Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
185 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 185 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Ζησε καθε ΠΕΡΙΟΔΟ της ζωης σου!
+21
elena98
RosalieVamp
Maria Colden
Draculaura
eirini28
Tania_Re
Arg Winchester
kassi
toulipaki
peby
κατερινα καλεν
sweety
Roza Cullen
Nantia Hale_Biers
Marzaki Cullen
Nemesis of Love
SaveWaterDrinkBlood
eleanna mtc
Kajol
Rosemarie Hathaway
Celest Volturi
25 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 7
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Ζησε καθε ΠΕΡΙΟΔΟ της ζωης σου!
εγω ξερω οτι υπαρχουν κ περιπτωσεις π δεν σταθεριοπποιειται ποτε αν και τις περισσοτερες φορες σταθεριοποιειται με αντισυλιπτικα......
Εγω ειμαι 19 στα 20 και ακομα δεν μου εχει σταθεροποιηθει
Φυσιολογικο ειναι ,εχω ρωτησει γυναικολογο!Εγω εχω πολυκυστηκες ωοθηκες(δεν ειναι τιποτα σοβαρο,μπορει να το αποκτησει μια γυναικα στην εφηβια) γι αυτο
ερχεται αλλα νταλον!!!Αλλα και παλι σε μερικους δεν σταθεροποιειται... :shimy:
Αν και τωρα τελευταια εχω δει μια μικροβελτιωση!!!
Φυσιολογικο ειναι ,εχω ρωτησει γυναικολογο!Εγω εχω πολυκυστηκες ωοθηκες(δεν ειναι τιποτα σοβαρο,μπορει να το αποκτησει μια γυναικα στην εφηβια) γι αυτο
ερχεται αλλα νταλον!!!Αλλα και παλι σε μερικους δεν σταθεροποιειται... :shimy:
Αν και τωρα τελευταια εχω δει μια μικροβελτιωση!!!
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
αχ κι εγω πρεπει να εχω πολυκυστικες....αλλα στην ηλικια μου δε φαινεται ξεκα8αρα ακομα...
εγω παντως μολις ξεκινησα αντισσυληπτικα για να σταθεροποιηθει ο κυκλος μου...δε νομιζω οτι μπορεις να τα παρεις χωρις συνταγη...
εγω παντως μολις ξεκινησα αντισσυληπτικα για να σταθεροποιηθει ο κυκλος μου...δε νομιζω οτι μπορεις να τα παρεις χωρις συνταγη...
ναι τα αντυσυλιπτικα πρεπει να στα δωσει ο γιατρος και παλι ειναι πολλυ επικυνδυνα γιατι η μαμα μου επερνε παλια για προφυλαξη και ειχε αιμοραγια για 2 μηνες!
τα εκοψε ο γιατρος νωρις αλλιως δεν θα μπορουσε να κανει αλλα παιδια
τα εκοψε ο γιατρος νωρις αλλιως δεν θα μπορουσε να κανει αλλα παιδια
Ω! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!
Πάντως μου είπε η μάμα μου ότι θα με πάει να κάνω εξετάσεις για να σιγουρευτούμε στις διακοπές του Πάσχα! Να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό.
Και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές!!
Πάντως μου είπε η μάμα μου ότι θα με πάει να κάνω εξετάσεις για να σιγουρευτούμε στις διακοπές του Πάσχα! Να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό.
Και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές!!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Ρε κοριτσια ειναι δυνατον απο το αγχος να μην σου ερθει περιοδος????
δηλαδη εχω απο τα μεσα του μαρτη που αγχωνομαι για τις εξετασεις και αυτον τον μηνα δεν μου εχει ερθει περιοδος ακομα. να ανυσυχησω ή ειναι φυσιολογικο??
ΥΓ. Στο ταξιδακι ολα καλα....μερικα πονακια αλλα ενταξει......
δηλαδη εχω απο τα μεσα του μαρτη που αγχωνομαι για τις εξετασεις και αυτον τον μηνα δεν μου εχει ερθει περιοδος ακομα. να ανυσυχησω ή ειναι φυσιολογικο??
ΥΓ. Στο ταξιδακι ολα καλα....μερικα πονακια αλλα ενταξει......
απ,οτι εχω διαβασει σχετικα με αυτο το θεμα,πιστευω πως ειναι φυσιολογικο.το εντονο στρες προκαλει τετοιου ειδους προβληματακια.ειναι ορμονικο.οποτε χαλαρωσε λιγακι,μην εισαι τοσο στρεσαρισμενη και επειδη δεν εχει ρθει μην αγχωνεσαι περισσοτερο.
peby- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 368
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : θεσσαλονικη
μα δεν ειναι κατι που ελεγχω........ ειναι αγχος εξετασεων. Αλλα ειναι πρωτη φορα που εχω τοσο πολύ και δεν ξερω γιατι....
