Fandom World
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Translation-Language
English French German Spain Italian DutchRussian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πρόσφατα Θέματα
» Elite
Ρατσισμος! EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*

»  Gotham
Ρατσισμος! EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*

» New Girl
Ρατσισμος! EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» Suits
Ρατσισμος! EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» La casa de papel
Ρατσισμος! EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:49 από DeathView*

» THE ROOKIE
Ρατσισμος! EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:42 από DeathView*

» …ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (GIA PANTA) (2020)
Ρατσισμος! EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:51 από DeathView*

» The Magicians
Ρατσισμος! EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:43 από DeathView*

» ShadowHunters
Ρατσισμος! EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:42 από DeathView*

» BODYGUARD
Ρατσισμος! EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:39 από DeathView*

Εικονοθήκη

Ρατσισμος! Empty
Παρόντες χρήστες
190 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 190 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

[ Δες όλη τη λίστα ]

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

Ρατσισμος! 418afec4-819c-4713-9a94-595f02c65c61_zpsf167a6cb

Ρατσισμος!

+9
Leah Clearwater
Nemesis of Love
Rosemarie Hathaway
Tania_Re
Nantia Hale_Biers
LilitCa
Jimmy Cullen...
Celest Volturi
Victoria
13 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Ρατσισμος! Empty Ρατσισμος!

Δημοσίευση από Victoria Παρ 21 Οκτ 2011, 19:49

Ειδη ρατσισμου υπαρχουν πολλα. Οπως για παραδειγμα:
-λογω εξωτερικης εμφανισης
-λογω εθνικοτητας
-λογω καποιου γενετικου προβληματος
-λογω σεξουαλικων προτιμισεων
(Υπαρχουν κι αλλα, ομως αυτα ειναι τα πιο συνηθισμενα)

Οφειλω να ομολογισω πως ειμαι ρατσιστρια.

Ως προς τα παιδια με.. ασχημη εξωτερικη εμφανιση βασικα ΔΕΝ ειμαι ρατσιστρια.

Ως προς την εθνικοτητα καποιου ειμαι καπως, γιατι πχ. με εναν μαυρο,τουρκο ή κατι αλλο τεσπα δε θα εκανα παρεα. Δε ξερω γιατι αλλα θα σιχενωμουν να τον αγγιξω ή να τον πλησιασω πολυ. Ομως δε θα του φερομουν με αγενια- απλα δε θα τον εκανα παρεα. Το ιδιο πιστευω και για αυτους με γενετικα προβληματα.

Αλλα ως προς αυτους με διαφορετικες σεξουαλικες προτιμισεις.. ε ναι, ειμαι πολυ ρατσιστρια. Αυτους τους θεωρω αρρωστους, ανωμαλους, λαθη της φυσης!!

Αν θελετε πειτε με κακια και στριμενη- δε με νοιαζει γιατι ΝΑΙ ειμαι ρατσιστρια! smile
εσεις τι γνωμη εχετε??
Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 604
Τοξότης Ηλικία : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2011
Τόπος : Βουλα (Αθηνα)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000587359142

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ρατσισμος! Empty Απ: Ρατσισμος!

Δημοσίευση από Celest Volturi Παρ 21 Οκτ 2011, 20:48

επεσες σε περιπτωση!!!!

ειμαι σουπερ ρατσιστρια!!!

αλλα οχι με αυτους που εχουν σεξουαλικες προτιμησεις. ο καθενας κατα την γνωμη μου κανει οτι θελει στο κρεβατι του και στην ζωη του με ποιο δικαιωμα θα τον κρινω εγω ή ο καθενας.

ειμαι ρατσιστρια σε φυλετικο βαθμο οταν βλεπω αλβανους πακιστανους κ.α στην χωρα μας να την ριμαζουν. πολλοι μου λενε ηρθαν για μια καλυτερη ζωη . επειδη η χωρα τους κατερρευσε επρεπε να ρθουν στην δικια μας να καταρρευσει κι αυτη? να που φτασαμε!!! ηρθαν εδω και κλεβουν, βιαζουν σκοτωνουν μας περνουν την δουλεια μας και η λιστα συνεχιζεται. απο την στιγμη που ειναι στην χωρα τους δεν εχω κανενα προβλημα. αλλα δεν αντεχω αλλο! φοβασαι να κυκλοφορησεις μονη σου το βραδυ! φοβασαι να κυκλοφορησεις μερα μεσημερι στο κεντρο της αθηνας! ΠΟΥ??? ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!! στην πρωτευουσα μας! κυκλοφορεις και δεν βλεπεις τιποτα αλλο βλεπεις αλβανους και πακιστανους!!! και πριν προλαβει να μου πει καποιος κατι ο αδερφος μιας φιλης πεθανε απο αλβανους(εμενε κεντρο). ο ανθρωπος προσπαθησε να βοηθησει μια κοπελα που πηγαν να την ληστεψουν και τον καθαρισαν.
ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!! οποτε οτι και να μου πουν παραμενω ρατσιστρια μεχρι το κοκαλο σε αυτο το θεμα

ρατσισμο σε αυτους που εχουν καποιο προβλημα εμφανισης ή διανοητικο δεν εχει καθολου. αντιθετως η διπλανη μου που την ξερω τοσα χρονια εχει αδερφη με διανοητικα προβληματα την οποια εχω γνωρισει. δεν φταει αυτη για την κατασταση της και προς θεου θεωρω τερατα τους ανθρωπους που τους συμπεριφοερονται ασχημα γι αυτο.
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Τοξότης Ηλικία : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens

Δημοσίευση από Victoria Σαβ 22 Οκτ 2011, 15:37

ποσο συμφωνω μαζι σου! αλβανοι, τουρκοι, μαυροι για μενα δεν ανηκουν εδω! χωρες εχουν ας μεινουν εκει! μα να φοβομαστε να βγουμε εξω βραδυ, να κλειδωνουμε τα σπιτια μας απο τις 5 το απογευμα και οπου περναμε ακουμε οποιαδιποτε αλλη γλωσα παρα ελληνικα! Και βρισκονται και παρανομα στην Ελλαδα. Επεισης ειναι ενας απο τους πολλους λογους για τους οποιους εχουμε οικονομικη κριση, γιατι περνουν λεφτα της χωρας μας αλλα στην εφορια δε πληρονουν. Ακομη ολοι αυτοι οι ζητιανοι που ειναι στα φαναρια, τωρα θα μου πειτε οι καημενοι κτλ, ομως αυτοι στη πραγματικοτητα επειδη βαριουνται να πισαουν μια δουλεια εστω και ως ντελιβεραδες ή οτιδιποτε καθονται και σπανε τα ποδια τους για να τους λυπομαστε και τρεχουν στους δρομους! με λιγα λογια αυτοι ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΔΩ!

οσο αφορα αυους που εχουν γενετικα προβληματα (πχ. ειναι καθηστεριμενα) .. οκει δε θα τους βρισω και τετοια αλλα δε θα τον εκανα και κολλητο μου να πω την αληθεια.
Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Δημοσίευση από Jimmy Cullen... Σαβ 22 Οκτ 2011, 17:09

ναι....... ολα αυτα ειναι σωστα..... αλλα τι μπορουμε να κανουμε????
Jimmy Cullen...
Jimmy Cullen...
Ultimate Fan
Ultimate Fan

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ταύρος Ηλικία : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)

Δημοσίευση από Victoria Κυρ 23 Οκτ 2011, 12:54

Αυτη ειναι μια πολυ καλη ερωτηση!! Οκει, οι ξενοι δεν ανηκουν εδω -αλλα κατι πρεπει να κανομε για αυτο. Ομως τι ειναι αραγε αυτο που πρεπει να κανουμε? :what?:
Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Δημοσίευση από LilitCa Κυρ 23 Οκτ 2011, 16:08

Τι πάει να πει δεν ανήκουν εδώ; Επειδή δεν γεννήθηκαν εδώ; Τι σημαίνει αυτό; αν γεννιόσουν ας πούμε στην Κένυα...Δεν θα σκεπτόσουν να φύγεις; να πας σε ένα άλλο μέρος? (Αν δεν είχες πεθάνει ήδη από την πείνα δηλαδή...)Ένα άλλο μέρος που σου χαρίζει λίγο καλύτερη ζωή...(τουλάχιστον δεν θα πεθάνεις από την πείνα...δεν θα έχεις και πάλι καλή ζωή) Ρωτάς γιατί δεν μένουν στις χώρες τους; Ουσιαστικά με αυτό τους λες να πεθάνουν αφού δεν έχουν μέλλον εκεί... Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι σου διαλύουν την χώρα επειδή σκοτώνουν και κλέβουν(Λες και οι έλληνες δεν το κάνουν)...Πιστεύεις ότι όλοι αυτό κάνουν; Λάθος πιστεύεις... Κάποιοι εργάζονται (οι περισσότεροι) και δεν σκέφτηκαν ποτέ να κάνουν κάτι τέτοιο... Λες ότι μας παίρνουν της δουλειές...Θα πήγαινε ποτέ κανένας έλληνας να δουλέψει στα χωράφια ή σε οικοδομή; Πόσοι θα πήγαιναν; Εσύ θα πήγαινες; Προσωπικά πιστεύω ότι και να το έκανες θα ντρεπόσουν ακόμα και να το πεις... ) Ξέρεις ότι το 5% τον αλβανών που ήρθαν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή τώρα πια έχουν δικές τους επιχειρήσεις στις οποίες δουλεύουν (τι άλλο;) Έλληνες; Επίσης λες ότι φοβάσαι να κυκλοφορήσεις... Όσο θα έπρεπε να φοβάσαι έναν Έλληνα θα έπρεπε να φοβάσαι και έναν ξένο (Δεν λέω ότι είναι αγγελούδια αλλά δεν σου έδωσαν αφορμή να τους φοβάσαι) Έχεις μιλήσει ποτέ π.χ. με μαύρο; Έχεις δει τι φιλικοί που είναι; είναι πάντα χαμογελαστοί και σε παγκάκι να κοιμούνται... είναι αισιόδοξοι και πιστεύω πολύ καλύτερη άνθρωποι από όλους τους έλληνες... Έτυχε να πέσω μία φορά κάτω και ψιλό χτύπησα... ο δρόμος ήταν γεμάτος από έλληνες...αλλά με πλησίασε ένας μαύρος και με ρώτησε αν είμαι καλά και με βοήθησε... Μια άλλη φορά είδα έναν μαύρο που του έπεσαν τα CD.. πήγα και τον βοήθησα και στο τέλος μου είπε "ευχαριστώ πολύ φίλη μου" και προσφέρθηκε να μου χαρίσει ένα CD (Δεν πήρα κάτι...από την μία δεν θα ήταν σωστό και από την άλλη είχε μόνο barbie και παιδικά τραγουδάκια :p ) Ένας έλληνας θα σου πετούσε ένα "φχαριστώ..."( Εντάξει όχι όλοι...οι περισσότεροι) Δεν φταίνε αυτοί που φοβάσαι να κυκλοφορήσεις.... εσύ φταις αν τους φοβάσαι... Μην κρίνετε κανέναν από το τι βλέπεται....μπορεί να είναι καλύτερος άνθρωπος ακόμα και από σας... Είναι κρίμα να τους χαλάμε ακόμα περισσότερο την ζωή με την συμπεριφορά μας....Τέλος θέλω να τονίσω το ότι υπάρχουν εκατομμύρια έλληνες μετανάστες παντού (εκ των οποίων φυσικά όπως και για τους αλλοδαπούς δεν είναι όλοι άγιοι) που βιώνουν και αυτοί τον ρατσισμό χωρίς να έχουν κάνει τίποτα για το οποίο να αξίζουν τέτοια μεταχείριση....

Σόρρυ για το μεγάλο κείμενο... :P
LilitCa
LilitCa
Obsessed Fan
Obsessed Fan

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 327
Παρθένος Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Jimmy Cullen... Κυρ 23 Οκτ 2011, 16:59

λιλα....ολα αυτα ειναι επισης καλα αλλα νομιζω πως η βικτορια μιλαει για τις πιο συνηθησμενες περιπτωσεις ....δεν ειπε οτι δεν υπαρχουν και καλοι....
Jimmy Cullen...
Jimmy Cullen...
Ultimate Fan
Ultimate Fan

Δημοσίευση από LilitCa Κυρ 23 Οκτ 2011, 17:29

δεν είναι οι πιο δυνηθησμένες περιπτώσεις αυτες! Φυσικά και δεν είναι αυτες...!!! Απλά μόνο για αυτές μιλάνε.....

Επισης Βικτόρια αν δεν ξέρεις πως γίνετε κάποιος ομοφυλλόφιλος καλύτερα μην ανήγεις τέτοια συζήτηση... Θα σου το εξηγήσω απλά.... Λοιπόν... όλοι στην αρχή...μέσα στην κοιλιά της μητέρας μας είμαστε κορίτσια...ολοι... αργότερα κάποιοι απο εμάς παραμένουν κορίτσια και άλλοι γίνονται αγόρια... Μερικά από αυτά τα αγόρια λοιπόν επιδή υπήρξαν κορίτσια (τα λέω πολύ απλα τώρα δεν είναι ακριβως έτσι) κράτησαν μερικές θυλικές ορμόνες.... Αυτές οι θυλικές ορμόνες λοιπον κάνουν μερικούς άνδρες ομοφυλλόφιλους. και κάποιους θυληπρεπεις ( Εχουν κατακάποιον τρόπο γυναικία συμπεριφορά αλλα είναι straight και καμιά φορά by) Είναι κάτι απόλυτα φυσικό που συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια και όλοι οι επιστήμονες έχουν αποδεχθει το ότι δεν είναι αρρωστια.... και ερχεσαι εσύ και άλλοι ρατσιστές και λέτε το αντίθετο χωρίς να έχετε ψάξει το θέμα...Είναι πολύ φυσικο και μπορεί το παιδί σου, το παιδί μου...τα παιδιά όλων μας να είναι κάποιοι από αυτούς.... Επίσης έχω έναν πολύ καλό φίλο..ο οποίος είναι ομοφυλλόφιλος και είναι πολύ καλο παιδι και τον κοροιδεύουν όλοι συνέχια.... Και εσύ αυτο τώρα το θεωρείς σωστό;
LilitCa
LilitCa
Obsessed Fan
Obsessed Fan

Δημοσίευση από Jimmy Cullen... Κυρ 23 Οκτ 2011, 17:49

δεν ειναι σωστο αλλα τι να κνουμε τωρα βρε λιλα??....ετσι εχουν τα πραγματα..... και ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξουν.....
Σορρυ που απανταω εδω που επρεπε να απαντησει η βικτορια....
αν και δεν ηξερα οτι εγραψε για αυτο το θεμα.... παω να το δω και θα επανελθω smile
Jimmy Cullen...
Jimmy Cullen...
Ultimate Fan
Ultimate Fan

Δημοσίευση από LilitCa Κυρ 23 Οκτ 2011, 18:06

τι να κανουμε; θες να σου πω τι να κανουμε;; να το βουλοσουν μερικοι αυτο να κανουμε... να το κρατανε για τον εαυτό τους αν έχουν προβλημα! Να μην στεναχωρούν τους ανθρώπουν!! Αυτό να κανουμε!
LilitCa
LilitCa
Obsessed Fan
Obsessed Fan

Δημοσίευση από Jimmy Cullen... Κυρ 23 Οκτ 2011, 18:43

: :respect: :
Jimmy Cullen...
Jimmy Cullen...
Ultimate Fan
Ultimate Fan

Δημοσίευση από Victoria Κυρ 23 Οκτ 2011, 20:32

Ακου LilitCa εχεις καποιο δικιο αλλα, εγω θεωρω δεν οτι ανηκουν εδω οι ξενοι επειδη το 95% ερχονται εδω και κλεβουν, βιαζουν και σκοτωνουν. Επεισης ενοητε πως υπαρχουν και ελληνες αφου ολοι αυτοι στο Συνταγμα που πετανε μολοτοφ κτλ ειναι ελληνες οι περισσοτεροι.
Επεισης λες οτι υπαρχουν μαυροι που σου εχουν φερθει καλα. Ενταξει δεν εχω παραπονο, αλλα επεισης εγω ξερω ενα φιλο μου που ειχαν μπει αλβανοι στο σπιτι του, τον χτυπησαν, τον κλειδωσαν με τη μητερα του και την αδερφη του στο μπανιο και απηγαγαν και σκοτωσαν το πατερα του. Ακομη εχω δει κοπελα οπου μαυρος την εριξε κατω στο δρομο μοναχα για να της παρει τη τσαντα.
Αυτους που οπως λες εχουν επιχειρισεις ή εστω δουλεβουν ως ντελιβεραδες ή σε μινι μαρκετ ειλικρινα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα μαζι τους.

Οσο για τους ομοφιλοφιλους πιστευω πως καπιος δε γεννιεται γκει αλλα γινεται. Εχεις δει ποτε γκει σκυλο ή γατα? ΟΧΙ! Γιατι; Επειδη εμεις οι ανθρωποι εχουμε επινοησει οτι αντι να ζευγαρονουμε αντρες με γυναικες μπορουμε να ζευγαρονουμε και αντρες με αντρες ή γυναικες με γυναικες ή ανθρωποι με ζωα. Μα καλα το θεωρεις φισιολογικο αυτο?
Ακομη απ' οτι ξερω στην αρχαιοτητα δεν υπηρχαν τοσοι ομοφιλοφιλοι οσο σημερα. Ξερεις γιατι; Γιατι τοτε αν καποιος ηταν ομοφιλοφιλος τον σκοτωναν. Ενω σημερα το αντιμετωπιζουμε λες και ειναι φυσιολογικο. Μ' ολες αυτες τις σειρες στη τηλεοραση που λενε συνεχια οτι ομοφιλοφιλοι δεν ειναι αρρωστοι (πχ.Grey's Anatomy, Η Πολυκατοικια κ.α) μας εχουν κανει πληση εγκεφαλου οτι δεν ειναι ουτε αρρωστο, ουτε διεστραμενο. Επεισης συμφωνα με το Χριστιανισμο οι ομοφιλοφιλοι δεν ειναι αποδεχτοι στην σωτηρια του Θεου, διοτι θεωρουνται λαθη της φυσης.
Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Δημοσίευση από Nantia Hale_Biers Κυρ 23 Οκτ 2011, 21:25

οσο αναφορα τους ομοφυλοφιλους δεν τους θεωρω αρρωστους στο μυαλο γιατι οντως δεν γινεσε επειδη το θες
ποιος μπορει να θελει τετοιο πραγμα αραγε?
υπαρχουν αυτες οι γυναικεις ορμονες που αλλωστε ειναι σε μεγαλο ποσοστο(gay)
και αλλωτε σε μικροτερο (by)
ο ξαδερφος μου ειναι γκει και μπορω να πω οτι μαζι του συνενοουμε καλυτερα απο οτι τους υπολοιπους και τις φιλες μου
στην αρχαιοτητα υπηρχαν ομοφυλοφιλοι και το εκρυβαν γιατι οπως ειπατε τους σκοτωναν ομως πλεον τα πραγματα εχουν αλαξει και πιστευω δεν φτανουμε σε ενα τετοιο ακραιο σημειο
τους λυπαμαι μονο γιατι η ομοφυλοφυλια ειναι αμαρτημα και δυστυχως χωρις να το θελουν ειναι καταδικασμενοι

οσο αναφορα τους ξενους μπορω να πω οτι στην χωρα μας υπαρχουν καλοι αλοδαποι ομως ειναι ενα μικρο ποσοστο οπως το 10%
το υπολοιπο 90%?
ειναι κλεφτες δολοφονοι βιαστες γιατι ετσι εχουν μαθει στην χωρα τους που ειναι μια σκετη καταστροφη και υποτιθετε ηρθαν εδω για μια καλυτερη ζωη
Nantia Hale_Biers
Nantia Hale_Biers
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 9307
Ζυγός Ηλικία : 30
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : L.A.

http://www.greek-parea.net/ http://candicemorgan-accola.tumblr.com/

Δημοσίευση από LilitCa Κυρ 23 Οκτ 2011, 21:30

Πιστεψέ με είναι πολύ λιγότερο από το 95% αυτοί που κλεύουν κτλ....Καταρχας που το ξέρεται ότι είναι τόσο; Λέτε να έγινε καμία δημοσκόπηση "Συγνώμη για την ενόχλιση ήθελα να σας ρωτήσω...είστε καλός ή κακός μετανάστης;" Ας σοβαρευτούμε... Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε πόσοι είναι....Είναι βλακόδες αυτό που λέτε και θα ήθελα να μου πείτε την πηγη του... Όσο αυτό που λες για τον φίλο σου....Γιατί να απαγάγουν τον πατέρα του;;; Δεν έχει νόημα αυτό που λες εκτός αν ο φίλος σου είναι πολύ πλούσιος αλλιός η απαγωγή δεν έχει νόημα... Επίσης αυτό μπορούσε κάλυστα να το κάνει ένας έλληνας... Αυτά που αναφέρεις όπως και για τον μαύρο είναι απλά εξερέσεις... δεν ξέρω πως βλέπεις εσύ τους ανθρώπους γύρω σου αλλα εγώ όποιον και να δω...ότι εθνικότητας και να είναι τον βλέπω φιλικά ;) Ο κόσμος είναι καλύτερος από αυτό που φαίνεται... Απλά δεν βλέπουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι καλοί άνθρωποι γιατί δεν μας δίνεται η ευκερία... Βλέπουμε στην τηλεόραση ότι μερικοί ριμάζουν τον τόπο (και ναι είναι αλήθεια) αλλά δεν βλέπουμε ποτέ αυτούς που προσπαθούν (Δεν κατηγορώ την τηλεόραση λογικό είναι να παρουσιάζουν αυτήν την πλευρά μιας και αυτή η πλευρα ενδιαφέρη τον κόσμο....)

Για τους ομοφυλλόφιλους τώρα...σε διαβεβαιώ ότι όλα όσα σου είπα είναι αλήθεια...
Όμως αυτό για την αρχαιότητα που το άκουσες; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. Τις προάλες ανακάλυψαν έναν άνδρα που είχε ταφή σαν γυναίκα και είναι σύγουρο ότι δεν κάναν κανένα λαθος... Ο άνθρωπος χρονολογήται στα 5.000 π.Χ. (δεν θυμάμαι που βρέθηκε..). Επίσης δεν μπορώ να πιστέψω ότι είπες τέτοιο πραγμα!! Δηλαδή θα έννιοθες καλύτερα αν τους σκότωναν; τι είδους άνθρωπος είσαι; Στην αρχαιότητα είχαν και δούλους είναι καλό αυτό;; Και θα σου το ξαναπώ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ! Το λένε όλοι οι επιστήμονες, οι ψυχολόγοι, οι ψυχίατροι... Ναι είναι φυσιολογικό όσο το να πας μία βόλτα..!!! Δεν νομίζω να πιστεύεις ότοι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν άδικο που το θεωρούν φυσιολογικό και έχεις εσύ δίκιο: ένα 14χρονο κορίτσι....
Ξεπεράστε τα κολήματα που έχεται φερθήτε στους άλλους όπως πρέπει χωρις να κρίνετε το ότι έχουν ένα τόνο πιο μαύρο δέρμα ή διαφορετικές σεξουαλικές προτημήσεις. Πολλοί από τους ξένους γίνονται κλεύτες λόγο της δικής μας ρατσιστικής συμπεριφοράς.... Ο κόσμος δεν είναι τόσο ασχημος όπως τον φαντάζεστε. Φερθήτε φιλικά σε όλους όσους δεν σας έκαναν κανένα κακό και δεν γνωρίζεται.... δεν ξέρεται τι έχουν περάσει...τι έχουν ζήσει... και θα το ξαναπώ: μπορεί να είναι καλύτεροι άνθρωποι από εσας... :)

Υ.Γ. Είμαι άθεη
LilitCa
LilitCa
Obsessed Fan
Obsessed Fan

Δημοσίευση από Celest Volturi Κυρ 23 Οκτ 2011, 22:02

διαφωνω μαζι σου Λιλα.

και γενικα νομιζω οτι λετε μερικες λανθασμενες πληροφοριες. στην αρχαιοτητα στην αρχαια ελλαδα οι ομοφυλοφιλια και ειδικα η παιδοφιλια ηταν ενα καθημερινο γεγονος. ηταν απολυτα φυσιολογικο για τους αρχαιους ολα αυτα. αργοτερα κατα τον 5ο αιωνα αρχισε να πιστευεται οτι ειναι αρρωστια. ωσπου στον 20-21 αιωνα οι επιστημονες απεδειξαν οτι δεν ειναι αρρωστια. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! οχι ζωα και η προσωπικη ζωη ειναι δικαιωμα του καθενος.

Λιλα μου εκατσε ασχημα αυτο το 14χρονο κοριστι. ειμαι 17 εισαι 16 ειναι 14. τι νοημα εχει? ξερεις μερικα πραγματα παραπανω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη ειναι 14 δεν εχει προσωπικη γνωμη που πρεπει να σεβαστεις. κανουμε διαλογο εδω περα.

τωρα στον φυλετικο ρατσισμο. σε βοηθησαν μερικοι ανθρωποι ξενοι το καταλαβαινω. γιατι δεν το περνεις αναποδα ομως? προσωπικα ειχα μεινει μαζι με τους δικους μου στο δρομο με το αμαξι και 4 ελληνες που περνουσαν μας ρωτησαν αν ειμασταν καλα μας προσεφεραν το κινητο τους και τα σχετικα. αντιθετως μια παρεα εγχρωμων γελουσαν με τον πατερα μου που φωναζε στο κινητο. και ξερεις κατι απο την στιγμη που ηρθε το μεγαλο κυμα μεταναστων η εγκληματικοτητα ηρθε στα υψη. και στατιστικα που ρωτησες ηξερες οτι συνολο ολη η αλβανια ειναι 4.000.000 και ακριβως 4.000.000 ειναι στην Αθηνα??? ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! ναι φοβαμαι να κυκλοφορησω το βραδυ ή και το μεσημερι στο κεντρο και ναι ειναι εξαιτιας των ξενων? ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγες εκει? πηγα προσφατα και μα το θεο κυκλοφορεις με την τσαντα κολλημενη πανω σου και κοντα στην φιλη σου. του αδερφου μου του εκλεψαν το κινητο. μιας κυριας το πορτοφολι. σκοτωσαν τον αδερφο της φιλης μου. θελεις κι αλλα? ναι εχω μιλησει με μαυρο και ηταν πολυ καλος ανθρωπος. το προβλημα ειναι οτι η πλειονοτητα ειναι οι καλοι ανθρωποι. στην δουλεια πιστευω πως ναι ο ελληνας θα δουλευε ως οικοδομος και ναι ως αγροτης ή οτιδηποτε. στην αναγκη τα κανεις ολα. αν ντρεποταν ηταν δικο του θεμα. λες οτι ερχονται εδω για να γλιτωσουν απο την πεινα. το αποτελεσμα ποιο ειναι? εμεις οι ιδιοι ελληνες να πειναμε!!! ξερεις ποσοι αστεγοι ελληνες υπαρχουν? και πες και οι ξενοι ειναι αστεγοι. τοτε γιατι ηρθαν? και εδω η κατασταση ειναι χαλια δεν ειμαστε και γερμανια. αλλα βεβαια η γερμανια ειναι εξυπνη χωρα. ας κατσουν στην χωρα τους να κανουν κατι . εμεις οι ελληνες ειμαστε στην χωρα μας και προσπαθουμε ή εχουμε απελπιστει.

ναι ειμαι ρατσιστρια και ναι δεν φοβαμαι να το πω. σε αντιθεση με μερικους μερικους που και καλα δεν ειναι καθολου αλλα μονο και μονο απο τον τροπο που κοιτανε καποιον που περναει καταλαβαινεις ποσο ελεεινοι ψευτες ειναι. δεν θα εβριζα ποτε καποιον ξενο ή θα τον πειραζα γιατι ζουμε σε εναν πολιτισμενο κοσμο. απλως δεν μου αρεσει που ειναι εδω.
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Victoria Κυρ 23 Οκτ 2011, 22:16

προς Lilitsa:
Λεμε πως ειναι το 90-95% περιπου διοτι αν βγεις εξω σε καθε φαναρι θα βρεις εναν ζητιανο και σε καθε πεζοδρομο εναν που πουλαει τσαντες ή κοσμηματα. Αυτοι ειναι το 90-95% των μεταναστω-προσφυγων οπου ειναι παρανομοι. Εχουν ερθει παρανομα στη χωρα μας, ειναι παρανομο να ζητιανευεις και που νομιζεις οτι βρισκουν τις τσαντες και τα κοσμιματα(?)
Θα επρεπε να ξερεις πως επειδη ενας μαυρος σου προσφερε ενα CD για barbie (οπου ειναι εξισου παρανομος) δε σημαινει πως ετσι ειναι ολοι. Επεισης οντως αυτο ο φιλος μου ηταν πλουσιος, ομως και φτωχος να ηταν εδω μιλαμε για φονο!

Οσο αφορα τους ομοφιλοφιλους, Αυτο για τη ταφη προφανως εκεινος θα ηταν αρχοντας, βασιλιας και τοτε τους αντιμετωπιζαν σαν θεους. Ομως τους υπολοιπους οχι. Δε λεω πως ειναι σοβαρο αυτο γιατι τοτε ηταν πιο βιαιες εποχες. Ανεφερα το παραδειγμα για να καταλαβεις πως δεν θεωρειτε φισιολογικο και υγιες. Μα πως πιστευετε πως ειναι φισιολογικο ενας αντρας να ζευγαρωνει με εναν αλλον ανδρα, ή μια γυναικα και ζευγαρωνει με μια αλλη γυναικα ή ενας ανθρωποσ να ζευγαρωνει με ενα ζωο? Λενε επιστημονες και ψυχολογοι πως ειναι νορμαλ. Δε με νοιαζει! Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου και δε θα μου την αλαξει κανενας. Ακομη οντως ειμαι ενα 14χρονο κοριτσι αλλα παραμενω να εχω αποψη.

Πες αν θες οτι εχω κολληματα ομως δε με νοιαζει. Ομως να ξερεις πως ο κοσμος δεν ειναι οπως στα παραμυθεια. Σορυ που σου χαλαω τη φαντασιωση αλλα ο κοσμος δεν ειναι τοσο αγαθος οσο θα 'θελες.

ΥΓ: Κι εγω ειμαι αθεη!

Bella Cullen έγραψε:διαφωνω μαζι σου Λιλα. και γενικα νομιζω....απλως δεν μου αρεσει που ειναι εδω.

ποσο συμφωνω μαζι σου!!! βεβεα στη γερμανια το παρακαναν λιγο διοτι το 1940 ο Χιτλερ ολους αυτους το Εβρεους ενας λογος που τους σκοτωσε ηταν οτι ειχαν μαζευτει ολοι στη χωρα τους, τους ετρωγαν λεφτα, και δεν εφευγαν ακομη και μετα απο τοσες προιδοποιησεις. Πρωτου μιλησεις Λιλα δε λεω οτι ηταν σωστο αυτο που εκανε ο Χιτλερ!

Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Δημοσίευση από LilitCa Κυρ 23 Οκτ 2011, 22:28

Για Bella Cullen
Φυσικά και έχει γνώμη... όπως έχω και εγώ γνώμη όπως και εσύ... αλλά αυτό για το αν είναι οι gay άρρωστοι δεν είναι γνωμη...είναι γνώση... για αυτό είπα ότι έχουν δίκιο αυτοί... δεν υποτήμησα την γνώμη της.... Επίσης μένω στη θεσσαλονίκη αλλά και εδώ δεν είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα απο άποψη ξένων....

Θα πω ένα πραγμα και ελπίζω να συμφωνείς... Απο όλα αυτά που είπαμε νομίζω βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε έλληνες και αλβανούς, με μαυρους και άσπρου... αλλα σε καλούς και κακούς... δεν είναι όλοι οι ξένοι άγγελοι ούτε όλοι οι έλληνες εγκλιματίες ούτε το ανάποδο.... πιστεύω ότι όπως όταν βλέπεις έναν έλληνα και νιώθεις μία κάποια εμπιστοσίνη (καλά εντάξει άμα δεν τον ξέρεις είναι δύσκολο) το ίδιο θα ήταν καλό να κάναμε αν βλέπαμε έναν άγνωστο αλβανό, πακιστανό, μαυρο άνθρωπο...δεν ξερεις ποιος είναι (φυσικά μπορεί να είναι καλός η κακος δεν ξέρεις) απλά καλό θα ήταν ο δείκτης σου να μην γέρνει προς το "κακός" αλλα να βρίσκεται στο ουδέτερο και κρίνεις μετά όταν τον γνωρίσεις

Τέλος ελπίζω να μην εννοείς εμένα "υποκρίτρια αντι ρατσίστρια"(αναφέρομαι στην τελευτέα σου παράγραφο αν και δεν το νομίζω αλλα το αναφέρω για κάθε περίπτωση...)

Βικτώρια....

Λοιπον αρχικά χαίρομαι που είσαι άθεη :P
Στο θέμα μας τώρα... ναι πράγματοι είναι παράνομοι αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι είναι κακοί άνθρωποι...για τον μαύρο με τα CD τώρα... δεν κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουμε εμείς...κατευάζουμε παράνομα ταινίες..γιαυτό καλύτερα να αφήσουμε το πούλιμα των CD στην άκρη...τώρα για τις τσάντες...ναι συμφωνώ είναι κλεψιά...
Για τον φίλο σου τώρα...νόμιζα ότι είπες για απαγωγή όχι για φώνο... σιγνώμη δεν κατάλαβα....

Τώρα..για την ταφή.. ούτε βασιλειάς ήταν ούτε άρχοντας...απλώς άνθρωπος....

Επίσης...μίλησα μόνο για άντρες που πάνε με άντρες....οι λεσβίες είναι άλλο θέμα...δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση αλλά δεν πιστεύω ότι αυτές οι γυναίκες είναι άρρωστες... Τώρα...για αυτούς που πάνε με ζώα...ε ναι αυτό είναι άρρωστο....αυτοί χρειάζονται ψυχολογική υποστίριξη η κάτι τέτοιο...αυτό δεν είναι φυσιολογικό κατα την γνώμη μου.
Επίσης συγνώμη αν σε πείραξε αυτό που είπα για την ηλικία σου...δεν το έθεσα καλά..

Αυτά.....

Α! αν έχω κανει κανένα ορθογραφικό μην με παρεξηγήσετε είναι από την βιασίνη μου όπως και η σύναξή μου δεν είναι πολύ καλή... Sorry
LilitCa
LilitCa
Obsessed Fan
Obsessed Fan

Δημοσίευση από Celest Volturi Κυρ 23 Οκτ 2011, 22:47

το ειμαι αθεη που αναφερατε και οι δυο που κολαει?

συμφωνω στο οτι ολοι οι ανθρωποι χωριζονται σε καλους και κακους. αλλα στο οτι θα περιμενω για να κρινω καποιον ξενο δυστυχως δεν μπορω να το κανω. ισως φταιει οτι η κοινωνια μου το εχει περασει ή ισως οι καταστασεις που εχω ζησει. σεβομαι ολους τους ανθρωπους αλλα τους αντιμεντωπιζω με διαφορετικη σκεψη (σκεψη οχι τροπο)

δεν εννοω εσενα εννοω καποιες "φιλες" μου στο σχολειο που ειναι ακριβως ετσι. απλα το ανεφερα ως παραδειγμα : :) :
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από LilitCa Κυρ 23 Οκτ 2011, 22:52

Κολάει στο ότι ο χριστιανισμός δεν αποδέχεται τους gay... :P

Το καταννοώ αυτό και ξέρω ότι είναι δύσκολο να αλλάξει απλα (οι ρατσιστές γενικά) θα ήταν καλό να μην το δίχνουν και μπράβο που το κάνεις...

Μία προσπάθια έκανα απλά... ;)

Ά! ξεχασα να προσθέσω πριν...ότι επιδή βλέπω τον κόσμο με αισιοδοξία δεν συμαίνει ότι ζω σε παραμύθι...Ζούμε στον ίδιο κόσμο αλλά τον αντιλαμβανόμαστε αλλιώς.... εγώ είμαι γεννικά πολύ αισιόδοξη και πιστεύω ότι όλοι έτσι θα έπρεπε να είναι και βόμβες να έπευταν έξω... Επίσης δεν θα σε κατηγορούσα ότι πιστεύεις ότι ο Χίτλερ καλά έκανε...Προς θεού!(Λέμε τώρα :P) Ο χίτλερ τους έκανε σαπούνια...!! Δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι συμφωνείς με κάτι τέτοιο
LilitCa
LilitCa
Obsessed Fan
Obsessed Fan

Δημοσίευση από Tania_Re Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:01

Victoria έγραψε:

Οσο για τους ομοφιλοφιλους πιστευω πως καπιος δε γεννιεται γκει αλλα γινεται. Εχεις δει ποτε γκει σκυλο ή γατα?

Χα0χ0α0χα0χ0α00... Καλό αυτό! Πραγματικά με έκανες και γέλασα! Δίκιο είχε η LilitCa, αφού δεν το έχετε ψάξει το θέμα γιατί λέτε τα δικά σας??? Δεν σε κατακρίνω, αλλά οφείλω να σε συμβουλέυω και να εμπλουτίσω τις γνώσεις σου ανοίγωντας σου τα μάτια. Πρόσεξε με: 450 εκαμμύρια είδη εμφανίζουν ομοφυλοφυλλικές τάσεις. Μόνο ένα είδος όμως παρουσιάζει ΟΜΟΦΟΒΙΑ, ο άνθρωπος. Εϊναι φυσιολογικό? Έτσι όπως το έθεσες κι εσύ.
Είχες ποτέ σου γάτα ή σκύλο? Ίσως. Ε, λοιπόν, σε διαβεβαιώνω πως σε περίοδο που είχα αρσενικό σκύλο με αρσενικό, συνουσιάζονταν ενώ κάνανε και πολύ καλή παρέα. Έτυχε να έχω στο κλουβάκι δύο αστείρωτα θηλυκά κουνέλια, τα οποία εμφάνιζαν με τον τρόπο τους πάλι ομοφυλλοφυλικές τάσεις.
Και αν σκεφτείς την επιστημονική εξήγηση που δίνετε στο γεγονός και η άποψη επικρατεί πως ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΙ τότε νομίζω πως πρέπει να αναθεωρείσεις τις δικές σου απόψεις.
Ε, λοιπόν, ναι, κι εγώ είμαι Bi. Bisexual, δηλαδή. Δεν πηγαίνω με γυναίκες, φυσικά. Αλλά αν δω μια πολύ όμορφη γυναίκα θα την θαυμάσω και θα θελήσω να την αγγίξω. Αυτό δεν με κάνει απαραίτητα αμφιφυλόφιλη αλλά το να δηλώνω κάτι τέτοιο ανοίγει νέα παράθυρα τόσο στην ερωτική μου ζωή όσο και στην συναναστροφή μου με άλλους. Δεν ντρέπομαι να το λέω είτε είμαι είτε δεν είμαι στην πραγματικότητα, καθώς είμαι ακόμη σε μια ηλικία που θέλει ψάξιμο η ερωτική ταυτότητα. Οι γονείς μου, και όχι μόνο πάντα είχανε ενδοιασμούς και επιδύκνοιαν ρατσισμό σε σεξουαλικές προτιμήσεις. Δεν έχω αναφέρει κάτι, δεν χρειάζεται καν.
Αυτό που ξέρω καλά για μένα, είναι πως είμαι ένας άνθρωπος που δεν κάνω διακρίσεις, δέχομαι τον εαυτό μου αλλά και τους άλλους όπως είναι, δεν ζητώ να αλλάξουν και να γίνουν αυτό που ΕΓΩ θέλω. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και με θαυμάζω γι'αυτό.
Δεν υπερασπίζωμε μόνο τον ομορφυλόφιλο ή τον ξένο.
Υπερασπίζομαι και τον αλκοολικό και τον ναρκωμανή. Υπερασπίζωμε γιατί ξέρω πως αυτός ο άνθρωπος έχει πονέσει για να έρθει σε αυτήν την κατάσταση. Ψυχολογικά έχει καταπονηθεί. Δεν περνάω από δίπλα τους και αλλάζω δρόμο, ούτε τους κοιτάζω με οίκτο. Δείχνω κατανόηση.
Και για να μην νομίζετε πως είμαι εντελώς αλλού, ναι, κι εγώ ορισμένες φορές είμαι επιφυλακτική με αυτούς και εγώ δεν υποστηρίζω σεξουαλικές τάσεις παιδερασμού και φετιχ, κι εγώ είμαι σαν τον άλλο κόσμο. Κρύβομαι πίσω από την σκιά μου.
Tania_Re
Tania_Re
Administrator
Administrator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 5055
Δίδυμος Ηλικία : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2010

http://cheapviewslikes.com http://youngwildfree.co

Δημοσίευση από Celest Volturi Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:03

μονο ο χριστιανισμος δεν τους αποδεχεται? ο ισλαμισμος? ο βουδισμος? και αυτοι αν δεν κανω λαθος δεν τους αποδεχονται (και εχει εμφανιζεται αλλο ειδος ρατσιμου απεναντι στην γυναικα)

η αισιοδοξια ειναι προτερημα στις μερες και ευτυχως το εχω κι εγω. αλλα υπαρχει μια μικρη γραμμη αναμεσα στην αισιοδοξια και στην φαντασια. δεν λεω οτι την εχεις περασει αλλα μην περιμενεις οτι η ζωη θα ναι παντα ωραια. : :) :
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από LilitCa Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:07

Φυσικά το ξέρω... ξέρω ότι ο κόσμος δεν είναι πολύ καλός... αλλά ελπίζω να γίνει :)

Tania thnx για την κατανόησει συμφωνώ απόλυτα με όλα! Ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις :)
LilitCa
LilitCa
Obsessed Fan
Obsessed Fan

Δημοσίευση από Victoria Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:19

Νομιζω το θεμα του ρατσισμου προς τους αλοδαπους και τους ομοφιλοφιλους το εξαντλησαμε.

Μπορει να ειμαι ρατσιστρια σε αυτα τα δυο αλλα θεωρω απαραδεχτο να ειναι κανεις ρατσιστης στο τομεα της εξωτερικης εμφανισης. Οκ, ετιχε να εχει ασχημα χαρακτηριστικα ή να ειναι χοντρος γονιδιακα. Αυτος ομως δεν ειναι σοβαρος λογος να μην κανεις παρεα, να σνομπαρεις ή να δερνεις καποιον για εκεινο το λογο. Ειναι απαραδεκτο!!
Victoria
Victoria
Devoted Fan
Devoted Fan

Δημοσίευση από Celest Volturi Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:21

προφανως με τα αλλα θεματα δεν βγαζουμε ακρα μιας και η καθεμια εχει την δικια της γνωμη yes!

θα συμφωνησω μαζι σου βικτωρια η ομορφια ειναι τελειως υποκειμενικη ειτε ειναι παχουλος ειτε εχει καποιο σημαδι ο αλλος, το ιδιο μου κανει αν ειναι καλο παιδι
Celest Volturi
Celest Volturi
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Tania_Re Κυρ 23 Οκτ 2011, 23:25

Ναι, όμως.. Αυτά τα δύο δεν συμπίπτουν! Ή είσαι ρατσιστής ή δεν είσαι ρε παιδί μου!!
Και ναι, παρ'όλα αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου και υποστήριξα, ναι, είμαι ρατσίστρια! Είμαι ρατσίστρια σε άλλα πράγματα. Και αυτό με κάνει ανεξαιρέτως ρατσίτρια.
Όταν λες ''θεωρω απαραδεχτο να ειναι κανεις ρατσιστης στο τομεα της εξωτερικης εμφανισης'' τότε ή είσαι ή μας δουλεύεις..xD(μην παρεξηγιέσε με τον τόνο μου, είναι στο αίμα μου).
Θεωρείς σωστό να ΜΗΝ κρίνει κάποιος τον άλλο από την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ εμφάνιση ΑΛΛΑ θεωρείς ΚΑΚΟ κάποιος να έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Σαν να μου λές: ''Θεωρώ κακό να κρίνουμε κάποιον από την εξωτερική εμφάνιση'' ΑΛΛΑ
εγώ κρίνω κάποιον ΄΄από την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ''εμφάνιση''.

Ε, λοιπόν, στο θέτω έτσι: Ή δίνουμε σημασία μονο στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ εμφάνιση και τον χέζουμε τον ψυχισμό. Ή δίνουμε ίση σημασία και στα δύο. ¨η δίνουμε πειρσσότερη σημασία στην εσωτερική ομορφιά από την εξωτερική..

Τώρα, τι να σου πω..τα συμπεράσματα δικά σου /
Tania_Re
Tania_Re
Administrator
Administrator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 5055
Δίδυμος Ηλικία : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2010

http://cheapviewslikes.com http://youngwildfree.co

Σελίδα 1 από 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο