Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
188 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 188 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Ζησε καθε ΠΕΡΙΟΔΟ της ζωης σου!
+21
elena98
RosalieVamp
Maria Colden
Draculaura
eirini28
Tania_Re
Arg Winchester
kassi
toulipaki
peby
κατερινα καλεν
sweety
Roza Cullen
Nantia Hale_Biers
Marzaki Cullen
Nemesis of Love
SaveWaterDrinkBlood
eleanna mtc
Kajol
Rosemarie Hathaway
Celest Volturi
25 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 7
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Ζησε καθε ΠΕΡΙΟΔΟ της ζωης σου!
εμενα ο κυκλος μου ειναι χαλια...πηγαινω σε γυναικολογο 2 φορες το χρονο και κανω συνεχεια εξετασεις...αφηστε τι τραβαω...
Συμβαινει αυτο και σε εμενα που ειμαι μεγαλυτερη!
πχ Εχω περιοδο το ενα μηνα Δεκεμβρη και μερικες φορες ενω επρεπε να μου ερθει τον Ιανουαριο μου εχετε αρχες Φεβρουαριου 2/2 !Αλλα δεν μου συμβαινει πολυ συχνα δεν ειναι τποτα πιστευω!Εμενα τουλαχιστον η γυναικολογος μου μου εχει πει οτι ειναι φυσικο!
πχ Εχω περιοδο το ενα μηνα Δεκεμβρη και μερικες φορες ενω επρεπε να μου ερθει τον Ιανουαριο μου εχετε αρχες Φεβρουαριου 2/2 !Αλλα δεν μου συμβαινει πολυ συχνα δεν ειναι τποτα πιστευω!Εμενα τουλαχιστον η γυναικολογος μου μου εχει πει οτι ειναι φυσικο!
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
εμενα ο πατερας μου ειναι γυναικολογος οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να συζητησω μαζι του γι αυτο το θεμα ή να παω σε αυτον για εξετασεις
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Αχ, σε λυπαμαι. Πρεπει να ειναι πολύ αβαλο για σενα.......
εγω προσωπικα δεν θελω να παω .... ακομα. Μια φιλη μου επειδη ειχε "καθυστερηση" μερικες μερες (να σημειωθει οτι την μεγαλωνουν ο παππους και η γιαγια γιατι η μαμα -τελος παντων δεν ειναι αυτο το θεμα) την πηγαν σε γυναικολογο για να το ελεγξουν. Την λυπαμαι την καημενη την κοπελα που αναγκαστηκε να παει με τον παππου και την γιαγια της σε γυναικολογο και το εμαθε και ολη η ταξη....... (ο λογος που το εμαθε η ταξη ανηκει στο τοπικ "φιλες-φιδια")
εγω προσωπικα δεν θελω να παω .... ακομα. Μια φιλη μου επειδη ειχε "καθυστερηση" μερικες μερες (να σημειωθει οτι την μεγαλωνουν ο παππους και η γιαγια γιατι η μαμα -τελος παντων δεν ειναι αυτο το θεμα) την πηγαν σε γυναικολογο για να το ελεγξουν. Την λυπαμαι την καημενη την κοπελα που αναγκαστηκε να παει με τον παππου και την γιαγια της σε γυναικολογο και το εμαθε και ολη η ταξη....... (ο λογος που το εμαθε η ταξη ανηκει στο τοπικ "φιλες-φιδια")
Εγω δεν εχω προβλημα να παω σε γυναικολογο και δεν ντρεπομαι ουτε να παω, ουτε να το πω...
Γιατι ειχα προβλημα οταν ημουν στην 6η δημοτικου και εκανα επαμβαση και πρεπει να κανω εξετασεις...αλλα ευτυχως δεν ντρεπομαι...και ολοι μου οι φιλοι το ξερουν, και μπορει να το πω και πανω στην κουβεντα...
Γιατι ειχα προβλημα οταν ημουν στην 6η δημοτικου και εκανα επαμβαση και πρεπει να κανω εξετασεις...αλλα ευτυχως δεν ντρεπομαι...και ολοι μου οι φιλοι το ξερουν, και μπορει να το πω και πανω στην κουβεντα...
εμενα πιστευω δεν θα με πειραζε να πηγαινω σε γυναικολογο θα με πειραζε ομως να πηγαινω στον πατερα μοηυ καλυτερα σε καποιον συναδελφο
μια πολυ απλή και ρητορική ερω΄τηση
Και αν εγώ δεν θέλω παιδια γιατί πρέπει να το περνάω αυτό κάθε μ'ηνα :P :P :P
Απλά πράγματα hahaha
Εγώ βασικά είμαι στις τυχερές ας πούμε, μου κρατάει 4-5 μέρες καθε 27-28 μέρες xD
Και το καλύτερο δεν με πονάει η κοιλιά μου καθόλου, άντε να με πιάσει μια φορά στο τόσο πονοκέφαλος :P , ενώ οι κολητές μου σφάζονται :(
Απλά πράγματα hahaha
Εγώ βασικά είμαι στις τυχερές ας πούμε, μου κρατάει 4-5 μέρες καθε 27-28 μέρες xD
Και το καλύτερο δεν με πονάει η κοιλιά μου καθόλου, άντε να με πιάσει μια φορά στο τόσο πονοκέφαλος :P , ενώ οι κολητές μου σφάζονται :(
sweety- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 824
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
Τόπος : Λα-Πους
Μερικές φορές κορίτσια, παίζει ρόλο και το περιβάλλον, δηλαδή αν είναι χιμωνας και δεν ντυνεστε ζεστα κ.τ.λ.π. (οχι οτι εγω ντύνομαι ζεστά, με κοντομάνικα είμαι, αλλά λέμε τώρα), και με το τι τρέφεστε
sweety- Devoted Fan
sweety έγραψε:μια πολυ απλή και ρητορική ερω΄τηση
Απλά πράγματα hahaha
Κοιτα, να σου πω, το εχω σκεφτει και εγω. Οταν μου ειχε πρωτοερθει περιοδος ενιωθα χαλια και ελεγα οτι δεν προκειται να κανω παιδια και όλα τα σχετικα.
Ομως απο τοτε εχω καταλαβει οτι το να εχεις περιοδο και να μπορεις να κανεις παιδια ειναι δωρο. Δεν λεω οτι θελω, απλώς οτι ειναι μια δυνατοτητα που θα ηθελα να εχω. Θελω να εχω δυνατοτητες στην χωη μου. Και οταν κοιταω πίσω στο παρελθον μου και βλέπω καποιες αποφασεις που ειχε παρει και θεωριες που ειχα αυτομουτζωνομαι.
- Σπόιλερ:
- Τωρα ας μιλησουμε λιγο υποθετικα. Ας πουμε οτι στα 18 με την ενηληκιωση σου δινοταν μια επιλογη. Εχοντας ζησει για 4-5 χρονια το να εχεις κυκλο και περιοδο και ολα τα σχετικα να αποφασιζεις αν θες να εχεις και στην υπόλοιπη ζωη σου. Και συνεχιζοντας την υποθεση μας, καποια επιλεγει να μην εχει πια περιοδο γιατι ποναει αφανταστα και θελει να κανει μπανιο στην θαλασσα καθε μερα του καλοκαιριου (κανω εγω τωρα υποθεσεις).
Τι θα γινει οπως αν στα 34 της γνωρισει καποιον,κανουν φανταστικο σεξ, κανουν σχεση, παντρευονται και δεν εχουν τιποτα κοινο παρα μόνο το σπιτι στο οποιο μένουν???? Και βλέπει της φιλες της που υπέφεραν απο πονους περιοδου τοσα χρονια, τωρα να εχουν παιδια που τους χαμογαλενε και τους αγαπανε και οι αντρες τους τους κοιτουν με λατρεια και ολα τα σχετικα.
Θα μετανιωνει σε ολη της την ζωη για αυτην της την υποθεση. Δεν αντιλέγω υπαρχουν καποιοες που πραγματικα δεν θελουν να κανουν παιδι, οπως για παραδειγμα η καθηγητρια των αρχαιων μου. Δεν θελει λεει να φερει τα παιδια της στο κοσμο που ζουμε. Επικυνδυνος και γεματος διαφθορα.
Υπάρχουν και αυτες οι περιπτωσεις.
Και εξαλλου ειναι και κατι που μας καθορίζει ως γυναικες. Δεν μπορουμε να απαρνηθουμε την φυση μας, ετσι δεν ειναι???
θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου αγαπη!!!
προσωπικα τωρα σε αυτην την ηλικια δεν θελω με τιποτα παιδια αλλα ποιος ξερει στα 30 μου μπορει να χτυπησει το βιολογικο μου ρολοι.
οπως ακριβως ειπες αυτη ειναι η φυση μας
προσωπικα τωρα σε αυτην την ηλικια δεν θελω με τιποτα παιδια αλλα ποιος ξερει στα 30 μου μπορει να χτυπησει το βιολογικο μου ρολοι.
οπως ακριβως ειπες αυτη ειναι η φυση μας
Και εξαλλου δεν πιστευω οτι αξιζει να παραδωσω την δυνατοτητα μου να κανω παιδια για να γλυτωσω 60 μερες πονου τον χρόνο. Δεν ειναι κατι τρομερο σε συγκριση με το θαυμα της δημιουργιας μιας ζωης......
μα καλα ποιον μπορει αν μην θελει παιδια στην ζωη του?αν καταλαβα καλα καποιος θελει να σταματησει η περιοδος του αλλα δεν θα μπορεσει να κανει παιδια?μα καλα αλλοι δινουν τοθ κοσμου τα λεφτα για να αποκτησουν παιδι και οι αλλοι δεν θελουν να εχουν περιοδο μονο και μονο για να μην πονανε και δεν μπορουνε αυτη την περιοδο του μηνα?ελεος,
Οχι βρε δεν λεμε αυτο. Απλώς τεθικε ενα ερωτημα. Γιατι να εχουμε περιοδο??? Μπορει καποια να μην θελει.
Εγω ομως το "ελυσα" αναποδα. Άτοπο θα μπορουσε να το πει κανεις. Δηλαδη εκανα μια υποθεση που ειναι λανθασμενη για να φτασω σε κατι που δεν ισχυει οποτε ειναι το αντιθετο.
Δεν φταιω εγω που μου αρεσει η αλγεβρα.......
Εγω ομως το "ελυσα" αναποδα. Άτοπο θα μπορουσε να το πει κανεις. Δηλαδη εκανα μια υποθεση που ειναι λανθασμενη για να φτασω σε κατι που δεν ισχυει οποτε ειναι το αντιθετο.
Δεν φταιω εγω που μου αρεσει η αλγεβρα.......
εμενα μου ηρθε σημερα η περιοδος..επιτελους..ειχε να μου ερθει απο την προτωχρονια και μανα μου θα με εσερνε στον γυναικολογο απο βδομαδα..
Κοριτσια εχετε απολυτο δικιο :P
εγω το ειπα καθαρα στα αστεια για το θεμα των παιδιων... διοτι πραγματικα, τι ειναι 60 μερες τον χρονο μπροστα στην δυνατοτητα της δημιουργιας μιας ζωης ;)
εγω το ειπα καθαρα στα αστεια για το θεμα των παιδιων... διοτι πραγματικα, τι ειναι 60 μερες τον χρονο μπροστα στην δυνατοτητα της δημιουργιας μιας ζωης ;)
sweety- Devoted Fan
εγω οταν εχω περιοδο δεν ποναω καθολου.απλα εχω λιγα νευρα(πλακωνομαι με την αδερφη μου ολη την ωρα)και ειμαι καπως στεναχωρημενη!και ο κυκλος μου ειναι σταθερος..δεν ειχα καμια επιπλοκη τα 3(περιπου)τελευταια χρονια
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Πραγματικά ντρέπομαι που ρωταω αλλα δεν θα ησηχασω αν δεν παρω και μια...δευτερη γνωμη.
Καταρχην τον περασμενο μηνα μου ηρθε περιοδος στις 7 (δηλαδη 7 Μαρτιου - Καθαρα Δευτερα) και περιμενα να ερθει και αυτον τον μηνα στις 7. Αντε μια δυο μερες πριν/μετα. Αλλα ειναι 12 του μηνα και ακομα τιποτα.
Οχι τιποτα αλλο, συνηθως την πρωτη μερα της περιοδου μου κανω εμετο και ειμαι πολύ χαλια και μεθαυριο πεταω για λονδινο. Δεν γινεται να μου ερθει περιοδος εκει.
Αλλα, πονους εχω και παρατηρησα και καποια υγρα *συνεχιζει να ντρεπεται* που δεν ειναι ουτε ουρα ουτε αιμα. Υπάρχει περιπτωση να ειναι αυτη η περιοδος μου και να μην περιμενω αιμα???
