Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
161 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 161 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Supernatural (season 1)
5 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Supernatural
Σελίδα 1 από 1
Supernatural (season 1)
Season one of Supernatural, an American television series created by Eric Kripke, premiered on September 13, 2005, and concluded on May 4, 2006 after 22 episodes. It focuses on the protagonists Sam and Dean Winchester as they track down their father, John, who is on the trail of the demon who killed their mother and Sam's girlfriend. During their travels they use their father's journal to help them carry on the family business—saving people and hunting supernatural creatures. Jared Padalecki and Jensen Ackles star as Sam and Dean, with Jeffrey Dean Morgan recurring as their father John and Nicki Aycox as the demonic Meg Masters. This is the only season to air on The WB Television Network, with all subsequent seasons airing on The CW Television Network, a joint venture of The WB and UPN. The first sixteen episodes of the season aired on Tuesdays at 9:00 pm ET in the United States, after which the series was rescheduled to Thursdays. Overall, the season averaged about 3.81 million American viewers. The season gained many award nominations, among them two Primetime Emmy Awards for work done on the pilot episode. While some critics did not like the mostly anthology-like format, others praised the show for the emotional moments and noted the brotherly chemistry between the lead actors. The season was internationally syndicated, airing in the United Kingdom on ITV, in Canada on Citytv, and in Australia on Network Ten. The first season was released on DVD as a six-disc box set on September 5, 2006, by Warner Home Video in Region 1. Although the season was split into two separate releases in Region 2, the complete set was released on October 2, 2006, and in Region 4 on October 2, 2007. The episodes are also available through digital retailers such as Apple's iTunes Store,Microsoft's Xbox Live Marketplace, and Amazon.com's on-demand TV service.
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Απ: Supernatural (season 1)
το πρωτο επεισοδιο ηταν και το πιο τρομακτικο. κατα τα αλλα αυτο που θυμαμαι απο τον 1ο κυκλο ειναι τα ασχημα γραφικα.
Παραθέτω κι εδώ τα σχολιανά της πρώτης σεζόν:
- Σπόιλερ:
- *That's it! Το'πα κι το'κανα, έβγαλα την 1η σεζόν μέσα σε 5 μέρες, πως το κατάφερα μόνο εγώ αναρωτιέμαι. :lol!:
Πάντως με άφησε με την καλύτερη των προδιαγραφών, έμεινα ευχαριστημένη με όλα σχεδόν τα επ. ικανοποιημένη μέχρι το τελευταίο, μέχρι την τελευταία σκηνή, πάντα ανυπομονούσα για περισσότερα κι δεν με έκανε να βαρεθώ ούτε στιγμή. Καλά τώρα τι να πω για αυτούς τους δυο, εκεί που γέλασα πάρα πολύ αν θυμάμαι καλά ήταν στο "Ηell house" επειδή έκαναν φάρσα ο ένας στον άλλον. Αυτό που μου την βάρεσε όσο δεν πάει στη σειρά ήταν η Μεγκ που στο τέλος δυστυχώς την λυπήθηκα την κακομοίρα, ενώ απ'την αρχή έριξα τρελό βρισίδι τελικά στο τέλος στεναχωρέθηκα πάρα πολύ. Επίσης κάτι άλλο που μου την βάρεσε κι το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό ήταν ο χαρακτήρας κι η αντιμετώπιση του Dean&Sam απέναντι στο θέμα του πατέρα τους. Αλλά εκεί στο τέλος μου ήρθαν οι απαντήσεις όλες μαζεμένες. Sam= αυτός