Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
224 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 224 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Your Diary!
+29
DeathView*
elena98
RosalieVamp
zan
maria99cool
SpongeBob
Darky
mariettoula
katerina cullen
Maria Colden
Celest Volturi
LilitCa
eirini28
Pia1996
κατερινα καλεν
toulipaki
Arg Winchester
Mary Alice Brandon
teamedward96
dзспоiйа cцllел
Victoria
Roza Cullen
SaveWaterDrinkBlood
Rosemarie Hathaway
Marzaki Cullen
Alice-Bella Cullen
EliNaKi DAmThouGht
Nantia Hale_Biers
Tania_Re
33 απαντήσεις
Σελίδα 32 από 40
Σελίδα 32 από 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Απ: Your Diary!
Χαχαχαχα μια χαρα γιατι βαριεμαι να τα γραφω σε ημερολόγιο και κανεις να μην απανταει...
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
εμενα δεν με βολευει εκει που το εχω. παλια το ειχα ευκαιρο. τωρα το τοπικ ειναι πολυ πιο ευκολο..
Ναι!!!
Λοιπόν εμένα τα σημερινά πάντως νέα μου είναι:
Αφού κοιμήθηκα στην αδερφή μου, κι αντί να κοιμηθώ με το σκυλί της (το ρουφιανάκι) κοιμήθηκα με την φίλη της, η οποία ροχάλιζε.... Εγώ εντάξει κοιμήθηκα, αλλά κατά τις 4 η ώρα ξύπνησα από τον ιδρώτα κι από ένα ότι να ναι όνειρο. Αλλά δεν με παιρνε ο ύπνος πιο μετά!-.-
(από την μια ροχάζιλε... από την άλλη προσπαθούσα να βρω κρύα σημεία γιατί είχα σκάσει).
Με τα πολλά πολλά, κοιμήθηκα και ξύπνησα στις 12 η ώρα το μεσημέρι (δεν λέω, μια φορά κοιμήθηκα σαν άνθρωπος!). Τέλος, πριν φύγω από το σπίτι της αδερφής μου, η φίλη της ( με την οποία είχα ξανακοιμηθεί ένα βράδυ) μου είπε ότι μόνο μαζί μου κάνει τέλειο ύπνο. Αυτό θα πρέπει να με κάνει περήφανη;
Αφού κοιμήθηκα στην αδερφή μου, κι αντί να κοιμηθώ με το σκυλί της (το ρουφιανάκι) κοιμήθηκα με την φίλη της, η οποία ροχάλιζε.... Εγώ εντάξει κοιμήθηκα, αλλά κατά τις 4 η ώρα ξύπνησα από τον ιδρώτα κι από ένα ότι να ναι όνειρο. Αλλά δεν με παιρνε ο ύπνος πιο μετά!-.-
(από την μια ροχάζιλε... από την άλλη προσπαθούσα να βρω κρύα σημεία γιατί είχα σκάσει).
Με τα πολλά πολλά, κοιμήθηκα και ξύπνησα στις 12 η ώρα το μεσημέρι (δεν λέω, μια φορά κοιμήθηκα σαν άνθρωπος!). Τέλος, πριν φύγω από το σπίτι της αδερφής μου, η φίλη της ( με την οποία είχα ξανακοιμηθεί ένα βράδυ) μου είπε ότι μόνο μαζί μου κάνει τέλειο ύπνο. Αυτό θα πρέπει να με κάνει περήφανη;
Inori- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 275
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2015
Τόπος : Memories
γιες^
εγω χθες εκανα τα νυχια μου, συμμαζεψα το δωματιο μου. βρηκα μια μπλουζα μαυρη με ντεκολτε που ειχα χασει. εφαγα τον κοσμο, κατεβασα ολη τη ντουλαπα και τελικα τη βρηκα χωμενη με τα χειμωνιατικα.
ε και τι αλλο εκανα; εφαγα. εβλεπα τη βροχη γιατι το πρωι ειχε τρομερη ασφυκτικη ζεστη και μετα επιασε αερας και βροχη... καταιγιδα.
εγω χθες εκανα τα νυχια μου, συμμαζεψα το δωματιο μου. βρηκα μια μπλουζα μαυρη με ντεκολτε που ειχα χασει. εφαγα τον κοσμο, κατεβασα ολη τη ντουλαπα και τελικα τη βρηκα χωμενη με τα χειμωνιατικα.
ε και τι αλλο εκανα; εφαγα. εβλεπα τη βροχη γιατι το πρωι ειχε τρομερη ασφυκτικη ζεστη και μετα επιασε αερας και βροχη... καταιγιδα.
χαχαχαχα
Εμένα τα μάτια μου σήμερα κλείνουν και τα ανοίγω με το ζόρι... κι χαμογελάω.... (σαν μαστουρωμένο είμαι). Κι εκτός ότι βαριέμαι κι έχω χάλια ίντερνετ. Είναι μια σε ένα διάδρομο... κι .... ούτε σε γέννα να μην ήταν:Ρ Καταλαβαίνετε... τι θέλω να πω:Ρ
Εμένα τα μάτια μου σήμερα κλείνουν και τα ανοίγω με το ζόρι... κι χαμογελάω.... (σαν μαστουρωμένο είμαι). Κι εκτός ότι βαριέμαι κι έχω χάλια ίντερνετ. Είναι μια σε ένα διάδρομο... κι .... ούτε σε γέννα να μην ήταν:Ρ Καταλαβαίνετε... τι θέλω να πω:Ρ
Inori- Fan
ομγ. αχαχαχαχαχα
θελω να παρω τηλεφωνο στην opal να τους ρωτησω γιατι μου πηραν 80 δολλαρια αλλα μου εβαλαν μονο 40 στον λογαριασμο μου...
θελω να παρω τηλεφωνο στην opal να τους ρωτησω γιατι μου πηραν 80 δολλαρια αλλα μου εβαλαν μονο 40 στον λογαριασμο μου...
Εγω 2 μερες τωρα 3 ωρες υπνο περναω γαματα και δεν εχω βαλει γουλια αλκοολ στο στομα μου... Μου την επεσε και ενας στο μπαρ χθες αλλα του την εκοψα την φορα γιατι ειχε κολλησει πανω μου και ηθελε καη τον αριθμο μου... Μεθησμενος ηταν και του ειπα οτι εχω ενα 1,5 χρονο σχεση και μου λεει "να του πεις οτι ειναι πολυ τυχερος" πλησιασε και μαλλον ηθελε να με φιλησει στο μαγουλο αλλα εκανα πισω και εφυγε....
Ναι πως... Αλλα ηθελε αυτος γιαυτο με το που άκουσε σχεση την κοπανισε γιατι κανονικα δεν εχω σχεση
Και μενει και Κερκιρα αλλα ηταν ωραιος!!! Και τωρα εδω στο ρεμπεταδικο "Η Φωλιά του Κόκκορα" με κρασακι και να τραγουδαμε το "Ητανε με φορα"
κοκκορας κρασσατος!! Χαχαχα
Καθομαι και περιμενω στην τραπεζα εδω και μιση ωρα σχεδον. πφ. Τα νευρα μ!
Καθομαι και περιμενω στην τραπεζα εδω και μιση ωρα σχεδον. πφ. Τα νευρα μ!
Χαχαχαχα!!! Ρεε ειναι ολοι νεθησμενοι!!
Μολις ξεμπλρξω απο την μεθησμενη στο δωματιο μας...
Γιατι καλε??
γιατι ουτε στην ευρωπαικη ενωση ειναι, ουτε στην ευρωπη. και οχι μονο δεν ειναι στην ευρωπη, ειναι και στην αλλη ακρη του κοσμου.
νομιζω πατησαν στο οτι ειναι αποικια της αγγλιας και οτι εχουν ακομα την ελισαβετ βασιλισσα. και το sbs που ειναι ενα απο τα κρατικα καναλια και δειχνει eurovision εδω και 30 χρονια.
νομιζω πατησαν στο οτι ειναι αποικια της αγγλιας και οτι εχουν ακομα την ελισαβετ βασιλισσα. και το sbs που ειναι ενα απο τα κρατικα καναλια και δειχνει eurovision εδω και 30 χρονια.
Κοιτα να δεις θα ναι καλο να δουμε και κατι καινουριο για αλλαγη
Όχι βρε! Δεν έχετε καλά τραγούδια!:Ρ
Εγώ σήμερα ήμουν πολύ κακιά...
Εγώ σήμερα ήμουν πολύ κακιά...
Inori- Fan
για το πρώτο ήθελα να βάλω ερωτηματικό (δεν έχετε καλά τραγούδια;)
Όσο άφορα για το δεύτερο, είχα ξεχάσει πως ονομάζεται μια συμφοιτήτρια μου:Ρ Και στο τέλος του μαθήματος, αφού μιλάγαμε με κάποιες άλλες κοπέλες έξω κι ήταν κι αυτή εκεί. (της κάνω πονηρά εγώ) τι δεν θα τους συστηθείς βρε;:Ρ
Ε και μετά όταν έφυγα με τις άλλες 2 κοπέλες για το σπίτι τους κάνω. "Πάλι καλά που σας συστήθηκε γιατί δεν θυμόμουν το όνομα" Γελάνε αυτές... Κι μου λένε "κακιά":Ρ
Όσο άφορα για το δεύτερο, είχα ξεχάσει πως ονομάζεται μια συμφοιτήτρια μου:Ρ Και στο τέλος του μαθήματος, αφού μιλάγαμε με κάποιες άλλες κοπέλες έξω κι ήταν κι αυτή εκεί. (της κάνω πονηρά εγώ) τι δεν θα τους συστηθείς βρε;:Ρ
Ε και μετά όταν έφυγα με τις άλλες 2 κοπέλες για το σπίτι τους κάνω. "Πάλι καλά που σας συστήθηκε γιατί δεν θυμόμουν το όνομα" Γελάνε αυτές... Κι μου λένε "κακιά":Ρ
Inori- Fan
α δεν ξερω. ειναι αρκετοι καλλιτεχνες αυστραλοι με διεθνη καριερα. εγω περσσοτερο γελουσα σχετικα με το EUROvision
κακια δεν ηταν. πονηρια και εξυπναδα ηταν.
κακια δεν ηταν. πονηρια και εξυπναδα ηταν.
Σελίδα 32 από 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Σελίδα 32 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel