Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
201 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 201 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σχόλια για το "Cursed Souls"
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: Σχόλια για το "Cursed Souls"
^Να'σαι καλά, έλα, κόψε κάτι, έχεις διαβάσει κι καλύτερα
Σε ευχαριστώ γλυκιά μου
Διάβασε κι το τελευταίο όμως πριν μπει το 2015 έτσι;
Σε ευχαριστώ γλυκιά μου
Διάβασε κι το τελευταίο όμως πριν μπει το 2015 έτσι;
Καλυτερα ειναι της Μαιρης-Μαριας. Σιωπη στο Σκοταδι, Αισθησιακα Απομνημονευματα του 1920, Desire Blossom, Νοελια: η προφητεια του μαυρου ροδου. Δεν παρεξηγεις ετσι;
^Όχι καλέ, κάνε δουλειά σου, εξάλλου το τελευταίο το'χω διαβάσει κι εγώ για να γνωρίζω καλύτερα.
Αλλά είπαμε μην αργήσεις να διαβάσεις το τελευταίο αλλιώς θα σε βάλω γκιλοτίνα, άντε μου λείπουν οι αναλύσεις σου,
Μην ξεχνάς , βλέπεις πέρα απ'τον συγγραφέα ως αναγνώστης.
Εν τω μεταξύ το πρόσεξες το σπόιλερ της ύπο μου ε?
Αλλά είπαμε μην αργήσεις να διαβάσεις το τελευταίο αλλιώς θα σε βάλω γκιλοτίνα, άντε μου λείπουν οι αναλύσεις σου,
Μην ξεχνάς , βλέπεις πέρα απ'τον συγγραφέα ως αναγνώστης.
Εν τω μεταξύ το πρόσεξες το σπόιλερ της ύπο μου ε?
you were the light in my dark world. κατι τετοια διαβαζω και περιμενω να αγορασω σοφτεξ για να διαβασω το επομενο κεφαλαιο
Ναταλία μου το φάνφικ σου είναι υπέροχο !!!έκανες πολύ καλά και το ξεκίνησες καθώς και εμένα το τέλος της σειράς δεν μου άρεσε καθόλου... έχω όμως ένα παράπονο ...γιατί δεν το ξεκίνησες από κάποια γεγονότα πιο πριν ,δηλαδή προτού παντρευτεί ο Αρθούρος με την Γκουίνεβιρ ??
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
^Να ένας παραπάνω λόγος για να ανεβαίνει το φικ κι εδώ!
Καταρχήν Μαριέττα μου σε ευχαριστώ που του έδωσες μια ευκαιρία, και το διάβασες.
Όπως κι εσύ, έτσι κι εγώ όπως λέω στην αρχή, το ξεκινώ από εκεί που έχουν τα πράγματα, δλδ 14 μήνες μετά, ενάμιση χρόνο δλδ μετά τον θάνατο πολλών προσώπων, ιπποτών και της βασίλισσας, και γιατί το κάνω αυτό;
πιστεύω πως οι απορίες σου θα σου λυθούν στη συνέχεια της ιστορίας που μάλλον θα την ανεβάσω απόψε, καθότι προς το παρόν έχω να κάνω κάποιες αλλαγές, Αλλά εσύ ρίξε μια ματιά εδώ προς τον παρόν:
Καταρχήν Μαριέττα μου σε ευχαριστώ που του έδωσες μια ευκαιρία, και το διάβασες.
Όπως κι εσύ, έτσι κι εγώ όπως λέω στην αρχή, το ξεκινώ από εκεί που έχουν τα πράγματα, δλδ 14 μήνες μετά, ενάμιση χρόνο δλδ μετά τον θάνατο πολλών προσώπων, ιπποτών και της βασίλισσας, και γιατί το κάνω αυτό;
πιστεύω πως οι απορίες σου θα σου λυθούν στη συνέχεια της ιστορίας που μάλλον θα την ανεβάσω απόψε, καθότι προς το παρόν έχω να κάνω κάποιες αλλαγές, Αλλά εσύ ρίξε μια ματιά εδώ προς τον παρόν:
- :
- Casting:
>Merlin/Μagnus Teylor, Zachary's younger brother: Richard Madden (The Most Powerful Sorcerer To Ever Live in his time, Son of the Earth, Sea, Sky.)
>{Lady}Morgana {le Fey}/Morgan Heistings: Adelaide Kane (Witch ~ controls the element of Fire)
{the third sister with the power of premonition, which enables her to see into the future as well as, eventually, the past. She also gains the powers of levitation and empathy}
>Lady Guinevere, Sir Elyan twin sister/Jennifer Heistings, Eliot's twin sister: Tamsin Egerton (Witch ~ controls the element of Water)
{the cousin of the sisters who had the power to move objects with her mind using telekinesis with a direct line of sight. She also learns how to channel her telekinetic powers through her hands, and also gains the power of astral projection, which allows her to be in two places at once.}
>Lady Elein~Freya/Elena Heistings: Asley Green (Witch ~ controls the element of Earth)
{the second eldest sister, who has the power to freeze her surrounding environment. She also gains the power to cause objects to spontaneously explode.}
>{Lady}Morgause/Anna~{ Lyanna by Zachary, his future dark destiny }Anelyse Heistings: Emmy Rossum (Witch ~ controls the element of Air)
{the eldest sister who has the power to move objects with her mind by orbing objects from one location to another through a vocal command. She is also a half-witch and half-whitelighter.}
>Sir Gwaine,Agravaine's and Gareth's brother/Gavin Spencer,Gabriel's twin brother+ (Demon hunter) : Εoin Macken
>King Arthur: Chris Hemsworth
>Sir Lancelot: Santiago Cabrera
>Sir Elyan, Lady Guinevere's brother/ Eliot Heistings, Jennifer's brother: Joseph Morgan
>King Agravaine,Gwaine's and Gareth's brother: Jake Gyllenhall
>Sir Percival, Aglovale's and Lamorak's {the second} brother/ Philip Burns: Τοm Hopper
>Sir Key: Ηenry Cavil
>Sir Galahad, Lancelot's distant cousin: Daniel Di'Tomasso
>Sir Lamorak, Percival's and Aglovale's {the third} brother/Bruce Baine: Greyston Holt
>"Sir Modred": François Arnaud
>Μaleagant: Tom Hiddleston
>Lady Mythian: Janet Ruth Montgomery
>Sir Laionel(Leon) : Rupert Young
>Lady Vivian : Candice Accola
>Lady *Elvira: Claire Holt
>Lady Dindrane,Percival's, Aglovale's and Lamorak's younger sister: Jessica De Gouw
>Sir Aglovale, Percival's older brother: Stephen Amell
>Sir Bedivere, Griflet's and Lucan's cousin: Kit Harington
>Sir Bors: Jonathan Rhys Mayers
>Sir Griflet, Bedivere's and Lucan's cousin: Clive Standen
>Sir Lucan, Bedivere's and Grifet's cousin: Colin O'Donoghue
>Lord Gareth,Agravaine's and Gwaine's brother: Danila Kozlovsky~~~***~~~ONLY IN THE FUTURE:
>Raymond Webster: Jenses Ackles (Demon hunter)
>Garlan Spencer,Gavin's twin brother: Eoin Macken (Demon hunter, Ray's best friend)
>Zachary Teylor,Magnu's older brother: Jared Padalecki (The Source of All Evil after his brother Magnus)
>The Seer: Debbi Morgan
>Philip Burns: Τοm Hopper (Human)
>William Webster,Ray's younger brother: Clive Standen (Demon hunter)
>Eliot Heistings, Jennifer's twin brother: Joseph Morgan (The whitelighter)
>Bruce Baine: Greyston Holt (Human, Philip's friend)
Λοιπόν Ναταλάκι μου μετά από τόσο καιρό επέστρεψα στην ιστορία σου !!!
το 3ο <<κεφάλαιο>> μου έλυσε αρκετές απορίες ,όπως φυσικά και η παραπάνω σου ανάρτηση !!!χαίρομαι πολύ που σύνδεσες το παρόν με το παρελθόν με αυτό τον τρόπο !!περιμένω με αγωνία να δω τις περιπέτειες των κοριτσιών μετά από αυτό το συμβάν !!!
το 3ο <<κεφάλαιο>> μου έλυσε αρκετές απορίες ,όπως φυσικά και η παραπάνω σου ανάρτηση !!!χαίρομαι πολύ που σύνδεσες το παρόν με το παρελθόν με αυτό τον τρόπο !!περιμένω με αγωνία να δω τις περιπέτειες των κοριτσιών μετά από αυτό το συμβάν !!!
Οκ σήμερα ανεβάζω, μείνε συντονισμένη.
Κι επίσης επειδή έχω αλλάξει κάποιους ηθοποιούς, μην σε επηρεάζει, εσύ μείνε σε αυτούς που έχεις στο μυαλό σου για καλύτερη ανάγνωση.
Κι επίσης επειδή έχω αλλάξει κάποιους ηθοποιούς, μην σε επηρεάζει, εσύ μείνε σε αυτούς που έχεις στο μυαλό σου για καλύτερη ανάγνωση.
ναι ,αυτό θα κάνω !!!
η συνέχεια ήταν πολύ καλή !!!μου άρεσε πάρα πολύ η συζήτηση του Γάιου με την Ελέιν !!! περιμένω να δω με αγωνία και την <<εμπειρία>> των υπόλοιπων κοριτσιών ...
η συνέχεια ήταν πολύ καλή !!!μου άρεσε πάρα πολύ η συζήτηση του Γάιου με την Ελέιν !!! περιμένω να δω με αγωνία και την <<εμπειρία>> των υπόλοιπων κοριτσιών ...
^Eννοείς Ελένα, μην μπερδευόμαστε,χεχεχε
Θα ανεβάσω το βραδάκι πάλι, εφόσον διαβάζεις γρήγορα.
Θα ανεβάσω το βραδάκι πάλι, εφόσον διαβάζεις γρήγορα.
χαχα ,ναι σωστά
οκ,θα περιμένω !!
οκ,θα περιμένω !!
Ναταλάκι μου η συνέχεια ήταν εκπληκτική !!!η <<μάχη>> της Μόργκαν υπέροχη ,και πραγματικά δεν το περίμενα ...φανταζόμουν ο Μέρλιν θα την έσωζε αλλά έγινε σχεδόν το αντίθετο ...με όλη της την συμπεριφορά ,που έμοιαζε με του Γκάγκουέιν ,αφήνετε να εννοηθεί ότι θα είναι η μάγισσα που θα τον φέρει πίσω στην ζωή?
^
Επειδή με το συγκεκριμένο σχόλιο με έχει πιάσει η γνωστή μίνι κρίση πανικού, θα επανέλθω πάλι το βράδυ και σας απαντήσω, με ένα ακόμα κεφ. που θα ανεβάσω.
Αλί μου πια με αυτούς τους δυο, Αλί μου!
Επειδή με το συγκεκριμένο σχόλιο με έχει πιάσει η γνωστή μίνι κρίση πανικού, θα επανέλθω πάλι το βράδυ και σας απαντήσω, με ένα ακόμα κεφ. που θα ανεβάσω.
Αλί μου πια με αυτούς τους δυο, Αλί μου!
άργησα να διαβάσω το κεφάλαιο ,αλλά δεν με απογοήτευσε !!!το όραμα βέβαια ήταν όλα τα λεφτά !!!
Mαριεττούλα δεν σε ξέχασα, απλά πριν φύγω διακοπούλες ξέχασα να ανεβάσω , τώρα γύρισα και αμέσως ανέβασα καθότι το έπος συνεχίζεται.
Περιμένω σχόλια κι εντυπώσεις.
Περιμένω σχόλια κι εντυπώσεις.
Επιτέλους διάβασα την συνέχεια
μου άρεσε πάρα πολύ ,και χάρηκα που επιτέλους είδαμε και από την μεριά της Άννα !!!το έκοψες πάντως στο καλύτερο σημείο..:/ περιμένω λοιπόν την συνέχεια...
μου άρεσε πάρα πολύ ,και χάρηκα που επιτέλους είδαμε και από την μεριά της Άννα !!!το έκοψες πάντως στο καλύτερο σημείο..:/ περιμένω λοιπόν την συνέχεια...
Πολύ ωραίο και αυτό το κεφάλαιο !!! Ο ανεκπλήρωτος έρωτας να φανταστώ θα εκπληρωθεί?
άσχετο ,αλλά είδα που άλλαξες και τον τίτλο ,πιο ωραίος είναι αυτός ,και ταιριάζει και περισσότερο με την υπόθεση!!
άσχετο ,αλλά είδα που άλλαξες και τον τίτλο ,πιο ωραίος είναι αυτός ,και ταιριάζει και περισσότερο με την υπόθεση!!
Σε ευχαριστώ γλυκιά μου για τον τίτλο και μένα μ αρέσει περισσότερο εμ για ποιον από όλους τους έρωτες μιλάς; χεχεχε απόψε ίσως ανεβάσω συνέχεια ;-)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dalia στις Σαβ 06 Σεπ 2014, 15:41, 1 φορά
χαχα, σωστά είναι και πολλοί :Ρ !!!
ok, θα περιμένω
ok, θα περιμένω
τι υπέροχο κεφάλαιο και αυτό !!
τι ωραία που τα έλεγαν οι 2 αδερφές ,και οι αντιδράσεις του Σερ Λάιονελ εκπληκτικές !!!
ελπίζω σύντομα να ανεβάσεις και την αρχή του 2ου επεισοδίου <3 !!!
τι ωραία που τα έλεγαν οι 2 αδερφές ,και οι αντιδράσεις του Σερ Λάιονελ εκπληκτικές !!!
ελπίζω σύντομα να ανεβάσεις και την αρχή του 2ου επεισοδίου <3 !!!
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Σχόλια για το "Η Συμφωνία"
» Σχόλια για το ''Once Upon A Dream''
» Αλλαγές στο φόρουμ - Τα Σχόλια σας
» Σχόλια για το "Untitled..."
» Σχόλια για Πανσέληνος
» Σχόλια για το ''Once Upon A Dream''