Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
188 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 188 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Game of Thrones - 4ος Κύκλος
+6
Ruby
Tania_Re
Pretty Little Liar
Celest Volturi
Dalia
Nemesis of Love
10 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones
Σελίδα 5 από 12
Σελίδα 5 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Απ: Game of Thrones - 4ος Κύκλος
το χρυσοπληρωνω αλλα ναι. μονο για game of thrones ομως. δεν θα το εκανα για καμια αλλη σειρα νομιζω.
το ειδες????
επειδη εγω ειμαι κολλημενη με dany θα σχολιασω μονο αυτην
πρωτα πρωτα το μαλλι:
Για αλλη μια φορα
οσο αφορα την σκηνη τωρα... οκ εδωσε την επιλογη στους σκλαβους της meereen να παρουν την ζωη τους στα χερια τους αλλα δεν ξερω αν συμφωνω. γιατι να μην ακολουθουσε την τακτικη της Yunkai?? και μετα που σταυρωσε τους "αφεντες" θα συμφωνησω με την ατακα του Barristan.
η τιμωρια που τους εδωσε ουσιαστικα την κανει ιδια με αυτους οποτε ειναι η πρωτη φορα που ειδα με αλλο ματι την dany.
και φυσικα η σημαια
επειδη εγω ειμαι κολλημενη με dany θα σχολιασω μονο αυτην
πρωτα πρωτα το μαλλι:
Για αλλη μια φορα
οσο αφορα την σκηνη τωρα... οκ εδωσε την επιλογη στους σκλαβους της meereen να παρουν την ζωη τους στα χερια τους αλλα δεν ξερω αν συμφωνω. γιατι να μην ακολουθουσε την τακτικη της Yunkai?? και μετα που σταυρωσε τους "αφεντες" θα συμφωνησω με την ατακα του Barristan.
η τιμωρια που τους εδωσε ουσιαστικα την κανει ιδια με αυτους οποτε ειναι η πρωτη φορα που ειδα με αλλο ματι την dany.
και φυσικα η σημαια
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Να κάνω μια χαζή ερώτηση?
H Dany μήπως είναι δράκος? Γιατί ο αδερφός της υποτίθεται ότι ήταν (που τελικά δεν ήταν) και όπως βλέπω έχει μέσα της τον leader + στην 1η σεζον εδειχνε συμπαθεια στα αυγα δρακου..
H Dany μήπως είναι δράκος? Γιατί ο αδερφός της υποτίθεται ότι ήταν (που τελικά δεν ήταν) και όπως βλέπω έχει μέσα της τον leader + στην 1η σεζον εδειχνε συμπαθεια στα αυγα δρακου..
το μαλλι της ηταν τελειο! τα γραφικα της μερεεν τραγικα. λατρεψα αυτο που εκανε με την σημαια.
εχω ξετρελαθει απιστευτα με το τελος του επεισοδιου και με ολα αυτα που ειδαμε σχετικα με white walkers. εμαθα πως ηταν σκηνες 6ου και 7ου βιβλιου.
το επεισοδιο θα το ξαναδω και θα ερθω να το σχολιασω κατευθειαν γιατι τωρα νομιζω πως ορισμενα πραγματα μου διαφευγουν.
εχω ξετρελαθει απιστευτα με το τελος του επεισοδιου και με ολα αυτα που ειδαμε σχετικα με white walkers. εμαθα πως ηταν σκηνες 6ου και 7ου βιβλιου.
το επεισοδιο θα το ξαναδω και θα ερθω να το σχολιασω κατευθειαν γιατι τωρα νομιζω πως ορισμενα πραγματα μου διαφευγουν.
Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτο με τη σημαια!!! Μου αρεσαν πολυ ο Τζειμι με τη Μπριεν!! Αντε να τον βαλουν στο σωστο το δρομο. Ποσο γελασα με τη φατσα του Ποντ!!
Τελικα ισως μου αρεσε που αλλαξανε την ιστορια του Μπραν. Πιστευω οτι στο τελος στο ιδιο σημειο θα καταληξει η ιστορια απλα θα εχουν παρει λιγο διαφορετικη διαδρομη. Αλλα ας μην το αλλαξουν αλλο απο δω και περα. Με τις μικρες αλλαγες ειμαι παντως οκ.
Παντως στα προηγουμενα επεισοδια ελεγα οτι οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια δεν εντυπωσιαζονται και τοσο και στο τελευταιο επεισοδιο δεν ειχα ιδεα τι θα γινει μετα. Λες και με ακουσαν.
Οποτε ναι μου αρεσε που ειχα και μια φορα αγωνια για το τι θα γινει. Ενταξει ηρθε και το τελος και με αποτελειωσε. Γενικα αυτο το επεισοδιο ηταν ολο ενα μεγαλο WTF???
Παντως μου αρεσε που υπηρχε εντονο το στοιχειο της φαντασιας γιατι ελειπε λιγο απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα.
Τελικα ισως μου αρεσε που αλλαξανε την ιστορια του Μπραν. Πιστευω οτι στο τελος στο ιδιο σημειο θα καταληξει η ιστορια απλα θα εχουν παρει λιγο διαφορετικη διαδρομη. Αλλα ας μην το αλλαξουν αλλο απο δω και περα. Με τις μικρες αλλαγες ειμαι παντως οκ.
Παντως στα προηγουμενα επεισοδια ελεγα οτι οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια δεν εντυπωσιαζονται και τοσο και στο τελευταιο επεισοδιο δεν ειχα ιδεα τι θα γινει μετα. Λες και με ακουσαν.
Οποτε ναι μου αρεσε που ειχα και μια φορα αγωνια για το τι θα γινει. Ενταξει ηρθε και το τελος και με αποτελειωσε. Γενικα αυτο το επεισοδιο ηταν ολο ενα μεγαλο WTF???
Παντως μου αρεσε που υπηρχε εντονο το στοιχειο της φαντασιας γιατι ελειπε λιγο απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Tania_Re έγραψε:Να κάνω μια χαζή ερώτηση?
Κανείς?
^Oχι βρε δεν ειναι δρακος. Ουτε ο Βισερυς. Ενας απλος τρελαμενος Ταργκαρυεν ηταν.
Μεχρι που εχεις φτασει; Δειχνει στο φιναλε* τη σχεση εχει η Ντανυ με τους δρακους.
Κι εγω στεναχωρηθηκα με τον Χοντορ. Ελπιζω να πανε ολα καλα μ αυτον. Με τις αλλαγες που κανουν ποτε δε ξερεις.
*στο φιναλε της πρωτης σεζον εννοω
Μεχρι που εχεις φτασει; Δειχνει στο φιναλε* τη σχεση εχει η Ντανυ με τους δρακους.
Κι εγω στεναχωρηθηκα με τον Χοντορ. Ελπιζω να πανε ολα καλα μ αυτον. Με τις αλλαγες που κανουν ποτε δε ξερεις.
*στο φιναλε της πρωτης σεζον εννοω
Ruby- Devoted Fan
Tania_Re έγραψε:Tania_Re έγραψε:Να κάνω μια χαζή ερώτηση?
Κανείς?
Για την ακριβεια το σπιτι Targaryen θεωρουνται δρακοι απο το σημα τους. Θεωρειτε οτι κυλαει μεσα τους αιμα δρακου για αυτο και στο τελος του πρωτου κυκλου η Dany βγηκε ζωντανη απο την φωτια.
Δε πιστευω οτι κυλαει μεσα τους αιμα δρακου, πιστευω αυτο ειναι μυθος, αλλα παλι σειρα φαντασιας ειναι ολα ειναι πιθανα και σιγουρα δεν το χουν αποκλεισει.
Η Ντανυ βγηκε ζωντανη απ τη φωτια γιατι ετσι επρεπε να γινει για να γεννηθουν οι δρακοι, για μια φορα μονο. Ετσι ειπε ο συγγραφεας. Πιστευω ομως οτι την εχει κανει τη βλακειουλα του κι αυτος σ αυτο το θεμα γιατι λιγο μπερδεμενα μας τα λεει. Θα ψαξω αν ειναι να βρω συνεντευξη που μιλαει γι αυτο να μου πειτε κι εσεις πως το βλεπετε.
Η Ντανυ βγηκε ζωντανη απ τη φωτια γιατι ετσι επρεπε να γινει για να γεννηθουν οι δρακοι, για μια φορα μονο. Ετσι ειπε ο συγγραφεας. Πιστευω ομως οτι την εχει κανει τη βλακειουλα του κι αυτος σ αυτο το θεμα γιατι λιγο μπερδεμενα μας τα λεει. Θα ψαξω αν ειναι να βρω συνεντευξη που μιλαει γι αυτο να μου πειτε κι εσεις πως το βλεπετε.
Ruby- Devoted Fan
Εγώ θα το δω σε λίγο και θα έρθω να σχολιάσω, ^εσύ αγάπη πήγαινε στο free time να μιλήσουμε λίγο.
Καλε δεν αναφερομαστε στο προσφατο επεισοδιο αλλα γενικα. Καθε σχολιο καλοδεχουμενο παντως!!!
Ruby- Devoted Fan
Έλα καλέ, το είδα. :Ρ
Όπως πάντα ένα κάρο... :Ρ :Ρ
- 4χ04:
- Καλέ ο μαύρος φαίνεται να την έχω δαγκώσει γερά την λαμαρίνα, τώρα που
αρχίσανε και τα δωρεάν μθμ ποιος την χάρη του. Ωραία η σκηνή με το λάβαρο να αιωρείται
στα τείχη της πόλη αλλά οι σταυρώσεις ολίγον σκληρές... Ούτε απ'την Ρώμη να ήταν η Καλήσι.
Μητέρα της ξανθιάς κατσαρίδας κόψε το πιοτό σε χαλάει, ακόμα ασυναρτησίες λες (τις έκοψες και
ποτέ) σιγά μην βάλουμε και ολόκληρο στρατό απέξω να προσέχει το βλαστάρι σου έλεος.
Άτσα ο Μικροδάχτυλος και γιαγιά Ολένα ομολόγησαν συνεργασία, ουάου, αλλά δεν κατάλαβα
ποιο απ'τα δυο κολίε χρησιμοποιήθηκε για δηλητήριο;;!! οέο;;!
Η Μαργαρίτα ξεκίνησε νυχτερινές βόλτες, και στο σημείο που την ρώτησε ο Τόμμεν πως κατάφερε
και μπήκε μέσα μου θύμισε λίγο Ιουλίετα απ'το αντίστοιχο έργο. Εγκρίνει πάντως τον γάτο δεν μπορείς να πεις,. Μετά ο Τόμυ σαν πουλάκι κοιμήθηκα, τ'άρεσε κιόλα.
ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΝΤΆΑΡΙΟ;;;!!!! Αλλά είχε Τζον, και είχε και εξάσκηση, κι ο Θορν να πάει να μαμηθεί
γιατί δεν μ'αρέσει το στυλάκι μου, α καινούριος, Λοκ, όπως λέμε Λοτ ή Λοθ ...αχ παντού με κυνηγάει η γενιά Gwaine...
Oathkeeper... Χριστέ μου, τι συγκινητική στιγμή, μου'ρθε να κλάψω, όλο ήμουν Just walk away, just say goodbye,don't turn around now you may see me cry... αλλά οκ μετά πήγαινα πίσω έβλεπα τη φάτσα του Πόντ και ξεραινόμουν στο γέλιο...
Καλέ;! ποια ήταν αυτή η γελοιόφατσα που έπινε απ'το κρανίο, Μπλιαξ μου'ρθε να ξεράσω, πιάσανε και τα παιδάκια τώρα, ποιος στη χάρη τους... κρίμα ο Χόντορ, δεν τον βλέπω να του την χαρίζει ο Μάρτιν...
Στην τελευταία σκηνή ομολογώ πως έμεινα στον τόπο!!!
Σημ. Τώρα που έφυγε η Μπριέν θέλω Hyle Hunt!!! Tον θέλω, αλλά με την όρεξη θα μείνω!
Όπως πάντα ένα κάρο... :Ρ :Ρ
Δεν το εχω δει ακομα!!
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
- Λοκ - σποιλερ 3ου κυκλου και πληροφοριες απο βιβλια:
- Ρεεεε ο Λοκ ειναι κολληταρια με τον Roose Bolton. Ηταν αυτος που στον τριτο κυκλο εκοψε το χερι του Τζειμι και εβαλε την Μπριεν να παλεψει με την αρκουδα!! Μην τον συμπαθεις γιατι ειναι ενα καθαρματακι που σταλθηκε να βρει τα αδερφια Σταρκ!!
- :
- ^Οκ την κατάρα μου να'χει λοιπόν, σαν τον Λοτ που κοιμήθηκε με την Μοργκόουζ την κάκιστη ετεροθαλή αδελφή της Μόργκάνα θείας/γιαγιάς της παντοτινής μου αγάπης Gwaine κτλ.κτλ.κτλ...
*Και τέλος πάντων σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
- περι 4χ04:
- Πολλους τους ενοχλησε που σταυρωσε τους αφεντες. Λενε θα επρεπει να δειξει ελεημοσυνη. Προσωπα συμφωνω μαζι της, καλα τους εκανε. Αυτοι δηλαδη πως σταυρωσαν τοσα παιδακια; Ηθελε να περασει ενα μηνυμα οτι τιποτα δε θα μενει ατιμωρητο.
Ruby- Devoted Fan
^Κι ότι η δήθεν δικαιοσύνη με δικαιοσύνη πληρώνεται, 160 τόσα παιδάκια δεν είναι και λίγα...
οκ να τους τιμωρησει αλλα οψι με αυτο το τροπο ας τους πεταξει στην ερημο να πεθανουν απο την διψα ή ας τους κλεισει στα μπουντρουμια
Οταν καποιος βλαπτει παιδια δε με ενοχλει το οφθαλμον αντι οφθαλμου. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ναι.
Ruby- Devoted Fan
ακομα δεν το εχω δει!
να μου πεις αμα τους εκαιγε ζωντανους θα αρχιζε να κατανταει βαρετο ΠΛΑΣ θα θυμιζε τον πατερα της. καλα εκαναν και το εδειξαν ετσι.
ελα μου?? ποιος καιει ποιους ζωντανους??
Σελίδα 5 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Game of Thrones - 1ος Κύκλος
» Game of Thrones - 2ος Κύκλος
» Game of Thrones - 3ος Κύκλος
» Game of Thrones OST
» Game of Thrones quotes
» Game of Thrones - 2ος Κύκλος