Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
213 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 213 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σχόλια για το "Η Συμφωνία"
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Σχόλια για το "Η Συμφωνία"
Λοιπόνννν!!!
Στην αρχή ήθελα πολύ να κάνω μια ιστορία one shot λεμόνιιι.... αλλά σκέφτικα γιατί να μείνω στα κοινά βαμπιρίστικα[όχι ότι δεν μου αρέσουν η κάτι τέτοιο ] απλά σε αυτή την φάση ήθελα κάτι το διαφορετικό....
Και ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα για ένα τέτοιο story. :shimy:
Πραγματικά θα ήθελα πολύ πολύ να ακούσω τις απόψεις σας για αυτό το "διαφορετικό" Fanfic pου έκανα =D
Hope you'll enjoy it
Στην αρχή ήθελα πολύ να κάνω μια ιστορία one shot λεμόνιιι.... αλλά σκέφτικα γιατί να μείνω στα κοινά βαμπιρίστικα[όχι ότι δεν μου αρέσουν η κάτι τέτοιο ] απλά σε αυτή την φάση ήθελα κάτι το διαφορετικό....
Και ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα για ένα τέτοιο story. :shimy:
Πραγματικά θα ήθελα πολύ πολύ να ακούσω τις απόψεις σας για αυτό το "διαφορετικό" Fanfic pου έκανα =D
Hope you'll enjoy it
Απ: Σχόλια για το "Η Συμφωνία"
Η ιδεα σου ειναι μοναδικη. Δεν εχω ξαναπετυχει ποτε κατι τετοιο (και δεις το προφιλ μου στο φφ.νετ εχω διαβασει πολλες ιστοριες +αλλες τοσες που δεν τις εχω βαλει στα αγαπημενα). Μ αρεσει ο τροπος που περιγραφεις την κοινωνια..... απλως εχω ενα κακο προαισθημα. οτι η κοινωνια θα ειναι μια αορατη μορφη πάνω από τον Αλεξ και θα τον παρακολουθει. ακομα και αν αυτοκτονησει στο τελος των δυο μηνων και παλι θα εχει προδωσει τους ομοϊδεάτες του. Παρόλα αυτα δεν ειμαι στο μυαλο σου για να ξερω, οπότε..... εξεπληξε με!!!
Χμμμ ναι ήθελα να κάνω κάτι πέρα από βρικόλακες και λοιπά! ήθελα απλά να ξεφύγω από το κανονικό... ://
Όντως η κοινωνία είναι πολύ ύπουλη και μπορεί να του κάνει κάποια "καψώνια" [αν και δεν μου αρέσει η λέξη] αλλά και πάλι δεν είναι έξυπνη και πόσο μάλλον το μυαλό της δεν ξεφεύγει από το κανονικό :shimy: αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Άλεξ για να μπορέσει να της κρυφτεί...
Και ελπίζω όταν τελειώσει η ιστορία να σας μείνει στο μυαλό σας σαν μια καλή και πόσο μάλλον διαφορετική ιστορία
Όντως η κοινωνία είναι πολύ ύπουλη και μπορεί να του κάνει κάποια "καψώνια" [αν και δεν μου αρέσει η λέξη] αλλά και πάλι δεν είναι έξυπνη και πόσο μάλλον το μυαλό της δεν ξεφεύγει από το κανονικό :shimy: αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Άλεξ για να μπορέσει να της κρυφτεί...
Και ελπίζω όταν τελειώσει η ιστορία να σας μείνει στο μυαλό σας σαν μια καλή και πόσο μάλλον διαφορετική ιστορία
Βασικα μας δινεις μια οπτικη που ενω την ξερουμε διαλεγουμε να την αγνοησουμε.
οχι ειναι καλο. γιατι δειχνει το ποσο διαφορετικος ειναι ο κοσμος μας απο αυτον που μας παρουσιαζουν τα μμε. εμεις αυτο θεωρουμε ρεαλισμο και ομως δεν ειναι.
παντως ανυπομονω για την συνεχεια. θελω να δω τι θα κανει ο αλεξ!!
παντως ανυπομονω για την συνεχεια. θελω να δω τι θα κανει ο αλεξ!!
Χα! και εγώ σκέφτομαι για το επόμενο κεφάλαιο... βασικά μόλις συνειδητοποίησα ότι όντως η Κοινωνία είναι μια αόρατη δύναμη γιατί όλα αυτά τα έκανε μέσα στο μυαλό του ενώ κοιμόταν όσο οι άμυνες του εγκεφάλου του ήταν χαμηλές... είναι πολύ ύπουλη :ρ αλλά και χαζή και ανίκανη επίσης.
Παρόμοια θέματα
» Η Συμφωνία
» Σχόλια για το ''Once Upon A Dream''
» Σχόλια για Πανσέληνος
» Σχόλια για το "Μια μικρη ιστορια - Starlight"
» Σχόλια για το "Ονειροπαγίδα"
» Σχόλια για το ''Once Upon A Dream''
» Σχόλια για Πανσέληνος
» Σχόλια για το "Μια μικρη ιστορια - Starlight"
» Σχόλια για το "Ονειροπαγίδα"
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή