθεια απο μια ομαδα στρατιωτων επι πληρωμη. να μην τα πολυλογω ενας απο τους αρχγηγους δολοφονει τους αλλους δυο και δηλωνει αφοσιωση στην Dany γιατι την βρισκει πανεμορφη. οι σκλαβοι απελευθερονται και αποκαλουν την dany Misha δηλαδη μητερα. και εκει τελειωνει και ο τριτος.
Αχ την αγαπω....
Η Ντανυ στον 2ο κυκλο ειναι καπως ενταξει αλλα απο ενα σημειο και μετα νομιζω πως χανει τον στοχο της.
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Game of Thrones - 1ος Κύκλος
» Game of Thrones - 3ος Κύκλος
» Game of Thrones - 4ος Κύκλος
» Game of Thrones OST
» Game of Thrones quotes
» Game of Thrones - 3ος Κύκλος
» Game of Thrones - 4ος Κύκλος
» Game of Thrones OST
» Game of Thrones quotes
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones