Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
203 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 203 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Ρατσισμος!
+9
Leah Clearwater
Nemesis of Love
Rosemarie Hathaway
Tania_Re
Nantia Hale_Biers
LilitCa
Jimmy Cullen...
Celest Volturi
Victoria
13 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 7
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Ρατσισμος!
Επειδη ειχα μια κοπέλα με νοητικη καθυστερηση (και νομιζω και κουφαλαλη) στην ταξη μου ξερω να σου απαντησω. Την ειχαμε στο νηπιο και 1η δημοτικου. Και ολοι την κοροιδευαν. Την φωναζαμε "Μαρια δεν μιλάει". Κατι τετοιο. Δεν ξεραμε τοτε. Ενα παιδι τετοιας ηλικιας δεν μπορει να καταλάβει οσο και να του το εξηγουν γονεις και δασκαλες.
Οποτε.... ναι, πιστευω οτι πρεπει να πηγαινει σε ειδικο σχολειο. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ειναι αποκομένο απο τον υπολοιπο κοσμο. Η μαμα της Μαριας δεν μιλάει θυμαμαι οτι αγωνιζόταν για να εχει η κορη της ζωη. Τωρα δεν ξερω τι κανει αλλα εχω την εντυπωση οτι τα καταφερε.
Στο ειδικο σχολειο, ολο το προσωπικο (απο δασκαλα και καθηγητη μέχρι επιστάτη και μαγειρισα) ξέρει την κατασταση των παιδιων και έχει παρει σχετικη εκπαιδευση. Ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν στα παιδια αυτά και πώς να τα αντιμετωπισουν.
Ειναι για το καλο των παιδιων.
Οποτε.... ναι, πιστευω οτι πρεπει να πηγαινει σε ειδικο σχολειο. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ειναι αποκομένο απο τον υπολοιπο κοσμο. Η μαμα της Μαριας δεν μιλάει θυμαμαι οτι αγωνιζόταν για να εχει η κορη της ζωη. Τωρα δεν ξερω τι κανει αλλα εχω την εντυπωση οτι τα καταφερε.
Στο ειδικο σχολειο, ολο το προσωπικο (απο δασκαλα και καθηγητη μέχρι επιστάτη και μαγειρισα) ξέρει την κατασταση των παιδιων και έχει παρει σχετικη εκπαιδευση. Ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν στα παιδια αυτά και πώς να τα αντιμετωπισουν.
Απ: Ρατσισμος!
Lizzy Cullen έγραψε:Επειδη ειχα μια κοπέλα με νοητικη καθυστερηση (και νομιζω και κουφαλαλη) στην ταξη μου ξερω να σου απαντησω. Την ειχαμε στο νηπιο και 1η δημοτικου. Και ολοι την κοροιδευαν. Την φωναζαμε "Μαρια δεν μιλάει". Κατι τετοιο. Δεν ξεραμε τοτε. Ενα παιδι τετοιας ηλικιας δεν μπορει να καταλάβει οσο και να του το εξηγουν γονεις και δασκαλες.
συμφωνώ !!!και εγώ ξέρω μια κοπέλα που είναι κωφάλαλη και το ειδικό σχολείο την έχει βοηθήσει πάρα πολύ ...
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 7 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl