Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
190 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 190 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Your Diary!
+29
DeathView*
elena98
RosalieVamp
zan
maria99cool
SpongeBob
Darky
mariettoula
katerina cullen
Maria Colden
Celest Volturi
LilitCa
eirini28
Pia1996
κατερινα καλεν
toulipaki
Arg Winchester
Mary Alice Brandon
teamedward96
dзспоiйа cцllел
Victoria
Roza Cullen
SaveWaterDrinkBlood
Rosemarie Hathaway
Marzaki Cullen
Alice-Bella Cullen
EliNaKi DAmThouGht
Nantia Hale_Biers
Tania_Re
33 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 40
Σελίδα 4 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Απ: Your Diary!
Παιδια, αμα δειτε πως ειναι το δικο μου μαλλι...Έχω κάνει ισιωτικη για να μπορω να το χτενίζω...όχι ότι πέτυχε...ακόμα μπούκλα είναι...ωραια δε λέω αλλά είναι λίγο άβολο...
όχι...είναι σγουρό και φουσκωτό, απλά δεν είναι μπλεγμένο...
για να καταλάβεις εγώ είμαι αυτή με τη γκρι...ήταν λίγο μετά που την έκανα...
για να καταλάβεις εγώ είμαι αυτή με τη γκρι...ήταν λίγο μετά που την έκανα...
- Σπόιλερ:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
:wtf:
δεν θελω να το φανταστω......... εμενα δοξα συ ο θεος χωρις ισιωτικη και ειναι πιο ισιο απο το δικο σου. Δεν θα ξαναγκρινιαξω για το μαλλι μου.Τουλαχιστον θα προσπαθησω να μην ξαναγκρινιαξω....
δεν θελω να το φανταστω......... εμενα δοξα συ ο θεος χωρις ισιωτικη και ειναι πιο ισιο απο το δικο σου. Δεν θα ξαναγκρινιαξω για το μαλλι μου.Τουλαχιστον θα προσπαθησω να μην ξαναγκρινιαξω....
Και της ξαδέρφης μου κάπως έτσι είναι με τη διαφορά ότι οι μπούκλες είναι πολύ μικρές αλλά πάρα πολλές βασικά έτσι ήταν όταν ήταν μικρή τώρα δεν της κάθονται με τίποτα γι'αυτό και τα ισιώνει...
Εμένα πάλι είναι σγουρά αλλά ούτε σαν της Ιωάννας ούτε σαν της ξαδέρφης μου αλλά και πάλι δεν μου αρέσουν γι'αυτό τα ισιώνω σχεδόν τις περισσότερες φορές... έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου...!
Εμένα πάλι είναι σγουρά αλλά ούτε σαν της Ιωάννας ούτε σαν της ξαδέρφης μου αλλά και πάλι δεν μου αρέσουν γι'αυτό τα ισιώνω σχεδόν τις περισσότερες φορές... έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου...!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Κι εγω επεισης εγω κολλημα με τα μαλλια μου (μου το λεει και η αδερφη μου συχνα). Βασικα εμενα ειναι απλως σπαστα αλλα δε μαρεσουν και γι' αυτο τα ισιωνω.
Αλλα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι η φρατζα μου. Δε τη θελω. Θελω να μκρυνει και να ειναι σα να μην υπαρχει. Αυτο γιατι ουτε μαρεσει ,ουτε μου παει
Αλλα αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι η φρατζα μου. Δε τη θελω. Θελω να μκρυνει και να ειναι σα να μην υπαρχει. Αυτο γιατι ουτε μαρεσει ,ουτε μου παει
εγω μετα απο μερικους μηνες θα παω να τα ξανακανω παντως εκεινο το σγουρο το αφρικανε...
τωρα απλως ειναι οπως εχει μια φυσικη σγουρομαλλα...
την επομενη φορα θα γινει πιο πολλυ
Nantia Hale_Biers έγραψε:εγω μετα απο μερικους μηνες θα παω να τα ξανακανω παντως εκεινο το σγουρο το αφρικανε...
ειχα δει σε ενα ονειρο μου τις πρωαλλες οτι τα χα ετσι χαχα. ωρεο ειναι κα καλοκαιρινο.να το κανεις!
εγω αν και το μαλλι μου ειναι κοκκινο θα κανω και κοκκινες ανταυγιες οπου νανε.
ανιποομονωω :lovyou:
Έχω δύο επιλογές: 1) Να πάω 2) Να μην πάω.. Και έχω μόνο 5 λεπτά να αποφασίσω... ΑΔΙΚΟ??
τελικα πηγες???
πειναω αλλα δεν βγαινω απο το δωματιο μου. Ευτυχως που χθες ειχα παρει μαζι μου νερο αλλιως θα παθαινα αφυδατωση.
ρε σεις να σας πω κατι. νομιζω οτι μας το παιρνανε απο την τηλεωραση αυτο. Ανοιγεις σε ενα σιριαλ και ολες τα εχουν βεργα ισια ή μπουκλε. Το σγουρο το φυσικο γιατι δεν το εχει καμια?? Και πας στο κωμμοτηριο και σου λενε "ισια ειναι καλυτερα". Και συ τα ισιωνεις και μετα περνεις το μηνυμα και τα ισιωνεις συνεχεια.
πειναω αλλα δεν βγαινω απο το δωματιο μου. Ευτυχως που χθες ειχα παρει μαζι μου νερο αλλιως θα παθαινα αφυδατωση.
ρε σεις να σας πω κατι. νομιζω οτι μας το παιρνανε απο την τηλεωραση αυτο. Ανοιγεις σε ενα σιριαλ και ολες τα εχουν βεργα ισια ή μπουκλε. Το σγουρο το φυσικο γιατι δεν το εχει καμια?? Και πας στο κωμμοτηριο και σου λενε "ισια ειναι καλυτερα". Και συ τα ισιωνεις και μετα περνεις το μηνυμα και τα ισιωνεις συνεχεια.
Ναι αυτό είναι αλήθεια...Και μετά με το να μην έχει καμία το δικό σου μαλλί μετά δεν σ'αρέσει...
Eγώ ποτέ δεν τα ισιώνω, αλλά καταλαβαίνω τι λες...
Εγώ νομίζω ότι το φυσικό είναι καλύτερο...Άσε που θέλω κανα 3ωρο για να τα ισιώσω...
Εγώ νομίζω ότι το φυσικό είναι καλύτερο...Άσε που θέλω κανα 3ωρο για να τα ισιώσω...
Ε ναι πάει αναλόγως το μαλλι...Εμένα μου παίρνει λιγότερο απο μισή ωρα..
Αν τα ισιώνεις συχνά τελειώνεις όλο και πιο γρηγορα...¨Εγω ισιώνω μόνο φράτζα και λίγο τις άκρες για να φαίνονται πιο μακριά...
Αλήθεια?? Δεν το ήξερα αυτό...
Και εγώ το κάνω αυτό καμιά φορά αν βαριέμαι να τα ισιώσω όλα...
Και εγώ το κάνω αυτό καμιά φορά αν βαριέμαι να τα ισιώσω όλα...
Ναι γιατι το μαλλί συνηθίζει....το παθε το μαλλί της αδερφής μου...αλλά μετα ξαναστρώνει...
Όχι να μείνει έτσι!! Να μην ξαναστρώσει!
μπορει...αν το ισιώνεις συνέχεια...αν και δε νομίζω να μείνει έτσι για πάντα..θα πρέπει να το τελειoποιήσεις...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SaveWaterDrinkBlood στις Σαβ 11 Ιουν 2011, 17:22, 1 φορά
Συνέχεια το ισιώνω!
τι εννοείς?? να κάνω ισιωτική κάτι τέτοιο?
SaveWaterDrinkBlood έγραψε:θα πρέπει να το τελειωποιήσεις...
τι εννοείς?? να κάνω ισιωτική κάτι τέτοιο?
Αααα κατάλαβα!
χαίρομαι...
ακυρο, αλλά χθες έδωσα εξετάσεις στην κιθάρα και ήταν ένας εκει μ ενα σκουλαρικι κ μου σπασε τα νευρα...
ακυρο, αλλά χθες έδωσα εξετάσεις στην κιθάρα και ήταν ένας εκει μ ενα σκουλαρικι κ μου σπασε τα νευρα...
Σελίδα 4 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Σελίδα 4 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel