Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
76 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 76 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Originals-Season 1
+5
Pretty Little Liar
Nemesis of Love
Christian Ozera
DeathView*
Rosemarie Hathaway
9 απαντήσεις
Σελίδα 15 από 15
Σελίδα 15 από 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Απ: The Originals-Season 1
Kι εγω αν δε γινει κατι με τη Καρολαιν (που ειδικα τωρα δε παιζει με τιποτα αυτο) θα τον ηθελα με τη Καμι. Μ αρεσουν μαζι και βασικα μ αρεσει η Καμι γιατι ειναι απο τους πιο εξυπνους χαρακτηρες στη σειρα. Αλλα αμα ειναι να ναι μια κρυο μια ζεστη, ας φυγει το κοριτσι να προχωρησει τη ζωη του. Υπαρχει και ο Μαρσελ, δε θελω να τους δω να μαλωνουν παλι με τον Κλαους.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Δεν θέλω να την Κάμι ξανά με τον Μαρσέλ, απλά για κάποιον λόγο δεν κολλάνε μεταξύ τους για μένα, τον προτιμώ μαζί με την Ρεμπέκα... Ά μπα τίποτα δεν νομίζω να γίνει με την άλλη blondie άκουσα ότι την πέφτει στον Στέφαν αυτή τη περίοδο, ποιος ξέρει τι θα γίνει και στην 6η σεζόν κι εκεί, πάντως για Ν.Ορλεάνη την Κάρολάιν δεν την βλέπω, κι αμφιβάλω αν θα γίνει τίποτα ξανά με τον Κλάους...
Το Klaroline πάει, πέθανε, ανοίξτε δρόμο για το Κlamil...
Το Klaroline πάει, πέθανε, ανοίξτε δρόμο για το Κlamil...
Κι εγω προς Στεφαν μερια τη βλεπω τη Καρολαιν. Ειναι ολοφανερο πια. Αν και απο τον Στεφαν εγω τη προτιμω πολυ περισσοτερο με τον Ταιλερ, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Απλα δε θελω να μαλωνουν παλι Κλαους Μαρσελ και η Καμι να ναι εκει να κανει τη γλαστρα. Κοινως δε θελω παιχνιδια. Ας γινει κατι οριστικο μεταξυ Κλαους και Καμι.
Απλα δε θελω να μαλωνουν παλι Κλαους Μαρσελ και η Καμι να ναι εκει να κανει τη γλαστρα. Κοινως δε θελω παιχνιδια. Ας γινει κατι οριστικο μεταξυ Κλαους και Καμι.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Δεν νομίζω να έχουμε ξανά ανάλογη αντιπαράθεση μεταξύ Μαρσέλ και Κλάους, αν το κάνουν τότε θα μας ζαλίσουν και δεν το θέλω, θα πάει κι αυτό το σίριαλ και θα είναι μετά του πεταματού, καθότι τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να ενωθούν και να αντιμετωπίσουν τον πατριό (Νταβίνα), την μάνα, τον αδελφό, την Φρατζέσκα , που κι εκείνη θα τους εναντιωθεί και φυσικά να δούμε τον Κλάους να στεριώνει με κάποια, ο Ελάιζα έκανε την επιλογή του είναι φανερό (τον καημένο τον Τζάκσον λυπάμαι, είναι κελεπούρι και εύχομαι να τον ξαναδούμε, ) αλλά κι ο πατέρας της Ελπίδας δεν έχει δικαίωμα στην ευτυχία ρε παιδιά, μπακούρης θα μείνει...
όσο για το άλλο, ακόμα κι η Λέξι το'χει διαπιστώσει, μένει στον Στέφαν και την Κάρολάιν να το παραδεχτούν, κάτι που κι αυτό μάλλον στην επόμενη σεζόν θα δούμε...
όσο για το άλλο, ακόμα κι η Λέξι το'χει διαπιστώσει, μένει στον Στέφαν και την Κάρολάιν να το παραδεχτούν, κάτι που κι αυτό μάλλον στην επόμενη σεζόν θα δούμε...
Σελίδα 15 από 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Παρόμοια θέματα
» The Originals - Season 4
» The Originals - Season 5
» The Originals - Season 2
» The Originals - Season 3
» The Originals - Season 5
» The Originals - Season 2
» The Originals - Season 3
Σελίδα 15 από 15