που παθιάζεται, ο εγωιστής , επαναστάτης (ίδιος ο πατέρας του, δεν με κάνει όμως να το λατρεύω λιγότερο. :drool: ) Dean=ο μεγαλύτερος αδελφός, ο πιο λογικός, κι αυτός που κρατά την ισορροπία, όπως είπε κι ο πατέρας του, μέσα στην οικογένεια. :love: (Σε κάνει κι αυτόν να τον συμπαθήσεις σε σημείο αηδίας δηλαδή, αφού να τον βλέπεις να ερωτοτροπεί ως συνήθως κι να λέει τα γνωστά του για να ρίξει τις γυναίκες , να θες να τον κοπανήσεις στον τοίχο, κι την άλλη στιγμή να τον βλέπεις μες στο αίμα κι να προσεύχεσαι μην πάθει κακό, :love: Σιχαίνομαι κι μισώ τον εαυτό μου σε αυτές τις σκηνές ώρες, ώρες, :bang-bang: ) *Κι το θέμα της υπογραφής είναι κάτι άλλο οπότε προσπεράστε το ... :lol!:
Λοιπόν συνεχίζω, μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες όσον αφορά το θέμα του δαίμονα βλέποντας το τελευταίο επ. της πρώτης σεζόν τις οποίες κι θα εκφράσω ευθύς αμέσως. Ο Δαίμονας αυτός in the shadow κι πριν κρεμάσει τα θύματα του στον τοίχο κι τους βάλει φωτιά θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει την μορφή του Αγγέλου Κάστιελ, βλέποντας ας πούμε κι το στυλάκι με το οποίο είναι ντυμένος δηλαδή την μακριά καπαρτίνα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα κάποια αν μπορεί να απαντήσει , αλλά είμαι σίγουρη πως όπως κι να'χει τα ερωτηματικά θα απαντηθούν στην επόμενη σεζόν, όπως κι το μυστήριο του πως ο καημένος ο Sami έχει καταντήσει σαν την Prue, Piper, Phoebe & Paige μαζί, μιλάμε το παιδί θαύμα δεν εξηγείται αυτό. :smokealot: Είπαμε βλέπω τις Μαγευτικές σε αρσενική έκδοση, κι επιμένω σε αυτό. :cl: Και τέλος (δεν μπορώ να μην αναφερθώ κι σε αυτό το παρτ της σειράς, εξάλλου είναι το αγαπημένο μου σημείο) ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα το ship Kassy/Dean (με το οποίο ως γνωστόν δεν περιμένω να συμβεί τίποτα) , αλλά λάτρεψα κι θα ήθελα να ξαναδώ (αν κι χλωμό το βλέπω, όλο κι κάποια Ruby δαιμόνισα θα μας το φάει το παλικάρι στη συνέχεια :papas: ) Shara/Sami, :drool: :love: ταίριαζαν τόσο πολύ οι δυο τους, ήταν τόσο γλυκούληδες (δεν τρέφω όμως φρούδες ελπίδες, τα αδέλφια μεταφέρονται συνέχεια, δεν περιμένω να κάνουν οικογένεια :naughty: ) Εδώ μωρό μου το πάμε για 10η σεζόν, είναι φανερό, πως αποφεύγουν τις δεσμεύσεις ----> γάμος! :cl: Κι πολύ καλά κάνουν, να'χουμε κι εμείς με κάτι να χαιρόμαστε έτσι δεν είναι;;!!! :lol!:
Αυτά νομίζω έγραψα αρκετά, οδεύω προς την δεύτερη σεζόν, απόψε κιόλας, καθότι έχει μείνει σε κρίσιμο σημείο το εργάκι, αγωνιώ κι για τον πατέρα Τζόνι βλέπετε, είναι κι αυτός απ'τους αγαπημένους μου. :lol!:
Α κι να μην ξεχάσω.
Bαθμολόγια 1ης σεζόν:
Υπερφυσικό στοιχείο: 9,8/10!
Ερωτικό στοιχείο: 6.5/10!
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: Αυτά γεια σας!!!
Ερωτικο στοιχειο δεν νομιζω να βαλεις ποτε 9/10 ή κατι τετοιο. Η σειρα τονιζει την αδερφικη αγαπη και γενικο το δεσιμο των δυο γουιντσεστερ.
Ο δαιμονας δεν ειναι ο καστιελ. Ο Χριστος και η μανα του καλε!!
Οι δαιμονες μπορουν να μπουν μεσα σε οποιον ανθρωπο θελουν οποτε ο δαιμονας αυτος μπορει καθε φορα που εμφανιζεται να χρησιμοποιει και το σωμα διαφορετικου ανθρωπου. Η μαυρη καπαρντινα στην περιπτωση του ειναι για καλυψη την νυχτα ενω η μπεζ του καστιελ εχει αλλο νοημα.
Μολις ειδα γνωστοποιηση απαντησης σε αυτο το τοπικ λεω... "σχολια ναταλιας" και καθομαι αναπαυτικα για να τα απολαυσω!
Ο δαιμονας δεν ειναι ο καστιελ. Ο Χριστος και η μανα του καλε!!
Οι δαιμονες μπορουν να μπουν μεσα σε οποιον ανθρωπο θελουν οποτε ο δαιμονας αυτος μπορει καθε φορα που εμφανιζεται να χρησιμοποιει και το σωμα διαφορετικου ανθρωπου. Η μαυρη καπαρντινα στην περιπτωση του ειναι για καλυψη την νυχτα ενω η μπεζ του καστιελ εχει αλλο νοημα.
Μολις ειδα γνωστοποιηση απαντησης σε αυτο το τοπικ λεω... "σχολια ναταλιας" και καθομαι αναπαυτικα για να τα απολαυσω!
Η πρώτη season είναι η αρχή ακόμη. Αυτή που σε αφήνει με όλα τα ερωτηματικά και τον ενθουσιασμό. Αν με ρωτούσες θα ενθουσιαστείς πολύ περισσότερο με seasson 4,5 και 6. Αν έχεις σαλτάρει από την πρώτη σεζόν δεν σου λέω τι σε περημένει αργότερα
Arg Winchester- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Τόπος : Salonica
Βασικα οντως... ισχυει αυτο^
Και ο πρωτος κυκλος φαινεται και ο πιο τρομακτικος για καποιον λογο
Και ο πρωτος κυκλος φαινεται και ο πιο τρομακτικος για καποιον λογο
Κοίτα είμαι της άποψης πως για να σε τρομάξει κάτι δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι πολύ τρομακτικό σε όψη. Μ'αυτό που κάνανε με τους δαίμονες είναι κάτι πολύ έξυπνο που μαυρίζουν τα μάτια ξαφνικά βλέπεις μια άβυσσο. Η ο μαύρος καπνός που καταλαμβάνει τους ανθρώπους με το έτσι θέλω. Αν και όπως είπες πριν δεν είχαν μεγάλη ανάλυση (κλασσικά λόγω μειωμένου budget) επειδή έμεινε στην κορυφή όμως έριξαν πιο πολλά λεφτά. Αν και να σου πω την αλήθεια καλύτερα γιατί οι Αμερικανοί έχουν και την τάση να κάνουν μ#$#εσ με αυτά lol
οι δαιμονες πια δεν με φοβιζουν. γιατι εχουν γινει υπερβολικα συνηθισμενοι.
ε τώρα που είσαι στη τελευταία σεζόν λογικό. Αλλά στα πρώτα επεισόδια άφηνε μια ανατριχίλα!!!!
Άντε και για να σας φτιάξω χιχιχιχι
Άντε και για να σας φτιάξω χιχιχιχι
ω γιαμιιι
βασικα στο πρωτο κυκλο... ναι μου αρεσε ο ντεαν αλλα οχι οσο τωρα. και νομιζω οτι ειναι επειδη τοτε ηταν πολυ παιδακι.
βασικα στο πρωτο κυκλο... ναι μου αρεσε ο ντεαν αλλα οχι οσο τωρα. και νομιζω οτι ειναι επειδη τοτε ηταν πολυ παιδακι.
Προσωπικά έχω έρωτα με τα χείλη του!!! Είναι για φάγωμα
αυτο που μου εχει μεινει απο τον 1ο κυκλο ειναι τα χαλια γραφικα. ειδικα στα καψιματα των γυναικων στα ταβανια.
Ο άντρας αν είναι όμορφος θα είναι σε όποια ηλικία κι αν πάει, κι στα 50 του αυτός πάλι μάναρος θα είναι
Θα συμφωνησω σε ολα!!!Arg Winchester έγραψε:Κοίτα είμαι της άποψης πως για να σε τρομάξει κάτι δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι πολύ τρομακτικό σε όψη. Μ'αυτό που κάνανε με τους δαίμονες είναι κάτι πολύ έξυπνο που μαυρίζουν τα μάτια ξαφνικά βλέπεις μια άβυσσο. Η ο μαύρος καπνός που καταλαμβάνει τους ανθρώπους με το έτσι θέλω. Αν και όπως είπες πριν δεν είχαν μεγάλη ανάλυση (κλασσικά λόγω μειωμένου budget) επειδή έμεινε στην κορυφή όμως έριξαν πιο πολλά λεφτά. Αν και να σου πω την αλήθεια καλύτερα γιατί οι Αμερικανοί έχουν και την τάση να κάνουν μ#$#εσ με αυτά lol
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Παρόμοια θέματα
» Supernatural (season 5)
» Supernatural (season 6)
» Supernatural (season 7)
» Supernatural (season 8)
» Supernatural (Season 9)
» Supernatural (season 6)
» Supernatural (season 7)
» Supernatural (season 8)