Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
200 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 200 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Free Time
5 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 23
Σελίδα 8 από 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Απ: Free Time
παιζει ρολο και τι θελεις ναι, σιγουρα.
εδω παντως εχει βγαλει πολυ ηλιο
εδω παντως εχει βγαλει πολυ ηλιο
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
ημουν στο σαλονι με την μαμα, βλεπαμε greys anatomy και ξαφνικα παγωσα πολυ και σκεπαστηκα. βεβαια ημουν και γω με σορτσακι και κοντομανικο αλλα και τωρα που εβαλα χειμωνιατικες πιτζαμες και ειμαι ξαπλωμενη στο κρεβατι, συνεχιζω να κρυωνω.
τι καιρο κανει?
DeathView*- Moderator
μπορει λιακαδα, μπορει συννεφια, μπορει βροχη. το θεμα ειναι οτι ολο το χρονο ειναι ετσι. η διαφορα με το καλοκαιρι ειναι οτι τωρα η βροχη συνοδευεται με κρυο αντι ζεστη. το βραδυ που δυει ο ηλιος κανει ψυχρα ακομα και αν δεν βρεχει.
Winter... is coming
Winter... is coming
Τι κάνετε κορίτσια ;;; Έψαχνα από την προηγούμενη εβδομάδα να μπω να δω τι κάνετε αλλά δεν έβρισκα με τίποτα τη σελίδα μας !! ευτυχώς είδα στο μειλ και βρήκα κάποιες ειδοποιήσεις !!!
μου λείψατεεε πολύυυ!!!!! <3
Μαρινάκι μου μετακόμισες??
Κατερινάκι μου τι κάνεις ;;;; τι νέα???
μου λείψατεεε πολύυυ!!!!! <3
Μαρινάκι μου μετακόμισες??
Κατερινάκι μου τι κάνεις ;;;; τι νέα???
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
ειναι λιγο περιεργο που ειναι διαφορετικη η διευθυνση ε;
εχουν γινει διαφορα απο τοτε, εντελει ψαχνω ατομο να συγκατοικησω ξεκινοντας απο τον νοεμβρη. μεχρι τοτε θα μεινω εδω.
Για πες μας και συ τα νεα σου!!
εχουν γινει διαφορα απο τοτε, εντελει ψαχνω ατομο να συγκατοικησω ξεκινοντας απο τον νοεμβρη. μεχρι τοτε θα μεινω εδω.
Για πες μας και συ τα νεα σου!!
ναι δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσα να το βρω...
ααα, εντάξει τότε !! τώρα μένετε όλη η οικογένεια μαζί;; η μονο εσύ,ο αδερφός σ και η γυναίκα του;
εγώ εδώ , γράφουμε πρόοδο την Παρασκευή και πρέπει σιγά σιγά να κάτσω να διαβάσω !!!
ααα, εντάξει τότε !! τώρα μένετε όλη η οικογένεια μαζί;; η μονο εσύ,ο αδερφός σ και η γυναίκα του;
εγώ εδώ , γράφουμε πρόοδο την Παρασκευή και πρέπει σιγά σιγά να κάτσω να διαβάσω !!!
η μαμα μου εχει μια βδομαδα ακομα και γυρναει ροδο. οποτε λιγο πολυ ναι.
και γω αυτη τη βδομαδα πρεπει να ασχοληθω εντατικα με τις εργασιες μου αλλιως δεν με βλεπω καλα.
καλη τυχη!!
και γω αυτη τη βδομαδα πρεπει να ασχοληθω εντατικα με τις εργασιες μου αλλιως δεν με βλεπω καλα.
καλη τυχη!!
ααα, οι υπόλοιποι δεν το σκέφτεστε καθόλου να επιστρέψετε ε;;;
καλή επιτυχία και σε εσένα !!!
ευχαριστώ!!!
εχτές ήμουν σε μία ημερίδα στη σχολή , με θέμα την επαγγελματική αποκατάσταση στην ουσία μετά τη σχολή κλπ ,και μας μίλησαν άτομα από το εξωτερικό και την Ελλάδα !!! είχε ενδιαφέρον ειδικά για κάποιον που θέλει να βγει στο εξωτερικό αν και γενικά στην αρχή υπάρχουν πολλές δυσκολίες...!
καλή επιτυχία και σε εσένα !!!
ευχαριστώ!!!
εχτές ήμουν σε μία ημερίδα στη σχολή , με θέμα την επαγγελματική αποκατάσταση στην ουσία μετά τη σχολή κλπ ,και μας μίλησαν άτομα από το εξωτερικό και την Ελλάδα !!! είχε ενδιαφέρον ειδικά για κάποιον που θέλει να βγει στο εξωτερικό αν και γενικά στην αρχή υπάρχουν πολλές δυσκολίες...!
χαχα, ισχύει!! εκεί πας και σε πανεπιστήμιο ε?? τι σπουδάζεις??
ναι , γενικά έχουμε πολλές ημερίδες ! είχαμε και πριν 3-4 εβδομάδες ξανά ! τώρα θα έχουμε και συνέδριο που θα μιλήσουν φοιτητές !! αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς θα είναι !! :Ρ
και εσείς δεν έχετε τέτοια??
ναι , γενικά έχουμε πολλές ημερίδες ! είχαμε και πριν 3-4 εβδομάδες ξανά ! τώρα θα έχουμε και συνέδριο που θα μιλήσουν φοιτητές !! αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς θα είναι !! :Ρ
μαρινα τοσο καλα..
μαριεττα τι κανεις ?
εγω καλα κανω την πρακτικη μου ασκηση θα αργησω και ενα μηνα λογικα να τελειωσω εκανα και ενα χειρουργιο αστα να πανε..
μαριεττα τι κανεις ?
εγω καλα κανω την πρακτικη μου ασκηση θα αργησω και ενα μηνα λογικα να τελειωσω εκανα και ενα χειρουργιο αστα να πανε..
DeathView*- Moderator
Καλά είμαι Κατερινάκι μμμ !! <3 μου λείψατε βρεε !!
ααα, ωραία !!! σε 2 μήνες τελειώνεις με την πρακτική??
τι χειρουργείο (αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) καλά είσαι τώρα ;;; περαστικά σσ ? :) <3
τι χειρουργείο (αν δεν γίνομαι αδιάκριτη) καλά είσαι τώρα ;;; περαστικά σσ ? :) <3
τεχνικα ειναι κολλεγιο. καποιοι βγαινουν σεφ, καποιοι βγαινουν και μπορουν να δουλεψουν με μικρα παιδια. εχει διαφορα. εγω ομως επειδη θελω να μπω σε πανεπιστημιο κανω ενα μαθημα που με προετοιμαζει για αυτο, με μαθηματικα, φυσικη, βιολογια και ολα οσα με ενδιαφερουν. ειναι ολα τα μαθηματα επιλογης, εκτος απο τα "αγγλικα" (που τα λενε "language and learning skills")mariettoula έγραψε:χαχα, ισχύει!! εκεί πας και σε πανεπιστήμιο ε?? τι σπουδάζεις??
ναι, ασε. σκοτεινιαζει τωρα και νωριτερα και δεν μ αρεσει καθολου.DeathView* έγραψε:μαρινα τοσο καλα..
mariettoula έγραψε:Καλά είμαι Κατερινάκι μμμ !! <3 μου λείψατε βρεε !!
τελειων ιουνιο λογικα!
εε ολικη ρηξη μηνισκου ειχα και τον χονδρο και υγρο αστα να πανε. τωρα τελειωσε. ποναει ακομα λιγο αλλα ολα καλα. σε ευχαριστω πολυ!
DeathView*- Moderator
ποσο καιρο σου ειχαν πει οτι θα παρει για να θεραπευτει εντελως και να το λειτουργεις κανονικα χωρις πονο;
Ποπο παιδια εχω χασει πολλα εε??
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
πολυ καιρο ακομα. σκεψου οτι χανω και τους αγωνες και ολα.
στην αρχη μου ειχε πει οτι θα μεινω στο κρεβατι 10 μερες αφου βγηκα απο το χειρουργιο με ειπε 15 και τελικα μου το εκανε 30 μερες. κανω ειδικες ασκησεις. μου ειπε οτι το ποδι μ ειναι αδυνατο πολυ, θελει δουλεια, με αφησε να περπαταω τωρα για να κουνιεται ενταξει εχω μελλον ακομα. αφου στην δουλεια θα παω την μεγαλη δευτερα. πφφ
στην αρχη μου ειχε πει οτι θα μεινω στο κρεβατι 10 μερες αφου βγηκα απο το χειρουργιο με ειπε 15 και τελικα μου το εκανε 30 μερες. κανω ειδικες ασκησεις. μου ειπε οτι το ποδι μ ειναι αδυνατο πολυ, θελει δουλεια, με αφησε να περπαταω τωρα για να κουνιεται ενταξει εχω μελλον ακομα. αφου στην δουλεια θα παω την μεγαλη δευτερα. πφφ
DeathView*- Moderator
ενταξει και ενας μηνας αν το σκεφτεις δεν ειναι παρα πολυ. εγω φοβομουν μηπως ηθελε 3-4 μηνες ξερω γω.
θελει τοσο αλλα οχι στο κρεβατι. δηλαδη κανει ενα 6μηνο να λειτουργει το ποδι οπως πριν!
DeathView*- Moderator
εχω ακομα μελλον. και μετα με ειπε με προσοχη παλι δεν θελει να τραυματιστει και ολα. ενταξει δεν ειναι ευκολο.
DeathView*- Moderator
σεπτεμβριο.
τωρα περπαταω πιο μετα λιγο πολυ λιγο χαλαρο τρεξιμο και κανονικα θα αρχισω να μπαινω απο σεπτεμβριο αλλα και αυτο με επιφυλαξη γιατι ο χονδρος μου δεν θα ειναι το ιδιο με πριν...
τωρα περπαταω πιο μετα λιγο πολυ λιγο χαλαρο τρεξιμο και κανονικα θα αρχισω να μπαινω απο σεπτεμβριο αλλα και αυτο με επιφυλαξη γιατι ο χονδρος μου δεν θα ειναι το ιδιο με πριν...
DeathView*- Moderator
Σελίδα 8 από 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Σελίδα 8 από 23
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl