Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
77 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 77 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Originals - Season 2
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
The Originals - Season 2
πρωτη προμο φωτο
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Απ: The Originals - Season 2
Stills from The Originals Episode 2x01!
- Σπόιλερ:
DeathView*- Moderator
The Originals Season 2 Promo Photos!
επ.1 μου αρεσει σαν ship ο μαρσαλ με την ρεμπεκα.
ηταν καλυτερο απο το tvd. κλαους <3 kaleb <3
- Σπόιλερ:
επ.1 μου αρεσει σαν ship ο μαρσαλ με την ρεμπεκα.
ηταν καλυτερο απο το tvd. κλαους <3 kaleb <3
DeathView*- Moderator
Δηλαδη νομιζω οτι ειναι απο το 3ο...
Που εισαι Μαριαααα; Μαρζ εσενα λεω
Επισης
- 2x03 spoiler:
- Εμφανιστηκε ο Kol σε flashback. Ναι, Nate Buzolic!!!
Που εισαι Μαριαααα; Μαρζ εσενα λεω
Επισης
- 2χ05 Tatia still:
δεν εχεις δει 2ο κυκλο ακομα λες ή γενικα; γιατι θυμαμαι περσι το βλεπες.
Κοιτα... εμφανιζεται ο Νειτ λιγακι. Δεν ξερω αν αυτο θα ειναι κινητρο αρκετα για σενα
ε καλα εγω το originals το εχω κοψει εντελως. το τρειλερ το εβαλα γιατι το ειδα στις διαφημισεις του reign.
Με κουρασε ρε συ.
Και σαν κλαρολαιν φαν δεν αντεχα που μας εχωναν στα μουτρα την αλλη τη ξανθια (δεν θυμαμαι πως την λενε) και προσπαθουσαν να μας πεισουν για το ροματζο. Οι περισσοτεροι νεοι χαρακτηρες ηταν τερμα σπαστικοι.
Το μονο που εσωζε την κατασταση ηταν ο Ελαιτζα και αντε το σιπ Ελαιζα/Χευλυ που σαν να ακουσα οτι το ψιλοχαλασαν κι αυτο.
Γενικα εχει κακο σεναριο οπως και το vampire diaries τα τελευταια δυο τουλαχιστον χρονια και με ενοχλει.
Και σαν κλαρολαιν φαν δεν αντεχα που μας εχωναν στα μουτρα την αλλη τη ξανθια (δεν θυμαμαι πως την λενε) και προσπαθουσαν να μας πεισουν για το ροματζο. Οι περισσοτεροι νεοι χαρακτηρες ηταν τερμα σπαστικοι.
Το μονο που εσωζε την κατασταση ηταν ο Ελαιτζα και αντε το σιπ Ελαιζα/Χευλυ που σαν να ακουσα οτι το ψιλοχαλασαν κι αυτο.
Γενικα εχει κακο σεναριο οπως και το vampire diaries τα τελευταια δυο τουλαχιστον χρονια και με ενοχλει.
Κοριτσια εχει γινει τελειο. Ειναι η αγαπημενη μου σειρα φετος. Εχει πολυ original family και πολυ εξελιξη η ιστορια τους. Θελω να δω ομως περισσοτερο τους κανονικους ηθοποιους της Εσθερ και των αδελφων και οχι αυτους που δειχνει τωρα. Παρολα αυτα ειναι γαματο. Πολυ ανωτερο απο το tvd. Επισης διαβασα οτι το γραφει μαζι με τη Τζουλι και η ηθοποιος που κανει τη μαμα της Καρολαιν. Αν οντως ισχυει κανει πολυ καλη δουλεια, μπραβο της.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Eνταξει οταν συμβει αυτο θα ενημερωσω.
- Σπόιλερ:
- εγω και ολο το ταμπλερ που θα λυσσαξει
Ruby- Devoted Fan
Μαρία που είσαι το ξεκίνησα, Μαρία;;!!!
- 2χ01:
- Κορίτσια κορίτσια εγώ το ξεκίνησα, κι έχω να πω ότι κι εκεί μέσα ο κακός χαμός γίνεται.
Τλχστν ξεφορτωθήκαμε τους λύκους, νισάφι πια, κι ο King μόλις πήρε
τα πάνω του άρχισε να δημιουργεί πάλι, χαίρομαι.
Μπλιαχ η Κάμι με τον μαύρο, έλεος ευτυχώς που τα χάλασαν στο τέλοςνα ναι καλά η πιστοποίηση καθώς επίσης κι το O.M.M.E.Σ.Γκ.
(όλοι μαζί μπορούμε ενάντια στους Γκερέρα)
Η Χέυλι τραβάει μεγάλο ζόρι, αλλά σάμπως κι ο Κλάους δεν έχασε την κόρη, τι μύρλα κι αυτή, ... πάλι καλά που σκότωσαν και εκτονώθηκαν κάπως...
Η Μάνα το βιολί βιολάκι μου θέλει κι οικογενειακό συμβούλιο μην πω τίποτα.
Ο πατέρας το ίδιο, μουρλαμένος τελείως, απωθημένο τον μπασταρδεμένο King όλη την ώρα έλεος.
Εγώ θέλω ο Κολ, μέσω Κέιλεμπ να ερωτευτεί την Νταβίνα, εκεί να δεις γλέντι, πάντως ο new μ'αρέσει, οκ καλός ο Νέιτ αλλά κι ο καινούργιος ωραίος , κι θέλω Jackson επίσης.
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
- 2χ02:
- Για κάποιον ανεξήγητο λόγο λάτρεψα πολύ σκηνές μεταξύ Μαρσέλ/Ελάιζα σε αυτό το επ., όχι ότι δεν ευχαριστήθηκα κι τις σκηνές flashback αλλά οι σκηνές μεταξύ αυτών των δυο είχαν κάτι το ιδιαίτερο.
Κι επίσης λατρεύω να βλέπω Κλάους με οποιοδήποτε hairstyling.
E, όλα τα άλλα ας μην τα πολυλογούμε. Ένα σόι, οικογένεια Χωραφά, το Σόι σου, Σόι μας και το κακό Συναπάντημα.
Μάνα Παρανοϊκή, Πατέρας Αδίστακτος/Λυσσασμένος. Φιν Μαμάκιας/Φουστάνια Έσθερ,
Κολ Πάθος για την Ζωή(Αίμα δάκρυα και ιδρώτας) το aftersave ξέχασα; /Δολοφονικές τάσεις, Κλάους Επαναστατικός
Ελάιζα Λογικός... Ρεμπέκα (Δεν έχει μπει ακόμα στο προσκήνιο ακόμα αλλά ας προετοιμαστούμε από τώρα)
--->Εγώ πότε θα γίνω Μάνα...
Ε,αυτά μωρέ, ο Μαρσέλ που ετοιμάζει στρατό και πήρε τον Ελάιζα για μέντορα,
Η μικρή μαγισσούλα για να φυγαδεύσει το τέρας βαμπίρ/κυνηγό βρικολάκων... και τέλος...
Η Χέυλι, ----> η ΝewQueen of Werewolfs, παραπιπτόντως αυτόν τον φλώρο τον Όλι σκότωσε τον χρυσό μου..
Μου την δίνει στα νεύρα μα τον Τουτατή!Αμάν θέλω Τζάκσον είπαμε!
Ουφ! Αυτά, α μην ξεχάσω και το δίλημμα των αδελφών Μικαέλσον (ποιον γονιό να σκοτώσω πρώτο)
Κι ύστερα σου λέει Οικογενειακές Ιστορίες... αμ ο Alpha πρέπει να πάρει την σειρά αυτή και να την δείξει στη
τηλεόραση, αυτά είναι βγαλμένα απ'τη ζωή...
:Ρ :P: :Ρ :Ρ :P:
Edit: Αχ Κολ δεν είπες τίποτα, σε βλέπω να δαγκώνεις την λαμαρίνα,αχ παλιόπαιδο, ματώνεις κι όμως δεν λες
τίποτα, Αχ.... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Καλα το πας συνεχισε. Κι εγω θελω Νταβινα με Κολ αλλα προτιμω τον παλιο.
Ruby- Devoted Fan
Εμένα κι ο καινούριος Μαρεσει χεχε θέλω να την δαγκώσει γερά την λαμαρίνα χεχεχε
- 2χ03:
- Καλά μιλάμε η μάνα το'χει καβαλήσει τελείως το καλάμι, δεν το συζητώ... Ουδέν σχόλιον από εκεί και πέρα.
Ο Ελάιζα είπε να απομακρυνθεί απ'την μάνα της ανιψιάς του και να προσεγγίσει στην μαθήτρια του.
Ε... αυτά, flashback αχρείαστα, ο Κλάους προδομένος, ο Ελάιζα ο λογικός, ο Φιν ο μαμάκιας,
ο Μαρσέλ που θέλει να ενώσει την κοινότητα των βρικολάκων κι στο τέλος μάλλον θα τα φάει τα μούτρα του
απ'τον παράγοντα Έσθερ... ο Όλι που του χτυπήσανε τη μούρη (καλά να πάθει αυτός)
Κι η παρανοϊκή μάνα που πηδάει από σώμα σε σώμα, που είναι η Καμίλ;;;!!!
Που είναι η Νταβίνα κι ο Κολ;;;!!! Αχ να τους δούμε λίγο together να ανάψουν λίγο τα αίματα ρε αδελφέ...
Βαρέθηκα ολίγον τι με τα οικογενειακά αυτής της υπέροχης και αρμονικής φαμίλιας ανά τους αιώνες.
:P: :Ρ :P: :Ρ :P: :Ρ
H δεύτερη σεζόν είναι άκρως περισσότερο ενδιαφέρουσα απ'την πρώτη, κυρίως γιατί...
SHIP ALL THE SHIPS ρε τι γίνεται εκεί μέσα με τα ζευγάρια, πραγματικά, μιλάμε έχω μείνει... :affraid: :affraid: :affraid: :lol!: :lol!: :lol!:
SHIP ALL THE SHIPS ρε τι γίνεται εκεί μέσα με τα ζευγάρια, πραγματικά, μιλάμε έχω μείνει... :affraid: :affraid: :affraid: :lol!: :lol!: :lol!:
- 2χ04:
- Εκεί που γέλασα πιο πολύ, δεν ξέρω, ήταν με τον Τζος και τον Ειντέν στην ταβέρνα, Αχ Θεούλη μου, ένας λύκος κι ένας βρικόλακας, ο καθένας με τον πόνο του, ποιος να το περίμενε;!:lol!: :lol!: :lol!:
Λάτρεψα επίσης τις σκηνές μεταξύ Κλάους και Καμίλ, φτιάξτε τα ρε παιδιά, τι μας τυραννάτε;! Ο χορός που την άφησε σύξυλη, η κατσάδα στο δάσος, η αγκαλιά , κόκκαλο έμεινε ο άλλος... χαχαχαχα...:lol!: :lol!: :lol!:
Σώσανε κι τα παιδιά ευτυχώς, αλλά ο Ελάιζα την πληρώνει την νύφη στο τέλος, κι φυσικά εφόσον απομακρύνεται απ'την Χέιλι ας τα φτιάξει και με την Τζία σιγά, ούτως ή άλλως ωραία χημεία έχουν. :lol!:
Τι έγινε όμως με Κολ/Νταβίνα ;! Οέο;! Παραμένει μυστήριο, ευελπιστώ να την πήρε αγκαλιά και να την πήγε κάπου μαγευτικά κι απόμερα... :love: :love: :love: :love:
Αυτά! Ωραίο επ. πάντως!
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» The Originals - Season 3
» The Originals - Season 4
» The Originals-Season 1
» The Originals - Season 5
» The Originals-Season 1
» The Originals - Season 5