Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
195 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 195 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Ζησε καθε ΠΕΡΙΟΔΟ της ζωης σου!
+21
elena98
RosalieVamp
Maria Colden
Draculaura
eirini28
Tania_Re
Arg Winchester
kassi
toulipaki
peby
κατερινα καλεν
sweety
Roza Cullen
Nantia Hale_Biers
Marzaki Cullen
Nemesis of Love
SaveWaterDrinkBlood
eleanna mtc
Kajol
Rosemarie Hathaway
Celest Volturi
25 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 7
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Ζησε καθε ΠΕΡΙΟΔΟ της ζωης σου!
ηθελα να την σταθεροποιησω για να μην μου ερθει πρωτη μερα οταν πηγαινα εκδρομη τον φλεβαρη και τελικα πηγε μονο η μανα μου στο γιατρο και δεν της τα εγραψε (για μενα).
Ωχ κατάλαβα... : :=/: :
kassi- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 394
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
Τόπος : Reutligen
Lizzy Cullen έγραψε:ασε εμενα με εχουν τρελανει οι... ορμονες. ειμαι υπερβολικα συναισθηματικη (εβλεπα την πενταμορφη και το τερας της προαλες και εκλαιγα...) και εκνευριζομαι υπερβολικα ευκολα...
έχω κι εγώ κάτι νεύρα τις μέρες τις περιόδου...
Θυμάμαι στην δευτέρα γυμνασίου μία μέρα μας είχαν αλλάξει τα τμήματα και κατέλληξα με άτομα που δεν ήξερα καθόλου, πρώτη φορά τους γνώριζα και εκείνη έτυχε να είναι και η πρώτη μέρα αδιαθεσίας και να είμαι έτοιμη να μπουκάρω στα γραφεία και να αρχίσω να τους βρίζω (βέβαια το ότι ήμουν με άτομα που δεν γνώριζα ήταν πολύ καλο γιατί θα είχα την ευκαιρία να συναναστραφώ και με άλλα άτομα και αποδείχθηκε πολύ ευχάριστο όμως η πρώτη αντίδραση ήταν απογοητευτική).
Όσων αφορά αυτό που λες με το συναίσθημα, το έχω πάντα. Δεν υπάρχει ταινία που να δω και να μην κλάψω. Από παιδικό μέχρι θρίλερ! (λίγο άσχετο με το τόπικ, σορρυ! )
Dokie...!- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 59
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη
σε καταλαβαινω απολυτα φιλεναδα!!! και γω τα κανω κατι τετοια και μετα την επομενη μερα το μετανιωνω...
kassi έγραψε:δλδ ποτε ακριβώς τα περνεις????? εννοώ κάποια συγκεκριμένη μέρα της περιόδους????
- Σπόιλερ:
με τα χρονια σταθεροποιειται. ειδικα εαν παρεις και αντισυλληπτικα.... το καλο ειναι οτι δεν πονας
Lizzy Cullen έγραψε: ηθελα να την σταθεροποιησω για να μην μου ερθει πρωτη μερα οταν πηγαινα εκδρομη τον φλεβαρη και τελικα πηγε μονο η μανα μου στο γιατρο και δεν της τα εγραψε (για μενα).
τελικα μου τα εγραψε τα χαπια και θα παρω τ πρωτο την πρωτη μερα του κυκλου μου
για να τα παρεις πρεπει να κανεις ορμονολογικες εξετασεις(οι οποιες κοστιζουν πανω απο 100 ευρω αρκει να στα καλυπτει το ταμειο σου)
ετσι μου τα εγραψε γιατι ειδε οτι ειχα οντως ορμονολογικο προβλημα και επισης ειδε οτι εχω και θυροειδη αλλα παλι δεν παιζει ρολο που θα χρειαστει να παιρνω αλλα φαρμακα γιατι ειναι εντελως "ακινδυνα"
επισης ειχα καποιες κυστες στην μητρα μου με αποτελεσμα να καθυστρει η περιοδος μου
Nantia Hale_Biers έγραψε:
επισης ειχα καποιες κυστες στην μητρα μου με αποτελεσμα να καθυστρει η περιοδος μου
Κι εγώ πέρυσι είχα πάει και είχα κάνει εξετάσεις και μου βρήκαν κύστες. Είχε καθυστερήσει 3 μήνες η περίοδος, αλλά μου έδωσε κάτι χάπια και από τότε είναι σταθερή η περίοδος..
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
ποιο?ο θυροειδης η οι κυστες?Lizzy Cullen έγραψε:ελα ρε.... πλακα κανεις! και ειναι σοβαρο αυτο;
Και η θεία μου είχε και με τα αντισυλληπτικά φεύγουν!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
oχι ειναι η περιοδος που δεν "καθαριζει" απο μεσα τελειως δεν φευγει καλα και αυτο δημιουργει προβλημα με διαταραχη κυκλουLizzy Cullen έγραψε:οι κυστες;
πολυ καλο ποστ
εγω υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβω τιποτα και να μην πονεσω ή θα ποναω πολυ και κατα την διαρκεια η 1η μερα ειναι η χειροτερη και περνω χαπια και μετα κατα την διαρκει η μεση μου με πεθαινει..
εγω υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβω τιποτα και να μην πονεσω ή θα ποναω πολυ και κατα την διαρκεια η 1η μερα ειναι η χειροτερη και περνω χαπια και μετα κατα την διαρκει η μεση μου με πεθαινει..
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
καταραμενες ορμονες!! μια κλαιω, μια ειμαι θυμωμενη, μια θελω να πηδηξω -χωρις να μπορω να το κανω- απο την χαρα μου....
α και δειτε μια τελεια εξηγηση που βρηκα!!
α και δειτε μια τελεια εξηγηση που βρηκα!!
- Σπόιλερ:
Όσο πάει η περίοδος μου χειροτερεύει!! Απο ψυχολογική άποψη..
Ειδικά αυτή τη βδομάδα μπορεί και να ήταν η χειρότερη που έχω περάσει ποτέ.
Νευρίαζα συνέχεια και αρπαζόμουν με το παραμικρό, και έκλαιγα για ανόητους λόγους, που άμα σας πω θα φρίξετε..Και το δάκρυ έτρεχε ποτάμι. Και φερόμουν και λίγο bitchy.
Αφήστε..
Και το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι είναι από αυτό. Νομίζουν ότι φέρομαι παιδιάστικα...
Ειδικά αυτή τη βδομάδα μπορεί και να ήταν η χειρότερη που έχω περάσει ποτέ.
Νευρίαζα συνέχεια και αρπαζόμουν με το παραμικρό, και έκλαιγα για ανόητους λόγους, που άμα σας πω θα φρίξετε..Και το δάκρυ έτρεχε ποτάμι. Και φερόμουν και λίγο bitchy.
Αφήστε..
Και το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν καταλαβαίνει ότι είναι από αυτό. Νομίζουν ότι φέρομαι παιδιάστικα...
εγω καπως ετσι ειμαι καθε φορα. το καλο ειναι οτι εχω απο κανα 6μηνο περιπου (νομιζω) να ξερασω την πρωτη μερα. Πιστευω οτι καλυτερευει καπως και ξερω τι να περιμενω. Το θεμα ειναι αυτο που λες. Οτι δεν το καταλαβαινουν.
Μα γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εκεινες τις μερες εκνευριζομαστε ευκολα και να μην προκαλουν την τυχη τους;;;;;
- Σπόιλερ:
- Την τελευταια φορα που ειχα περιοδο τρωγαμε με τους γονεις μου και τον αδερφο μου και προσπαθουσα να μην εκνευριστω. Και κανω στον πατερα μου "ειναι ομως καποιες μερες που εκνευριζομαι πολυ πιο ευκολα χωρις να το θελω" και τι μου απανταει;;; "και ο μπαμπας" -ναι, αναφερεται στον εαυτο του πολλες φορες σαν "ο μπαμπας" ή "ο πατερουλης" - "εχει τετοιες μερες". και του λεω "δεν εχει." και μου λεει "που το ξερεις οτι δεν εχει;" και συνεχισαμε ετσι μεχρι που του κανει η μανα μου "ειναι γυναικεια πραγματα, αστο"
Μα γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εκεινες τις μερες εκνευριζομαστε ευκολα και να μην προκαλουν την τυχη τους;;;;;
Εμενα σημερα με ηρθε..... Καλα οποτε εχω περιοδο παιζει να βαλω τα κλαματα.... Τα ουρλιαξω να γινω bitchy Οπως ειπε η Τινα....
εμενα δυστυχως ουτε η μαμα μου το καταλαβαινει.... η απλα μεσα στα νευρα της με τον αδερφο μου δεν λεει να κανει την κινηση να το καταλαβει.... Ο μπαμπας γενικοτερα δεν με αφηνει να κλαιω.... Δεν θελει.... αν με δει να κλαιω θα γινει ΧΑΜΟΣ ... Και δυστυχως οσο και να του εξηγω οτι δεν μπορω αναγκαστικα κλαιω λογω περιοδου η ιδια χαρακτηριστικη απαντηση: "Ασε τωρα τις μαγκες σου"
Τωρα η μαμα μου ειναι μες στην γκρινια γιατι ειμαι στο κρεβατι με τον υπολογιστη.....και δεν διαβαζω για τα αγλλικα..... Εδω απο το κρεβατι δεν μπορω να κατεβω απο τους πονους θα παω στο θρανιο να διαβασω κιολας...
εμενα δυστυχως ουτε η μαμα μου το καταλαβαινει.... η απλα μεσα στα νευρα της με τον αδερφο μου δεν λεει να κανει την κινηση να το καταλαβει.... Ο μπαμπας γενικοτερα δεν με αφηνει να κλαιω.... Δεν θελει.... αν με δει να κλαιω θα γινει ΧΑΜΟΣ ... Και δυστυχως οσο και να του εξηγω οτι δεν μπορω αναγκαστικα κλαιω λογω περιοδου η ιδια χαρακτηριστικη απαντηση: "Ασε τωρα τις μαγκες σου"
Τωρα η μαμα μου ειναι μες στην γκρινια γιατι ειμαι στο κρεβατι με τον υπολογιστη.....και δεν διαβαζω για τα αγλλικα..... Εδω απο το κρεβατι δεν μπορω να κατεβω απο τους πονους θα παω στο θρανιο να διαβασω κιολας...
εγω τωρα με τα χαπια ρυθμιστηκε καπως μπορω να πω
εδω και 2 μηνες μου ηρθε την 2η του μηνος
ελπιζω να συνεχισει ετσι
παντως εγω στην περιοδο μου την πρωτη και την δευτερη μερα νιωθω "μουσκεμα" ακομα και αν εχω αλαξει πριν απο λιγο
οταν παω σε καποια ξενα σπιτια φοβαμαι να κατσω στον καναπε γιατι νομιζω οτι θα τους λερωσω!
κατα τα αλλα η ψυχολογια μου ειναι καλα γιατι δεν εχω τοσα νευρα οσο ειχα παλια οταν μου ερχοταν η περιοδος απλα καθομαι στο κρεβατι η στον καναπε γιατι νιωθω ενα βαρος και ενα φουσκωμα στην κοιλια
εδω και 2 μηνες μου ηρθε την 2η του μηνος
ελπιζω να συνεχισει ετσι
παντως εγω στην περιοδο μου την πρωτη και την δευτερη μερα νιωθω "μουσκεμα" ακομα και αν εχω αλαξει πριν απο λιγο
οταν παω σε καποια ξενα σπιτια φοβαμαι να κατσω στον καναπε γιατι νομιζω οτι θα τους λερωσω!
κατα τα αλλα η ψυχολογια μου ειναι καλα γιατι δεν εχω τοσα νευρα οσο ειχα παλια οταν μου ερχοταν η περιοδος απλα καθομαι στο κρεβατι η στον καναπε γιατι νιωθω ενα βαρος και ενα φουσκωμα στην κοιλια
Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα να μου έρθει και έχω σπασμένα νεύρα!!!
Με πονάει η μέση μου τρελά και δεν αντέχω!!!
Όταν μου έρχεται ή θα είμαι μια χαρά΄ή μέχρι την τελευταία μέρα θα πονάω!!! Χάλια!!! Και όταν έχω θα τσακώνομαι σχεδόν με τους πάντες αλλά περισσότερο με τον αδερφό μου!!! Το κακόμοιρο τι περνάει και αυτό!!!
Νάντια και εγώ έτσι νιώθω δεν είσαι η μόνη!!!
Με πονάει η μέση μου τρελά και δεν αντέχω!!!
Όταν μου έρχεται ή θα είμαι μια χαρά΄ή μέχρι την τελευταία μέρα θα πονάω!!! Χάλια!!! Και όταν έχω θα τσακώνομαι σχεδόν με τους πάντες αλλά περισσότερο με τον αδερφό μου!!! Το κακόμοιρο τι περνάει και αυτό!!!
Νάντια και εγώ έτσι νιώθω δεν είσαι η μόνη!!!
elena98- Fangirl Forever
ΑΣΕΕΕΕ εγω με την μαμα μου καρατσακωνομαστε.... Νευριασμενη μαζι μου νευριασμενη μαζι της... Γιναμε απο δυο χωρια χωριατες...
Εγω παλι στην αρχη και στο τελος γινεται ο χαμος...
Εγω παλι στην αρχη και στο τελος γινεται ο χαμος...
Eliza Cullen έγραψε:εγω καπως ετσι ειμαι καθε φορα. το καλο ειναι οτι εχω απο κανα 6μηνο περιπου (νομιζω) να ξερασω την πρωτη μερα. Πιστευω οτι καλυτερευει καπως και ξερω τι να περιμενω. Το θεμα ειναι αυτο που λες. Οτι δεν το καταλαβαινουν.
- Σπόιλερ:
Την τελευταια φορα που ειχα περιοδο τρωγαμε με τους γονεις μου και τον αδερφο μου και προσπαθουσα να μην εκνευριστω. Και κανω στον πατερα μου "ειναι ομως καποιες μερες που εκνευριζομαι πολυ πιο ευκολα χωρις να το θελω" και τι μου απανταει;;; "και ο μπαμπας" -ναι, αναφερεται στον εαυτο του πολλες φορες σαν "ο μπαμπας" ή "ο πατερουλης" - "εχει τετοιες μερες". και του λεω "δεν εχει." και μου λεει "που το ξερεις οτι δεν εχει;" και συνεχισαμε ετσι μεχρι που του κανει η μανα μου "ειναι γυναικεια πραγματα, αστο"
Πες τα! Και μεις τσακωθηκαμε τις προαλλες με τον πατέρα μου και μου είπε ότι τρώγομαι με τα ρούχα μου..
Αλλά και με τη μάνα μου τσακώνομαι συνέχεια όποτε έχω περίοδο..Βασικά πιο πολύ.
Tina Cullen έγραψε:Eliza Cullen έγραψε:εγω καπως ετσι ειμαι καθε φορα. το καλο ειναι οτι εχω απο κανα 6μηνο περιπου (νομιζω) να ξερασω την πρωτη μερα. Πιστευω οτι καλυτερευει καπως και ξερω τι να περιμενω. Το θεμα ειναι αυτο που λες. Οτι δεν το καταλαβαινουν.
- Σπόιλερ:
Την τελευταια φορα που ειχα περιοδο τρωγαμε με τους γονεις μου και τον αδερφο μου και προσπαθουσα να μην εκνευριστω. Και κανω στον πατερα μου "ειναι ομως καποιες μερες που εκνευριζομαι πολυ πιο ευκολα χωρις να το θελω" και τι μου απανταει;;; "και ο μπαμπας" -ναι, αναφερεται στον εαυτο του πολλες φορες σαν "ο μπαμπας" ή "ο πατερουλης" - "εχει τετοιες μερες". και του λεω "δεν εχει." και μου λεει "που το ξερεις οτι δεν εχει;" και συνεχισαμε ετσι μεχρι που του κανει η μανα μου "ειναι γυναικεια πραγματα, αστο"
Πες τα! Και μεις τσακωθηκαμε τις προαλλες με τον πατέρα μου και μου είπε ότι τρώγομαι με τα ρούχα μου..
Αλλά και με τη μάνα μου τσακώνομαι συνέχεια όποτε έχω περίοδο..Βασικά πιο πολύ.
Αυτο ειναι το περιεργο....
Ενω η μαμα ειναι αυτη που πρεπει να καταλαβαινει ειναι αυτη που εκνευριζεται περισοτερρο
Ναι είδες!!
ε ναι και γω τσακωνομαι με την μανα μου. και καμια φορα και πολυ ασχημα. αλλα το καλο ειναι οτι μολις τσακωθουμε μετα απο κανενα 5λεπτο-10λεπτο ειναι σαν να μην εγινε τιποτα.
Τώρα έχω και πονάω πολύ!!!! Ούτε να τσακωθώ με κάποιον δεν έχω όρεξη!!!
elena98- Fangirl Forever
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 6 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl