Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
156 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 156 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Supernatural (Season 10)
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Supernatural
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Supernatural (Season 10)
Το 5ο επεισοδιο του 10ου κυκλου ειναι το 200ο επεισοδιο ολοκληρης της σειρας. Και προς τιμην αυτου του πραγματος (οτι εφτασαν τα 200 επεισοδια) το επεισοδιο θα ειναι "εορταστικο". Θα εχει τιτλο Fan Fiction.
Εχω την εντυπωση οτι ειχα βαλει και το προμο τρειλερ παραπισω. Θα κοιταξω αν ειναι αλλιως θα το ποσταρω τωρα.
edit: να το εδω, καλα θυμομουν
Εχω την εντυπωση οτι ειχα βαλει και το προμο τρειλερ παραπισω. Θα κοιταξω αν ειναι αλλιως θα το ποσταρω τωρα.
edit: να το εδω, καλα θυμομουν
Αα ναι το εχω δει..
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
- 10χ05:
- μολις το ειδα. και μου φανηκε ενα απο τα καλυτερα επεισοδια. τουλαχιστον ενα απο αυτα που θα θυμαμαι. γλυκοπικρο οπως ειπες. αστειο και συγκινητικο ταυτοχρονα. θεωρω οτι ηταν σημαντικο σε αυτην την φαση της ζωης τους να θυμηθουν καποια πραγματα και οι σεναριογραφοι το εκαναν με δεξιοτεχνικο τροπο εκμετελευοντας το επετειακο επεισοδιο.
Συμφωνω Μαρινα!! Σιγουρα ενα απο τα επεισοδια που θα θημαμε
Είδα και το 10χ04 αλλά βαριέμαι να μπω σε λεπτομέρειες, οπότε εγώ θα σταθώ σε μικρά πράγματα όπως...
- 10χ05:
- ΡΕ ΘΕΈ ΚΑΛΛΟΝΈ ΑΚΌΜΑ ΚΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 10 ΧΡΌΝΙΑ ΌΤΑΝ ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΉΣΕ ΤΟ ΜΩΡΌ ΣΟΥ ΛΙΏΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΣΤΑ 50 ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΎΩ ΌΠΩΣ ΤΏΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:
Επίσης εκεί που είπαν στα άσχετα τα κοριτσάκια ποιες είναι πραγματικά, λέω 'Βαρέστε μια λιποθυμία τώρα!'
Αυτές οι ξινισμένες άρχισαν να γελάνε... Μμμμμμμμμμμμμ...:wall: :wall: :wall: πάντως όντως με τις τελευταίες σκηνές συμφωνώ.
Δεν έπρεπε να πετάξεις το φυλαχτό μανάρι μου, κι η προτελευταία σκηνή, αυτοί οι μέσα κι το baby να βυθίζεται στο ηλιοβασίλεμα όπως πάντα.:love: (ΑΛΛΆ ΣΑΣ ΘΈΛΩ ΜΕ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΌΝ ΡΕ !!!! ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΈΠΩ ΜΠΑΚΟΎΡΙΑ ΠΙΑ!!!!! ΑΜΆΝ) και με την τελευταία σκηνή όπως είπα συμφωνώ απολύτως.
χαχαχα εμενα μου αρεσε η αντιδραση των κοριτσιων. που γελασαν οταν τους το ειπε ο σαμ...
^Όχι η σωστή αντίδραση, δεν γίνεται να έρχεται ο παίδαρος να σου λέει πως είναι ο Ντιν και να μην πέφτεις ξερή ... Εκτός, κι αν έχεις αμνησία κι δεν τον θυμάσαι.
Μα ρε συ. Υποτιθεται ειναι φανταστικοι χαρακτηρες. Εσυ τι θα εκανες αν ερχονταν καποιοι και σου ελεγαν ειμαστε οι χαρακτηρες απο το βιβλιο σου -παρολο που το βιβλιο σου ειναι τεχνικα φιξιον εμεις ειμαστε αληθινοι καιειμαστε εδω.
Γελασαν γιατι οχι μονο δεν πιστευαν οτι ειναι ο sam και ο dean της ιστοριας αλλα γιατι πιστευαν οτι τα αδερφια δεν υπαρχουν καν στην πραγματικοτητα τους.
Γελασαν γιατι οχι μονο δεν πιστευαν οτι ειναι ο sam και ο dean της ιστοριας αλλα γιατι πιστευαν οτι τα αδερφια δεν υπαρχουν καν στην πραγματικοτητα τους.
Να δεν του εχουν δει ποτε πως μπορουν να ξερουν ποιοι ειναι?
^^Αχ δεν διαβάζεις το φικ μου, τότε θα ήξερες ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις μου, προς το παρόν σου λέω, θα έπεφτα κάτω ξερή, εκτός αν είχα πρόβλημα στο κεφάλι.
10χ12. μ αρεσε πολυ. παρα πολυ. θελω κι αλλα τετοια επεισοδια.
βεβαια στο επομενο ελπιζω να εχουμε κας γιατι στα τελευταια τουλαχιστον δυο δεν ειχαμε.
βεβαια στο επομενο ελπιζω να εχουμε κας γιατι στα τελευταια τουλαχιστον δυο δεν ειχαμε.
Ω ναι κι εδώ έχω μείνει κάπου στα μισά κι πρέπει να συνεχίσω.
Καλέ ανανεωθήκαμε, πάμε για 11η σεζόν , Τόλμη κι Γοητεία το έχουμε κάνει το εργάκι εδώ.
Καλέ ανανεωθήκαμε, πάμε για 11η σεζόν , Τόλμη κι Γοητεία το έχουμε κάνει το εργάκι εδώ.
και το ανανεωσαν σχετικα στην αρχη νομιζω. ηταν απο τις πρωτες σειρες του καναλιου που ανανεωθηκαν
omg
δεν παιζει. 12η λεω θα ναι τελευταια. πω πω παραπαει μετα. αυτοι θα γερασουν σε λιγο. θα γκριζαρουν.
δεν παιζει. 12η λεω θα ναι τελευταια. πω πω παραπαει μετα. αυτοι θα γερασουν σε λιγο. θα γκριζαρουν.
Ξεκίνησα απ' την αρχή την 10η σεζόν γιατί δεν θυμόμουν Χριστό,
Είμαι στο 10χ03 κι θέλω να δω τι σκ@τ@ θα γίνει με τον κακομοίρη που έχασε τον πατέρα του.
Ο Κράουλι πληγώθηκε κι νιώθει μοναξιές, τι αφασία ο Sheppard εκεί μέσα, πόσο τον λατρεύω τον ηθοποιό τούτο ρε φίλε.
Γελάω κάθε φορά με τις εκφράσεις του.
Πάντως το παιδί δείχνει να ήρθε στα συγκαλά του, τώρα πως, άγνωστο κι αυτό. Μα να θεραπευτεί τόσο γρήγορα κι εύκολα, δεν λέω αλλά θα μ'άρεσε να τον δω λίγο ακόμα δαίμονα.
Είμαι στο 10χ03 κι θέλω να δω τι σκ@τ@ θα γίνει με τον κακομοίρη που έχασε τον πατέρα του.
Ο Κράουλι πληγώθηκε κι νιώθει μοναξιές, τι αφασία ο Sheppard εκεί μέσα, πόσο τον λατρεύω τον ηθοποιό τούτο ρε φίλε.
Γελάω κάθε φορά με τις εκφράσεις του.
Πάντως το παιδί δείχνει να ήρθε στα συγκαλά του, τώρα πως, άγνωστο κι αυτό. Μα να θεραπευτεί τόσο γρήγορα κι εύκολα, δεν λέω αλλά θα μ'άρεσε να τον δω λίγο ακόμα δαίμονα.
^Εμένα μ'άρεσε, οκ, την πρώτη φορά που το είχα ξεκινήσει είχα φτάσει μέχρι το 10χ05, τώρα που τα ξαναβλέπω θυμήθηκα, προχωράω αργά κι σταθερά κι ως συνήθως...
- Γιατί πάω κι κολλάω σε πράγματα μικρά τι θέτε τώρα?! :
^Απ'το 0.30 κι πέρα. :lol!:
Το μυρίζεται ο άντρας ο σωστός το past life , το οσμίζεται στον αέρα σαν ευωδία κι το επεξεργάζεται... ΑΧ ΚΙ ΒΑΧ... !!!!
Απο ποιο επεισοδιο ειναι αυτο; τι ειχε γινει εκει; Δεν θυμαμαι καθολου κατι τετοιο στον 10ο.
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Supernatural (Season 11)
» Supernatural (season 1)
» Supernatural (season 2)
» Supernatural (season 3)
» Supernatural (season 4)
» Supernatural (season 1)
» Supernatural (season 2)
» Supernatural (season 3)
» Supernatural (season 4)
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Supernatural