Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
199 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 199 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Originals-Season 1
+5
Pretty Little Liar
Nemesis of Love
Christian Ozera
DeathView*
Rosemarie Hathaway
9 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 15
Σελίδα 12 από 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Απ: The Originals-Season 1
Αντε να δουμε...
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
κάτσε να βάλω κι εδώ τα σχολιανά μου λοιπόν... :lol!:
- 1χ01:
- Καταρχήν λάτρεψα τον Ελάιζα καθ'όλη την διάρκεια του επ, θα μ'άρεσε να δω το ship Ελάιζα/Χέυλι να εξελίσσεται αλλά δεν θα με χάλαγε κι το Ελάιζα/Σόφι. Αυτό το μωρό είναι τυχερό που έχει τόσο καλό θείο, κι η φράση "I'm always protect you, i promise" αχ Θεέ μου τι γλυκός... Ο Μαρσέλ είναι ένας κ*λόμαυρος, που κρύβει πολλούς άσους στο μανίκι του , για να δούμε, οι μάγισσες ανένδοτες, απελπισμένες κι με το δίκιο τους , κι ο Κλάους = κλειδί/κερασάκι στην τούρτα ναι μεν συμφώνησε αλλά σύμφωνα κι με τα σχόλια ΠΟΛΎ ΝΤΙΠ ΞΕΡΟΚΈΦΑΛΟΣ ΚΙ ΑΔΙΌΡΘΩΤΟΣ ΜΩΡΈ ΑΔΕΛΦΆΚΙ ΜΟΥ, ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ !!! Να δω ποιος θα προσέχει το "καημένο" το κορίτσι προς το παρόν... :lol!:
- 1χ02 το είδα κι αυτό, τι άλλο έχει σειρά τώρα;; :
- Τι σκ@τ@;;;!!! What the hell???!!! ΦΈΡΤΕ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΉ ΤΖΈΝΤΛΕΜΆΝ ΒΡΙΚΌΛΑΚΑ ΠΊΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!! :arghh: :arghh: :arghh: :arghh: Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει σίριαλ... :roarrr: Έλεος δλδ...
Ωραία κατέφτασε κι η barbie vampire στην πόλη κι τι κατάλαβε ;! ο άλλος ο αισχρός ο μαύρος που τον έκανε σαν τα μούτρα του ο ξεροκέφαλος ξανθός τα έχει κάνει ρόδιο στην πόλη κι σαν να μην έφτανε αυτό μου'χει κι το μυστικό όπλο - μια 16χρονη Μαγισσούλα - σκ@τ@ - σαν τις Μαγευτικές κι τις Μάγισσες του East End δεν είναι μουαχαχαχα!!! :lol!: :lol!: Μ'άρεσε η συνεργασία μεταξύ Χέυλι κι θείας Ρεμπέκα αλλά γλυκέ μας "πατερούλη" οκ μην δηλητηριαστεί το σπλάχνο σου αλλά μην πλησιάζεις πολύ την μητέρα , εστίασε κάπου άλλου, πετάξου μια βόλτα στο Mystic Falls δεν ξέρω, αλλά εστίασε αλλού... :lol!: Άντε να δούμε τι καπνό φουμάρει αυτή η Davina πως την λένε... που την έχουν σαν θησαυρό κλειδωμένη, μην τυχόν κι βγει έξω έλεος... (Επιτέλους κι ο ξεροκέφαλος μετά απ'τις πολλές κι αμέτρητες μλκς του δέχτηκε να συνεργαστεί με την αδελφή του - την οποία δεν άφηνε ούτε ένα αρσενικό να πλησιάσει δλδ what the hell ρε φίλε , αμάν κι έλεος είσαι μωρέ αδελφάκι μου καλός καλός αλλά καλό είναι να βάζουμε κι κάποια όρια αμάν!! Η ζωή δεν είναι μόνο μαχαίρι κι φέρετρο έλεος πια!!! :lol!: ) Και για το Θεό, ΦΈΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΆΙΖΑ ΠΊΣΩ PLEASE !!! ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΈΡΓΟ ΧΩΡΊΣ ΑΥΤΌΝ !!! :evil: :evil: :evil:
*Καλά τα φλασμπάκ δεν λέω, βλέπεις αυτές τις ξεχωριστές στιγμές του Κλάους κι λες υπάρχει ακόμα Θεός αλλά μετά από 5 λεπτά λες όχι δεν υπάρχει. Χμ 1820 πριν την επανάσταση... όντως μαθαίνεις ιστορία, καλά καλά όλα αυτά αλλά αυτές οι περούκες δεν μ'άρεσαν... :lol!: :lol!: :lol!:
*Πήγε κι η λύκαινα να βάλει τέλος στη ζωή της, δεν έκοβες τον λαιμό σου καλύτερα, όχι ότι θα κατάφερνες κάτι βέβαια... :P
- 1χ03 yeah lana del rey is here :
- Alright ladies and jendlemen, let's admit it, the Originals are the devils in the skies :P
Αλλά ακόμα δεν κατάλαβα, όλο αυτό έγινε για το 'απόλυτο' τίποτα;;;!! :oO:
Ή για να κερδίσει ακόμα περισσότερο ο Μάναρος την εμπιστοσύνη του 'Μαύρου';;;!!! :P :P :lol!:
Ή για να μας αρνηθεί για ακόμα μια φορά το μικροκαμωμένο σκ@τό η Νταβίνα ότι δεν θα μας επιστρέψει πίσω τον Ευγενή Θεό, μην τα πάρω τώρα;;;!!!
Επίσης αυτή η σειρά έχει βρει έναν υπέροχο τρόπο να συνδυάσει μαγεία, βαμπιρισμό, κι λύκους μαζίοκ κι το vd το κάνει αλλά με τόση επιτυχία δεν ξέρω... Πάντως οι Αρχικοί σαΐνια-ατσίδες με τα σχέδια δεν το συζητώ... :lol!:
Τα μαύρα του Κλάους με πεθαίνουν, αλλά βρε χρυσέ μου μακριά απ'την μπαργούμαν, καρδιακιά θες να με κάνεις;; ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ;;!!! δλδ επειδή την είδαμε να φοράει κανά δυο λευκά φτερά εκεί πέρα αμέσως να την προσελκύσουμε , αλλά οκ στο κόλπο είναι αυτή.. :lol!: Κι εκεί που λες θα τον ξαναδείς τον Ευγενή πετάγεται η πορδή με ένα 'όχι'... ΟΧΙΆ ΜΩΡΉ!!! που θα μου τον κρατήσεις μέχρι να δεις πως σκοτώνεται, που να σκοτωθείς εσύ με παλούκωμα , ΟΥΣΤ ΒΡΏΜΑ ΑΠΌ ΔΩ!!! :lol!:
Έμαθε κι ο 'επίμονος' πατέρας το φύλλο του μωρού, wait a f*uking moment, it is a boy, isn't it? NO IT'S A GIRL !!! WHAT THE HELL ;;;!!! :loco: :lol!: Μ'αρέσει που ρωτάς βρε μανάρι μου κι εσύ , "γιατί τέτοιος σεβασμός προς τον αδελφό μου;" :P :lol!: .... μα γιατί βρε love, κατέχει ένα χαρακτηριστικό που εσύ σε εχουμε κάνει χρυσό για να το εφαρμόσεις,... την Λεπτότητα!:lol!:
*Επίσης ας με βοηθήσει κάποιος μεταφράζοντας μου αυτό:" Nos omnia perdetu el eam"
που είναι το τρομερό σε αυτό κι τέλος i love this series, γιατί ναι κυρίες κι κύριοι έπαιξε αυτό...
:wub: :wub: :wub: :wub:
- 1χ04:
- Tι σαΐνι αυτός ο Κλάους τέλος πάντων, εκεί που τον σιχαίνεσαι κι τον μισείς , εκεί κι τον αγαπάς! :wub:
Ά ρε Κάμι ψυχολόγε μου, πόσο τυχερή είσαι... Το βλέπω το Κλάρολάιν, όσο προχωράνε τα επ.
τόσο το βλέπω να εξαφανίζεται απ'τον ορίζοντα...:Ρ :giveup:
Όσο για την νεαρή Νταβίνα την έφερε ο Αρχέγονος στα μέτρα του εκεί που την ήθελε, χρησιμοποιώντας το violin boy, μόνο που έγινε της μουρλής πάλι στο Αγ. Άννα. :P:
Ειλικρινά την Χέιλι την λυπήθηκα αλλά την ζήλεψα επίσης σε αυτό το επ., ποιοι ήθελαν τελικά να την ξεπαστρέψουν, κι τι γλυκιά σκηνή όταν ο Κλάους την πήρε στα χέρια του. Την πήρε στα χέρια του;;!!!
ΤΗΝ ΠΉΡΕ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ;;;!!!:omg: :faint: Τι σου είπα ρε ;;!! Μακριά απ'το λυκάκι, μάλλιασε η γλώσσα μου πια, ώχου!!! Που κι που όμως να προσέχουμε κι το family οκ...
Κλάμα που ρίξαμε με την Κάμι όμως ε, ναι αγορίνα μου να το κάνεις κι εσύ το χρέος σου, να φέρεις εις πέρας το καθήκον σου, αφού την έχεις τρελάνει στο σαγήνευμα την κοπέλα , τλχστν κάνε κάτι κι γι αυτήν... :Ρ Κι επιτέλους ο ΘΕΌΣ ΑΝΑΣΤΉΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΜΈΝΟΥΣ,! μ'άρεσε/ευχαριστήθηκα το flashback, {προσέξατε, προστατέψτε την Χέιλι, she's is a part of the family now} α ρε θείο όλο εκεί έχεις το μυαλό σου... Επιτέλους τώρα που σηκώθηκε ο γοητευτικός, χρυσός ευγενής αποκτά όλο κι περισσότερο ενδιαφέρον. :P: :Ρ :P:
- 1χ05:
- Δηλαδή απ'ότι κατάλαβα/το όλο θέμα εδώ δεν είναι ο Μαρσέλους κι η δήθεν διαμάχη μεταξύ μαγισσών μεταξύ βρικολάκων, αλλά μιας stupid τελετής των μαγισσών που ονομάζεται δρέψιμο/θερισμός ή αλλιώς κι εγώ δεν ξέρω κι εξαιτίας της χάθηκαν 3 κορίτσια ενώ το 4ο έχω αρχίσει να το λυπάμαι... :|
Λατρεύω την μαγεία αλλά όλο αυτό πάει πολύ, έλεος δλδ, Πάλι καλά που βρέθηκε κι αυτός ο Μαρς κι έσωσε την μικρή κι αθώα Νταβίνα κι πάλι καλά που μια χρυσή, ευγενική κι τίμια ψυχή σηκώθηκε για άλλη μια φορά απ'το νεκροκρέβατο για να της δώσει κουράγιο, δύναμη κι θέληση για μία πάνω απ'όλα φυσιολογική ζωή. (Αχ βρε Ελάιζα μου'λειψες χρυσό μου :inlove: )
Άρα επανερχόμαστε στο θέμα μας, ο δημόσιος κίνδυνος εδώ είναι η Σόφι: κι τι ήταν όλα αυτά τα φλας μπακς ζαλίστηκα πια;;!! Κι με τον μαύρο lovers, δλδ έλεος...:giveup: το παίρνω πίσω για το Sophie/Elaiza ship... Τίποτα, αυτός ο άντρας μόνο για μια γυναίκα είναι άξιος, αυτή που δίνει χαστούκια , το απέδειξε κι η σφαλιάρα κι από δω κι πέρα μπορώ να πω πως shipάρω τρελά... :Ρ
Κρίμα για τον πάτερ που έχασε με αυτόν τον τρόπο τον ανιψιό, τλχστν τώρα ο Κλάους γνωρίζει για τον θάνατο του αδελφού της Κάμι, καιρός λοιπόν οι μάγισσες να το πληρώσουν (δεν περίμενα ποτέ να το πω αυτό:Ρ )
Κλάους σε αυτό το επ. ----> ο γνωστός!:Ρ
Ρεμπέκα ----> οκ ανεκτική όσο πρέπει.:Ρ
Ελάιζα -----> χρυσέ μου καλώς όρισες!:inlove: (αχ πως μ'άρεσε να σε βλέπω με την γραβάτα μισολυμένη :inlove: )
Χέυλι -----> σωστή η φράση "μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις" αλλά η σφαλιάρα ήταν περιττή, ντροπή να χαλάς μια τόσο όμορφη, ευγενική κι ευαίσθητη επιδερμίδα, όχι τπτ άλλο αλλά να ένας ακόμη άντρας που έμεινα σύξυλος μετά από μια τέτοια κίνηση. Σκέψου τι θα γινόταν αν τον φιλούσε, θα ήθελα να δω τότε την αντίδραση του. :Ρ
- 1χ06:
- Καλά μιλάμε πόσο ευχαριστήθηκα την πρώτη σκηνή με Κλάους/Ελάιζα να διαβάζουν κι την αδελφή τους να τους κάνει κήρυγμα :Ρ κι μετά ο δεύτερος να δίνει γάλα στη Λύκαινα :wub: Αχ σιπάρω τρελά... :wub: η σκηνή στην κουζίνα, η σκηνή στην πισίνα, αχ η αγκαλίτσα, το ΒΛΈΜΜΑ :wub:
Έρε έρμε θείο, την έχεις δαγκώσει γερά την λαμαρίνα :lol!: :lol!:
Της Άγκνες καλά της έκαναν , της άξιζε, αμάν πια από εκεί! Θεός ο Ελάιζα στην εκκλησία, δεν το συζητώ, κι ο αδελφός του στο τέλος ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά :lol!: :twisted:
Ο ιερέας όντως αξιοθαύμαστος, υψώνει το ανάστημα του κι αυτός κι η ανιψιά του, τι χαστούκι ήταν αυτό γλυκιά μου?! δεν λέω να αγιάσει το χεράκι του, τα'θελε κι αυτός, πολλά μαζεμένα έχουμε ανά τους αιώνες αλλά κι εσύ μωρέ αδελφάκι μου, όλο πάνω στο C πας κι πέφτεις, Caroline στην αρχή , τώρα Camil... είναι το γραμμένο σου φαίνεται... :twisted: :twisted: :lol!:
Ασχολίαστες οι σκηνές με με τον άλλον τον μαύρο που δεν βγάζει άκρη , μόνο που.. (ΤΙ ΈΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΎΚΑΙΝΑ ΡΕ ΚΑΘΊΚΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ??!!! ΜΊΛΑ ΡΕ!!! )
Ασχολίαστο κι το 'αντίο' της Ρεμπέκα , δεν την βλέπω να ξεφεύγει απ'το γραμμένο της εκεί μέσα, καλό κουράγιο χρυσή μου σκύλα. :Ρ
Επίσης καλά να πάθει κι η Σόφι , κάποιος έπρεπε να της τρίξει τα δόντια, κι επιτέλους απαλλαχθήκαμε κι απ'τον δεσμό... :P
Τέλος, συγχαρητήρια, στην Νταβίνα, 10 points for you, είσαι επίσημα έτοιμη να ενταχθείς σε κάποια μαγική κοινότητα/σχολή, τι λες??... :P :P
- 1χ07:
- Με απογοήτευσε πολύ η εμφάνιση του σκ@τόλυκου ή αλλιώς Τάιλερ, καθώς επίσης κι η συνεργασία του με τον άλλον τον μαύρο μην πω τίποτα κι είναι κι βράδυ ώρα.. κι συμφωνώ καλύτερα να πέθαινε, αφού τα έχει χάσει όλα, χαμένη υπόθεση είναι κι αυτός... :Ρ :giveup:
Τα συναισθήματα μου για τον Κλάους είναι ανάμεικτα, ειλικρινά έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο που να μην ξέρω τι να νιώσω με αυτό το υπερφυσικό ον/υβρίδιο, η επιστήμη εδώ σηκώνει τα χέρια ψηλά :Ρ ποιες οι αληθινές του προθέσεις ... άγνωστες απ'το κοινό, πάντως μυαλό δεν βάζει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο ... :giveup:
Λάτρεψα γι άλλη μια φορά Ελάιζα, συνεχίζεται το ενδιαφέρον για την αθώα - λύκαινα έγγειο , είναι τόσο γλυκός κι ευγενής όταν τον θέλει, αλλά η δαγκωνιά περιττή, αμάν έλεος, πρώτα τον καρφώνει μετά τον δαγκώνει, αμάν βρε αδελφέ κι εσύ, καταστρέφεις τον λαιμουδάκο του ευγενή μας , έλεος... με τι προφίλ θα κυκλοφορεί μετά? :Ρ :snob: :Ρ :giveup:
Αχ κακομοίρα Ρεμπέκα, (όπως κι ο Στέφαν στο άλλο σίριαλ) έτσι κι εσύ πρέπει να δώσεις μια μούτζα σε όλους να τους παρατήσεις κι να σηκωθείς να φύγεις... μην τους αφήσεις να σε κάνουν το σκυλάκι τους/φερέφωνο των πράξεων τους, αλλά να μην πω πως τα θες κι τα παθαίνεις , θα'ναι ψέμα :Ρ
Πολύ μ'άρεσαν επίσης οι σκηνές Νταβίνα/Τζος αλλά ο παλικαράς μας βγήκε gay, άλλη απελπισία κι από εκεί... :Ρ
- 1χ08:
- Το μόνο που ευχαριστήθηκα σε αυτό το επ, ήταν το κεφαλοκλείδωμα που 'έφαγε' ο Τάιλερ (καλά να πάθεις σκ@τόλυκε κι εσύ :lol!:) κι οι ωραίες σκηνές Ελάιζα/Χέυλι & Κλάους/Καμίλ (μιλάμε τι ωραία που εξελίσσονται τα ειδύλλια :lol!: )
Αχ κακόμοιρε Ελ τι έχεις περάσει κι εσύ, κι βλέπει ότι κι η άλλη ενδιαφέρεται κι όμως την απομακρύνει για να μην πάθει τα ίδια όπως κι πολλές άλλες, αχ κακομοίρα ανιψιά Καμίλ τι περνάς κι εσύ (καλά μιλάμε ο Ιερέας/θείος τι κούκλος τώρα τον πρόσεξα :lol!: )έχεις τον άλλον κι σε εξαναγκάζει αλλά εξομολογείται κι ανησυχεί για χάρη σου δεν λέω... Στο τέλος με την blondie ψυχολόγο κι τι ανακάλυψε δεν έχω ιδέα, οπότε όποια θέλει ας με διαφωτίσει... :lol!: Η λύκαινα πάλι με τα οικογενειακά της χαμένο κι εκεί το'χω, τον Κλάους δεν τον λυπήθηκα αλλά όταν τον είδα στο τέλος να κλαίει κάτι 'έσπασε' μέσα μου... :roll: ο άλλος ο μαύρος κλασικά 'χέστηκε' πάνω του, κι πήρε το κέρμα , στην παντοδυναμία του Αρχικού Βασιλιά ...ε κι η Ρεμπέκα έτρεξε κι αυτή για εξομολόγηση. Κατ'άλλα ρε παιδιά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα , έτσι? :lol!: :lol!::lol!:
- 1x09:
- Οκ το σαγηνευτικό μανάρι έγινε βασιλιάς, προκάλεσε το Human Society, με αποτέλεσμα αυτοί να κυρίξουν πόλεμο, έπεσε αίμα όπως ήταν αναμενόμενο, :giveup: έδωσε διαταγή για αποκεφαλισμό λύκων, έτρεξαν του σκοτωμού τα αδέλφια να προστατέψουν το είδος της εγκύου λύκαινας (καθότι κι ο ευγενής Ελ έχει κάποιο χρέος σε αυτό το σημείο :love: ) ο μαύρος πάλι τα κάνει πλακάκια με τον βασιλιά, η Ρεμπέκα απογοητεύεται για άλλη μια φορά :lol!:, εγώ δεν ξέρω τι στο Βόλντι έγινε το 1919 :lol!:, η Κάμι έχει αποτρελαθεί για άλλη μια φορά (για λύπηση είναι η κακομοίρα :giveup: ) , κι ο γλυκούλης ιερέας έχει χάσει τα αυγά κι τα πασχάλια εξ ολοκλήρου αυτή τη φορά, τι να πρωτοσώσει ο κακομοίρης... Μόνο μια ανιψιά του έμεινε να νοιαστεί κι αυτός... Α! να μην ξεχάσουμε κι την 'πανίσχυρη' μάγισσα Νταβίνα που σήκωσε μπαιράκι κι θέλει να τους καταστρέψει\σκοτώσει όλους... :lol!: Κι εκεί που λέγαμε ότι η δακτυλογράφος/ ψυχολόγος θα την σκαπουλάρει με το ξαφνικό φευγιό της 'να'σου η μικρή να ζητά βοήθεια'... Φίλε αυτή η σκηνή στο τέλος, πρέπει να πόνεσε πολύ κρίμα... :affraid: Ά ρε Κάμι τι τραβάς κι εσύ με αρσενικά βαμπίρ εκεί μέσα. :lol!:
Κι ένα φιλί πια, με τόσα ειδύλλια που κυκλοφορούν εκεί μέσα δεν είδαμε, ούτε στον ψυχαναγκασμό Κλάους/Καμίλ (που τούτη δω πρέπει να είναι το αδύνατο σημείο του βασιλιά, φαίνεται όταν την αναφέρει ο ιερέας, το βλέμμα αλλάζει στην στιγμή :love: {να σε δω εγώ όταν βρεθείς ενώπιον της άλλης blondie :lol!: ) ούτε στην αγκαλίτσα Ελ/Χευλι: ρε ευγενή αφού το θέλεις το κορίτσι, το παραδέχτηκες κι στην αδελφή , φίλα το εκεί πέρα να τελειώνουμε. :love: Τίποτα... μόνο κάτι χαϊδολογήματα κι αγκαλίτσες, μεταξύ Τζος/Νταβίνα επίσης... :lol!: Βρε λες το παιδί από γκέι να γίνει straight στο τέλος με την μαγισσούλα?! Θα δείξει... :lol!: :lol!: :lol!:
Σε 4 μερες ειναι το επομενο...
Τι εννοεις?
οτι απο την αρχη της σειρας μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο πριν τα χριστουγεννα εγιναν αρκετα πραγματα, υπηρχαν αρκετες εξελιξεις.
ναι δεν διαφωνω σε αυτο...
τι θα γινει με την νταβινα?
γενικα ηταν ωραιο επ.
μου αρεσει που τις την λεει η ρεμπεκα χααχχα
μου αρεσει που ειναι τοσο αποφασιστικη η σοφι
και η νταβινα με την ρεμπεκα οπως της μιλαει..
ο μαρσελ την εσωσε, λογικο μου φαινοταν. ο κλαους βοηθαει λυκανθρωπους. δεν θελω να πεθανει ετσι.
"τα αδερφια" και παλι μαζι. ποσο καλος ο ελαιτζα? γιατι γιατι γιατι δεν την φιλησε??????? ελεος ζωντανευουν οι νεκροι?
γενικα ηταν ωραιο επ.
μου αρεσει που τις την λεει η ρεμπεκα χααχχα
μου αρεσει που ειναι τοσο αποφασιστικη η σοφι
και η νταβινα με την ρεμπεκα οπως της μιλαει..
ο μαρσελ την εσωσε, λογικο μου φαινοταν. ο κλαους βοηθαει λυκανθρωπους. δεν θελω να πεθανει ετσι.
"τα αδερφια" και παλι μαζι. ποσο καλος ο ελαιτζα? γιατι γιατι γιατι δεν την φιλησε??????? ελεος ζωντανευουν οι νεκροι?
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
τα τελευταια 2 επ δεν τα εχω δει. ειδα ομως σε gif την σκηνη ρεμπεκα-νταβινα.
και εγω δεν εβρισκα subs και τωρα τα βρηκα και τα ειδα
DeathView*- Moderator
εγω δεν μπορω να το παρατησω οτι αρχιζω.. αν και παιζει και ο josh <3
DeathView*- Moderator
ουτε εγω μπορω
μια σεζον θα ειναι?
DeathView*- Moderator
δεν ξερω
ρε σεις οπως ξερετε φευγω εξωτερικο. δεν θα εχω χρονο να βλεπω ολες τις σειρες που βλεπω τωρα. και να την παρακολουθω καθε βδομαδα. και εαν ειναι να παρατησω καποιες vampire diaries και originals θα ειναι απο τα πρωτα στην λιστα...
Λογικο ειναι! Εχεις και μια ζωη να ζησεις!
ωραιο επ με ωραια φλασμπακ. μου αρεσε αρκετα θα ελεγα.
DeathView*- Moderator
θα εχουμε και 2η σεζον
DeathView*- Moderator
μολις ειδα το 13 ωραιο επ. περιμενω το επομενο
DeathView*- Moderator
ωραιο το επ 14. μου αρεσαν τα ρουχα και γενικα ηταν πολυ ωραια. και ειδικα το κοντινο στο τατου του κλαους
DeathView*- Moderator
αα δεν το εχεις δει???
αυτο φαινοταν αλλα απο οτι ξερω εχει αλλα 2
αυτα:
αυτο φαινοταν αλλα απο οτι ξερω εχει αλλα 2
αυτα:
DeathView*- Moderator
το ειχα δει στο vampire diaries αυτο. το ξαναεδειξαν απο καλυτερη γωνια στο oiginals;
απλα μπορει να ειναι ζωγραφιστα. τουλαχιστον ενα απο αυτα.
απλα μπορει να ειναι ζωγραφιστα. τουλαχιστον ενα απο αυτα.
Σελίδα 12 από 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Παρόμοια θέματα
» The Originals - Season 4
» The Originals - Season 5
» The Originals - Season 2
» The Originals - Season 3
» The Originals - Season 5
» The Originals - Season 2
» The Originals - Season 3
Σελίδα 12 από 15