Το ψιλοσυζητησα και με την μαμα μου και μου ειπε οτι αν θελω μπορει να μου δωσει ενα χαπι που θα καθυστερησει την περιοδο μου. Δεν ξερω τι να κανω.....
Καταρχην τον περασμενο μηνα μου ηρθε περιοδος στις 7 (δηλαδη 7 Μαρτιου - Καθαρα Δευτερα) και περιμενα να ερθει και αυτον τον μηνα στις 7. Αντε μια δυο μερες πριν/μετα. Αλλα ειναι 12 του μηνα και ακομα τιποτα.
Οχι τιποτα αλλο, συνηθως την πρωτη μερα της περιοδου μου κανω εμετο και ειμαι πολύ χαλια και μεθαυριο πεταω για λονδινο. Δεν γινεται να μου ερθει περιοδος εκει.
Αλλα, πονους εχω και παρατηρησα και καποια υγρα *συνεχιζει να ντρεπεται* που δεν ειναι ουτε ουρα ουτε αιμα. Υπάρχει περιπτωση να ειναι αυτη η περιοδος μου και να μην περιμενω αιμα???
Το ψιλοσυζητησα και με την μαμα μου και μου ειπε οτι αν θελω μπορει να μου δωσει ενα χαπι που θα καθυστερησει την περιοδο μου. Δεν ξερω τι να κανω.....
εμενα ετσι ηταν στο πρωτο μου χρονο ερχοταν οταν ηθελε
αν και δεν ειναι να χαπακωνεσαι παρτο για να μην σου χαλασει το ταξιδι. δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο
αν και δεν ειναι να χαπακωνεσαι παρτο για να μην σου χαλασει το ταξιδι. δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο
Το θεμα ειναι αν εχω περιοδο χωρις αιμα κ περνωντας το χαπι δημιουργηθουν προβλημματα......
ΥΓ γραφω απο τ κντ γι ατο αν κατι ειναι περιεργο μην παρεξηγησετε....
ΥΓ γραφω απο τ κντ γι ατο αν κατι ειναι περιεργο μην παρεξηγησετε....
Lizzy Cullen έγραψε:Αλλα, πονους εχω και παρατηρησα και καποια υγρα *συνεχιζει να ντρεπεται* που δεν ειναι ουτε ουρα ουτε αιμα. Υπάρχει περιπτωση να ειναι αυτη η περιοδος μου και να μην περιμενω αιμα???
Ποτε ακριβως παρατηρησες τα υγρα?
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
Νομίζω αυτά τα υγρά είναι χωριστά της περιόδου και εμφανίζονται που και που.
Πάντως εγώ σε συμβουλέυω να πάρεις το χάπι. Για μια φορά δεν πειράζει,
μην σου χαλάσει και το ταξίδι...
Να ρωτήσω τώρα κι εγώ κάτι για τη δική μου περίπτωση? Να μου πείτε τη γνώμη σας...
Λοιπόν! Στις 26 Δεκεμβρίου, που μας πέρασε έκλεισα 3 χρόνια που μου έχει έρθει περίοδος.
Αλλά παρ'όλα αυτά δεν μου έχει σταθεροποιηθεί ακόμα. Ακόμα έρχεται όποτε της κατέβει.
Τόσο καιρό νόμιζα ότι θέλει λίγα χρόνια για να σταθεροποιηθεί αλλά μήπως κάνω λάθος?
Μήπως πρέπει να ανυσηχήσω?? :what?: Εσάς πόσο καιρό έκανε για να σταθεροποιηθεί?
Πάντως εγώ σε συμβουλέυω να πάρεις το χάπι. Για μια φορά δεν πειράζει,
μην σου χαλάσει και το ταξίδι...
Να ρωτήσω τώρα κι εγώ κάτι για τη δική μου περίπτωση? Να μου πείτε τη γνώμη σας...
Λοιπόν! Στις 26 Δεκεμβρίου, που μας πέρασε έκλεισα 3 χρόνια που μου έχει έρθει περίοδος.
Αλλά παρ'όλα αυτά δεν μου έχει σταθεροποιηθεί ακόμα. Ακόμα έρχεται όποτε της κατέβει.
Τόσο καιρό νόμιζα ότι θέλει λίγα χρόνια για να σταθεροποιηθεί αλλά μήπως κάνω λάθος?
Μήπως πρέπει να ανυσηχήσω?? :what?: Εσάς πόσο καιρό έκανε για να σταθεροποιηθεί?
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 2 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl