Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
130 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 130 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Originals-Season 1
+5
Pretty Little Liar
Nemesis of Love
Christian Ozera
DeathView*
Rosemarie Hathaway
9 απαντήσεις
Σελίδα 13 από 15
Σελίδα 13 από 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Απ: The Originals-Season 1
το τελευταιο παιζει.
τα αλλα υπαρχουν ειναι κανονικα
τα αλλα υπαρχουν ειναι κανονικα
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
ναι αλλα εκει που ειναι το λιονταρι δεν φαινεται το φτερο και στην σειρα που ειδειξε το φτερο δεν φανηκε το λιονταρι.
ειναι σε διαφορετικα χερια..
DeathView*- Moderator
επ. 15
μου αρεσει που μας λεει ο κλαους για το παρελθον. με νευριασε η αλλη η μαγισσα.
επ. 16.
η σκηνη με τα τρια αδερφια ηταν ωραια.παλι τα ιδια θα εχουμε με τον κλαους? δεν βαρεθηκε να σκοτωνει τα αδερφια του??? εε ελεος δηλαδη. η σκηνη ρεμπεκα και μαρσελ πολυ δυνατη.
επ. 17
δεν επρεπε παλι ο κλαους να κανει κατι με μαγισσα. χαχαχα. οι λυκανθρωπο πηραν τα επανω τους. καλο επ ηταν.
μου αρεσει που μας λεει ο κλαους για το παρελθον. με νευριασε η αλλη η μαγισσα.
επ. 16.
η σκηνη με τα τρια αδερφια ηταν ωραια.παλι τα ιδια θα εχουμε με τον κλαους? δεν βαρεθηκε να σκοτωνει τα αδερφια του??? εε ελεος δηλαδη. η σκηνη ρεμπεκα και μαρσελ πολυ δυνατη.
επ. 17
δεν επρεπε παλι ο κλαους να κανει κατι με μαγισσα. χαχαχα. οι λυκανθρωπο πηραν τα επανω τους. καλο επ ηταν.
DeathView*- Moderator
μου εχουν πει οτι αυτο παει σχετικα καλυτερα απο το vampire diaries. αλλα παει αρκετα καλα για να συνεχισει 2η χρονια;
ναι μπορει να κανει και 2η σεζον πιστευω
DeathView*- Moderator
δεν ηταν και τοσο wow το επ. δεν ξερω δεν με τρελανε τοσο.
DeathView*- Moderator
ναι το ειδες?
DeathView*- Moderator
Έχω μείνει πίσω στον σχολιασμό αλλά it's ok...
- 1χ10:
- Αυτή η Καμίλ πια;;!!! Έχει περάσει τα πάνδεινα , πόσο πόνο να υποστεί η κοπελιά πια;;!!! Ορίστε τώρα κατέληξε να είναι ενάντια του θείου της , άντε να τον εμπιστευτείς τον πάτερ πάλι...
Κι αυτή η Νταβίνα κρίμα το κορίτσι κι αυτό, από παντού 'πολιορκείται' κανέναν δεν εμπιστεύεται, κι αυτές οι μάγισσες πια, παίζει να είναι η μοναδική σειρά όπου μισώ/σιχαίνομαι την μαγεία/μάγισσες περισσότερο, δλδ πραγματικά. Άντε καλέ φέρτε αυτή τη Σελέστ να δω τι θα καταλάβετε...
Εν τω μεταξύ η πρώτη σκηνή Ελάιζα/Χέυλι, ήταν πολύ... :heartbeat: :inlove: Τους τα'βγαλε όλα τα εσώψυχα η μικρή, αλλά οκ δεν μπορώ να πω ότι δεν τους άξιζε κιόλας... Ρεμπέκα, τραβάει κι αυτή βαρύ νταλκά... Κάμι προς το τέλος αποφασισμένη για όλα, Κρίμα για τον νεαρό βιολιστή, επίσης the friendship between Davina/Josh :heartbeat: :inlove: :heartbeat:
Εν κατακλείδη Μάρσελ/Ρεμπέκα/Κλάους για λύπηση... τι άλλο;!
Συνέχεια κι βλέπουμε... (αν κι βλέπω συνωμοσία μεταξύ γυναικών για Ρεμπέκα/Νταβίνα)... την Σόφι δεν την σχολιάζω, αδιάφορη...
- 1χ11:
- What the hell?! Fuck !! What's going on here?!
Δλδ Νταβίνα τέλος;;!! Γιατί ρε το κορίτσι κρίμα έλεος, το κακόμοιρο τι έφταιγε...;! Αλλά πολύ μου άρεσε ο πανικός με τα φυσικά στοιχεία, τρελαίνομαι με κάτι τέτοια... Έλα ρε στο τέλος είχαμε παρα ολίγον φιλί, αλλά δίστασε τούτος τον κατάλαβε η άλλη και την κοπάνησε ... πάντως συγγνώμη ζήτησε... Ο Κλάους στο τέλος, παλικάρι μου το μεγαλείο σου/μαντίλι σου... Οι μάγισσες τα έχουν κάνει ολίγον σκ@τ@ με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω Χριστό αλλά who cares... και αυτή η Συγκομιδή/Θερισμός ήρθε και πέρασε και πφφφ...
Αυτά... Καμίλ δεν είχε το επ. Κρίμα... συνέχεια επί της οθόνης...
Αυτή η Σελέστ τελικά ζωντανή είναι , μπήκε μέσα σε σώμα άλληνής?! τι σκ@τ@ ;;;!!! Και τους νεκρούς τους άκυρους γιατί τους ανασταίνει κι όχι τα κακόμοιρα τα κοριτσάκια;;!! Μάλλον τσιγκουνεύεται ε;;!!!
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
- 1χ12:
- Aπ'ότι κατάλαβα σε αυτό το επ. είχαμε Vampires vs Wizards... Μ'αρέσει αυτή η σειρά, στα περισσότερα σημεία δεν καταλαβαίνω Χριστό , επειδή την έχω αφήσει καιρό, αλλά επειδή έχει μαγεία, επειδή έχει ένα κάρο Flashbacks μαζί με τα outfits του Κλάους ... είναι να μην τρελαίνεσαι...
Εντάξει τον έστειλε στα θυμαράκια τον Πάπα Τούντε η Σελέστ στο τέλος, που μας αναστάτωσε σ'ολόκληρο το επ. οκ... από δω και πέρα το βασίλειο αναλαμβάνει... Μαζί με την Σόφι... η Σελέστ θέλει να ξεκάνει τους Αρχικούς, η blondie sister γκρινιάζει... το ειδύλλιο που δεν εξελίσσεται... κτλ κτλ κτλ...
Καλέ εμφανίστηκε κι η Καμίλ... μου φαίνεται ότι ο Κλάους πλέον δεν μπορεί της πάει κόντρα...
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: και ο Μαρσέλους με την Σόφι μπεκροπίνουν....
Αλήθεια στα φλας μπακς θα δούμε Μαικλ λαικιστί Μπάλταζαρ;;;!!! Γουστάρω... θα το βάλει στα πόδια ο υιός Νικλάους... :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
- 1χ13:
- Σε αυτό το σημείο παίζει να είναι το μοναδικό σίριαλ στο οποίο μισώ τις μάγισσες, αλλά μιλάμε αυτό
το επ. το λάτρεψα, το λάτρεψα, γιατί ταυτόχρονα γινόταν της μουρλής και είχε τόσα γεγονότα
που συνέβαιναν το ένα πάνω στο άλλο... Ο Ελάιζα υπό την επήρεια ενός ξορκιού της σκύλας της μάγισσας
να προσπαθεί να δει ποιον θα πρωτοσώσει... Ο Κλάους με ένα παλούκι στην καρδιά (γιατί όλες οι κάργιες
εκεί μέσα θέλουν να σκοτώσουν το μωρό μου;;;!!! Έλεος) ταυτόχρονα να προσπαθεί να σώσει τον θείο
της άλλης... Ο Μαρσέλους, (άλλο κάρο με πατάτες κι αυτό) να θέλει διακαώς τα κορίτσια της Συγκομιδής πίσω... Τι κατάλαβες τώρα κι εσύ ε τι κατάλαβες ;;!! Πες μου... Κι εκεί που λες , επιτέλους η blondie sister θα ξεσκάσει λιγουλάκι, κι εκεί που λες λατρεύω τους λύκους, θέλω κι εγώ έναν τέτοιον τέλειο αρραβωνιαστικό
να την να κυλιέται μέσα στο αίμα... κι η Μπέκι... ευτυχώς σώσαμε την Λύκαινα και το μωρό, αλλά τι να σου κάνει κι αυτή μου λες;;;!!! Θεριό ανήμερο ο Έλι στο τέλος, με τα δίκια του κι αυτός...
Απολογισμός της ημέρας, Σόφι Ντεβρό > μάγισσα, μας άφησε χρόνους κι αυτή ή έτσι νομίζω...
Προσευχηθείτε να βρεθούν οι Αρχέγονοι,ζωντανοί τώρα, και για τον Παπά Κίραν , μην ανατινάξει στο αέρα ή κάψει όλη την Νέα Ορλεάνη συθέμελα... σαν Ένας άλλος Νέρων την Ρώμη...
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
- 1χ14:
- Ρε τι στα κομμάτια πια εκεί μέσα;;; Δεν μπορώ να βλέπω τα αδέλφια να βασανίζονται και να αλληλοτρόγωνται για μκλς του παρελθόντος, τόσα έχουν περάσει μαζί έλεος πια, ενώ την ίδια ώρα χρησιμοποιούνται απ'τις σκρόφες τις μάγισσες ... Δηλαδή ήμαρτον!!! Κι αυτή η κακομοίρα η Μπέκι προσπάθησε να το σώσει στο τέλος...
Κι εσύ βρε Νικολάκη αγόρι μου, εντάξει το ξέρουμε φοβάσαι τον μπαμπά αλλά κι εσύ ήσουν υπερβολικός!
Έπρεπε να εξολοθρεύσεις την μάγισσα που σε άφησε τόση ώρα και πιάστηκες εκεί στην καρέκλα παρά να απλώσεις χέρι στο αίμα σου... Αμάν πια, τι ήθελε κι αυτή ;; Τι ζωή της να φύγει με τον μαύρο σιγά!
Και στο τέλος πάλι ο ευγενής Ελάιζα έβγαλε το φίδι απ'την τρύπα και προσπάθησε να φέρει την ισορροπία όπως πάντα... Στα τσακίδια οι άλλες δυο, άντε να παίρνουν πόδι, είδα την λύκαινα την έριξε την μπουνιά της στο τέλος... Άντε να δούμε τι θα γίνει τώρα... Ουφ! Λες και βλέπω οικογενειακές ιστορίες, από μια άλλη οπτική γωνία ωστόσο... :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
βασικα μαλωνουν συνεχεια
DeathView*- Moderator
Το βλέπω...
- 1χ15:
- Aμάν αυτός ο Νικολάκης, ανένδοτος μέχρι το τέλος, "θέλω να την σκοτώσω!" Τι την Καμίλ του φέραμε(λάτρεψα τις σκηνές τους) να του δώσει αίμα, να τον λογικέψει τίποτα τούτος... Αμάν μωρέ παιδί μου, δείξε έλεος , καλά λέει η άλλη, αδελφή σου είναι ώχου... Λάτρεψα τα φλας μπακ ως συνήθως, χάρηκα που είδα τον Μάικλ/Μπάλταζορ, αλλά κι αυτός πολύ κολοπατέρας του κερατά μωρέ αδελφάκι μου... Τλχστν γλυτώσαμε απ'την σκύλα την μαύρη στο τέλος, Ελάιζα αγόρι μου να γειάσει το χεράκι σου... Λάτρεψα και το φιλί στο μέτωπο Χέυλι/Ελάιζα... Αχ... πότε θα εκδηλωθούν αλλιώς αυτοί οι δυο;;;!!! Επανήλθε κι η Νταβίνα ωραία... Αποκεφαλίσαμε και μία μάγισσα, μας έμεινε μία σκρόφα τώρα ... Αυτά τα ξόρκια που κάνουν στους βρικόλακες πως με κουράζουν... Έρε τι έχει να γίνει στο νεκροταφείο τώρα...
:affraid: :affraid: :affraid: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
- 1χ16:
- Περαιτέρω σχόλια δεν μπορώ να κάνω... Το επ. ήταν αποκλειστικά οικογενειακό! Απλώς χαίρομαι που δεν αλληλοσκοτώθηκε κανείς, βέβαια κάποια εγωιστικά παλούκια έπεσαν αλλά οκ... στο τέλος όλα βαίνουν καλώς.
Ο Νικολάκης άφησε την αδελφούλα του ελεύθερη , - αν κι η πρωτελευταία σκηνή ολίγον με σκότωσε - θα του λείψει, κι όντως η ανθρωπιά βρίσκεται κάπου μέσα του, τώρα πως θα βγει στην επιφάνεια είναι το θέμα... Αλλά ο ενθουσιασμός κι η χαρά της Μπέκι που έφευγε απ'την πόλη εεε... δεν περιγράφεται! Ο μαύρος εξόριστος έμεινε πίσω, άντε να δούμε τι θα καταφέρει κι τούτος ολομόναχος και σαν την καλαμιά στον κάμπο;! Δεν το νομίζω... Το φράγμα έπεσε... Τα αδέλφια πλέον πήραν την κυβέρνηση στα χέρια τους... (Παρεπιπτόντως τι ωραία φλας μπακς πια έχω κουραστεί να του λέω συνέχεια :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: )
για τον JoMo
ευτυχως και τα σχολια σου βρε ναταλια... να μαθω και γω τι γινεται!!
ευτυχως και τα σχολια σου βρε ναταλια... να μαθω και γω τι γινεται!!
καλο το 19 επ.
20: κλαους θεος <3
20: κλαους θεος <3
DeathView*- Moderator
Μονο εμενα δε μου αρεσουν μαζι ο Ελαιτζα και η Χειλυ; Του πεφτει πολυ λιγη ρε παιδια. Και αν με το καλο γεννηθει το μωρο δε θα ειναι πολυ awkward να μενουν ολοι μαζι;
Τη προτιμω μ αυτο τον λυκο που τους ειχαν ταξει να παντρευτουν. Δε θυμαμαι πως τον λενε. Οσο για τον Ελαιτζα δεν το θεωρω κακο να μεινει για λιγο μονος του μεχρι να βρει καποια καλυτερη.
Τη προτιμω μ αυτο τον λυκο που τους ειχαν ταξει να παντρευτουν. Δε θυμαμαι πως τον λενε. Οσο για τον Ελαιτζα δεν το θεωρω κακο να μεινει για λιγο μονος του μεχρι να βρει καποια καλυτερη.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Μ αρεσουν μαζι. ή τουλαχιστον μου αρεσαν στα πρωτα επεισοδια. τωρα δεν εχω ιδεα τι γινεται.
Ruby έγραψε:Μονο εμενα δε μου αρεσουν μαζι ο Ελαιτζα και η Χειλυ; Του πεφτει πολυ λιγη ρε παιδια. Και αν με το καλο γεννηθει το μωρο δε θα ειναι πολυ awkward να μενουν ολοι μαζι;
του πεφτει λιγη. οχι με αυτην..
DeathView*- Moderator
τον ηθελα με την καθριν. αλλα για να μπορεσε να την αφησει πισω ετσι "ευκολα" παει να παει οτι δεν ηταν "αυτη"
Η οτι η Τζουλι ειναι ηλιθια.
Κι εμενα μου αρεσε με την Καθριν αλλα οσο και να τη λατρευω δε νομιζω οτι τον αγαπησε πραγματικα.
Κι εμενα μου αρεσε με την Καθριν αλλα οσο και να τη λατρευω δε νομιζω οτι τον αγαπησε πραγματικα.
Ruby- Devoted Fan
πιστευω πως εαν μπορουσε να μεινει με καποιον που αγαπα και την αγαπα θα ηταν αυτος.
Σιγουρα βοηθαει το γεγονος οτι ο Ελαιτζα προσφερει στους αλλους ασφαλεια και σεβασμο. Ειναι κυριος με ολη τη σημασια της λεξης. Αντικειμενικα τωρα που να βρεις καλυτερο;
Ruby- Devoted Fan
^Τον λύκο τον λένε Τζάκσον και είναι μάναρος!
Αλλά και με τον Ελάιζα δεν με χαλάει... Τώρα με ποια θα στεριώσει στο τέλος ο Κλάους αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, ... Είναι πολύ δύσκολος όσον αφορά τις γυναίκες.
Έχω δει και μέχρι το 20, αλλά βαριέμαι να σχολιάζω, πάντως μ'άρεσε που στο 1χ20 παίχτηκε αυτό, αλλά κι η σκηνή...
Αλλά και με τον Ελάιζα δεν με χαλάει... Τώρα με ποια θα στεριώσει στο τέλος ο Κλάους αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, ... Είναι πολύ δύσκολος όσον αφορά τις γυναίκες.
- 1χ17:
- Μ'αρέσει να βλέπω τον Κλάους να δημιουργεί, μ'αρέσει να βλέπω τον Κλάους στην αδράνεια, κάνοντας χαβαλέ βλέποντας όλων των λογιών τα είδη να σφάζονται στην οικεία του με την ατάκα"τώρα αρχίζει το καλό" ενώ την ίδια ώρα κάνει μυστική συμφωνία με το σχεδόν - είδος του (Κλάους και Τζάκσον στο ίδιο δωμάτιο, αχ μάνα μου, τελικά οι λύκοι είναι η μεγάλη μου αδυναμία, αχ...) αλλά όχι να πηγαίνεις και με την ξενέρωτη την μάγισσα έλεος χρυσέ μου... Θα μου πεις η άλλη πάνω στην απελπισία της για τον θείο κατέβασε την μισή κάβα μέντας λικέρ και πήγε με τον μαύρο... (είχαμε και ξόρκι ή είναι ιδέα μου; θα δείξει)... Η Ντ βρήκε τις δυνάμεις της ευτυχώς... να σταματήσει κι η άλλη η σκ@τοΜονίκ όλη την ώρα, είδαμε και Τζος... Γιούπι, τα πιτσουνάκια μου είχαν λείψει... Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι ζηλοτυπίες και τα ερωτικά σκιρτήματα μεταξύ Ελάιζα/Χέυλι ... πάντως η ειρήνη υπογράφηκε, χαίρε Χέυλι... επαναστάτρια και αφορμή της συνθήκης...
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
Έχω δει και μέχρι το 20, αλλά βαριέμαι να σχολιάζω, πάντως μ'άρεσε που στο 1χ20 παίχτηκε αυτό, αλλά κι η σκηνή...
Σελίδα 13 από 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Παρόμοια θέματα
» The Originals - Season 4
» The Originals - Season 5
» The Originals - Season 2
» The Originals - Season 3
» The Originals - Season 5
» The Originals - Season 2
» The Originals - Season 3
Σελίδα 13 από 15