Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
166 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 166 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Your Diary!
+29
DeathView*
elena98
RosalieVamp
zan
maria99cool
SpongeBob
Darky
mariettoula
katerina cullen
Maria Colden
Celest Volturi
LilitCa
eirini28
Pia1996
κατερινα καλεν
toulipaki
Arg Winchester
Mary Alice Brandon
teamedward96
dзспоiйа cцllел
Victoria
Roza Cullen
SaveWaterDrinkBlood
Rosemarie Hathaway
Marzaki Cullen
Alice-Bella Cullen
EliNaKi DAmThouGht
Nantia Hale_Biers
Tania_Re
33 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 40
Σελίδα 6 από 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Απ: Your Diary!
χαχαχαχα μεχρι που εφτασες??? δεν μπορει, λεξεις όπως αεροπλάνο, ακαδημια, καφετερεια θα τις εχεις καταλάβει.......
Μια διαβαζω την μια διαφανεια μια την αλλη!
Εχω μπερδεψει τιτλους ,ημερομηνιες....περιοδους!!!
Αστα βραστα και φασκελοκουκουλοστα αντε ντε ποτε θα ερθει η
29 Ιουνιου να ησυχασω και εγω!
Εχω μπερδεψει τιτλους ,ημερομηνιες....περιοδους!!!
Αστα βραστα και φασκελοκουκουλοστα αντε ντε ποτε θα ερθει η
29 Ιουνιου να ησυχασω και εγω!
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
Αυτο που λεει η Μαρινα εννουσα Σουλα μου!!!
το κακομοιρο δεν αντεχω Μαρινακι μου δεν μπορω να συγκεντρωθω!!!
Κανει πολυ ζεστη... :sweaty:
Κανει πολυ ζεστη... :sweaty:
Θα προσπαθησω...
μολις τελειωσα τ φιλι της σκιας κ ξεκιναω την υποσχεση αιματος. α και μπηκα απο το κντ. νομιζω ψιλοκολλαει με τις κανουριες ρυθμισεις επειδη η οθονη ειναι μικρη κ το φοντο κινειται συνεχεια αλλα κατα τα αλλα ολα καλα.
εσυ ναντιακι μ τι κανεις;;
Kι εγώ μόλις μπήκα! Έμεινα μακριά σας για τουλάχιστον 50 λεπτά εξαιτίας του &^%&%& πατέρα μου που έκλεισε την παροχή ρεύματος για να πάω να κοιμηθώ.. Αλλά φυσικά εγώ, επέστρεψα! : :hurrah: :
καλως την Σουλα!!
κοριτσια εχετε ορεξη για κουβεντουλα σχετικα με ενα θεματακι που με καιει?
κοριτσια εχετε ορεξη για κουβεντουλα σχετικα με ενα θεματακι που με καιει?
ασε δεν θελω να ακουω οτιδηποτε εχει σχεση με μπαμπαδες. τουλαχιστον με παρηγορει το γεγονος οτι τον ειδα πριν 2,5 ωρες κ θα τον ξαναδω την τριτη....
φυσικα. αρκει να μην εχει σχεσηε πατερσ...
φυσικα. αρκει να μην εχει σχεσηε πατερσ...
ok λοιπον
ειναι ενα αγορι το οποιο δεν μενει στην περιοχη μου
αλλα ερχετε με την παρεα του τακτικα γιατι(οχι να το πενευτουμε)εχουμε τα καλυτερα κλαμπακια της περιφερειας ειχαμε γνωριστει μια φορα γιατι ημασταν σε μια παρεα και ανταλαξαμε τηλεφωνα
μιλησαμε κανα 2 μερες ηταν τοσο γλυκος μου ειπε οτι του αρεσω και τετοια..αλλα μετα...
,ΜΠΑΜ!!!χαθηκε
δεν επεμενα και εγω παραπανο
αργοτερα τον βρηκα το Πασχα σε ενα παρτυ και μου μιλησε πολλυ θερμα ηταν σκετος γλυκας
μετα εκανα να τον δω κανα μηνα
τον πετυχα πριν 2 βδομαδες σε ενα καφε και μου μιλησε τοσο ομορφα..μου ξαναεδωσε τον αριθμο του γιατι ειχε αλαξει και συσκευη και νουμερο και μου ειπε οτι θα ξαναπερασει να με δει
τον ειδα μετα απο 3 μερες...ε λοιπον εκανε πως δεν με ηξερε
εγω για σπασιμο πηγα και εκατσα στο πισω τραπεζι τον ειχα πλατη ακριβως ενα ετσι να εκανα το ποτυρι στο κεφαλι θα του το εφερνα....δεν μιλησαμε καθολου 2 ωρες εκει...ουτε και εγω του μιλησα..ειχα θυμωσει
μετα ομως τον ξαναβρηκα την τριτη και καθως ημου θυμωμενη ηρθε και με χαιρετησε..
με εκανε νοημα να παε να κατσω στο πισω τραπεζι με την φιλη μου(αυτον ηταν με μια παρεα 100 ατομα)
ε εκατσα κ εγω η αμοιρη και μου επιασε την ωιλη κουβεντουλα...
και Ναντιακη μου και που θα πας το Σαββατο και μπορει να περασω και που θα πας διακοπες και μπλα μπλα μπλα...
επισης ακουσα απο την παρεα του κατι για μια γκομενα και μαι Θεσσ-νικη να μιλανε οποιως τυχαιως μου ειχε πει οτι θα πηγαινε Θεσσ/νικη για σαββα/κο..
προσπαθησα να τον ψυχολογησω αμετρητες φορες αλλα δεν μπορω να τον καταλαβω...εσειες τι λετε?γιατι με σκαει??
ειναι ενα αγορι το οποιο δεν μενει στην περιοχη μου
αλλα ερχετε με την παρεα του τακτικα γιατι(οχι να το πενευτουμε)εχουμε τα καλυτερα κλαμπακια της περιφερειας ειχαμε γνωριστει μια φορα γιατι ημασταν σε μια παρεα και ανταλαξαμε τηλεφωνα
μιλησαμε κανα 2 μερες ηταν τοσο γλυκος μου ειπε οτι του αρεσω και τετοια..αλλα μετα...
,ΜΠΑΜ!!!χαθηκε
δεν επεμενα και εγω παραπανο
αργοτερα τον βρηκα το Πασχα σε ενα παρτυ και μου μιλησε πολλυ θερμα ηταν σκετος γλυκας
μετα εκανα να τον δω κανα μηνα
τον πετυχα πριν 2 βδομαδες σε ενα καφε και μου μιλησε τοσο ομορφα..μου ξαναεδωσε τον αριθμο του γιατι ειχε αλαξει και συσκευη και νουμερο και μου ειπε οτι θα ξαναπερασει να με δει
τον ειδα μετα απο 3 μερες...ε λοιπον εκανε πως δεν με ηξερε
εγω για σπασιμο πηγα και εκατσα στο πισω τραπεζι τον ειχα πλατη ακριβως ενα ετσι να εκανα το ποτυρι στο κεφαλι θα του το εφερνα....δεν μιλησαμε καθολου 2 ωρες εκει...ουτε και εγω του μιλησα..ειχα θυμωσει
μετα ομως τον ξαναβρηκα την τριτη και καθως ημου θυμωμενη ηρθε και με χαιρετησε..
με εκανε νοημα να παε να κατσω στο πισω τραπεζι με την φιλη μου(αυτον ηταν με μια παρεα 100 ατομα)
ε εκατσα κ εγω η αμοιρη και μου επιασε την ωιλη κουβεντουλα...
και Ναντιακη μου και που θα πας το Σαββατο και μπορει να περασω και που θα πας διακοπες και μπλα μπλα μπλα...
επισης ακουσα απο την παρεα του κατι για μια γκομενα και μαι Θεσσ-νικη να μιλανε οποιως τυχαιως μου ειχε πει οτι θα πηγαινε Θεσσ/νικη για σαββα/κο..
προσπαθησα να τον ψυχολογησω αμετρητες φορες αλλα δεν μπορω να τον καταλαβω...εσειες τι λετε?γιατι με σκαει??
Πρώτον: Με την συμπεριφορά του φάίνεται πως δεν είναι κολλημένος μαζί σου(ακόμη!) και έχει και άλλες επιλογές αλλά είναι φανερό πως ΚΑΤΙ θέλει από σένα και σίγουρα αυτό δεν είναι φιλικό.
Δεύτερον: Αν ήταν και είναι με φίλους ξέχνα τις γλύκες και τις π*π***ριες..
Τρίτον: Παίζει να μην σε αναγνώρισε?
Τέταρτον: Παίξτο και λιγάκι αδιάφορη...
Σελίδα 6 από 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Σελίδα 6 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits