Fandom World
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Translation-Language
English French German Spain Italian DutchRussian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πρόσφατα Θέματα
» Elite
Ρατσισμος! - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*

»  Gotham
Ρατσισμος! - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*

» New Girl
Ρατσισμος! - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» Suits
Ρατσισμος! - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» La casa de papel
Ρατσισμος! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:49 από DeathView*

» THE ROOKIE
Ρατσισμος! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:42 από DeathView*

» …ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (GIA PANTA) (2020)
Ρατσισμος! - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:51 από DeathView*

» The Magicians
Ρατσισμος! - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:43 από DeathView*

» ShadowHunters
Ρατσισμος! - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:42 από DeathView*

» BODYGUARD
Ρατσισμος! - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:39 από DeathView*

Εικονοθήκη

Ρατσισμος! - Σελίδα 2 Empty
Παρόντες χρήστες
197 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 197 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

[ Δες όλη τη λίστα ]

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

Ρατσισμος! - Σελίδα 2 418afec4-819c-4713-9a94-595f02c65c61_zpsf167a6cb

Ρατσισμος!

+9
Leah Clearwater
Nemesis of Love
Rosemarie Hathaway
Tania_Re
Nantia Hale_Biers
LilitCa
Jimmy Cullen...
Celest Volturi
Victoria
13 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 7 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Ρατσισμος! - Σελίδα 2 Empty Απ: Ρατσισμος!

Δημοσίευση από Celest Volturi Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:32

γιατι μου φανηκε σαν επιθεση αυτο? η αληθεια ειναι οτι στο θεμα ρατσισμος ειμαι λιγο οξυθυμη οποτε μαλλον εγω τα περνω λαθος

ο ρατσισμος εχει πολλους τομεις και ναι καποιος μπορει να ειναι μονο σε μερικους. ειμαι ρατσιστρια μονο σε αλβανους πακιστανους etc ενω δεν ειμαι καθολου σε ευρωπαιους με αδυναμια μου τους γερμανους(εδω φταιει η καταγωγη μου)

δεν λεω οτι η βικτωρια εχει δικιο σχετικα με την ομοφυλοφιλια(δεν εχω κανενα προβλημα με αυτους) αλλα καταλαβαινω την αποψη της. και βεβαια μπορει να ξεχωριζει ετσι αφου το θελει χωρις να σας "δουλευει"
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Τοξότης Ηλικία : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Victoria Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:35

προς LadyTaniaXd

χμ... η αληθεια ειναι με βουλωσες! χαχα δε ξερω τι να απαντησω!

πιστευω πως ειναι λαθος να φερεται ασχημα κανεις σε καποιον για την εξωτερικη εμφανιση του, αλλα επεισης πιστευω πως οι ομοφιλοφιλοι ειναι αρρωστιμενοι και οτι οι αλοδαποι αν δε μαθουν να φερονται ως νομιμοι πολιτες καλα θα κανουν να φυγουν.
τοσο παραλογο ειναι το πιστευω μου?
τωρα αν σε καποιον φενεται περιεργο αυτο που λεω, κακο δικο του smile
Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 604
Τοξότης Ηλικία : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2011
Τόπος : Βουλα (Αθηνα)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000587359142

Δημοσίευση από LilitCa Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:38

λοιπον τώρα εγώ συμφωνώ και με τισ δύο σας.... είναι πολύ πιο αρρωστιμένο να είναι κάποιος "ρατσιστής εξωτερικής εμφάνισης" απο το να είναι όπως το έθεσες "εσωτερικής" δεν είναι το ίδιο.... άλλη βαριτητα έχει το ένα άλλη το άλλο το να κρίνεις τον άλλον από τα τατουάζ του π.χ. είναι πολύ πιο λάθος από το να κρίνεις τον άλλον από το κρεβάτι του.... (δεν συμφωνώ με κανένα από τα δύο φισικά νομίζω καταλάβατε ότι είμαι βαθιά αντιρατσίστρια...) Αλλά δεν μπορεί κάποιος "εσωτερικός ρατσιστης" (θα τους λέω έτσι) να κρίνει αυστηρά έναν "εξωτερικό" Βικτόρια για εσένα το λέω αυτό...δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο αφού είσαι και εσύ ρατσιστρια (αν και εσωτερική).... Κατα κάποιον τρόπο είσαι και εξωτερική... στους μαυρους ας πούμε...
LilitCa
LilitCa
Obsessed Fan
Obsessed Fan

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 327
Παρθένος Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Tania_Re Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:42

Να ξεκαθαρίσω.. Όταν ακούω για θέματα που αφορούν τον ρατσισμό και κάθως είδος κοινωνικής αποστροφής, χώνομαι στις συζητήσεις και λέω τα δικά μου, δεν αντέχω! Μερικές φορές, προσπαθώ να εξηγήσω κάτι που θεωρώ και προσπαθώ να το περάσω στους άλλους γιατί το θεωρώ σωστό αλλά δεν είναι πάντα έτσι, ο καθένας σχηματίζει την δική του άποψη.

Όσο για το θέμα των αλλοδαπών. Δεν θέλω να το σχολιάσω. Καίω τα σωθικά μου κάθε φορά που λέω καλή ή κακή κουβέντα για αυτούς. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να τους κρίνω. Γι'αυτά που έχουν κάνει αλλά και αυτά που έχουν προσφέρει. Για τον λόγο που τους οδήγησε σε αυτό και το πως.
Για εγκληματίες πως σκοτώνουν, βιάζουν και για οικογένειες φιλικές που δέχονται τον ρατσισμό μας. Πραγματικά, η κατάσταση είναι αξιοθρήνητη..
Tania_Re
Tania_Re
Administrator
Administrator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 5055
Δίδυμος Ηλικία : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2010

http://cheapviewslikes.com http://youngwildfree.co

Δημοσίευση από Victoria Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:47

LilitCa έγραψε:Κατα κάποιον τρόπο είσαι και εξωτερική... στους μαυρους ας πούμε...

Ναι το θεμα ειναι το γιατι! Δεν ειμαι ρατσιστρια απεναντι τους λογω του χρωματος τους, αλλα για οσα κανουν στη χωρα μας (τα χω πει 5ο φορες σε προηγουμενα ποστ, βαριεμε να τα ξαναλεω).
Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Δημοσίευση από Tania_Re Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:51

Τώρα θα κάνω μια μικρή διάκριση.. Και θα πω την γνώμη μου.. αλλά θέλω και την δική σας!!! σας δίνω μια λίστα λαών μεταναστών στην χώρα μας.. την έχω βάλει κατά σειρά ανάλογα με τα δικά μου πιστεύω, πρώτοι πρώτοι αυτούς που αντιπαθώ περισσότερα τόσο για τα άσχημα πράγματα που κάνουν τώρα όσο και αυτά που είχαν κάνει στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ... *Βάλτε τα κι εσείς σε σειρά και ποστάρετε τα..αναρωτιέμαι..

1) Τούρκοι
2)Σκοπιανοί
3) Αλβανοί
4) Ρουμάνοι-Βούλγαροι-Ουκρανοί
5) Μαύροι
6) Κινέζοι-Γιαπωνέζοι xD
Tania_Re
Tania_Re
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Celest Volturi Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:55

1)Αλβανοι δαγκωτο!!!
2)Σκοπιανοι
3)Βουλγαροι κ.τ.λ
4)Μαυροι
5)Κινεζους (δεν μπορω να καταλαω καν γιατι τους αναφερεις απο τους πιο καλους ανθρωπους )
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Tania_Re Δευ 24 Οκτ 2011, 00:16

(Για αυτό τους έβαλα τελευταίους. Ειλικρινά, οι κινέζοι με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Και μπράβο τους, πραγματικά!!)

Οι Τούρκοι??????????
Tania_Re
Tania_Re
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από LilitCa Δευ 24 Οκτ 2011, 07:39

Για τους κινέζουν δεν αφήνω ποτέ να πει κανείς τίποτα... γιατί θα ήταν πολύ άδικο.... Οι άνθρωποι αυτοί ποτέ δεν έχουν κάνει κάτι κακό μόνο δουλεύουν... και θα σας πω κάτι που μας ειπε ο ξεναγος μας στην ΝΥ όταν περνούσαμε απο την china town "έχετε ακούσει ποτέ κάτι για κάποιον κινέζο; έχει μπει κανένας τους φιλακή ..Κανείς! Γιαυτό και η χωρα μου τους αφίνει να συνεχίσουν"
LilitCa
LilitCa
Obsessed Fan
Obsessed Fan

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 327
Παρθένος Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011

Δημοσίευση από Jimmy Cullen... Δευ 24 Οκτ 2011, 13:45

: :respect: :
πραγματι....οι κινεζοι ειναι πολυ καλοι..... και ειναι και πολυ καλοι ανθρωποι.....τουλαχιστον ετσι φαινεται.....
οσο για τους τουρκους.....δεν τους πολυ συμπαθω γιατι εχουν κανει πολλα στη χωρα μας .....ακομα και τωρα......και εκτος αυτου.....ολη την ωρα στην τηλεοραση εχει τουρκικα!!!!!!......δεν μπορω αλλο!!!!! ::p
Jimmy Cullen...
Jimmy Cullen...
Ultimate Fan
Ultimate Fan

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ταύρος Ηλικία : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)

Δημοσίευση από Victoria Δευ 24 Οκτ 2011, 15:27

Jimmy Cullen... έγραψε: : :respect: :
πραγματι....οι κινεζοι ειναι πολυ καλοι..... και ειναι και πολυ καλοι ανθρωποι.....τουλαχιστον ετσι φαινεται.....
οσο για τους τουρκους.....δεν τους πολυ συμπαθω γιατι εχουν κανει πολλα στη χωρα μας .....ακομα και τωρα......και εκτος αυτου.....ολη την ωρα στην τηλεοραση εχει τουρκικα!!!!!!......δεν μπορω αλλο!!!!! ::p

συμφωνω!

Επεισης θελω να πω, επειδη καποιος(δε θυμαμαι συγκεκριμενα) ειπε οτι αν καποιος ειναι ρατσιστης ή ειναι σε ολους τομεις ή δεν ειναι καθολου. Διαφωνω επειδη υπαρχουν παρα πολλα ειδη ρατσισμου: κατα τω ομοφιλοφιλων, των μεταναστων/προσφυγων, των γυναικων, των παιδιων, των φτωχων κ.α.

Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Δημοσίευση από Jimmy Cullen... Δευ 24 Οκτ 2011, 15:41

+φωνωωωωω........ : :respect: :
Jimmy Cullen...
Jimmy Cullen...
Ultimate Fan
Ultimate Fan

Δημοσίευση από Celest Volturi Δευ 24 Οκτ 2011, 15:44

σε αυτο το θεμα πολλα συμφωνω λες ::p
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Jimmy Cullen... Δευ 24 Οκτ 2011, 15:48

ε μα...τι κανω???.....αμα συμφωνω??? ::p

λοιπον...και επειδη εχεις δικιο........ συμφωνω!! ΛΟΛ
Jimmy Cullen...
Jimmy Cullen...
Ultimate Fan
Ultimate Fan

Δημοσίευση από Rosemarie Hathaway Δευ 24 Οκτ 2011, 16:41

Σε αυτό που είπε η Βικτώρια θα συμφωνήσω κι εγώ, γιατί μου ακούγεται υπερβολικό...πολλοί μπορεί να είναι σε έναν μόνο τομεα ρατσιστές...

Για τους ξένους αυτό που έχω να πω είναι ότι ούτε κι εγώ μπορώ αυτούς που κλέβουν, σκοτώνουν κτλ αλλά εκτιμώ πολύ αυτούς που είναι τίμιοι...Και παραδέχομαι ότι αν δω στο δρόμο έναν μαύρο θα σκεφτώ μήπως είναι κλέφτης ή όχι...Γιατί με όλα αυτά που ακούμε φοβόμαστε!

Όσο για τους ομοφιλόφιλους, ναι μεν το θεωρώ αφύσικο αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτούς ως ανθρώπους...έχω ένα φίλο-γνωστό που είναι ομοφιλόφιλος αλλά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί του, τον συμπαθώ πολύ...Αλλά θα θέσω ένα ερώτημα πάνω στην ομοφιλοφιλία...αν ήταν φυσιολογικό, οι ομοφιλόφιλοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν και παιδιά? : :=/: :
Rosemarie Hathaway
Rosemarie Hathaway
Moderator
Moderator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ταύρος Ηλικία : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....

Δημοσίευση από Nemesis of Love Δευ 24 Οκτ 2011, 16:48

ουφ.... αφου διαβασα τα ποστ σας ηρθε η ωρα να πω την αποψη μου.

Τα βασικά ειδη ειναι δυο. Ο Φυλετικος και ο Κοινωνικος.

Διαφωνω καθέτως με αυτο που ειπες Τανια οτι δεν γινεται να είσαι αλλα μόνο σε εναν τομεα και οχι στον αλλον.

Ειμαι ρατσιστρια ως προς την φυλη όχι ως προς το φυλο/εμφανιση.....
Αλβανια, Πακισταν, Μαυροι, Τουρκια. Με τις υπολοιπες χωρες δεν εχω προβλημα.....

Δεν εχω προβλημα με τις Τουρκάλες επειδη ειναι γυναικες. Εχω προβλημα μαζι τους επειδη ειναι απο την Τουρκια. Δεν εχω προβλημα με τους μαυρους επειδη ειναι μαυροι. Εχω προβλημα μαζι τους επειδη μας περνουν τις δουλειες.

Ειμαι ρατσιστρια και το παραδεχομαι.

Συζητηθηκε πολυ το θεμα οτι ομοφυλόφυλων και των αμφιφυλοφυλων. Και ο αθεισμός, ο χριστιανισμος και γενικά η θρησκεια. Ποιος ειπε οτι αν εισαι αντρας και εισαι ερωτευμενος με εναν αντρα, αυτο ειναι αμαρτια? Κατεβηκε απο τον ουρανο καποιος αγγελος, ο Χριστος ή ο ιδιος ο Θεος και το ανήγγελε?? Προσωπικά πιστεύω οτι ο Θεος μας αγαπάει όλους για αυτο που ειμαστε και οτι δεν ειναι αμαρτια να θες καποιον του ιδιου φυλου σου ερωτικα.

Να μην παρεξηγουμαι, αγαπώ τους αντρες.

Επίσης να πω οτι, ναι στην εποχη που ζουμε αν μπορουσε ενας ελληνας να γινει οικοδομος θα γινοταν. Οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι. Προβλέπω να ερχεται το βραδυ και μεις να μενουμε στα σκοταδια. Να αναβουμε φωτα μονο οταν δεν βλεπουμε μπροστα μας. Προβλεπω να πηγαινουν και αλλα παιδακια σε σουπερ μαρκετ μετα το σχολασμα και να τρωνε κρουασαν και να φευγουν χωρις να τα πληρωνουν. Προβλεπω οτι η κατασταση θα χειροτερεψει. Και για να βγουμε "σωοι" απο ολο αυτο θα πρεπει να μεινουμε ενωμενοι σαν λαος και οχι να αφησουμε αλλους και αλλους να μπαινουν αναμεσα μας.

Και τελος να πω κατι αλλο. Λιλα, δεν σε πειραζει που ηρθαν απο την χωρα τους εδω για μια καλυτερη ζωη. Αντε να το δεκτω.
Με αυτο το σκεπτικο ομως δεν θα υπάρχει κρατος. Ξερεις τον ορισμο του κρατους?
Ειναι συγκεκριμενες εκτάσης γης στις οποιες μενουν ανθρωποι που μοιραζονται την ιδια ιστορια, γλώσσα και θρησκεια. Αν ειναι να δεχομαστε τον οποιονδηποτε τοτε θα διαλυθουμε σαν κρατος.....
Nemesis of Love
Nemesis of Love
Administrator
Administrator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 28687
Τοξότης Ηλικία : 28
Τόπος : Sydney, Australia

http://afoiaf.forumgreek.com/forum http://queen-of-winterfell.tumblr.com/

Δημοσίευση από Jimmy Cullen... Δευ 24 Οκτ 2011, 18:53

: :respect: : : :respect: : : :respect: : : :respect: : : :respect: :

δεν εχω να πω τιποτα....πολυ καλα αυτα που εγραψες(τουλαχιστον απο τη μεση και κατω)....

Jimmy Cullen...
Jimmy Cullen...
Ultimate Fan
Ultimate Fan

Δημοσίευση από Nantia Hale_Biers Δευ 24 Οκτ 2011, 19:55

το να εισαι ρατιστης στην εξωτερικη εμφανηση ειναι ελεινο
θα επρεπε καποιος να ντρεπετε και μονο που το σκεφτετε αυτο για καποιον που ειτε ειναι χοντρος ειτε εχει σημαδια στο προσωπο ειτε εχει νοητικα προβληματα κλτπ..
ενα περιστατηκο που μας ετυχε προχτες στην κρεπερη..
ηταν 1 το βραδυ και πριν παμε σε ενα μαγαζι με την παρεα μου και το αγορι μου πηγαμε να τσιμπησουμε μια κρεπα.
ηταν στο διπλα τραπεζι μια παρεα παιδιων 14-15 χρονων οι οποιοι ειχαν ξεσηκωσει το μαγαζι με γελια και φωνες
ηταν μια φιλη τους μαζι που ηταν υπερβαρη και σηκωθηκε να παει στο μπανιο.μολις μπαινει αρχιζουν αυτοι
'πως ειναι ετσι η καημενη ρε παιδια τι την θελετε και την φερατε μας κανει ρεζιλι' και διαφορα τετοια
μολις γυρισε το κοριτσι ολοι ηταν μια χαρα φιλικοι και δεν εβγαλαν μηλια για θεμα βαρους
μπηκε μετα απο λιγο μια κοπελα η οποια παιδια ΔΕΝ ηταν χοντρουλα απλα χυμωδεις με ωραιο μπουστο και αφρατο σωμα
γυρναει και λεει μια κοπελα απο εκεινη την παρεα- η οποια ηταν σαν τσακνο και φορουσε ενα μινι μεχρι τον λαιμο με κοκκινο κραγιον- και λεει στην παρεα της
"πω πω παιδια μπηκε μια φωκια θα μας φαει ολη την κρεπα" και να γελανε τοσο δυνατα εις βαρος της.συμπληρωσε ενας απο κει που το επαιζε γκομενος και λεει ποιος αραγε να θελει να την εχει αυτην?κανενας γκαβος και αμα!!
εκεινη την ωρα μπηκε μεσα το αγορι της το οποιο ηταν τοσο ομορφο και δεν ειχαν καμια ομοιοτητα με το σωμα εκεινος ηταν πολλυ πιο αδυνατος και η καημενη η κοπελα που τους ακουσε ειχε βουρκωσει
παει το αγορι της και πιανει αυτη την παρεα και αρχισε να τους λεει και ποιος εισαι εσυ που θα πεις ετσι για την κοπελα μου δεν κοιτας τα χαλια σου.
εγω απο διπλα πηρα θεση γιατι ημουν παχουλη μεχρι προσφατος και σε ολη την παιδικη μου ηλικια και ξερω πως ειναι να σου φερονται με τετοιο τροπο
μπορει να μην ηταν δουλεια μου αλλα ο λογος ενος τριτου παντα βγαινει σε καλο
ειπα σε εκεινο το τ***ι με το κραγιον να συμαζευτει και να μην κρινει τους αλλους γιατι αν ηταν να κρινουμε εσενα θα λεγαμε περναει η π****α με την ταμπελα στο κουτελο "περαστε κοσμε!!"
περιτο να σας πω οτι τους καναμε ρεζιλι μεσα στο μαγαζι γιατι ηταν πιτα στον κοσμο
εκεινη την ωρα εγιναν οι κρεπες μας και φευγαμε και αφου ολη η παρεα απο εκεινα τα ανωριμα ατομα κατεβασε το κεφαλι και δεν μιλουσε οι κοπελα που την ειχαν αποκαλεσει "φωκια"ενιωθε ομορφα γιατι καποιος την υποστηριξε και αυτος ο καποιος ηταν το αγορι της και μια ξενη(εγω) απο το πουθενα.
μπορει να μην μου επεφτε λογος στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλα μα τον Θεο μου ερχοταν να τους ριξω μπουκετο στα σκασμενα xaxa
να τους δω μετα απο 15 χρονια πως θα ειναι κ μετα να κοροιδεψουν ξανα αν μπορουν
Nantia Hale_Biers
Nantia Hale_Biers
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 9307
Ζυγός Ηλικία : 30
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : L.A.

http://www.greek-parea.net/ http://candicemorgan-accola.tumblr.com/

Δημοσίευση από Celest Volturi Δευ 24 Οκτ 2011, 20:19

Υποκλινομαι ναντια bravoo bravoo

εκανες πολυ καλα που την υπερασπιστηκες ακομα και αν δεν την ηξερες.

τετοια τσ***κια εχουμε πολλα στο σχολειο μας δημιουργωντας "κλικες" και πολλες απο αυτες κοροιδευουν μια απο τις καλυτερες μου φιλες γιατι το στυλ της ειναι πιο γοτθικο. Στο σχολειο με ξερουν ως την κουλη που κανει παρεα με τα outsiders. ε λοιπον αυτα τα outsider ετσι και σε ακουσω να μιλας ασχημα γι αυτους μπορω να σε γα@@σω πατοκορφα! ειχα πιασει μια συμμαθητρια μου μια μερα στο μαρουσι να κοροιδευει την φουστα της φιλης μου (οσοσ εγω ειχα παει να παρω εισητηρια)και η φιλη μου εχει ηδη πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση προσπαθησε να δειξει οτι δεν την πειραζε αλλα αν κοιταγες στα ματια της καταλαβαινες οτι την ειχε πληγωσει πολυ. την ειχα και αχτι την συμμαθητρια μου και εγινε το σωσε. προσπαθησα ψυχραιμα να της εξηγησω οτι ο καθενας εχει το δικο του στυλ αλλα δεν ελεγε να καταλαβει και συνεχιζε και επειδη δεν ειμαι και γνωστη για την υπομονη μου το επομενο μισαωρο περασε με εμενα να φωναζω 15 ατομα να εχουν μαζευτει γυρω μας και η φιλη μου να με τραβαει για να φυγουμε. απο τοτε το μισο σχολειο με κοιταει με μισο ματι και ξερω οτι μιλανε για μενα πισω απο την πλατη μου ::p

τετοιοι ανθρωποι μην σωσουν ποτε να με συμπαθησουν.
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Nantia Hale_Biers Δευ 24 Οκτ 2011, 20:34

μπραβο σου Ελενη καλα την εκανες και ποια ειναι αυτη που θα κρινει τον καθενα αλλωστε?
εξαλου αυτες οι "κλικες" υπαρχουν παντου..αν δουνε να εισαι λιγο πιο παχουλος απο οτι για εκεινους ειναι σωστο να εχεις σωστο σωματοτυπο σε κρινουν ετσι και φορεσεις κατι απο το συνηθισμενο
μυαλα δεν αλαζουν ποτε εξαλου ας θελουν να λενε αλλα οχι μπροστα στον αλλον και να τον κανουν να νιωθει ασχημα εξαλου ουτε εκεινοι ειναι καλυτερη και ετσι και ανοιξουνε και οι υπολοιποι στομα δεν τους σωζει κανεις ::p
Nantia Hale_Biers
Nantia Hale_Biers
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Celest Volturi Δευ 24 Οκτ 2011, 20:37

εχεις δικιο. πραγματικα δεν ειναι τραγικο? δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη μιλανε για το στυλ του αλλου απο την στιγμη που οι ιδιες ειναι ντυμενες λες και κατεβαινουν στην συγγρου
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Nantia Hale_Biers Δευ 24 Οκτ 2011, 20:47

επειδη για αυτες ειναι ομορφο
ξερεις ομως το ομορφο (για μενα προσωπικα) ειναι να εισαι σεμνη και με στυλ
οχι ξ***ο
εξαλου αυτες δεν κλαιγονται που ειναι τα καλα παιδια?
ε αμα ντυνονται και σας π***ς σαν π***ς θα τους φερονται απο την στιγμη που βγαινουν για καφε με μαλλια απο κομμωτηριο κρικους σαν ζαντες και φουστα με τον μισο κ**ο απε'ξω πως να τις περνουν στα σοβαρα
ασε τους για αυτους το ασχημα να ειναι να εισαι λιγο πιο παχουλος να εισια λιγο πιο κοντος η να μην εχεις ανατυγιες στα μαλλια και νυχια με σχεδιο
τουλαχιστον εμεις θα βγουμε κερδισμενες απο τν ζωη και οχι αυτες ΛΟΛ
Nantia Hale_Biers
Nantia Hale_Biers
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Victoria Δευ 24 Οκτ 2011, 21:00

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Ναντια!!
Οπως φενεσαι στο κοσμο, ετσι και σου φερονται.
Αν ντυνεσε σαν π***να σαν π***να θα σου φερονται.
Επεισης ομως εχεις καποιο ελλατωμα και εισαι παντα με το κεφαλι σκυφτο,
βρισκουν αφορμη τα τσ***να να σε κοροιδεψουν.

Εγω στο νηπιαγωγιο ειχα μια κολλητη, η οποια ηταν χοντρη.
Κανεις δε την εκανε παρεα και τη κοροιδευανε επειδη ηταν χοντρη.
Εγω τη συμπαθουσα και την εκανα παρεα χωρις να ντρεπομαι.
Ολοι με ρωτουσαν με ειρωνια γιατι τι κανω παρεα.
Αλλα ειμαστε καλα? Να μη κανουμε παρεα καποιον παρολο που τον συμπαθουμε
μονο και μονο επειδη ειναι χαντρος ή ασχημος?
Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Δημοσίευση από Celest Volturi Δευ 24 Οκτ 2011, 21:02

πες τα ναντια που μου ρχονται σχολειο με μποτα και 8ποντο τακουνι. που πας ρε κοπελια? σε σχολειο πας 8 η ωρα το πρωι το τακουνι σε μαρανε!!!
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Victoria Δευ 24 Οκτ 2011, 21:15

πω τι μου θυμησες τωρα!
ηταν μια στο προηγουμενο σχολειο μου και πηγαινε σχολειο μες στο μακιγιαζ:
μεικ-απ,μασκαρα,μολυβι,σκια,ρουζ,κραγιον.. ελεος ρε σιγα! σχολειο πας!!

Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Σελίδα 2 από 7 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή