Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
202 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 202 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Free Time
5 απαντήσεις
Σελίδα 14 από 23
Σελίδα 14 από 23 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Απ: Free Time
Ναι Μαρινάκι έβλεπα Got Xτώρα το παράτησα βέβαια δεν προλάβαινα καθόλου, και δεν ξέρω καν αν θα το ξαναρχίσω μέσα στο καλοκαίριι!!
αχ κορίτσια εμείς τελείωνουμε με την εξεταστική 30 ιουνιου! αλλα προς το παρον μονο 1 μαθημα δωσαμε, την πεμπτη δινουμε ακομα 1 και μετα την επομενη εβδομαδα εχουμε 2 ,και την μεθεπομενη αλλα 2 νομιζω !!
καλο κουραγιο σε ολες κοριτσια μμ!!!
Μαρινακι μ καλα θα κανεις με το δοντι! κανε και εσυ οτι σ λεει, κατι παραπανω θα ξερει, γιατρος ειναι αυτος!! καλυτερα παει το δοντι? το εβγαλες η ακομα?
αχ κορίτσια εμείς τελείωνουμε με την εξεταστική 30 ιουνιου! αλλα προς το παρον μονο 1 μαθημα δωσαμε, την πεμπτη δινουμε ακομα 1 και μετα την επομενη εβδομαδα εχουμε 2 ,και την μεθεπομενη αλλα 2 νομιζω !!
καλο κουραγιο σε ολες κοριτσια μμ!!!
Μαρινακι μ καλα θα κανεις με το δοντι! κανε και εσυ οτι σ λεει, κατι παραπανω θα ξερει, γιατρος ειναι αυτος!! καλυτερα παει το δοντι? το εβγαλες η ακομα?
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
τελος ιουνιου. βεβαια ελπιζω να με κρατησουν αλλιως να βρω αλλη δουλεια. επισης με το πτυχιο δεν ξερω..!
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
ειναι λιγα τα επεισοδια οποτε αν εισαι απο τους ανθρωπους που βλεπει πολλα επεισοδια μαζεμενα, δεν θα σου παρει πολυ, οποτε κατσεις να τα δεις^^
Υπομονη, Μαριεττα, υπομονη! Και κουραγιο!! Και λιγη τυχη!!
Καλη τυχη και σε σενα Κατερινα! Ελπιζω να σε κρατησουν! Ή αν δεν σε κρατησουν να βρεις κατευθειαν δουλεια!
Και ναι, Μαριεττα, τα δοντια τωρα δεν πονανε. Βασικα, δεν μου εβγαλε τα δοντια. Μου αφαιρεσε το ουλο που περιεβαλε τα δοντια απο πανω. Τα δοντια υπαρχουν ακομα μεσα στο στομα μου.
Και γω η ηλιθια εφαγα κατι ζεστες πατατες 2 μερες μετα την εγχειριση και μου φουσκωσε η μια πλευρα και πονουσε. Αλλα χρησιμοποιω το στοματικο διαλυμα οπως μου ειπε και τωρα ειναι μια χαρα. Ουτε ποναει, ουτε τιποτα.
Υπομονη, Μαριεττα, υπομονη! Και κουραγιο!! Και λιγη τυχη!!
Καλη τυχη και σε σενα Κατερινα! Ελπιζω να σε κρατησουν! Ή αν δεν σε κρατησουν να βρεις κατευθειαν δουλεια!
Και ναι, Μαριεττα, τα δοντια τωρα δεν πονανε. Βασικα, δεν μου εβγαλε τα δοντια. Μου αφαιρεσε το ουλο που περιεβαλε τα δοντια απο πανω. Τα δοντια υπαρχουν ακομα μεσα στο στομα μου.
Και γω η ηλιθια εφαγα κατι ζεστες πατατες 2 μερες μετα την εγχειριση και μου φουσκωσε η μια πλευρα και πονουσε. Αλλα χρησιμοποιω το στοματικο διαλυμα οπως μου ειπε και τωρα ειναι μια χαρα. Ουτε ποναει, ουτε τιποτα.
το ελπιζω! ειναι πολυ δυσκολα γενικα! ειδικα για το επαγγελμα μου ειναι ολο και πιο χαλια
DeathView*- Moderator
Λες και υπαρχει καποιο επαγγελμα που βλεπει ανοδικη πορεια. Ολα θα ειναι χαλια φανταζομαι.
Ναι , από αυτούς είμαι !! βλέπω πολλά κάθε μέρα ειδικά αν μου αρέσει ,1 κύκλο τον τελείωνω και 3-4 μέρες ... θα δείξει ... τώρα δεν το πιάνω γτ αν το ξεκινήσω δεν θα περάσω τίποτα ...
Ευχαριστώ Μαρινάκι μμ!!! εσύ τελείωσες με τις εξετάσεις , έχετε διακοπές πια?
ααα, δεν θα σ τους βγάλει τους φρονιμίτες δλδ ? απλά σ έβγαλε το ούλο για να βγουν έξω??
αχ βρε κατερινάκι μμ!! ελπίζω να σε κρατήσουν η να βρεις γρήγορα αλλού!!
Δυστυχώς έτσι είναι κορίτσια , τώρα κανένα επάγγελμα στην ελλάδα δεν έχει ανοδική πορεία... υπομονή μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα!!!
Ευχαριστώ Μαρινάκι μμ!!! εσύ τελείωσες με τις εξετάσεις , έχετε διακοπές πια?
ααα, δεν θα σ τους βγάλει τους φρονιμίτες δλδ ? απλά σ έβγαλε το ούλο για να βγουν έξω??
αχ βρε κατερινάκι μμ!! ελπίζω να σε κρατήσουν η να βρεις γρήγορα αλλού!!
Δυστυχώς έτσι είναι κορίτσια , τώρα κανένα επάγγελμα στην ελλάδα δεν έχει ανοδική πορεία... υπομονή μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα!!!
Χεχεχεχεχε^
Καλα κανεις βασικα. Μην κοιτας εμενα που ειμαι τρελαμενη και δεν μπορω αλλιως.
Ενα μαθημα μου εμεινε. Γραφω Παρασκευη και τελοοοος. Διακοπες για 3 βδομαδες και μετα ξεκιναει το αλλο εξαμηνο.
Καλα κανεις βασικα. Μην κοιτας εμενα που ειμαι τρελαμενη και δεν μπορω αλλιως.
Ενα μαθημα μου εμεινε. Γραφω Παρασκευη και τελοοοος. Διακοπες για 3 βδομαδες και μετα ξεκιναει το αλλο εξαμηνο.
αν θα εχουμε ανοδικη πορεια ποτε!
βεβαια εξω εχει δουλεια με πολυ καλα λεφτα αλλα δεν ειναι ευκολο να φυγεις χωρις να εχεις καποιον να σε βοηθησει ή γενικα να μπορεσεις να κανεις κατι για αρχη
βεβαια εξω εχει δουλεια με πολυ καλα λεφτα αλλα δεν ειναι ευκολο να φυγεις χωρις να εχεις καποιον να σε βοηθησει ή γενικα να μπορεσεις να κανεις κατι για αρχη
DeathView*- Moderator
Ναι ισχυει αυτο. Ακομα και αν δεν σε φιλοξενησει καποιος, παντα βοηθαει οταν εχεις γνωστους σε μια ξενη πολη. Ειτε μεσω διασυνδεσεων τους να βρεις δουλεια, ειτε απλως να πας για εναν καφε να ξεσκασεις βρε παιδι μου.
χαχα, ε είπα να περάσω και τίποτα τώρα, μην μ μείνουν όλα για σεπτέμβρη :P !!
άντε ωραία!!! οπότε καλή επιτυχία στο μάθημα σου και μετά διακοπούλες !!!
τι καιρό έχετε εσείς εκεί??
όντως ισχύει αυτό, αν δεν έχεις γνωστούς έξω είναι στην αρχή πολύ δύσκολα !! μπορεί να μην σε βοηθήσουν ιδιαίτερα αλλά σε μία ξένη χώρα μόνος είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει ο οποιοσδήποτε χωρίς κάποια βοήθεια και υποστήριξη !!
άντε ωραία!!! οπότε καλή επιτυχία στο μάθημα σου και μετά διακοπούλες !!!
τι καιρό έχετε εσείς εκεί??
όντως ισχύει αυτό, αν δεν έχεις γνωστούς έξω είναι στην αρχή πολύ δύσκολα !! μπορεί να μην σε βοηθήσουν ιδιαίτερα αλλά σε μία ξένη χώρα μόνος είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει ο οποιοσδήποτε χωρίς κάποια βοήθεια και υποστήριξη !!
Μια χαρά είστε!! Εμάς μια βρέχει μια έχει καυσωνα !! ότι να ναι ο καιρός
Εγω 24 τελειώνω... Και τωρα παω να γραψω και μετα μπανάκι εσυ?
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
Άντε πολύ ωραία !! Εγώ τελειώνω 30 ! οπότε 1 θα φύγω! Μπανια θα ξεκινήσω πια όταν κατέβω γτ εδώ θάλασσα δεν έχουμε κοντά !!
πως τα πηγες?
DeathView*- Moderator
Τέλεια Μαρινάκιι μου!!!!!! Καλά αποτελέσματα λοιπόν και καλές διακοπές !!! <3 <3
ενταξει αυτο μετραει! τωρα ξεκουραση
DeathView*- Moderator
Εγω ακομα δεν τελείωσα!! :'(
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
υπομονη ανθη. λιγο εμεινε και για σενα!
DeathView*- Moderator
Ναι, ναι. Αλλα ειμαι αποφασισμενη να μην φαω ολες μου τις διακοπες κλεισμενη σπιτι. Ειμαι αποφασισμενη να βγαινω, να περασω καλα και να διαβασω και λιγο για να προετοιμαστω για το επομενο εξαμηνο.
ναι βρε μαρινακι. ειναι κριμα να εισαι σπιτι
DeathView*- Moderator
την περασμενη φορα που ειχα διακοπες με ειχε πιασει λιγο καταθλιψη. ειχα κλειστει στον εαυτο μου με ολα αυτα που ειχαν γινει με τον αδερφο μου και δεν ηθελα να βγω με τιποτα. μου ελεγαν για σινεμα, για μπαρμπεκιου κλπ και γω απλα δεν ειχα την ορεξη και την διαθεση να βγω
Σελίδα 14 από 23 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Σελίδα 14 από 23
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel