Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
71 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 71 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Once Upon A Time (Season 2)
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Once Upon a Time
Σελίδα 1 από 1
Once Upon A Time (Season 2)
H κατάρα έχει σπάσει και οι κάτοικοι του Στόριμπρουκ θυμούνται το παρελθόν. Η Έμμα επανασυνδέεται με τους γονείς της. H πριγκίπισσα Ορόρα ξυπνάει χάρη στον πρίγκιπα Φιλιπ. H Έμμα, η Μαίρι Μάργκαρετ και ο Ντέιβιντ προσπαθούν να σταματήσουν το φάντασμα που θέλει να πάρει το ψυχή της Ρεγγινα. Η Έμμα και η Μαίρι Μάργκαρετ μεταφέρονται στην παραμυθένια χώρα, οι κάτοικοι της οποίας απαλλάχτηκαν από την κατάρα.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Απ: Once Upon A Time (Season 2)
ειναι ο κυκλος που μας εμφανιζεται ο καπταιν χουκ. και μονο γι αυτο αξιζει να το δεις! πραγματικα ειναι υπεροχος.
στις ιστοριες εκανε μια καποια κοιλια στον 2ο κυκλο αλλα ενταξει, παλι μου αρεσε πολυ.
στις ιστοριες εκανε μια καποια κοιλια στον 2ο κυκλο αλλα ενταξει, παλι μου αρεσε πολυ.
το 1ο καλο ηταν αντε να δουμε τα υπολοιπα
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Η Μαγεια επεστρεψε.
"You wanted to see your queen. Well my dears, here she is."
"You wanted to see your queen. Well my dears, here she is."
ναι η μαγεια ηρθε παλι...
ο χουκ πολυ ωραιος (ποιος τον παιζει???)
ο χουκ πολυ ωραιος (ποιος τον παιζει???)
DeathView*- Moderator
Colin O'Donoghue, έπαιζε κι σε ένα επ. στο the Tudors, έκανε τον Φίλιππο αυτόν που θα έπαιρνε η Μαίρη, εδώ στο once ως Αορόρα.
Είναι κουκλί πραγματικά,...
Είναι κουκλί πραγματικά,...
Η Ναταλια μυρισε Killian και ηρθε!!
Δεν ειναι υπερ-τελειος ο Χουκ; Τα ματια, το στυλ, η προφορα;!!
αυτον σου λεγαμε btw^
Δεν ειναι υπερ-τελειος ο Χουκ; Τα ματια, το στυλ, η προφορα;!!
αυτον σου λεγαμε btw^
μα ειναι κουκλος
DeathView*- Moderator
αχ εισαι παιδι μου πειρασμος αι αι αι χαχαχαχα
απο το 13 και μετα καπως ειναι ολοι η σειρα..
απο το 13 και μετα καπως ειναι ολοι η σειρα..
DeathView*- Moderator
δεν καταλαβα ακριβως τι λες
αν λες οτι απο το 2χ13 και μετα ο Χουκ ειναι στην ουσια όλη η σειρα τοτε θα πω ΝΑΙ!
αν λες οτι απο το 2χ13 και μετα ο Χουκ ειναι στην ουσια όλη η σειρα τοτε θα πω ΝΑΙ!
ναιι αυτο
DeathView*- Moderator
- 2χ11:
- Ανακεφαλαίωση: έχουμε μια τραυματισμένη με αμνησία Μπελ, έχουμε ένα πληγωμένο Χουκ (γιατί βρε μανάρι μου γιατί θέτεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου κι έχουμε κι έναν απελπισμένο σε αδιέξοδο Ράμπελ... για να μην αναφέρω κι ένα αυτοκίνητο το οποίο έπεσε σε κορμό δέντρου κι αυτό... μέσα στο οποίο ήταν ποιος;;;;
κι επίσης να μην αναφέρω ότι η οικογένεια Σουάν έχει βαρέσει ενέσεις εκεί μέσα ...ο κόσμος καίγεται αυτοί ψάχνουν για σπίτια ...το απόλυτο έλεος...
Μου λειψε η Ρετζίνα ρε γμτ!!!... Μα μόνο μία σκηνή κι αυτή με το ζόρι ...έλεος...
- 2χ12:
- Επιτέλους μόλις τελείωσα και το 12ο γιατί έρχεται όπου να'ναι και το 13ο, γι'αυτό λέω... :P
Πειράζει που η ιστορία του γιατρού Φράνκι με άφησε παντελώς αδιάφορη... :P
Τελικά η Χάριβδη - Κόρα κατάφερε να πάρει με το μέρος την κόρη της Ρετζίνα και να την μετατρέψει για ακόμα μια φορά σε "beach"... μη βαράτε με την καλή έννοια πάντα :lol!:
Φιλί μεταξύ Κόρα-Ράμπελ... ΙΟΥ! :suspect:
Πόσο την λυπήθηκα την Μπελ... πάει και το φλιτζανάκι, γιατί ρε γμτ; :(
Την έχουν βάψει όλοι εκεί μέσα... τελικά ο τύπος είχε μάτια και είδε τα πάντα :affraid:
Ράμπελ φεύγει και παίρνει και την Έμμα;;; Άντε καλό ταξίδι... :P
Ααααχχχ Θεούλη μου Κάπτεν ακόμα και με μπουρνούζι τι Θεός, Παίδαρος... Ααααχχχχ...
- 2χ13:
- Επιτέλους αξιώθηκα κι έκατσα κι εγώ και το είδα...
Το πόσο μ'αρέσει να βλέπω τον Χουκ με την Ρετζίνα (μου έδωσε την εντύπωση πως ήταν η Κόρα μεταμορφωμένη αλλά ποιος ξέρει) να μηχανορραφούν μαζί δεν περιγράφεται :twisted:
Ενδιαφέρουσα η ιστορία του Αντόν-γίγαντα με την φασολιά Τζάκ ή Τζακλιν ή όπως αλλίως λέγεται η Σέιτζ μεταμορφωμένη (αυτό το κορίτσι λυπάμαι να το βλέπω να 'φέυγει' με τέτοιον τρόπο κάθε φορά κρίμα :oops: )
ο δίδυμος αδελφός του prince charming ένα γαϊδούρι και μισό , καλά να πάθει... :evil:
ο Ράμπελ πολύ άγχος ρε παιδί μου αλλά μάλλον θα φταίει ότι βρίσκεται έξω απ'τα όρια, δεν τον βοηθάει κι η μαγεία δυστυχώς ... :scratch:
βρε για δες ο γίγαντας στο τέλος έγινε νάνος... :lol!:
- 2χ14:
- Δλδ θέλετε να μου πείτε ότι ύστερα απ'αυτό το μπάχαλο ο Ράμπελ θα πρέπει να σκοτώσει τον Χένρυ , δλδ ο παππούς τον εγγονό του, δλδ τον γιο του γιού του;;;!!! Ακόμα κι αν ο δικός του γιος δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί του;;;!!! Εεεε μην τρελαθούμε και τελείως δλδ...
Καλά οι άλλες σακαφιόρες στο Στόρυμπρουκ τον χαβά τους... να βρούμε το στιλέτο να πάρουμε δυνάμεις , να σκοτώσουμε the whole family;;;!!! Πάμε καλά... και νομίζει μετά η Ρεζτίνα ότι θα χαίρει ευγνωμοσύνης από μεριάς του Χένρυ;;;
Και ποια στο καλό είναι αυτή η her ή αλλιώς άγνωστη στην οποία τηλεφωνεί ο άλλος ο καράφλας και θα στρογγυλοκαθήσει μάλιστα εκεί μόνο και μόνο επειδή είδε κάτι χτένες να αιωρούνται στον αέρα;;!! ήμαρτον πια...
Τπτ τελικά συμφωνώ με τον Νηλ ...όλα αυτά είναι ένα μπάχαλο... Ευχαριστήθηκα με τις στιγμές που γνωρίστηκε όλη η οικογένεια μεταξύ τους... Λυπήθηκα την καημένη την προφήτισσα, Θεούλη μου τι στυλ κι αυτό...
- 2χ15:
- Καλά ο Χουκ εκεί μέσα - μπροστά σε μάνα και κόρη - φαίνεται σαν Άγιος...(όχι που μου τον κατηγορείτε κιόλας το μανάρι μου ) Ο γλυκούλης μου ήθελε μόνο να εκδικηθεί για το χαμό της αγάπης του... ενώ τα άλλα δυο καθίκια έσκαψαν, εξαπάτησαν , σκότωσαν τον κόσμο όλο... Καλά οργανωμένο όλο το σκηνικό πανούργα Κόρα απ'την αρχή... τι να πω... Η Ρετζίνα ανένδοτη, ο Ράμπελ ξεροκέφαλος και ανυπόφορος... καλά το οικογενειακό δράμα δεν το σχολιάζω... και καπάκι κι η δήλωση Χιονάτης στο τέλος: Θα σκοτώσω την Κόρα!... well my dear ...good luck with that! :lol!:
- 2χ16:
- Θα μου λείψει πολύ ο Χουκ :( (τλχστν για τα επόμενα 5-6 επ. δεν ξέρω κι εγώ πόσα), στεναχωρέθηκα με σκηνή Μπελ-Ράμπελ, συγκινήθηκα με σκηνή Ράμπελ και υιού... τώρα που έκανε ότι έκανε η Χιονάτη η Ρετζίνα είμαι σίγουρη πως θα την πατήσει κάτω... μετά το δολοφονικό βλέμμα που της έριξε στο τέλος Παναγία μου...!!! :lol!:
- 2χ17:
- Στην αρχή ψιλομπερδεύτηκα, λέω τι στο καλό γίνεται με τα φλαςμπακ έλεος;;; δεν μπορούσα να μπω στο νόημα αλλά ευτυχώς έγινε κατανοητό από ένα σημείο και πέρα... Έχω να πω ότι ο Χένρυ είναι τόσο έξυπνος και σπαστικός όσο δεν πάει αλλά του το αναγνωρίζω που ήθελε να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχίτερα, έστω κι αν δεν τα κατάφερε. Λυπάμαι την Ρετζίνα ειλικρινά (απλώς ήθελε να μην είναι μόνη κι να ξεφύγει απ'την ρουτίνα ). Είχα την εντύπωση ότι θα βλέπαμε και την στιγμή της υιοθεσίας του Χένρυ αλλά έπεσα έξω :lol!:Λυπάμαι και για την Χιονάτη, σε αυτό το σημείο που έφτασε πραγματικά μπορώ να πω ότι είναι για λύπηση. Ευχαριστήθηκα Γκράχαμ σε αυτό το επ. :love: μου λείπει ο Σερίφης... και επιτέλους μάθαμε ποιος είναι κι αυτός ο παράξενος ασθενής, μας μένει μόνο η μυστηριώδης HER ;;;;!!! :suspect:
- 2χ18:
- Είχαμε την Κόρα , τώρα έχουμε την "μαύρη" Ταμάρα... (με τι κακό κι αυτό, όλα τα καθίκια σε σειρές να είναι μαύρα) Στεναχωρέθηκα που δεν θα ξαναδούμε το μανάρι Αύγουστο αλλά τλχστν θα ζήσει μαζί με τον πατέρα του, παρ'όλο που ξανάγινε μικρός. Τι καπνό φουμάρει η κανούργια σπαστικιά ας ήξερα... συγχαρητήρια πάντως στον Νηλ , ψώνισε από σβέρκο :lol!:άντε βρε και καλά κουράγια... :lol!: Πάντως τους δουλεύει όλους εκεί μέσα η μαύρη κι άραχνη οχιά... μέχρι και τον κακομοίρη τον Οούεν... ελπίζω η Ρετζίνα να την πατήσει κάτω. Επιτέλους μάθαμε ποια είναι κι η μυστηριώδης her που να μην μαθαίναμε... :lol!:
- 2χ19:
- (Οκ στα τελευταία 2-3 λεπτά ήμουν στυλ :love: :love: :love: "μανάρι μου πόσο μου'λειψες!" ήθελα να μπω μέσα στο φορτηγό και να τον φάω... έτσι δεμένος που ήταν έμοιαζε με σουβλάκι, τι πειρασμός :love: but back to the begining again :lol!:)
Μπορώ να πω ότι απόλαυσα αυτό το επ, το έκανε πάλι το θαύμα της η evil queen, το ευχαριστήθηκα με τον Ράμπελ τη στιγμή που ζητούσε βοήθεια απ'τον Πρίγκιπα αλλά φαίνεται πως στο τέλος θα δούμε αυτόν κι την αλλαξόπιστη "Λέισι" έτσι όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ , βοήθεια μας :lol!:Τι να πω για την ραδιούργα βασίλισσα , άσσος , ανακάλυψε αμέσως την πλεκτάνη και βεβαίως χάρηκα που γνώρισα έναν καινούργιο ήρωα... "Ρομπέν των Δασών" φτού σου μανάρι μου, φτυστός ο Εζέλ είσαι μ'αρέσεις κι εσύ, :love: κι η Μάριαν δεν μπορώ να πω καλή ήταν... :lol!: Αναμένουμε συνέχεια!!!!!!..........
- 2χ20:
- ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!Τι θα της κάνουν;;;!!! Τι θα της κάνουν;;;!!! :affraid: :affraid: Αχ βρε Χουκ γιατί την έδωσες;;; Γιατί;;;!!!!!!!!! Ελευθερωσέ την που να πάρει!!! Έχει καλό μέσα της, έχει καρδιά, λύσε την εκεί να τελείωνουμε, ερωτεύσου την!!! Μην με κάνετε να περιμένω 2-3 σεζόν και στο τέλος δεν γίνει τπτ, δεν το αντέχω!!! :arghh: Έλεος!!! :arghh: Δεν αντέχω άλλο πια, δεν είχαμε Κλάρολάιν κι ούτε θα'χουμε ποτέ... αλλά Χουτζίνα πρέπει να έχουμε ο κόσμος να χαλάσει!!! :roarrr: Αμάν!! :groumf: Για μια φορά η Έμμα έχει δίκιο, τι ένστικτό είναι αυτό μωρέ αδελφάκι μου ...ποποποπο... Αγωνιώ, τι θα της κάνουν;;; Αχ ας την λύσουν Θεούλη μου... κι άλλος κάθεται από πάνω με τον γάτζο και δεν κάνει τπτ ντροπή ...κι αίσχος κι όνειδος !!!! Αμάν!!! κι αυτά τα δυο καθίκια να καούν στην κόλαση να γκρεμοτσακιστούν στα Τάρταρα να γλυτώσουμε από δαύτα!!! :twisted: :twisted: :twisted:
- 2χ21:
- Η χαρά ξεχειλίζει απ'το πρόσωπο μου καθώς παρακολουθώ τον Χουκ να σέρνει τον γάτζο του πάνω στο στήθος της evil queen, :love: η απογοήτευση έρχεται για να με τρελάνει όταν τον βλέπω να αποχωρεί απ'την αίθουσα αφήνοντας την 'αθώα' γυναίκα στα χέρια εκείνου του απόβλητου που θα την βασανίσει για τα επόμενα 30 λεπτά της σειράς. :bang-bang: Η λύπη, το κλάμα έρχεται για να με αποτελειώσει μπροστά στην εξομολόγηση μεταξύ του Νηλ και της Έμμα και ταυτόχρονα στην εξαφάνιση του πρώτου :(Μένω άφωνη απ'τον τρόπο με τον οποίο ενεργείται το ξόρκι του Ράμπελ τόσο γρήγορα (God the man is amazing :affraid: ) καθώς επίσης κι απ'τον τρόπο με τον οποίο τον χειραγωγείται η Λέισι κατά κόσμον και γνωστή σε όλους Μπελ ( Good Lord ...τον έχει διαφθείρει τελείως, όχι ότι δεν ήταν δλδ
:lol!:) Τα μάτια μου πετάγονται έξω στη φράση "Μy name is Hook, Captain Hook..." :inlove: :inlove: Kι εκείνη τη στιγμή θέλω να μπω στην οθόνη και να ταράξω τον πειρατή στα φιλιά!! Δεν δίνω δεκάρα για την Γουέντι και τα αδέλφια της ή για τον Πήτερ- Παν που μου τον μετατρέψανε σε μια αδίστακτη Σκιά που κλέβει κάθε νύχτα μικρά αθώα αγοράκια.... Το μόνο που προσδοκώ και περιμένω είναι στο next episode η Έμμα να αποτελειώσει με τις μπουνιές της εκείνο το μαύρο κι άραχνο βρομοθήλυκο, εκείνο το γύναιο, να το κάνει σκόνη, να το συνθλίψει να το βγάλει απ'την μέση. Ξέρω πως με την βοήθεια της Ρετζίνα θα τα καταφέρει, περιμένω πολλά απ'αυτήν συμμαχία, Να δώσει ο Θεός... να σωθεί το Στόριμπρουκ, και να επικρατήσει η μαγεία στον πλανήτη...
- 2χ22:
- Αυτοί οι μήνες θα είναι αβάσταχτοι χωρίς την παρουσία του Κάπτεν , Ααααχχχ
Μόλις είδα το 22 και τελευταίο επ. για αυτή τη σεζόν και δεν ξέρω η κακομοίρα που να πρωτοεστιάσω;
Στα βλέμματα του Χουκ και της Ρετζίνα όταν ο ένας παρακαλούσε τον Νηλ/Μπελφαιερ να τον ακολουθήσει , ο κάπτεν φαινόταν προς στιγμήν να ενδιαφερόταν πραγματικά για τον γιο της γυναίκας που κάποτε αγαπούσε και η άλλη έλεγε για πολλοστή φορά πόσο αγαπάει τον γιο της; These two so similar... they belong together forever , i believe in this and also i believe in fairies... :lol!: Που αλλού; Στη στιγμή που ο Ράμπελ έδωσε το υγρό στην Μπελ και της χάρισε την μνήμη της μόνο και μόνο επειδή την χρειαζόταν κι όχι επειδή θα σκοτωνόταν , απλά και μόνο για να του σταθεί στη δύσκολη στιγμή που περνούσε Που αλλού; Στη συμμαχία Charming/Hook έστω κι αργά αλλά ένα καταραμένο φασόλι δεν αρκεί, τα πήραν όλα τα αποβράσματα, τα καθήκια, τα ..τα... ούτε να τα χαρακτηρίσω δεν μπορώ πια... :arghh: Που αλλού; Στις επικές στιγμές της Ρετζίνα θέλοντας να τους σώσει όλους έστω κι αργά, στις στιγμές της οικογένειας μαζεμένης, στη στιγμή της αγκαλιάς του Χένρυ προς την Ρετζίνα.. My feelings ... I...I can't... :( :( Ευτυχώς ξέρουμε ότι ο πατέρας Νηλ είναι σώος, ο Φιλίπ σηκώθηκε απ'το νεκροκρέβατο του :doiiiing: κι εγώ συνεχίζω να πετάω απ'τη χαρά μου βλέποντας τα αποβράσματα να απαγάγουν το καημένο εκλεκτό παιδί κι όλη την οικογένεια και μη να σούρεται από πίσω με το καράβι για να το σώσουν :lol!: (τλκ πως θα καταφέρουν Χουκ και Ράμπελ και δεν θα αλληλοφαγωθούν μεταξύ τους είναι απορίας άξιον :lol!: )
Τελικά οι σεναριογράφοι κατάφεραν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού, μετατρέψανε τον Πήτερ Πάν σε Σάιλας, μέχρι κι ο Σκοτεινότατος τον τρέμει :lol!: :lol!: :lol!:
Δυστυχώς, δεν βρήκα σχόλια για την 1η σεζόν να βάλω εκεί, και στην 2η άρχισα να κάνω απ'το 11 και μετά οπότε χαρείτε, πάω να συνεχίσω με την 3η σεζόν.
Παρόμοια θέματα
» Once Upon a Time (Season 6)
» Once Upon A Time (Season 3)
» Once Upon a Time (Season 4)
» Once Upon A Time (Season 1)
» Once Upon a Time (Season 7)
» Once Upon A Time (Season 3)
» Once Upon a Time (Season 4)
» Once Upon A Time (Season 1)
» Once Upon a Time (Season 7)
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Once Upon a Time
Σελίδα 1 από 1