Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
156 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 156 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Ρατσισμος!
+9
Leah Clearwater
Nemesis of Love
Rosemarie Hathaway
Tania_Re
Nantia Hale_Biers
LilitCa
Jimmy Cullen...
Celest Volturi
Victoria
13 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 7
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Ρατσισμος!
μπραβο σας κοριτσια!!!!....τι να πω....μονο : :respect: : (για οσα ειπε η ναντια για εκεινη την μερα στην κρεπερι και μετα)...... γιατι ενταξει....μπορει να ειμαι αγορι αλλα κατι τετοιες π******ς ουτε να τις φτυσω...... και μου την δινει παρα πολυ οταν καποιοι/καποιοιες το παιζουν γκομενοι/γκομενες........ και σνομπαρουν και τους αλλους που εχουν λιγα ή και πολλα κιλα παραπανω ή που εχουν καποιο ''ελαττωμα''....(τουλαχιστον γι'αυτους).........ελεος δηλαδη......και για εμενα σε εναν ανθρωπο μπορει να μετραει η εμφανιση αλλα πιο πολυ με εδιαφερει το μυαλο..... γιατι μπορει να ειναι μια και καλα γκομενα και μια αλλη που μπορει να μην ειναι τοσο ομορφη αλλα να ειναι εξυπνη, ετοιμολογη κ.λ.π..... τι να την κανεις την ηλιθια????.......αυτες που το παιζουν γκομενες και βγενουν εξω σαν να ειναι ετοιμες να πανε στη συγγρου το πολυ πολυ να καταληξουν να παιζουν σε καμια τσοντα......
και ουτε εγω ουτε κανεις δεν προκειτε να αγαπησει καποια απο αυτες......αυτες ειναι για να περνας την ωρα σου......και δεν λεω.....υπαρχουν και πολυ ομορφα κοριτσια και αδυνατα (βεβαια για μενα για να ειναι καποιος ανθρωπος ομορφος δεν πρεπει αναγκαστικα να ειναι αδυνατος) που εναι μια χαρα κοριτσια..... π.χ. η κολλητη μου εχει πολυ ωραιο σωμα και ειναι πολυ ομορφη....ΔΕΝ ειναι ομως σαν κατι αλλες....δεν ειναι σαν αυτες που προανεφερα.....
και επειδη ξερω πως ειναι να εχεις παραπανω κιλα και πως σε βλεπουν οι αλλοι,γιατι ειχα..και ακομα εχω(οχι και ΠΟΛΛΑ βεβαια αλλα....) περιτα κιλα, δεν ειναι καθολου ωραιο....και τα ασχημα πραγματα τα λενε ανθρωποι αναισθητοι..... γι' αυτο λοιπον ας κοιταξουν λιγο τον εαυτο τους απο μεσα που ειναι σαπιος και μετα ας κοιταξουν και την εξωτερικη τους εμφανιση.....δεν μπορεις να κρινεις εναν ανθρωπο απο την εξωτερικη του εμφανιση μονο.....και καποιες και καποιοι πρεπει να το καταλαβουν αυτο . . .
Jimmy Cullen...- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)
δυστυχως υπαρχουν πολλες τετοιες
εμας ειναι κατι κοριτσια που τις περνει λεωφορειο ξυπνανε 6 ωρα το πρωι κ δεν μπορω να καταλαβω που βρισκουν τον χρονο να ισωισουν μαλλι και να βαλουν μεικ απ
ειναι και ρατσιστριες γιατι αν σε δουνε θα σε πουν "αχ γτ δεν βαφτηκες λιγο?"¨
γιατι ισως παω σχολειοοοοο κοπελιααα
εμας ειναι κατι κοριτσια που τις περνει λεωφορειο ξυπνανε 6 ωρα το πρωι κ δεν μπορω να καταλαβω που βρισκουν τον χρονο να ισωισουν μαλλι και να βαλουν μεικ απ
ειναι και ρατσιστριες γιατι αν σε δουνε θα σε πουν "αχ γτ δεν βαφτηκες λιγο?"¨
γιατι ισως παω σχολειοοοοο κοπελιααα
αυτο δεν ειναι τιποτα εδω λεμε για ολο το σετ(μεικ απ κονσιλερ μολυβι μασκαρα κραγιον)
και εγω βαζω λιγο λιπ γκλος και ισως οταν ξεκιναει ο κυκλος μου γεμιζω με σπυρακια κια τα καλυπτω λιγο με πουδρα
και εγω βαζω λιγο λιπ γκλος και ισως οταν ξεκιναει ο κυκλος μου γεμιζω με σπυρακια κια τα καλυπτω λιγο με πουδρα
εγω σε αυτο(που ειπες ναντια) ετσι κι αλλιως μερος δεν μπορω να παρω αρα.....μιληστεεε.....
χιχιJimmy Cullen... έγραψε:εγω σε αυτο(που ειπες ναντια) ετσι κι αλλιως μερος δεν μπορω να παρω αρα.....μιληστεεε.....
Nantia Hale_Biers έγραψε: αυτο δεν ειναι τιποτα εδω λεμε για ολο το σετ(μεικ απ κονσιλερ μολυβι μασκαρα κραγιον)
Και καλα κανεις! Οχι υπερβολες!
Ομως ρε παιδια, εχουμε βγει εκτος θεματος!
χαχαχαχα! φαση εχουμε!!
ναι...... που ειμασταν και που φτασαμε.... ειμαστε λιγο αλλα τι να κανουμε . . .
Τώρα θίχτηκα.. xD
Δεν αρνούμαι, όταν πηγαίνω σχολείο βάζω κι εγώ την πούδρα μου, το κονσίλερ, την μάσκαρα, το μολύβι και το γκλοζ. Κι αν παίζει και κανα αγόρι ίσως και κάτι παραπάνω. Ναι, σχολείο πάω. Αλλά το σχολείο, δεν είναι μόνο διάβασμα. Είναι ευχάριστες ώρες με μια κοινωνική ομάδα(την τάξη) που αναπτύσσεις σχέσεις. Και σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις εντύπωση να προσθέσεις κάτι επιπλέον στην εμφάνιση σου.
Το ότι χρησιμοποιώ καλλυντικά, φτιάχνω τα μαλλιά μου και έχω piercing στην μύτη δεν με κάνει και πουτ@ν@.. Ούτε οι άλλοι μου φέρονται έτσι. Όχι, τουλάχιστον σε μένα.
Αν συνοδευόταν μια τέτοια εμφάνιση με σνομπίστικη συμπεριφορά και ξέρω γω ''είμαι κάποια'', ναι, να το δεχτώ. Αλλά όχι μόνο από αυτό να κρίνουμε.
Όπως λέμε ''είναι λάθος να κρίνεις τον άλλο από την εξωτερική εμφάνιση'' το ίδιο ισχύει τόσο όταν ο άλλος έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, είναι παχουλός, όχι και τόσο γοητευτικός ΑΛΛΑ το ίδιο ισχύει και για κάποιον που είναι πολύ ''γοητευτικός'' ή φροντίζει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση.
Ο κανόνας ισχύει και στις δύο περιπτώσεις.
Δεν αρνούμαι, όταν πηγαίνω σχολείο βάζω κι εγώ την πούδρα μου, το κονσίλερ, την μάσκαρα, το μολύβι και το γκλοζ. Κι αν παίζει και κανα αγόρι ίσως και κάτι παραπάνω. Ναι, σχολείο πάω. Αλλά το σχολείο, δεν είναι μόνο διάβασμα. Είναι ευχάριστες ώρες με μια κοινωνική ομάδα(την τάξη) που αναπτύσσεις σχέσεις. Και σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις εντύπωση να προσθέσεις κάτι επιπλέον στην εμφάνιση σου.
Το ότι χρησιμοποιώ καλλυντικά, φτιάχνω τα μαλλιά μου και έχω piercing στην μύτη δεν με κάνει και πουτ@ν@.. Ούτε οι άλλοι μου φέρονται έτσι. Όχι, τουλάχιστον σε μένα.
Αν συνοδευόταν μια τέτοια εμφάνιση με σνομπίστικη συμπεριφορά και ξέρω γω ''είμαι κάποια'', ναι, να το δεχτώ. Αλλά όχι μόνο από αυτό να κρίνουμε.
Όπως λέμε ''είναι λάθος να κρίνεις τον άλλο από την εξωτερική εμφάνιση'' το ίδιο ισχύει τόσο όταν ο άλλος έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, είναι παχουλός, όχι και τόσο γοητευτικός ΑΛΛΑ το ίδιο ισχύει και για κάποιον που είναι πολύ ''γοητευτικός'' ή φροντίζει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση.
Ο κανόνας ισχύει και στις δύο περιπτώσεις.
τωρα να ξαναπω για εκατομμυριοστη φορα οτι συμφωνω??..... οκ.... θα το πω.....
συμφωνω!!
συμφωνω!!
Ας ντυνεται οπως θελει η καθε μια. Ας κανει οτι θελει. Δεν με πειραζει. Αρκει να μην μπλεκεται στα ποδια μου ή να με ενοχλει. Δηλαδη η μπροστινη μου που ερχεται καθε μερα με το ματι λες και παει σε κλαμπ δεν θα την δω διαφορετικα. Νταξει έχει πολλά παραπάνω κιλα και δεν μ αρεσει να ερχονται στο σχολειο βαμμενες υπερβολικα αλλα απο την στιγμη που δεν εχει κανει κατι σε μενα γιατι να κανω εγω σε εκεινη?
Ναντια μπραβο γι αυτο που εκανες, μια που το θυμηθηκα. Πραγματικα σου αξιζουν 1 εκατομυρια μπραβο.
Οπως ειπατε και σεις και νομιζω οτι σ αυτο το θεμα συμφωνουμε ολοι, δεν ειναι σωστο να χαρακτηριζεις τον αλλο λογω στυλ, υψους ή βαρους.
Ναντια μπραβο γι αυτο που εκανες, μια που το θυμηθηκα. Πραγματικα σου αξιζουν 1 εκατομυρια μπραβο.
Οπως ειπατε και σεις και νομιζω οτι σ αυτο το θεμα συμφωνουμε ολοι, δεν ειναι σωστο να χαρακτηριζεις τον αλλο λογω στυλ, υψους ή βαρους.
εμενα προσωπικα το σχολειο μου ειναι ενα σκετο μ*****ο γιατι αν σε δουνε να φορας τζιν νομιζουν οτι ντυνεσε "καλα" και αρχιζουν το γιουχαρισμα τυπου "που θα πας για καφε" το ιδιο ισχυει και αν δουν μια κοπελα να φοραει μεικ απ η μολυβι
ενταξει δεν λεω να βαλουμε λιγο πουδρα η λιγο γκλος η καποιο λιποζαν αλλα αυτες που το κανουν υπερβοληκα ειναι και εκεινες που εχουν τον πιο σ**α χαρακτηρα και καθονται και περιγελουν τους αλλους ειτε για την εμφανηση τους ειτε για το στυλ τους και πολλα αλλα
ενα περιστατικο στο σχολειο μας περυσι ηταν ενα κοριτσι emo και ολοι την κοροιδευαν ενω πριν 2 χρονια που ηταν τα emo στην μοδα και οι ιδιοιο ειχαν πιο dark στυλ και τωρα πηγαν και προσπαθησαν την ωρα του μαθηματος να την κοψουν την φραντζα
ευτυχως τους επιασε η καθηγητρια
για αυτο λοιπον να επανελθουμε στο θεμα "ρατσισμος¨ ο οποιος στην σευγκεκριμενη περιπτωση ειναι θεμα εμφανισης
ενταξει δεν λεω να βαλουμε λιγο πουδρα η λιγο γκλος η καποιο λιποζαν αλλα αυτες που το κανουν υπερβοληκα ειναι και εκεινες που εχουν τον πιο σ**α χαρακτηρα και καθονται και περιγελουν τους αλλους ειτε για την εμφανηση τους ειτε για το στυλ τους και πολλα αλλα
ενα περιστατικο στο σχολειο μας περυσι ηταν ενα κοριτσι emo και ολοι την κοροιδευαν ενω πριν 2 χρονια που ηταν τα emo στην μοδα και οι ιδιοιο ειχαν πιο dark στυλ και τωρα πηγαν και προσπαθησαν την ωρα του μαθηματος να την κοψουν την φραντζα
ευτυχως τους επιασε η καθηγητρια
για αυτο λοιπον να επανελθουμε στο θεμα "ρατσισμος¨ ο οποιος στην σευγκεκριμενη περιπτωση ειναι θεμα εμφανισης
Μα ειναι τοσο ανωριμο. Αντε απο παιδια δημοτικου να το καταλαβω, ακομα δεν εχουν δεκτει την απαραιτητη παιδεια. Γυμνασιο παει και ερχεται. Αλλα Λυκειο ειναι απαραδεκτο. Πώς θας να γραψεις εκθεση Γ Λυκειου οταν εχεις τετοιες αποψεις και τετοια ρηχη προσωπικοτητα??
Μου αρεσε μια λεξη που χρησιμοποιησε ο Δημητρης πριν. Ειπε οτι "ολες αυτες ειναι σαπιες μεσα τους". Και μολις το διαβασα μου ηρθε στο μυαλο μου ο Ντοριαν Γκρει. Που ηταν κουκλος και εκανε την ζωοουλα του ομως το πορτραιτο του που απεικονιζε την ψυχη του ηταν σαπιο και σατανικο και... ασχημο!!! Η εξωτερικη εμφανιση ειναι μια βιτρινα. Δεν λεω να μην προσεχουμε τον εαυτο μας (σωμα, ντυσιμο...). Προς Εντουαρντ!! Απλως λεω οτι η υπερβολικη προσοχη στην εξωτερικη εμφανιση δεν κανει καλο. Η προσωπικοτητα μας θα καταντησει πιο ρηχη και απο παιδικη πισινα!!!
Γι αυτο ολες αυτες οι ρατσιστριες και οι ρατσιστες που κοροιδευουν αυτους που θεωρουν "ασχημους" να κοιταξουν πρωτα τον εαυτο τους.
Μου αρεσε μια λεξη που χρησιμοποιησε ο Δημητρης πριν. Ειπε οτι "ολες αυτες ειναι σαπιες μεσα τους". Και μολις το διαβασα μου ηρθε στο μυαλο μου ο Ντοριαν Γκρει. Που ηταν κουκλος και εκανε την ζωοουλα του ομως το πορτραιτο του που απεικονιζε την ψυχη του ηταν σαπιο και σατανικο και... ασχημο!!! Η εξωτερικη εμφανιση ειναι μια βιτρινα. Δεν λεω να μην προσεχουμε τον εαυτο μας (σωμα, ντυσιμο...). Προς Εντουαρντ!! Απλως λεω οτι η υπερβολικη προσοχη στην εξωτερικη εμφανιση δεν κανει καλο. Η προσωπικοτητα μας θα καταντησει πιο ρηχη και απο παιδικη πισινα!!!
Γι αυτο ολες αυτες οι ρατσιστριες και οι ρατσιστες που κοροιδευουν αυτους που θεωρουν "ασχημους" να κοιταξουν πρωτα τον εαυτο τους.
Προς Εντουαρντ!? χαχαχα αυτο μ'αρεσε : :respect: : : :respect: :
Παντος εχεις δικιο. Το να περιποιησε το εαυτο σου δεν ειναι κακο, εκτος αν μετα καταληξεις να δειχνεις "ψευτικη" ή πουτ@ν@.
Παντος εχεις δικιο. Το να περιποιησε το εαυτο σου δεν ειναι κακο, εκτος αν μετα καταληξεις να δειχνεις "ψευτικη" ή πουτ@ν@.
Victoria έγραψε:Προς Εντουαρντ!? χαχαχα αυτο μ'αρεσε : :respect: : : :respect: :
Ε ναι..... δεν γινεται να πας με το μαλλι ανακατο, με το φρυδι τεραστιο (για τις μελαχρινες το λεω) αλλα οχι και να χρησιμοποιεις ενα μπουκαλακι μεικ απ τον μηνα.
Οπως και να ειναι ομως ο αλλος, εμφανισιακα, εγω δεν τον κοροιδευω.
- Σπόιλερ:
- Ας πουμε, με θελει ενας απο ενα αλλο τμημα που εμενα δεν μ αρεσει ουτε εμφανισιακα ουτε σαν χαρακτηρας. Δεν μου το εχει πει οτι με θελει απλως το εμαθα αλλα και το καταλαβα. Τελος παντων, το οτι δεν μ αρεσει δεν του το δειχνει. Παντα του μιλαω ευγενικα. Το οτι με "πειραζουν" οι φιλες μου γι αυτον και λεω "οχι ρε κοριτσια αυτον. ειναι χαλια" δεν το θεωρω τρομερο. Δεν ενοχλάω εκεινον. Και ουτε και υποκρινομαι. Σαν φιλο δεν εχω προβλημα να τον κανω παρεα. Απο κει και περα ομως αλλαζει το πραγμα. Δεν παει να πει ομως οτι θα αρχισω να γελαω εις βαρος του λογω της εμφανισης του ή των σχετικα χαμηλων επιδοσεων του στο σχολειο.
Και κατι αλλο..... περσι ειχα ακουσει παρα πολλα στο σχολειο απο τετοιους κομπλεξικους ρατσιστες. Οπως το οτι εχω μεγαλη μυτη και διαφορα τετοια. (Απλως αυτο μου ηρθε στο μυαλο τωρα). Φταιω εγω? Γιατι να με κοροιδευουν για κατι που δεν επελεξα εγω. Αντε να πεις για τον τροπο ντυσιματος ενταξει. Παει και ερχεται. Αλλα για πραγματα που εχουν σχεση με την γενετικη δεν το δεχομαι. Αν εχεις δηλαδη λακακι στο πηγουνι (δεν εχω, φερνω παραδειγμα) και οι αλλοι δεν εχουν τους δινεται το δικαιωμα επειδη διαφερεις γενετικα απο αυτους να σε κοροιδευουν??
Μα στο κατω κατω ολοι ειμαστε διαφορετικοι μεταξυ μας. Δεν υπάρχει DNA που να ειναι ακριβως το ιδιο. Τι θα κανουμε? Θα παρουμε ενα προτυπο και θα ριχτουμε ολοι στις πλαστικες???
Αυτοι οι ελλεινοι κομπλεξικοι με εκαναν περσι να μισησω το λυκειο και τον εαυτο μου. Φετος ευτυχως τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ και η κατασταση δεν συνεχιστηκε.
Συμπερασμα? Ο ρατσισμος κανει τον αλλον να μισει τον εαυτο του. Κανει τον αλλον να νιωθει κατωτερος. Κανει τον αλλον να νιωθει ασχημα.
Και επειδη θελω να επιστρεψω στο θεμα με τους αλλοδαπους. Δεν λεω οτι πρεπει να κοροιδευουμε τους Αλβανους που ειναι στο σχολειο ή όσους βρισκουμε στον δρομο να τους αποδοκιμαζουμε. Λεω απλώς οτι εχουν καταστρεψει το κρατος μας και δεν τους θελω εδω. Να βρεθει ενας τροπος ή να γυρισουν στην χωρα τους (αν γινεται. γιατι γνωριζω οτι μερικες βρισκονται σε πολεμο ή πολεμικη ετοιμοτητα) ή να πανε σε καποια αλλη. Δεν γινεται επειδη καταστραφηκαν αυτοι να καταστρεψουν και μας.
Μαρινα: ''Ας πουμε, με θελει ενας απο ενα αλλο τμημα που εμενα δεν μ αρεσει ουτε εμφανισιακα ουτε σαν χαρακτηρας. Δεν μου το εχει πει οτι με θελει απλως το εμαθα αλλα και το καταλαβα. Τελος παντων, το οτι δεν μ αρεσει δεν του το δειχνει. Παντα του μιλαω ευγενικα. Το οτι με "πειραζουν" οι φιλες μου γι αυτον και λεω "οχι ρε κοριτσια αυτον. ειναι χαλια" δεν το θεωρω τρομερο. Δεν ενοχλάω εκεινον. Και ουτε και υποκρινομαι. Σαν φιλο δεν εχω προβλημα να τον κανω παρεα. Απο κει και περα ομως αλλαζει το πραγμα. Δεν παει να πει ομως οτι θα αρχισω να γελαω εις βαρος του λογω της εμφανισης του ή των σχετικα χαμηλων επιδοσεων του στο σχολειο.''
ασε.....κι εγω αυτο ακριβως ζω......αρεσω σε μια η οποια δεν μου αρεσει σαν εμνιση.....ο χαρακτηρας της καλουτσικος ειναι.... αλλα η μονη σχεση που μπορω να εχω μαζι της ειναι η φιλικη....... αλλα ολοι στην ταξη μου την κοροίσευουν....και μου τη δινει γιατι αυτοι που την κοροιδευουν δεν ειναι καλυτεροι (ουτε εμφανισιακα ουτε σαν χαρακτηρας)..... και μια φιλη μου μαλιστα την κοροιδευε σημερα.....αυτη η φιλη μου ομως πριν απο κατι χρονια ητανε σχεδον παχυσαρκη.....τωρα εχει αδυνατισει....αλλα αφου εχει δει πως ειναι....τι τα λεει αυτα????????............... αλλα....οπως ειπα και πριν μονο φιλικα μπορω να τη δω....γιατι μπορει να μην μου αρεσει αλλα δεν αρχιζω να την κοροιδευω . . .
ασε.....κι εγω αυτο ακριβως ζω......αρεσω σε μια η οποια δεν μου αρεσει σαν εμνιση.....ο χαρακτηρας της καλουτσικος ειναι.... αλλα η μονη σχεση που μπορω να εχω μαζι της ειναι η φιλικη....... αλλα ολοι στην ταξη μου την κοροίσευουν....και μου τη δινει γιατι αυτοι που την κοροιδευουν δεν ειναι καλυτεροι (ουτε εμφανισιακα ουτε σαν χαρακτηρας)..... και μια φιλη μου μαλιστα την κοροιδευε σημερα.....αυτη η φιλη μου ομως πριν απο κατι χρονια ητανε σχεδον παχυσαρκη.....τωρα εχει αδυνατισει....αλλα αφου εχει δει πως ειναι....τι τα λεει αυτα????????............... αλλα....οπως ειπα και πριν μονο φιλικα μπορω να τη δω....γιατι μπορει να μην μου αρεσει αλλα δεν αρχιζω να την κοροιδευω . . .
κατακτήσεις μητσακο; ;)
LilitCa- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 327
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Το θεμα ειναι οτι τα ατομα που δεχονται ολον αυτον τον κοινωνικο ρατσισμο καποια στιγμη θα ανατρεψουν την κατασταση και θα γινουν εκεινοι ρατσιστες. Εγω αυτο πιστευω....
για αλλη μια φορα θα πω οτι συμφωνω....μπορει να γινομαι λιγο γραφικος αλλα τι να κανουμε.....αφου συμφωνω!
Lizzy Cullen έγραψε:Το θεμα ειναι οτι τα ατομα που δεχονται ολον αυτον τον κοινωνικο ρατσισμο καποια στιγμη θα ανατρεψουν την κατασταση και θα γινουν εκεινοι ρατσιστες. Εγω αυτο πιστευω....
δεν ειναι παντα ετσι. υπαρχουν και περιπτωσεις που ακριβως επειδη σε νεαρη ηλικια αντιμετωπιζαν τον ρατσισμο εναντιον τους οταν μεγαλωνουν συμπεριφερονται ανθρωπινα στους υπολοιπους γιατι ξερουν πως ειναι να σε κοροιδευουν
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Ναι φυσικα. Δεν αντιλεγω. Απλως γινονται και τα δυο. Και συνηθως δεν βλεπουμε τα "καλα", βλεπουμε μοναχα τα "κακα". Ενα επεισοδειο..... ή criminal minds ή csi ηταν.... επειδη αυτην την κοπελα την βιαζαν ο αδερφος της και ο πατερας της οταν μεγάλωσε παντρευτηκε και εκανε τον αντρα της και τον φιλο της υποχειρια της ετσι ωστε να βιαζουν νεες κοπελες και μετα να τις σκοτωνει αυτη.
αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας. ειδικα αν καποια κοπελα εχει βιαστει δεν θα το επιβαλλε σε κανεναν αλλο. αλλο αν την εδερναν...
Υπάρχουν περιπτώσει που το θυμα γινεται θυτης. Ή ισως και αναποδα.... εξαρταται η προσωπικοτητα, ο χαρακτηρας και αν ο θυτης "μετανοησει".
Ντξει εδω ειπαμε και για μια αλλη εννοια. Για να επανελθω.....
Ο ρατσισμος ως προς την εξωτερικη εμφανιση καποιου μονο προβληματα μπορει να δημιουργησει. Και ο ρατσισμος ως προς την καταγωγη ειναι σχεδον απαραιτητος. Και οσοι ευρωπαιοι λενε "ανεξηθρησκεια", "πολυπολιτισμικοτητα" και ξερω και γω τι αλλο λενε θελω να δω τι θα πουν σε μερικα χρονια που λογικα οι αλλοδαποι της Ελλαδας μετακινηθουν στις χωρες τους.
Ντξει εδω ειπαμε και για μια αλλη εννοια. Για να επανελθω.....
Ο ρατσισμος ως προς την εξωτερικη εμφανιση καποιου μονο προβληματα μπορει να δημιουργησει. Και ο ρατσισμος ως προς την καταγωγη ειναι σχεδον απαραιτητος. Και οσοι ευρωπαιοι λενε "ανεξηθρησκεια", "πολυπολιτισμικοτητα" και ξερω και γω τι αλλο λενε θελω να δω τι θα πουν σε μερικα χρονια που λογικα οι αλλοδαποι της Ελλαδας μετακινηθουν στις χωρες τους.
πες τα!!!!
σε 10 χρονακια να δουμε αν θα εχουν ακομα τις ιδιες αποψεις. ηδη μας θεωρουν ως κατωτερο λαο
σε 10 χρονακια να δουμε αν θα εχουν ακομα τις ιδιες αποψεις. ηδη μας θεωρουν ως κατωτερο λαο
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 3 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl