Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
98 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 98 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Supernatural (season 4)
3 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Supernatural
Σελίδα 1 από 1
Supernatural (season 4)
Season four of Supernatural, an American television series, premiered September 18, 2008. It was the third season to air on the CW television network. This season focuses on Sam (Jared Padalecki) and Dean Winchester (Jensen Ackles) continuing to hunt demons, the first introduction of a mysterious angel of the lord, Castiel (Misha Collins), as well as Sam Winchester's new powers, and Dean's return from Hell and his memory of his time spent there. This season also touches on the brothers' continuing hunt for Lilith, who is trying to release the fallen archangel Lucifer on the world.
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Απ: Supernatural (season 4)
Έχω μείνει πίσω, πολύ πίσω, όσον αφορά τον σχολιασμό, έλεος δλδ, ξεχάστηκα και δεν έγραψα τίποτις για την 4η σεζόν την στιγμή που έχω μπει στην 5η και βρίσκομαι ήδη στο 4ο επ. Έ-λ-ε-ο-ς !!! :wall:
- :
- Ωραία, μπήκε στο casting κι ο angel/the third charmed...
The trio is comlete που λέμε, πλέον έχουμε Dean: the savior,
Sam: the devil :love: , and Castiel: an angel of the lord ...
Καλώς ήρθες αγόρι μου, καλά να περάσεις...
Δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά, ο 4ος κύκλος ομολογώ πως είχε κι αυτός τις όμορφες στιγμές του, πολύ ωραίος κύκλος, θα μείνω όμως σε ορισμένα επ. όπως πάντα...
4x17: Ο σέξυ διευθυντής πωλήσεων και ο υπαλληλάκος της δεκάρας...
... Εντάξει ότι και να πει κανείς είναι περιττό νομίζω, ... απ'την αρχή του επ. είχα μείνει κάγκελο κι με το στόμα μου ανοιχτό, η κακομοίρα ενώ ευχόμουν μέσα απ'τα όνειρα του ο Σάμμυ να το πάρει πρέφα σύντομα... όπως κι έγινε, αλλά ποιος να πείσει τον Ντινάκο που ο διακαής του πόθος είναι ένα normal life ακόμα και στα παράλληλα σύμπαντα στα οποία τον θέτουν οι κωλόangels βλ. Zacharia... :lol!: :lol!: :lol!: Αχ Άβυσσος η ψυχή του καθενός κι του τί αποζητά συνήθως το υποσυνείδητο ... Πάντως κακά τα ψέμματα, χάρηκα Dean με γραβατούλα και τιράντα, ενώ εκείνο το σκατουλί/κιτρινάκι του Sammy η αλήθεια είναι ότι μου έσπασε τα νεύρα... :lol!: :lol!: :lol!:
4χ18:
Tell me , Where are these books? Where are them? I want them, I want to read them, I want them all to myself!!! So please tell me!!!!
κρίνοντας κι απ'το εξώφυλλο πάντα...
^Παλικάρι μου αυτό είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια, δεν μας ενδιαφέρει καν... είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόμασταν ποτέ όντας γυναίκες , εμείς σας σιπάρουμε όπως και να'χει, αν κι ορισμένες προτιμούν και το Destiel, θα το μάθεις κι αυτό εν καιρώ στα επόμενα βιβλία που θα γραφτούν...
^Ναι, ναι γλυκέ μου είναι να σε πιάνει πονοκέφαλος ένα πράγμα... :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
Επίσης κάτι άλλο που ευχαριστήθηκα σε αυτή τη σεζόν, και θα ήθελα να σχολιάσω είναι:- &
Αυτά, κι όπως κάθε φορά...
Βαθμολογία:
Υπερφυσικό στοιχείο: 10/10!!! (τρελαίνομαι να βλέπω τους αγγέλους να εξαφανίζονται στο απότομο... :twisted: )
Ερωτικό στοιχείο: 7.8!!! (μόνο για τα δαιμονικά ένστικτα και της ανάγκες του Sammy :twisted: :twisted: :twisted: )
Brother romance/Brotherhood: 8.9../10!!! (Αυτή η σχέση όσο περνούν τα επ. είναι σαν καρδιογράφημα, εκεί που κορυφώνεται εκεί και θα πέσει, απ'την μια στιγμή στην άλλη! :lol!: :lol!: )
Kαι τώρα γεια σας!!! :lol!: :lol!: :lol!:
Edit: εν τω μεταξύ με τα bloompers έχω ρίξει τόσο γέλιο ρε φίλε...
Απ: Supernatural (season 4)
χαχαχαχαχα εδω ξεκινάει η τρέλα!!! Είναι η αγαπημένη μου σεζόν!!!! 4 5 και 6
- Σπόιλερ:
- Μέχρι τώρα ήταν απλά ένας δαιμονάκος. Τώρα αρχίζει το πάρτυ
Arg Winchester- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Τόπος : Salonica
Παρόμοια θέματα
» Supernatural (season 5)
» Supernatural (season 6)
» Supernatural (season 7)