οχι τιποτα αλλο........ ερχεται και πασχα και φοβαμαι να κοινωνησω
οχι τιποτα αλλο........ ερχεται και πασχα και φοβαμαι να κοινωνησω
ειναι φυσιολογικο λογω αγχους... προσπαθησε να ηρεμησεις... σκεψου θετικα δεν δινεις και πανελληνιες
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
σε καλαβαινω απολυτα και εγω το ιδιο αγχος εχω αλλα απο τοι φαινεται σε πιο ηπια μορφη.οσο για πασχα ναι δικιο εχεις δεν το σκεφτηκα,κοιτα η θα ερθει αυτεσ τις τελευταιεσ μερεσ,ή δεν θα ερθει καθολου,εγω πιστευω πως θα ερθει τις τελευταιεσ μερεσ.μην ανυσηχεισ
peby- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 368
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : θεσσαλονικη
ε γ@μ0 tο!!! την τυχη μου μεσα!!!
για πειτε μου, πώς ελεγχεις το αγχος??? και τι σχεση εχει με τον αν σου ερχεται περιοδος?? δεν μπορω να το καταλαβω........ το αγχος ειναι ψυχολογικο, η περιοδος ειναι σωματικη.......
:fainting: φρικαιρνω..........
ευτυχως που εχω και σας, σας ευχαριστω τοσο πολύ.......
για πειτε μου, πώς ελεγχεις το αγχος??? και τι σχεση εχει με τον αν σου ερχεται περιοδος?? δεν μπορω να το καταλαβω........ το αγχος ειναι ψυχολογικο, η περιοδος ειναι σωματικη.......
:fainting: φρικαιρνω..........
ευτυχως που εχω και σας, σας ευχαριστω τοσο πολύ.......
εγω παθαινω δηαροια και εντονους πονους στην μεση πριν και κατα την διαρκεια της
περιοδου μου
περιοδου μου
toulipaki- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 219
Ημερομηνία εγγραφής : 08/08/2011
θυμαστε την τυχη που εβριζα στο πιο πανω ποστ?? δεν με εχει εγκαταλειψει. Περασε η περιοδος μου και τουλαχιστον μια φορα την ημερα με διπλώνει στα δυο απο τον πονο. Δεν μπορω να το καταλαβω.....
αχχχ το εχω παθει και εγω αν και δεν ποναω καθολου
kassi- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 394
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
Τόπος : Reutligen
Μαρίνα γιατί δεν πας σε γυναικολόγο?
Η θεία μου που είχε αφόρητους πόνους της έδωσε κάτι χάπια και τώρα δεν πονάει καθόλου...
Η θεία μου που είχε αφόρητους πόνους της έδωσε κάτι χάπια και τώρα δεν πονάει καθόλου...
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
με πρηζει η μαμα μου να παρω χαπια. δεν παιρνω χαπια. ακομα και αντιβιωσεις που ειναι σε χαπι δεν μπορω
Εγώ μια φορά πήρα 3 παυσίπονα μαζί...κοκτέιλ το κανα... αλλά τουλαχιστον μου περασε...
Η συνταγή της γιαγιάς πάντως βοήθησε πολύ...... Ζεσταίνω μια πετσέτα με το σίδερο πολύ και την βάζω στην κοιλιά μου και στην μέση μου που πονάω ποιο πολύ συνήθως και πάάάάάάάάρα πολύ τσάι.....από εκεί που έπεφτα στα πατώματα από τους πόνους τώρα το περνάω ποιο ανώδυνα
Arg Winchester- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Τόπος : Salonica
μ αρεσει η γιαγια!!!!
διαβασα στο UC σε ενα κεφαλαιο (δεν θυμαμαι ποιο) οτι η Τζέιν εδωσε στην Μπέλλα να πιει ενα τσαι για να μην ποναει οταν εχει περιοδο. Ρωτησα την συγγραφεα τι εχει το τσαι αυτο και μου ειπε οτι το πουλανε στα σουπερ μαρκετ και αν ψαξω θα το βρω.
διαβασα στο UC σε ενα κεφαλαιο (δεν θυμαμαι ποιο) οτι η Τζέιν εδωσε στην Μπέλλα να πιει ενα τσαι για να μην ποναει οταν εχει περιοδο. Ρωτησα την συγγραφεα τι εχει το τσαι αυτο και μου ειπε οτι το πουλανε στα σουπερ μαρκετ και αν ψαξω θα το βρω.
Οχι υπάρχουν και αλλες. Ευτυχως δλδ, αυτο που περναω εγω δεν το ευχομαι σε καμια.....
Δοκίμασε το πάντως. Τα παυσίπονα πριν τα έπαιρνα σαν καραμέλες ενώ τώρα έχει λίγο καιρό που τα έχω κόψει τελείως μ'αυτό
Σιδερώνω μια πετσετα για αρκετη ωρα με το σιδερο μεχρι να γινει καυτη και την βαζω στην περιοχη οπυ ποναω??
Ε καυτή είναι σχετικό.....Ζεστό όσο να αντέξει το σώμα σου την θερμότητα. Ναι και την βάζεις στα σημεία που πονάς. Και μέσα στην ημέρα πίνεις όσο ποιο πολύ τσάι μπορείς
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 3 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl