Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
178 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 178 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σχόλια για Πανσέληνος
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: Σχόλια για Πανσέληνος
Μολις ειδα την ιστορια σου!!! Την διαβαζω και θα σου πω πώς μου φάνηκε!!!
edit: ειναι παρα πολυ καλη!!! πότε θα βαλεις συνεχεια??? παρολο που αφορα εναν οχι και τοσο λατρεμενο μου χαρακτηρα μου εξιταρει το ενδιαφερον.
βεβαια υπάρχουν σημεια..... ας πουμε εβαλες στην ιδια παραγραφο το οτι ελειπε απο το σχολειο και οτι εχει πανσεληνο. για καποιον ασχετο δεν εχει σχεση αλλα για ατομα σαν και εμας ειναι ευκολο να καταλαβουμε τι ειναι.......
αυτα για τωρα..... να κοιμηθω και οταν ξυπνησω ελπίζω να εισαι μεσα να το συζητησουμε
edit: ειναι παρα πολυ καλη!!! πότε θα βαλεις συνεχεια??? παρολο που αφορα εναν οχι και τοσο λατρεμενο μου χαρακτηρα μου εξιταρει το ενδιαφερον.
βεβαια υπάρχουν σημεια..... ας πουμε εβαλες στην ιδια παραγραφο το οτι ελειπε απο το σχολειο και οτι εχει πανσεληνο. για καποιον ασχετο δεν εχει σχεση αλλα για ατομα σαν και εμας ειναι ευκολο να καταλαβουμε τι ειναι.......
αυτα για τωρα..... να κοιμηθω και οταν ξυπνησω ελπίζω να εισαι μεσα να το συζητησουμε
Καλημέρα,Μαρίνα!
Σε ευχαριστώ πολύ για την κριτική!
Έχω έτοιμα 19 κεφάλαια,οπότε νομίζω ότι κάθε μέρα μπορώ να βάζω ένα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την κριτική!
Έχω έτοιμα 19 κεφάλαια,οπότε νομίζω ότι κάθε μέρα μπορώ να βάζω ένα.
Α πάρα πολύ ωραία!!!! Μπράβο μπράβο!!
χαζη ερώτηση: πού διαδραματιζεται η ιστορια??
χαζη ερώτηση: πού διαδραματιζεται η ιστορια??
Λοιπόν,η ιστορία διαδραματίζεται στην Αριζόνα.Τώρα σε ποια πόλη δεν ξέρω.Πάντως,μια φορά,στην Αριζόνα είναι!
χαχαχαχαχαχα αφου ειναι μονο μια και οχι δυο
και κατι αλλο........ ο τζεικομπ ειναι κανονικος λυκανθρωπος (παιδι της σεληνης) ετσι δεν ειναι?? γιατι αν ηταν μεταμορφιστης οπως στην σαγκα δεν θα τον επηρεαζε η σεληνη.......
βασικα μου θυμιζει λιγο tvd, σαν να ειναι crossover.......
και κατι αλλο........ ο τζεικομπ ειναι κανονικος λυκανθρωπος (παιδι της σεληνης) ετσι δεν ειναι?? γιατι αν ηταν μεταμορφιστης οπως στην σαγκα δεν θα τον επηρεαζε η σεληνη.......
βασικα μου θυμιζει λιγο tvd, σαν να ειναι crossover.......
ωραια αν και οι πιο πολλες σκηνες θυμιζουν twilight. και τα κεφαλαια ειναι λιγο μικρα αλλα πραγματι ειναι πολυ ωραια!!γραφεις πρωτη φορα;
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
η μονη μου παρατηρηση ειναι οτι απο το 4 μπαινεις πολυ αποτομα στο 5. Τωρα διαβαζω το 6. Ελα παραδέξου το!!! Εισαι φανατικη του TVD!!!! Αααααχ Κλάους δεν πιστευω να βαλεις και Ντειμον μεσα γιατι ηδη δεν πολυσυμπαθω τον Τζεικ που σηκωθηκε και εφυγε κατευθειαν τωρα δεν θα εχω και λογο για να τον συμπαθησω!! Ντειμον φορεβερ!!!
edit: κριμα. ζεν εσει ντειμον!!! ερωτηση: στους γονεις της ειπε 2 μερες και εχω την εντυπωση οτι πρεπει να περασαν. δεν πρεπει να τους παρει τηλ να τους πει μια δικαιολογια???
edit: κριμα. ζεν εσει ντειμον!!! ερωτηση: στους γονεις της ειπε 2 μερες και εχω την εντυπωση οτι πρεπει να περασαν. δεν πρεπει να τους παρει τηλ να τους πει μια δικαιολογια???
οχι βρε. εννοω η Μπέλλα στους δικους της γονεις ειπε οτι παει εκδρομη με τον Τζεικ και την οικογενεια του για 2 μερες. Ξαφνικα απο το Φορκς εφταασαν στην Μαδριτη και επειτα Λονδινο. Οι 2 μερες πρεπει να εξαντληθηκαν ή να φτανουν στο τελος τους και οι γονεις της Μπέλλας θα την περιμενουν να γυρισει κατι που δεν προκειται να γινει γιατι οπως ειπε ο Τζεικ θα μεινουν εκει οσο χρειαστει. Επομένως δεν πρεπει να τηλεφωνησει στους γονεις της να τους πει μια δικαιολογια για να μην ανυσυχουν και αυτοι??
βασικα...... στο ffnet θα επρεπε να τα εχεις χωρισμενα τα κεφαλαια-κομματια. οχι ολα μαζι........ νομιζω μπορεις να το επεξεργαστεις και να το φτιαξεις........
βασικα...... στο ffnet θα επρεπε να τα εχεις χωρισμενα τα κεφαλαια-κομματια. οχι ολα μαζι........ νομιζω μπορεις να το επεξεργαστεις και να το φτιαξεις........
Ανέβασα άλλο ένα.
Ελπίζω να σου αρέσει!
Τα τελευταία κεφάλαια θα σου αρέσουν πολύ.
Ειδικά τα 20-21.
Ελπίζω να σου αρέσει!
Τα τελευταία κεφάλαια θα σου αρέσουν πολύ.
Ειδικά τα 20-21.
νομιζω ναι δεν ηθελα να διαβασω παραπανω. προτιμασα να τα διαβαζω απο δω και μετα να τα αφηνω σχολιο εδω. στο κατω κατω μπορω να σου προσφερω μολις 2 reviews στο ffnet
Λοιποοοοον: το προφιλ ισως να θες να το αλλαξεις λιγακι
απο ετσι
Hello!I'm a fanatic Twilighter and and a fanatic team Jacob,too.My story is abaut Jake & Isabella,a lycanthrope and a human girl.Enjoy it!
να γινει ετσι:
Hello!! I'm a Twilight Die-hard and team Jacob. That's why I created my story. It's about Jacob (Jake) and Isabella (Bella). A werewolf and a human. Enjoy.
και επισης να βαλεις και περιληψη. Γραψε κατι του στυλ:
Η ιστορια του Λυκοφως απλώς φανταστείτε στην θεση του Εντουαρντ τον Τζεικομπ και στου Τζεικομπ τον Εντουαρντ. Μυστηριο, φιλία, έρωτας και πεπρωμένο. Αφήστε και κανενα reveiw :D
και επισης και πάλι στο λινκ που μου εστειλες 2 κεφαλαια βλέπω.......
απο ετσι
Hello!I'm a fanatic Twilighter and and a fanatic team Jacob,too.My story is abaut Jake & Isabella,a lycanthrope and a human girl.Enjoy it!
να γινει ετσι:
Hello!! I'm a Twilight Die-hard and team Jacob. That's why I created my story. It's about Jacob (Jake) and Isabella (Bella). A werewolf and a human. Enjoy.
και επισης να βαλεις και περιληψη. Γραψε κατι του στυλ:
Η ιστορια του Λυκοφως απλώς φανταστείτε στην θεση του Εντουαρντ τον Τζεικομπ και στου Τζεικομπ τον Εντουαρντ. Μυστηριο, φιλία, έρωτας και πεπρωμένο. Αφήστε και κανενα reveiw :D
και επισης και πάλι στο λινκ που μου εστειλες 2 κεφαλαια βλέπω.......
http://www.fanfiction.net/s/7261759/1/
Βλέπεις 2 κεφάλαια,3 τώρα,γιατί είπα να το πάω σιγά σιγά.
Λοιπόν,θα εφαρμόσω ότι μου είπες.Μου αρέσουν πολύυ οι ιδέες σου!
Βλέπεις 2 κεφάλαια,3 τώρα,γιατί είπα να το πάω σιγά σιγά.
Λοιπόν,θα εφαρμόσω ότι μου είπες.Μου αρέσουν πολύυ οι ιδέες σου!
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Πανσέληνος
» Σχόλια για το "Μια μικρη ιστορια - Starlight"
» Σχόλια για το "Untitled..."
» Σχόλια για το ''Once Upon A Dream''
» Σχόλια για το "Η Συμφωνία"
» Σχόλια για το "Μια μικρη ιστορια - Starlight"
» Σχόλια για το "Untitled..."
» Σχόλια για το ''Once Upon A Dream''
» Σχόλια για το "Η Συμφωνία"
Σελίδα 1 από 2