Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
76 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 76 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Originals-Season 1
+5
Pretty Little Liar
Nemesis of Love
Christian Ozera
DeathView*
Rosemarie Hathaway
9 απαντήσεις
Σελίδα 14 από 15
Σελίδα 14 από 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Απ: The Originals-Season 1
βγηκε και το 21
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Kι εγω εχω δει μεχρι το 20 αλλα βαριεμαι να σχολιασω.
Δε μου εχει κανει και κατι τρομερη εντυπωση. Το 21 λενε ειναι λιγο δραματικο. Δεν το χω δει ακομα ισως αυριο.
Ναι μπραβο Τζακσον τον λενε. Μ αρεσει, του παει ο ρολος του!!!
Δε μου εχει κανει και κατι τρομερη εντυπωση. Το 21 λενε ειναι λιγο δραματικο. Δεν το χω δει ακομα ισως αυριο.
Ναι μπραβο Τζακσον τον λενε. Μ αρεσει, του παει ο ρολος του!!!
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
^Μόλις τον πρωτοείδα αυτόν τον λύκο θαμπώθηκα, γενικά όσους λύκους έχω δει σε σειρές, με γοητεύουν, με τραβάνε, μην κοιτάς το υβρίδιο, άλλο φρούτο, άσε κόλαση σου λέω...
Κλάους είναι αυτός, αλλά κι ο Ελάιζα...
Άι γεια σου, κι εγώ αύριο μάλλον θα το δω, απόψε έχει κάτι άλλο σειρά.
^Μα πόσο ταιριάζουμε τέλος πάντων.
Κλάους είναι αυτός, αλλά κι ο Ελάιζα...
Άι γεια σου, κι εγώ αύριο μάλλον θα το δω, απόψε έχει κάτι άλλο σειρά.
- :
- Μπες λίγο skype να διαβάσεις μια συζήτηση που κάναμε χθες με την 'αδελφή'
^Μα πόσο ταιριάζουμε τέλος πάντων.
Ειμαι και κουρασμενη τωρα οποτε δε θυμαμαι και πολλα απο τα προηγουμενα επεισοδια αλλα αν μου ειχε κανει κατι εντυπωση πιστευω θα το θυμομουν. Κλασικα το φιλι δε μου αρεσε (τουλαχιστον οσο ειναι εγκυος, μετα ας κανουν οτι θελουν αν μιλαμε για τοσο ερωτα πια) γι αυτο και το παραπανω ποστ περι Ελαιτζα Χειλυ.
Ναι θα μπω σε λιγο.
Ναι θα μπω σε λιγο.
Ruby- Devoted Fan
^Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, όχι τίποτα άλλο, όσον αφορά το ζευγαράκι διαφωνούμε αλλά δεν πειράζει γούστα είναι αυτά μωρέ... Η κίνηση του Κλάους όμως με το παιδικό δωμάτιο ε δεν μπορείς να πεις,,,
Ενταξει Κλαους θεουλης.
Ruby- Devoted Fan
^Τό'γραψες κι αλλού αυτό;; χεχε
και μετά το παιδικό δωμάτιο το φιλί... Αχ, και η φράση που της είπε, ρε την θέλει ο βαμπιρούλης αχ...
και μετά το παιδικό δωμάτιο το φιλί... Αχ, και η φράση που της είπε, ρε την θέλει ο βαμπιρούλης αχ...
Ναι κατα λαθος.
Αυτο το δεν εχω ξαναφοβηθει τοσο στη ζωη μου; Ασχολιαστο πραγματικα. Αστο διαφωνουμε.
Αυτο το δεν εχω ξαναφοβηθει τοσο στη ζωη μου; Ασχολιαστο πραγματικα. Αστο διαφωνουμε.
Ruby- Devoted Fan
Ξερεις τι ομως; Δεν ειναι θεμα γουστου. Ειναι οτι δε μ αρεσει οταν μπερδευονται τα πραγματα και οι σχεσεις μεσα σε μια οικογενεια. Θελω να υπαρχουν μερικα ορια ειδικα οταν υπαρχουν παιδια. Στην οικογενεια μαθαινεις τις βασικες αξιες για τη ζωη δεν ειναι ολα τοσο χαλαρα οσο τα παρουσιαζουν.
Τι να πω ισως δεν ειμαι τοσο προχωρημενη για να ακολουθω τα στορυλαιν της Τζουλι. Αδερφος να παιρνει τη γυναικα του κατα τ αλλα αγαπημενου του αδερφου στο ενα, ο αλλος να φιλαει τη μανα της ανηψιας του στο αλλο ενω αυτη ειναι ακομα εγκυος, σεβασμος μεταξυ της οικογενειας μηδεν.
Λες και δεν υπαρχουν αλλοι αντρες η γυναικες στον κοσμο. Αυτη η γυναικα πραγματικα πρεπει να ναι γεματη απωθημενα δεν εξηγειται αλλιως.
Τι να πω ισως δεν ειμαι τοσο προχωρημενη για να ακολουθω τα στορυλαιν της Τζουλι. Αδερφος να παιρνει τη γυναικα του κατα τ αλλα αγαπημενου του αδερφου στο ενα, ο αλλος να φιλαει τη μανα της ανηψιας του στο αλλο ενω αυτη ειναι ακομα εγκυος, σεβασμος μεταξυ της οικογενειας μηδεν.
Λες και δεν υπαρχουν αλλοι αντρες η γυναικες στον κοσμο. Αυτη η γυναικα πραγματικα πρεπει να ναι γεματη απωθημενα δεν εξηγειται αλλιως.
Ruby- Devoted Fan
^Πάντως βλέπαμε στην αρχή, που ο θείος =Ελάιζα έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να συγκρατηθεί, να μείνει μακριά γιατί και εκείνος δεν το θεωρούσε σωστό... τελικά στο τελευταίο επ., (και λόγω αφορμής) δεν τα κατάφερε και δεν κρατήθηκε
Άρα ξαναγυρνάμε στην αρχή, που δλδ, στο σημείο όπου η Χέυλι αντιλαμβάνεται ότι είναι έγκυος και από εκεί ξεκινά ο χαμός, άρα συμπεραίνουμε ότι φταίει το σενάριο της σειράς για τα οικογενειακά Μικαελσον, άρα η Τζούλι έχει απωθημένα, Άρα συμφωνούμε dear
Άρα ξαναγυρνάμε στην αρχή, που δλδ, στο σημείο όπου η Χέυλι αντιλαμβάνεται ότι είναι έγκυος και από εκεί ξεκινά ο χαμός, άρα συμπεραίνουμε ότι φταίει το σενάριο της σειράς για τα οικογενειακά Μικαελσον, άρα η Τζούλι έχει απωθημένα, Άρα συμφωνούμε dear
Εννοειται οτι ευθυνεται η Τζουλι. Αυτη το γραφει. Χαιρομαι που συμφωνουμε γιατι ωρες ωρες νομιζω οτι μονο εγω σκεφτομαι ετσι.
Ruby- Devoted Fan
^όχι όσον αφορά τα οικογενεικα έχεις δίκιο, αλλά όσον αφορά το ειδύλλιο που δεν σ'αρέσει τι να κάνουμε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον έρωτα.
Οτι εσυ ας πουμε δε θα χες προβλημα να τα χε η μανα με τον θειο σου. Θα ελεγες και τοτε κανεις δε μπορει να προβλεψει τον ερωτα; [Δεν παει σε σενα η ερωτηση Νατ μη νομιζεις οτι σου επιτιθομαι, γενικα σε ολους απευθυνομαι]
Ναι δε μπορεις να το προβλεψεις αλλα μπορεις να το σταματησεις. Ο σεβασμος στο παιδι ειναι πιο σημαντικος απο τον ερωτα. Μηπως να κανουμε και το παιδι παρανυφακι στο γαμο τους; Ασε μας μωρε με τη χαζο Τζουλι. Τετοια ξερει τετοια γραφει. Δε μπορει και για τιποτα παραπανω.
Ναι δε μπορεις να το προβλεψεις αλλα μπορεις να το σταματησεις. Ο σεβασμος στο παιδι ειναι πιο σημαντικος απο τον ερωτα. Μηπως να κανουμε και το παιδι παρανυφακι στο γαμο τους; Ασε μας μωρε με τη χαζο Τζουλι. Τετοια ξερει τετοια γραφει. Δε μπορει και για τιποτα παραπανω.
Ruby- Devoted Fan
Τιποτα, ασε με στο παραλληρημα μου. Οπως βλεπετε νιωθω την αναγκη να θαψω τη Τζουλι.
Ruby- Devoted Fan
επ. 21
τελικα ο ελαιτζα ειναι πολυ καλος. εχουμε ξανα φιλι ναι ναι ναι!!! αρχιζω να μισω τις μαγισσες. ελεος.
22: ενταξει γιατι ειναι τοσο χαζες οι μαγισσες? αμαν δηλαδη.. δεν επρεπε να την σκοτωσουν. τι χαζομαρες κανουν? εκλαψε και ο κλαους. αυτο που εκανε ο μαρσελ ηταν καλο να σωσει τον αλλον. αφου στο τελος θα τα βρουν ο μαρσελ με τον κλαους γιατι τραβανε τοσο την διαμαχη μεταξυ τους??? ρε εσεις τι γινεται??? πωωω και η ρεμπεκα θεα
αυτα ηταν απο τα ωραια επ.
τελικα ο ελαιτζα ειναι πολυ καλος. εχουμε ξανα φιλι ναι ναι ναι!!! αρχιζω να μισω τις μαγισσες. ελεος.
22: ενταξει γιατι ειναι τοσο χαζες οι μαγισσες? αμαν δηλαδη.. δεν επρεπε να την σκοτωσουν. τι χαζομαρες κανουν? εκλαψε και ο κλαους. αυτο που εκανε ο μαρσελ ηταν καλο να σωσει τον αλλον. αφου στο τελος θα τα βρουν ο μαρσελ με τον κλαους γιατι τραβανε τοσο την διαμαχη μεταξυ τους??? ρε εσεις τι γινεται??? πωωω και η ρεμπεκα θεα
αυτα ηταν απο τα ωραια επ.
DeathView*- Moderator
Κι εμενα μου αρεσε το τελευταιο.
- 1χ22:
- Δε καταλαβα πως εγινε η Χειλι υβριδιο. Κανονικα δε πρεπει να εχεις αιμα υβριδιου και μετα να πεθανεις; Και μενα μου αρεσε ο Μαρσελ και οντως καιρος ηταν να τα βρουν με τον Κλαους.
Τωρα δηλαδη ο Μαικλ ειναι υποχειριο της Νταβινα; Μ αρεσει...
Ρεμπεκα θεα!! Καλα πραγματοποιηθηκε το ονειρο της εντελως. Να χει ενα παιδι και σπιτι με ασπρο φραχτη. Τελεια θα τα περασουν θεια και ανηψια!!!
Στο τελος ηταν η Εσθερ με τον Φιν η με τον Κολ; Και πως γυρισαν πισω; Δε καταλαβα και πολλα σ αυτο το επεισοδιο.
Ruby- Devoted Fan
- 1χ22:
- Καλέ δεν μιλάει κανείς, ξέχασα να σχολιάσω,
Και ναι θα συμφωνήσω το τελευταίο ήταν όντως ένα αριστούργημα, και το φινάλε πολύ καλό, αν κι σε αφήνει με μία κάποια αγωνία αλλά εντάξει,
Στα περισσότερα σημεία του επ, ήθελα να μπω μέσα και να αγκαλιάσω τον πατέρα της Ελπίδας, μα τι τυχερό κορίτσι είναι αυτό;! Η απελπισία του Κλάους στην αρχή, οι κατακραυγές του Ελάιζα και η απόγνωση του πιστεύοντας πως η μητέρα της ανιψιάς του είναι πλέον νεκρή,
Παρεπιπτόντως χάρηκα που τελικά η Χέιλι είναι ζωντανή, τέτοιο τέλος δεν της άξιζε, Ο Τζος τελικά σώθηκε, τις μάγισσες τις ξεφορτωθήκαμε ευτυχώς (πρώτη φορά στα χρονικά σε σειρά μισώ την μαγεία, ήμαρτον δλδ) ή Νταβίνα έφερε πίσω στην ζωή τον όξω αποδώ, αλλά χαίρομαι που προς το παρόν τον κρατά φυλακισμένο, Αλλά σε συνδυασμό με το υπόλοιπο σόι που γύρισε πίσω στην τελευταία σκηνή, μου φαίνεται έχουν πολύ χάλι να καθαρίσουν του χρόνου the brothers with the mother...
Γιατί θεωρώ πως ο Κλάους δεν έπρεπε να φερθεί έτσι στην Καμίλ, ? μήπως έπρεπε να μάθει την αλήθεια, λέω μήπως, αλλά και πάλι... χμ μπέρδεμα σε αυτό το σημείο...
Χαίρομαι πάντως που τα βρήκαν με τον Μαρσέλ, πάλι καλά,
Θέλω αυτός ο κ@λοξανθούλης λύκος να τα βρει σκούρα και όντως νομίζω τα βρήκε στο τέλος.
Καλέ που ήταν ο Τζάκσον? Και λέω τι καλό μου λείπει απ'την σειρά.
ειχε του παιδιου τις
DeathView*- Moderator
- ^^Μαρία. :
- ^^Mαρία ήταν ο Φιν με την Έσθερ νομίζω, αν και θα ήθελα τώρα που βγήκε μούφα το σπιν οφ να εμφανιστεί κι ο Κολ να έχουμε όλο το σόι μαζεμένο.
Α ναι ξέχασα να προσθέσω και την εμφάνιση της Ρεμπέκα στο τέλος, τι γλυκιά, τρυφερή σκηνή όντως,
- 1χ22:
- Ναι απλα για να επεστρεψε στη ζωη ειχε ηδη αιμα του μωρου (λογικο τοσο καιρο το κουβαλουσε) αρα γιατι χρειαστηκε μετα να πιει κι αλλο;
Δε τους μπορω πολυ μπερδεμενα τα χουν κανει.
Ναι μαλλον ο Φιν ειναι. Μακαρι να εμφανιστει και ο Κολ παντως. Και να μας τα εξηγησουν ολα λιγο καλυτερα.
Ruby- Devoted Fan
- 1χ22:
- ^Το όλο θέμα αυτό με την μεταμόρφωση της σε υβρίδιο και ότι έπρεπε να πιει απ'το αίμα του μωρού ούτε κι εγώ το κατάλαβα;!
Και τώρα-μετά- τι θα γίνει που έφυγε; Από τι θα τρέφεται για να μην μεταμορφωθεί, δεν έχω καταλάβει...;
Κι εκείνη η αμαρτωλή μάνα τι στο καλό θέλει κι επέστρεψε και πως επέστρεψε, είχαμε τον πατριό φυλακισμένο τώρα έχουμε κι αυτήν... Πάλι καλά που η εγγονή την γλύτωσε και είναι φευγάτη απ'την πόλη... Αλλά νομίζω πως η Καμίλ έπρεπε να γνωρίζει, αλλά και πάλι εφόσον διαγράφτηκε κι η μνήμη του Μαρσέλ όσον αφορά τα σχέδια για την απόδραση της μικρής θωρώ πως είναι το καλύτερο...
- ^ 1χ22:
- Ελα μου ντε πως επεστρεψαν η Εσθερ με τον Φιν; Αλλο μυστηριο κι αυτο. Λογικα αυτο θα το εξηγησουν πιστευω γιατι θα αναρωτηθουν και ο Κλαους με τους αλλους.
Αν κρινουμε απο τον Ταιλερ που ηταν κι αυτος υβριδιο, λογικα θα πινει κανονικο αιμα οπως κι οι υπολοιποι αλλα δε παιρνω κι ορκο.
Απο τη στιγμη που ειπε στην Καμι οτι δε θελει να ναι πια φιλοι λιγη σημασια εχει αυτο με το μωρο. Αλλα ισως το μαθει στο μελλον.
Ruby- Devoted Fan
- 1χ22:
- Πιστεύω κι εγώ ότι όλα αυτά θα εξηγηθούν στον δεύτερο κύκλο, και η Κάμι θα μάθει την αλήθεια, θα νιώσει προδομένη αλλά πραγματικά θα ήθελα να εξελιχθεί κάτι μεταξύ εκείνης και του Κλάους, ρε δεν είδες την τελευταία τους σκηνή... τι θρήνος, λύπη, πάθος, πόνος... Ακόμα κι αν εκείνος δεν της έλεγε την αλήθεια αλλά ψέμματα πονούσε, κι εκείνη μετά... Ποποπο...
Πραγματικά ελπίζω κάτι να συμβεί μεταξύ τους στην επόμενη σεζόν...
Σελίδα 14 από 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Παρόμοια θέματα
» The Originals - Season 4
» The Originals - Season 5
» The Originals - Season 2
» The Originals - Season 3
» The Originals - Season 5
» The Originals - Season 2
» The Originals - Season 3
Σελίδα 14 από 15