Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
114 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 114 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Your Diary!
+29
DeathView*
elena98
RosalieVamp
zan
maria99cool
SpongeBob
Darky
mariettoula
katerina cullen
Maria Colden
Celest Volturi
LilitCa
eirini28
Pia1996
κατερινα καλεν
toulipaki
Arg Winchester
Mary Alice Brandon
teamedward96
dзспоiйа cцllел
Victoria
Roza Cullen
SaveWaterDrinkBlood
Rosemarie Hathaway
Marzaki Cullen
Alice-Bella Cullen
EliNaKi DAmThouGht
Nantia Hale_Biers
Tania_Re
33 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 40
Σελίδα 1 από 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Your Diary!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σε αυτό το τόπικ γράφουμε όσο άσχετα ή άκυρα πραγματα
θέλουμε που αφορουν την μέρα μας και ο,τι μας απασχολεί..
Κάτι σαν online ημερολόγιο!
Λοιπόν.. σήμερα Magic Park(fuck yeah !)! Καλούτσικα ήταν αν εξαιρέσουμε την διακοπή ρεύματος και το ότι ακόμη ζαλίζομαι από τις 4 απανωτές φορές στο 4G..
Αύριο γράφουμε και δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ.. λολ..
Θα διαβάσω το πρωί...
Αύριο γράφουμε και δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ.. λολ..
Θα διαβάσω το πρωί...
Εν τω μεταξύ το παιδί ακόμη να με πάρει τηλέφωνο.. Καλά πάμε..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tania_Re στις Κυρ 15 Δεκ 2013, 23:12, 9 φορές συνολικά
Απ: Your Diary!
εγω παλι ειμαι για κλαματα...
και για γελια μαζι
σε ολες τις εξετασεις ζητημα να εχω διαβασει μιση ωρα τοκαθε μαθημα και πολλα λεω
στα αρχια δεν εγραψα ΤΙΠΟΤΑ
στην αλγεβρα επισης και αυριο στην φυσικη θα γραψω τα **** μου
εχω ακομα να γραψω απο δυσκολο μαθημα την χημεια και την γεωμετρια
ελπιζω να με λυπηθουν και να με περασουν στο μαθημα
ειχα καλο γενικο και νομιζω θα γινει κατι
φετος στις εξετασεις τα εχω ολα χ***α κανονικα!
αλλα κ παλι ειμαι αραχτη και light :hey you:
και για γελια μαζι
σε ολες τις εξετασεις ζητημα να εχω διαβασει μιση ωρα τοκαθε μαθημα και πολλα λεω
στα αρχια δεν εγραψα ΤΙΠΟΤΑ
στην αλγεβρα επισης και αυριο στην φυσικη θα γραψω τα **** μου
εχω ακομα να γραψω απο δυσκολο μαθημα την χημεια και την γεωμετρια
ελπιζω να με λυπηθουν και να με περασουν στο μαθημα
ειχα καλο γενικο και νομιζω θα γινει κατι
φετος στις εξετασεις τα εχω ολα χ***α κανονικα!
αλλα κ παλι ειμαι αραχτη και light :hey you:
την παρασκευη πηγα σε κηδεια. Ειχα ξαναπαει αλλα ηταν μιας φιλης μου και το φερετρο ηταν κλειστο που σημαινει οτι την παρασκευη ηταν η πρωτη φορα που ειδα νεκρο ανθρωπο απο κοντα.
Ελειπα ολη μερα απο το σπιτι μου και μετα βρεθηκα και αναμεσα στην διαμαη του φροντηστηριου. Τα "ενεκα παιδειας" τα εχετε ακουστα?? εχουμε παραρτημα και στην ροδο και πιο συγκεκριμενα στην περιοχη μου. Εκει πηγαινα φετος. Αλλα τον τελευταιο μηνα που ειναι και μηνας εξετασεων ο διευθυντης μας τσακωθηκε με τον μεγαλο της ροδου(τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει) και χωριζουν τα τσανακια τους. Με αποτελεσμα καποιοι καθηγητες να κανουν μαθημα στο ενα φροντηστηριο και καποιοι στο αλλο. Σημερα εγραφα αλγεβρα και η καθηγητρια που μου εκανε αλγεβρα ολη την χρονια παρεμεινε στα ενεκα παιδειας και δεν ακολουθησε τον διευθυντη. Και επειδη δεν ηθελα να κανω μαθημα με μια αλλη καθηγητρια που σε 2 λεπτα ξεχνας αυτα που ηξερες πηγα στο ενεκα και προσβληθηκε ο αλλος καθηγητης-διευθυντης που ειναι γνωστος μας.
Α μια που ειπα αλγεβρα!!!!! Εψω προαισθημα οτι εγραψα 20!!!! εκανα λαθος σε ενα Σ ή Λ αλλα δεν νομιζω να περνει πανω απο 1 ολοκληρο βαθμο (στα 20). Θα ειναι τιποτα "2" οποτε στογγυλοποιειται και το 98 γινεται 100 --> 20
σε οποιοδηποτε αλλο τοπικ θα μου απαντουσατε "εισαι οτι να 'ναι" αλλα νομιζω εδω ειναι το καταλληλο.....
Ελειπα ολη μερα απο το σπιτι μου και μετα βρεθηκα και αναμεσα στην διαμαη του φροντηστηριου. Τα "ενεκα παιδειας" τα εχετε ακουστα?? εχουμε παραρτημα και στην ροδο και πιο συγκεκριμενα στην περιοχη μου. Εκει πηγαινα φετος. Αλλα τον τελευταιο μηνα που ειναι και μηνας εξετασεων ο διευθυντης μας τσακωθηκε με τον μεγαλο της ροδου(τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει) και χωριζουν τα τσανακια τους. Με αποτελεσμα καποιοι καθηγητες να κανουν μαθημα στο ενα φροντηστηριο και καποιοι στο αλλο. Σημερα εγραφα αλγεβρα και η καθηγητρια που μου εκανε αλγεβρα ολη την χρονια παρεμεινε στα ενεκα παιδειας και δεν ακολουθησε τον διευθυντη. Και επειδη δεν ηθελα να κανω μαθημα με μια αλλη καθηγητρια που σε 2 λεπτα ξεχνας αυτα που ηξερες πηγα στο ενεκα και προσβληθηκε ο αλλος καθηγητης-διευθυντης που ειναι γνωστος μας.
Α μια που ειπα αλγεβρα!!!!! Εψω προαισθημα οτι εγραψα 20!!!! εκανα λαθος σε ενα Σ ή Λ αλλα δεν νομιζω να περνει πανω απο 1 ολοκληρο βαθμο (στα 20). Θα ειναι τιποτα "2" οποτε στογγυλοποιειται και το 98 γινεται 100 --> 20
σε οποιοδηποτε αλλο τοπικ θα μου απαντουσατε "εισαι οτι να 'ναι" αλλα νομιζω εδω ειναι το καταλληλο.....
εχω διωρο εκθεση. και δεν εχω καμια ορεξη να παω. Και πρεπει να ξεκαθαρισω και αυτο με "τα φροντηστηρια"......
α ο καιρος ειναι πολυ χαλια. Κανει ζεστη αλλα εχει συννεφια και βρεχει οποτε του κατεβει. Καλα που ζουμε??
α ο καιρος ειναι πολυ χαλια. Κανει ζεστη αλλα εχει συννεφια και βρεχει οποτε του κατεβει. Καλα που ζουμε??
Σ'εμένα το λές? Άκου.. προχθές πήγαμε θάλασσα είχε 18 βαθμούς και έβρεξε ενώ είμασταν στην παραλία.. εχθές πήγαμε magic park είχε 19 βαθμούς, έβρεξε καί έγινε διακοπή ρεύματος(φτού!).Και σήμερα που δεν θα πάω πουθενά.. 27 βαθμοί ρε γ@μwt0 και σκάει ο τζίτζικας!
σε εμας που κανει κουφοβραση και ειναι συννεφια και εβρεξε γυρω στις 12??? ελεος. Τρελαθηκε και ο καιρος......
Θα δω water for elephants!!!!! Υπάρχει στο free tv. Δεν ειναι πολυ γλυκο και ο ρομπ ειναι θεος!!!
Θα δω water for elephants!!!!! Υπάρχει στο free tv. Δεν ειναι πολυ γλυκο και ο ρομπ ειναι θεος!!!
οχι δεν ειναι καναλι!!! ειναι ιστοσελιδα!!!!
οριστε το λινκ!!!!
πες μου οτι δεν το ηξερες και θα....πηδηχτω απο το παραθυρο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
εχει σειρες, ταινιες και οτι θες!!!!
οριστε το λινκ!!!!
πες μου οτι δεν το ηξερες και θα....πηδηχτω απο το παραθυρο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
εχει σειρες, ταινιες και οτι θες!!!!
είναι στα ελληνικά το κανάλι? μπορώ να το κατεβάσω και να κάνω και κατέβασμα ελληνκιούς υπότιτλους για τις ταινίες?
EliNaKi DAmThouGht- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 145
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2011
Τόπος : Walk with my Dreams..
Κοιτα εγω τα βλεπω οnline. Το ανακαλυψα ψαχνωντας vampire diaries online γιατι δεν θελω να ειμαι αναγκασμενη να περιμενω να κατεβουν να ψαχνω υποτιτλους και στην τελικη να ειναι και χαλια η ποιοτητα και μετα απο τοσο κοπο να τα διαγραφω. Οποτε τα βλεπω ετσι (χωρις υποτιτλους και χωρις κατεβασμα και ειμαι οκαυ). Αλλα νομιζω υπάρχει κουμπακι αν θες να κατεβασεις ενα βιντεο. Απλως δεν ξερω πως λειτουργουν ολα αυτα...
Σε αυτο το τοπικ υποτιθεται θα γραφαμε πιο συχνα οποτε δεν θα κανω εντιτ αλλα διπλο ποστ. Σορρυ, υπάρχει λογος......
ψαχνω ενα ποστ που ειχα κανει τον σεπτεμβρη γιατι εχει σχεση με την αναλυση του νεκρου αδερφου και γραφω αυριο λογοτεχνια και το θελω.....
ειμαι ελεος??? ειμαι τρελη??? :yes: και :yes:
ψαχνω ενα ποστ που ειχα κανει τον σεπτεμβρη γιατι εχει σχεση με την αναλυση του νεκρου αδερφου και γραφω αυριο λογοτεχνια και το θελω.....
ειμαι ελεος??? ειμαι τρελη??? :yes: και :yes:
Μαρίνα λογικά θα πέσει κάτι από Καβάφη. Εμάς μας έπεσε η Ιθάκη. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όλοι προτιμούν Καβάφη...
Alice-Bella Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 5318
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
εμας ακουγεται πολυ το απολειπειν. Αλλα δεν ξερω εχω προαισθημα οτι μπορει να πεσει κατι που δεν περιμενουμε με την καμια.
εγω παλι ειχα να δω τον πρωην μου 9 μηνες περιπου...απο τον Αυγουστο...ηρθε την παρασκευη σε ενα παρτι που γινοταν εδω στην περιοχη...και εγω και αυτος φαγαμε κεραμιδα που ειδαμε ο ενας τον αλλον μετα παο τοσους μηνες....δεν μιλησαμε βεβαια αλλα ολη την βραδια ημουν σε κατασταση σοκ οσο να ναι...
χτες παλι βγηκα την τελευταια στιγμη και ηταν παλι εκει..
το χειροτερο?
εκατσε απεναντι απο μενα και την παρεα μου?
και το ακομα χειροτερο?
ηρθε ο ξαδερφος μου και αρχισε να με αγκαλιαζει και τα λοιπα και εκεινος εβλεπε
παιζει να τον πειραξε αρκετα γιατι καναμε καποιες προσπαθιες επανασυνδεσης το Πασχα.
εγω παλι παιζει να βγηκα 15 φορες εξω και αλλες 15 να πηγα στο μπανιο και αλλες 15 να πηγα στο μπαρ για ποτα και νερο...ευτυχως που δεν μου εφταναν τα λεφτα γιατι θα γινομουν χωμα
παντως ομορφηνε το παλιπαιδο
ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!!!
χτες παλι βγηκα την τελευταια στιγμη και ηταν παλι εκει..
το χειροτερο?
εκατσε απεναντι απο μενα και την παρεα μου?
και το ακομα χειροτερο?
ηρθε ο ξαδερφος μου και αρχισε να με αγκαλιαζει και τα λοιπα και εκεινος εβλεπε
παιζει να τον πειραξε αρκετα γιατι καναμε καποιες προσπαθιες επανασυνδεσης το Πασχα.
εγω παλι παιζει να βγηκα 15 φορες εξω και αλλες 15 να πηγα στο μπανιο και αλλες 15 να πηγα στο μπαρ για ποτα και νερο...ευτυχως που δεν μου εφταναν τα λεφτα γιατι θα γινομουν χωμα
παντως ομορφηνε το παλιπαιδο
ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!!!
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG
EIΔA TO TRΑILER!!!!!!! ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ
EIΔA TO TRΑILER!!!!!!! ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
ειμαι σε κατασταση....... δεν ξερω πώς να την ονομασω. Αλλου πλανητη?? βγηκε το τρειλερ, βγηκα αληθινη γιατι ειχε μαλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι δεν θα πεσει sos κειμενο και τελικα ΔΕΝ επεσε!! οι φιλες μου κανονισαν να πανε ψωνα δεν μου ειπαν τιποτα και το εμαθα σημερα λιγο πριν φυγουν για ψωνια, φυσικα εκανα οτι δεν με πειραξε, ειπα οτι ειχα δουλεια και εφυγα. ειμαι υπερβολικα περηφανη -τουλαχιστον ετσι πιστευω- για να κανω σκηνη. α και θα παω πατμο
ρε συ ναντια, ερωτηση, αυτος τους τελευταιους 6 μηνες εχει κανει τιποτα με καμια??? και ποιος ηταν ο λογος που χωρισατε???
ρε συ ναντια, ερωτηση, αυτος τους τελευταιους 6 μηνες εχει κανει τιποτα με καμια??? και ποιος ηταν ο λογος που χωρισατε???
Λοιπόοον...σήμερα νομίζω τα πήγα καλά στα κείμενα αν και στην αρχή όταν είδα τα θέματα λέω, τι πήγε και έβαλε?? Αλλά τελικά νομίζω καλά τα έγραψα. Θα δείξει..
Το πρόσωπο συνεχίζει να μην μας μιλάει, αλλά εγώ τον χαιρέτησα όταν έφυγε! Είμαι ανώτερος άνθρωπος εγώ!
Το απόγευμα θέλω να βγω και θα βγώ αλλά μου έσπασε τα νεύρα η μανα μου!
Γιατι όταν της είπα με ποια θα βγώ μου κάνει πάλι?? Τι πειράζει?????
Μου λέει ότι με τις άλλες μου φίλες έχω καιρό να βγω.. Και πιστεύω την πειράζει γιατί μου χει πει ότι αυτή η φίλη που θα βγω είναι πολύ ντροπαλή και φοβάται μήπως με επηρεάσει..
Ελεοςςςς! Θα μου κάνει κουμαντο με ποιες βγαίνω και με ποιές όχι?
Αυτά από μένα...
Αυτό ήταν το πρώτο μου ποστ στο τοπικ της τρελής που παρεπιπτόντως είναι τέλειο! :good job:
Το πρόσωπο συνεχίζει να μην μας μιλάει, αλλά εγώ τον χαιρέτησα όταν έφυγε! Είμαι ανώτερος άνθρωπος εγώ!
Το απόγευμα θέλω να βγω και θα βγώ αλλά μου έσπασε τα νεύρα η μανα μου!
Γιατι όταν της είπα με ποια θα βγώ μου κάνει πάλι?? Τι πειράζει?????
Μου λέει ότι με τις άλλες μου φίλες έχω καιρό να βγω.. Και πιστεύω την πειράζει γιατί μου χει πει ότι αυτή η φίλη που θα βγω είναι πολύ ντροπαλή και φοβάται μήπως με επηρεάσει..
Ελεοςςςς! Θα μου κάνει κουμαντο με ποιες βγαίνω και με ποιές όχι?
Αυτά από μένα...
Αυτό ήταν το πρώτο μου ποστ στο τοπικ της τρελής που παρεπιπτόντως είναι τέλειο! :good job:
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
χαχαχαχα να σε πω???? ποιο κειμενο σας επεσε????
η μαμα σου φοβαται μην τυχον και γινεις ντροπαλη οπως η καινουρια σου φιλη??? ελεος. δεν ηξερα οτι υπάρχουν και τετοιες μαμαδες......συγνωμη κιολας
η μαμα σου φοβαται μην τυχον και γινεις ντροπαλη οπως η καινουρια σου φιλη??? ελεος. δεν ηξερα οτι υπάρχουν και τετοιες μαμαδες......συγνωμη κιολας
Ε μα πέστα! Όχι οτι μου το απαγορεύει αλλά με ενοχλεί που το είπε!
Η Ιθάκη!! Εσάς??
Η Ιθάκη!! Εσάς??
πλακα κανεις!!! μακαρι να επεφτε σε εμας η Ιθακη!!! ηταν απο τα αγαπημενα μου φετος. Η Ιθακη, οι Ελευθεροι Πολιορκημενοι και Του νεκρου αδερφου.
Και τελικα ποιο επεσε???
Ο Ερωτοκριτος!!!!
Το κομματι που η φυση χαιρεται και ειναι ανοιξη και αυγη (ηθελα να γραψω χαραυγη προς υπερασπιση μου ηταν μερικες ωρες αφου ειχα δει το τρειλερ.....) και μετα η φροσυνη, η νταντα της αρετουσας βλεπει δυο πουλια να το κανουν και νομιζει οτι ειναι οι οιωνος και προσπαθει να πεισει την αρετουσα να κανει αυτο που θελει ο πατερας της γιατι ειναι γυναικα και μπλα μπλα μπλα.
Σε καποια σημεια εγραφα κατι σαχλα για ερωτευμενους και ανοιξη και αηδιες που δεν αντεξα αφησα το στυλο κατω μουτζωσα το γραπτο, μετα αυτομουτζωθηκα και μετα συνεχισα να γραφω.
Τελικα αυτο ειναι το τοπικ μου.....της τρελης δεν ειναι???
Και τελικα ποιο επεσε???
Ο Ερωτοκριτος!!!!
Το κομματι που η φυση χαιρεται και ειναι ανοιξη και αυγη (ηθελα να γραψω χαραυγη προς υπερασπιση μου ηταν μερικες ωρες αφου ειχα δει το τρειλερ.....) και μετα η φροσυνη, η νταντα της αρετουσας βλεπει δυο πουλια να το κανουν και νομιζει οτι ειναι οι οιωνος και προσπαθει να πεισει την αρετουσα να κανει αυτο που θελει ο πατερας της γιατι ειναι γυναικα και μπλα μπλα μπλα.
Σε καποια σημεια εγραφα κατι σαχλα για ερωτευμενους και ανοιξη και αηδιες που δεν αντεξα αφησα το στυλο κατω μουτζωσα το γραπτο, μετα αυτομουτζωθηκα και μετα συνεχισα να γραφω.
Τελικα αυτο ειναι το τοπικ μου.....της τρελης δεν ειναι???
Χαχαχα! Αυτό με τα μουτζώματα μ'αρεσε..
Ο Ερωτόκριτος δεν μ'άρεσε καθόλου σαν κείμενο. Ευτυχώς που δεν έπεσε!!
Ηταν από τα κείμενα που δεν το ήξερα πολύ καλά τις ασκήσεις κ αυτά...
Δεν ξέρω καθόλου τι θα έγραφα!!
Ο Ερωτόκριτος δεν μ'άρεσε καθόλου σαν κείμενο. Ευτυχώς που δεν έπεσε!!
Ηταν από τα κείμενα που δεν το ήξερα πολύ καλά τις ασκήσεις κ αυτά...
Δεν ξέρω καθόλου τι θα έγραφα!!
μας εβαλε μια πολυ κουλη ερωτηση. που χωριζεται το κειμενο και με ποιο εκφραστικο μεσο επιτυγχανεται η μεταβαση. Τρεχα μάη μου και γυρευε τριφυλι. ή οτι αλλο λενε. whatever.
Σελίδα 1 από 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Σελίδα 1 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel