Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
192 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 192 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Ρατσισμος!
+9
Leah Clearwater
Nemesis of Love
Rosemarie Hathaway
Tania_Re
Nantia Hale_Biers
LilitCa
Jimmy Cullen...
Celest Volturi
Victoria
13 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 7
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Ρατσισμος!
η δικιας μας καθηγητρια πρεπει να ειναι αρραβωνισμενη με πακιστανο..... αλλα τεσπα ας μην εκνευριστω......
η δικια σου καθηγητρια εχει απολυτο δικαιο. κανονικα για να ψηφισεις θα επρεπε τουλάχιστον ενας απο τους δυο γονεις σου να ειναι απο ελληνες γονεις γεννημενος στην ελλαδα. νομιζω αυτο ειναι προυπόθεση για να μπορεσει καποιος να γινει προεδρος της δημοκρατιας αλλα πιστευω οτι πρεπει να ισχυει και για αυτους που ψηφιζουν.
η δικια σου καθηγητρια εχει απολυτο δικαιο. κανονικα για να ψηφισεις θα επρεπε τουλάχιστον ενας απο τους δυο γονεις σου να ειναι απο ελληνες γονεις γεννημενος στην ελλαδα. νομιζω αυτο ειναι προυπόθεση για να μπορεσει καποιος να γινει προεδρος της δημοκρατιας αλλα πιστευω οτι πρεπει να ισχυει και για αυτους που ψηφιζουν.
δικαιο καναμε περσι οποτε δεν θυμαμαι πολλα για το εκλεγειν και το εκλεγεσθαι
η καθηγητρια μας δεν ειναι ρατσιστρια απλα βλεπει τα πραγματα αντικειμενικα. δηλαδη οταν της ειπα οτι ειμαι ρατσιστρια (μου ξεεφυγε οτανβ παρεδιδα το απουσιολογιο) δεν με κατεκρινε οπως θα εκανε καποιος αλλος καθηγητης αντιθετως νε ρωτησε τον λογο και αφου της εξηγησα την πλευρα μου μου λεει εχεις δικιο αλλα και μεις οι ελληνες φταιμε για την κατασταση οχι μονο οι ξενοι. αν θελεις συζητησε τις αποψεις σου και μεσα στην ταξη.
ευγενεστατη καθηγητρια
η καθηγητρια μας δεν ειναι ρατσιστρια απλα βλεπει τα πραγματα αντικειμενικα. δηλαδη οταν της ειπα οτι ειμαι ρατσιστρια (μου ξεεφυγε οτανβ παρεδιδα το απουσιολογιο) δεν με κατεκρινε οπως θα εκανε καποιος αλλος καθηγητης αντιθετως νε ρωτησε τον λογο και αφου της εξηγησα την πλευρα μου μου λεει εχεις δικιο αλλα και μεις οι ελληνες φταιμε για την κατασταση οχι μονο οι ξενοι. αν θελεις συζητησε τις αποψεις σου και μεσα στην ταξη.
ευγενεστατη καθηγητρια
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Δεν θα έπρεπε να σε κατακρίνει γιατί έτσι θα ήταν και με την σειρά της ρατσίστρια πιστεύω! :P
LilitCa- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 327
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Χμ κατα μία εννοια ναι. Οποτε αν το σκεφτεις απο ολες τις πλευρές ολοι ειμαστε ρατσιστές.
Δεν είαμι ρατσιστρια!Μονο συχαινομαι λίγο τους αλβανους,ρωσους κτ.τ γιατι βρ παιδια οπως και να το κανουμε κάποιοι είναι πολύ βρωμιάριδες!Πας κοντα τους και σου έρχεται να ξερασεις...Οσο προς αυτους με διαφορετικες προτιμησεις δνε εχω κάποιο πρόβλημα..όχι ενταξη το τι κανει καθενας σοτ κρεβατι και πιος θα είανι συντροφος του δεν μπορουμε να το κριτικαρουμε..Προς τα παιδια με γενετικα προβληματα δε έχω κάποια αντιπαθεια αλλα εντάξη μην μου β΄αζεις σε δημοσιο τωρα ένα ξερω γω τυφλο παιδι σε δημοσιο!Θα το πεθανουν και δνε θα περασεις κανενας καλα
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
οι ρωσοι βρωμιαρηδες? ε οχι! αντιθετως εχω γνωρισει εναν και ειναι εργατικος καθαρος μια χαρα ανθρωπος
εγω οταν ακουω ρωσο που ερχεται στο μυαλο ο ντιμιτρι γι αυτο δεν θα μπορεσω να ειμαι αντικειμενικη στην συζητηση
χαχαχαχαχαχα ντιμιτρι και αλεξαντερ (απο μπρουτζινος καβαλαρης και απο το οχτω ) τι φανταστικα που τους περιγραφουν τους ρωσους
Lizzy Cullen έγραψε:εγω οταν ακουω ρωσο που ερχεται στο μυαλο ο ντιμιτρι γι αυτο δεν θα μπορεσω να ειμαι αντικειμενικη στην συζητηση
Το ήξερα ότι εκεί θα πήγαινε το μυαλό σου. :shimy: Και μένα εκεί πάει.
Πάντως σε αυτό που είπες Μαρία ότι μερικοί είναι βρώμικοι, όπως υπάρχουν μερικοί Ρώσοι, Αλβανοί που είναι βρώμικοι έτσι υπαρχουν και μερικοί Έλληνες βρώμικοι. Δεν πάει ανάλογα την εθνικότητα.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
^φυσικα και το ξερω..αλλα ποιο συχνοι είναι οι άλλης εθνηκοτητας ακι ατους τους βλεπω ποιο συχνα σαν περιπτωση!
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
και να μην θελω να ειμαι ρατσιστρια καποια γεγονοτα με κανουν να θελω να ΣΑΠΙΣΩ κυριολεκτικα στο ξυλο μερικους μερικους... https://www.facebook.com/notes/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AE/%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83/256093041122393
https://www.facebook.com/note.php?note_id=257253841006313
Αυτον συγκεκριμενα... Θελω να τον δω να καιγεται στην Κολαση!!!
https://www.facebook.com/note.php?note_id=257253841006313
Αυτον συγκεκριμενα... Θελω να τον δω να καιγεται στην Κολαση!!!
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
τα σκυλάκια τα καημενα!!! κωλοαλβανοι!! ναι δεν ειναι ολοι ετσι αλλα ειναι στην πλειοψηφια!! απο την στιγμη που ηρθαν στο νησι μου και ειδικοτερα στο χωριο μου, μας εχουν χαλάσει. Εξω απο την χωρα μας!!! Ακου εκει, να παρασυρει σκυλιά σε χωράφι για να τα δερει! Απο κει ξεκινάνε και μετα οταν δεν την βρισκουν πια με τα ζωα συνεχιζουν με ανθρωπους!!
Η ψυχουλα μου ειναι σε κωμα
Σημερα θα γινοταν η δικη του στην Ευελπιδων αλλα πηρε αναβολη ως τις 9 του μηνα...
Ετσι και τον πετυχω πουθενα... Θα τον σκωτοσω!!!
Σημερα θα γινοταν η δικη του στην Ευελπιδων αλλα πηρε αναβολη ως τις 9 του μηνα...
Ετσι και τον πετυχω πουθενα... Θα τον σκωτοσω!!!
κ εγω εκλαιγα το πρωι που το διαβασα... Ειναι.. ΤΕΡΑΣ! Δεν μπορω να τον πω ανθρωπο...
μα δεν ειναι!!!! κανενας ανθρωπος δεν θα εκανε μια τοσο..... απανθρωπη πράξη!!!
γκρρρ ειμαι σε αλλο πισι και με μπερδευει το πληκτρολογιο....
γκρρρ ειμαι σε αλλο πισι και με μπερδευει το πληκτρολογιο....
ακομα δεν μπορω να ηρεμησω.. απο το πρωι ειμαι χαλια... Θα πω στην μαμα μου να παμε στην δικη την δευτερα.. Να τον δω και να τον ΦΤυσω!
και εγώ είμαι ρατσιστική απέναντι στους μετανάστες ...βέβαια δεν τους κοροιδεύω αλλά δεν επιθυμώ να κάνω παρέα μαζί τους ...απλά τους αποφεύγω ...
προς τους ανθρώπους με διανοητικά προβλήματα δεν είμαι ρατσιστική διότι δεν φταίνε εκείνη για την κατάστασή τους ...ίσα ίσα που στεναχωριέμαι για αυτούς ...όπως πχ όταν πήγαμε με το σχολείο μου στο ίδρυμα με τέτοια παιδιά στεναχωρήθηκα πολύ που τα έβλεπα έτσι ...!!
όσο για αυτόν που συμπεριφέρθηκε τόσο άσχημα στα καημένα τα σκυλάκια τον θεωρώ απαράδεκτο ...δεν του έφταιγαν σε τίποτα ...
προς τους ανθρώπους με διανοητικά προβλήματα δεν είμαι ρατσιστική διότι δεν φταίνε εκείνη για την κατάστασή τους ...ίσα ίσα που στεναχωριέμαι για αυτούς ...όπως πχ όταν πήγαμε με το σχολείο μου στο ίδρυμα με τέτοια παιδιά στεναχωρήθηκα πολύ που τα έβλεπα έτσι ...!!
όσο για αυτόν που συμπεριφέρθηκε τόσο άσχημα στα καημένα τα σκυλάκια τον θεωρώ απαράδεκτο ...δεν του έφταιγαν σε τίποτα ...
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
και γω που λεω οτι ειμαι ρατσιστρια δεν βλέπω πχ εναν και γελάω και λέω "πώς ειναι ετσι?". Απλά δεν τους θελω στο χωριο μου, στο νησι μου, στην χωρα μου. Τελος...
Είμαι τρομερά φιλόζωη (έχω κάνει εθελοντική εργασία με λύκους και σκύλους) και αυτό πραγματικά έτσι και τον δω ποτέ θα πάθει πως η κόλαση είναι εδώ στη Γη. Όσο για το ρατσιστικό μέρος δεν θεωρώ τον εαυτό μου ρατσίστρια δεν ξεχνάω πως οι δικοί μας Έλληνες και μάλιστα πολλοί βρίσκονται στο εξωτερικό και γίνεται και πάλι τώρα.Για μένα είναι το όπου Γη πατρίς. Όσο για τα παιδιά με ιδικές ανάγκες δεν είναι για να τα λυπάσαι αλλά για να τα χαίρεσαι γιατί παρόλο που δεν είναι 100% είναι ποιο δυνατοί και ποιο αγωνιστές από όλους μας
Arg Winchester- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Τόπος : Salonica
VampireArwen έγραψε: Όσο για τα παιδιά με ιδικές ανάγκες δεν είναι για να τα λυπάσαι αλλά για να τα χαίρεσαι γιατί παρόλο που δεν είναι 100% είναι ποιο δυνατοί και ποιο αγωνιστές από όλους μας
ναι τελικά έχεις μεγάλο δίκαιο ....!!!
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Τώρα θέλω να θίξω ένα συγκεκριμένο θέμα..
Μια φίλη μου έχει έναν αδερφό με ειδικές ανάγκες. Δεν πηγαίνει σε κανονικό σχολείο αλλά σε ειδικό. Εσείς πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερα να πηγαίνει σε κανονικό ώστε να εντάσσεται αρμονικά στο σύνολο, καθώς δεν έχει καμιά διαφορά με τους άλλους, είναι και αυτό παιδί ή να πηγαίνει σε ειδικό σχολείο με τους ομοίους, απομονωμένο όμως από την καθημερινή μαθητική και κοινωνική ζωή??
Μια φίλη μου έχει έναν αδερφό με ειδικές ανάγκες. Δεν πηγαίνει σε κανονικό σχολείο αλλά σε ειδικό. Εσείς πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερα να πηγαίνει σε κανονικό ώστε να εντάσσεται αρμονικά στο σύνολο, καθώς δεν έχει καμιά διαφορά με τους άλλους, είναι και αυτό παιδί ή να πηγαίνει σε ειδικό σχολείο με τους ομοίους, απομονωμένο όμως από την καθημερινή μαθητική και κοινωνική ζωή??
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 6 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel