Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
114 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 114 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Reign
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 3 από 6
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Reign
και θα σου δειξω και ενα φορεμα της μαιρης. το πρωτο που φοραει ειναι ασχημο αλλα μετα το μαυρο τα σπαει.
δεν ειναι τελειο; και το μαλλι της τής το εκαναν πολυ ωραιο εδω. και το μαυρο κολιε ειναι υπερτατο
θελω να διαβασω ιστορικα στοιχεια πανω στον κοντε και τα αδερφια του.
χαιρομαι που ψιλοεπανηλθε ο ναρσις. μου χε λειψει η σεξι φωνη του. και ανακουφιστηκα και για κενα-μπας. με ειχαν ανησυχησει παρα πολυ στο τελος του προηγουμενου επ. γιατι btw τωρα ειναι πια στο 2χ13. ακους ναταλια;
χαιρομαι που ψιλοεπανηλθε ο ναρσις. μου χε λειψει η σεξι φωνη του. και ανακουφιστηκα και για κενα-μπας. με ειχαν ανησυχησει παρα πολυ στο τελος του προηγουμενου επ. γιατι btw τωρα ειναι πια στο 2χ13. ακους ναταλια;
- 2x14:
- θελω συντομα να βρει ακρη η greer, να της συμβει κατι καλο. και θελω επιτελους να τα βρουν για τα καλα ο μπας και η κενα. και ενω μου αρεσει ο κοντε και τον σιππαρω με την μαιρυ, δεν θα σταματησω ποτε να σιππαρω frary. και η λολα με το μωρο να ψιλοξεκοψουν -.- καλη, χρυση η λολα αλλα μπαινει αναμεσα στο otp μου.
Ανανεώθηκε για 3η σεζόν , thank you very much , κι κάποια στιγμή να το δούμε κι αυτό όπως κι πολλά άλλα.
Βρε Μαρίνα τι κακός χαμός είναι αυτός...?
Πάντως το ξεκίνησα δεν μπορείς να πεις.
Άντε και καλή μου αρχή κι εδώ.
Πάντως το ξεκίνησα δεν μπορείς να πεις.
- 2χ01:
- Το μόνο που δεν κατάλαβα (επειδή οι υπότ. ήταν πολύ γρήγοροι κι δεν προλάβαινα να διαβάσω) ήταν η όλη αναστάτωση που προκάλεσε αυτός ο Εντ που στο τέλος πέθανε μαζί με τους άλλους στις κατακόμβες, ήθελε να πάρει την ζωή ενός , μια οικογένεια ..? δεν κατάλαβα, δεν πειράζει, anyway...
Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη με Κένα/Μπας αλλά ευτυχώς τα παιδιά μου είναι , αλλά στεναχωρέθηκα τόσο με τον Πασκάλ μωρέ, κρίμα...
Πάει κι η κοκκινομάλλα κόρη του αρραβωνιαστικού της Γκριρ, ποιος ξέρει αν τελικά ο νεαρός ήθελε εκδίκηση απ' την ξανθιά επειδή τον άφησε, πάντως ο πατέρας θα στεναχωρηθεί πολύ.
Ο Φράνσις νομίζω σωστά έπραξε που δεν θέλει να φύγει μακριά το παιδί του, ίσως διαισθάνεται ότι θα είναι το μοναδικό.
Μια χαρά την ξεγέλασαν την Αικατερίνη για να πάρει προσωρινά και μόνο η Μαίρη την εξουσία , χάρηκα με την συνεργασία με τον Νοστράδραμο.
Και βέβαια να μην ξεχάσουμε και τις νέες παρουσίες, ωραίος ο Ξάδελφος, γλυκούλης δεν λέω, αλλά επιμένω πως ο Μπας φέτος έχει παρά ομορφύνει κι τα αραιά του γένια τον κάνουν περισσότερο μανουλομάνουλο χαχαχα...
Αυτός ο Στέφαν, πολύ πανούργος κι ύπουλος, anyway, θα δείξει στη συνέχεια.
- 2χ02:
- Mαρίνα τι ήταν αυτό καλέ στο τέλος? Η τελευταία σκηνή με την κουβερνάντα?
Φαντάσματα, φαντάσματα, φαντάσματα...
Κι αυτός ο Ναρσής, τι Ναρσιστικό γουρούνι δηλαδή???!!! Κι τώρα με συγχωρείς τούτος θα την πέσει στη Λόλα στα επόμενα επ.???!!! Απαπαπα να φυλάγεται μακριά η κοπέλα απ' τον μπαμπούλα!
Ευτυχώς σώθηκε ο γιατρός της αυλής, τον αρραβώνα της Γκρίρ δεν τον βλέπω καλά κι ο Λέιθ γυρνά στην αυλή με το άλλο το γουρούνι που του παίρνει την γη και θα τα βρουν σκούρα αυτοί οι δυο.
Προβλέπω ιστορικούς καυγάδες Φίλιππου-Ναρσή στα επόμενα επ. Ποιος θα φάει την πρώτη μπουνιά... Τι ωραία η σκηνή μεταξύ Φρανσις -Μπας...
Η Αικατερίνη πολύ την τρέμει την κόρη της, ρε μπας κι είναι μάγισσα, η παραμορφωμένη?
Άντε και καλή μου αρχή κι εδώ.
Νομιζω αυτος ο Εντ που λες ηταν ο γιος του Ναρσις και του ειχε δωσει εντολη να σκοτωσει εναν. Αλλα η Μαιρυ δεν τον αφηνε οποτε τελικα σκοτωσε ολη την οικογενεια του για να σκοτωσει αυτον.
Δεν ηθελε ο Λειθ να εκδικηθει την Γκριερ! Ηταν εντελως κατα τυχη νομιζω. Ή τουλαχιστον ετσι ξεκινησε. Παντως ειναι καλουλης μωρε και θα τον συμπαθησεις ξανα.
Δεν ηθελε ο Λειθ να εκδικηθει την Γκριερ! Ηταν εντελως κατα τυχη νομιζω. Ή τουλαχιστον ετσι ξεκινησε. Παντως ειναι καλουλης μωρε και θα τον συμπαθησεις ξανα.
Toν Λέιθ ναι, αλλά όχι τον Ναρσής, στο λαιμό μου κάθεται τούτος, κι μακριά απ' τη Λόλα, άντε!
- 2χ03:
- Έπρεπε να φτάσω στο 3ο επ. επιτέλους για να καταλάβω πως όντως ο Κόντε έχει ωραία, αισθησιακή, βραχνή όλο λάγνα φωνή...
Έχασα τον μπούσουλα πάλι με αυτό το επ. τα σιτηρά, οι δωροδοκίες, οι ίντρικες, ονόματα πήγαιναν κι ερχόντουσαν, κι αυτός ο Ναρσής ακόμα στο λαιμό μου κάθεται...
Ο πρίγκιπς, πλέον βασιλιάς είχε ένα θέμα με την στοιχειωμένη νταντά απ' ότι είδα, ούτε νόημα από εκεί έβγαλα βέβαια... Κάποιες ωραίες στιγμές με Μπας/Κένα βεβαίως βεβαίως... Την Αικατερίνη πάνω στις δόξες της, πως μ'αρέσει να την βλέπω να ταπώνει τους πάντες τούτη η γυναίκα,...
The coronation and last ... η προσπάθεια το ζεύγος να συλλάβει... Τα γνωστά!...
Συμφωνώ again, μανουλομάνουλο ο Κόντε κι αυτά τα φόρέματα πχια?! Πόσα υπέροχα δημιουργήματα να αντέξω μέσα σε ένα επ. ?! το ένα πιο όμορφο απ' το άλλο , πραγματικά...
αχ ποσο μου ειχαν λειψει τα σχολια σου! και τα επεισοδια στην αρχη. απο ενα σημειο και μετα ολα πηγαν τοσο κατα διαολου...
ΑΦΉΚΕΤΕ ΜΕ, ΑΦΉΚΕΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΛΕΩ...
*Μαρίνα, βγάλε άκρη. Στοπ!
- 2Χ04:
- Νέα για εγκυμοσύνη και αποβολή μέσα σε ένα επεισόδιο. Πόνος.(να δεις το φασκόμηλο της Αικατερίνης μας τα έκανε θάλασσα)
Παρά ολίγον χαλασμός μιας φιλίας-επανασύνδεση και βάφτιση. Πόνος.
Κατ' αναγκασμός γάμος (ποιος ξέρει) αυτοκτονία μέσα σε ένα επεισόδιο. Σοκ. Βρίσιμο Ναρσίς στην αρχή. Οργή. Εξομολόγηση Ναρσίς μπροστά σε Λόλα (που πας ρε φίλε) Σοκ. Πόνος. Δηλαδή πόσα να αντέξω η γυναίκα.
Διεκδίκηση κελεπούρι από Γκριρ, Συγχαρητήρια , είστε η μόνη μου χαίρεστε μαζί με την Κένα, (κι ο Λέιθ θα βάλει τη γάτα του να κλαίει)
Η Ναταλία θέλει να χορέψει volta και να βάλει ένα απ' αυτά τα φορέματα, Πόνος. Στοπ. Πόνος. Κλάμα.
Σκηνές Φράνσις (φλώρου)/Μαίρης, Πόνος!
ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΙ ΠΥΓΟΛΑΜΠΊΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ , ΣΤΟΠ!
Φίλιππος, = ωραία φωνή = μάναρος. Στοπ.
Ναρσίς... τι να σου πω με μπέρδεψες. Πόνος. Στοπ. Μπέρδεμα, Στοπ!
*Καβαλάρηδες, πνεύματα, στοιχειώματα, βοσκός, δολοφονίες Στοπ! Μπας+Φίλιππος+(Φράνσις)= Κίνδυνος, Στοπ!
Εξαφάνιση Νοστράδαμου, αναζήτηση . Στοπ!
Πόνος, Αποβολή, Φίλιππος+Μαίρη= Πόνος, οδύνη, Κλάμα στοπ!
Ναταλία δεν αντέχει άλλο. ΣΤΟΠ! ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΤΤΤΤ!!!!
*Μαρίνα, βγάλε άκρη. Στοπ!
αχ προσπαθω να βγαλω ακρη. εχω καιρο που ειδα το επ και θυμαμαι τι εγινε. αλλα δεν καταλαβαινω ολα οσα γραφεις οπως τα γραφεις.
παντως ενα θα πω.
παντως ενα θα πω.
- Σπόιλερ:
- το φασκομηλο της καθριν δεν παιζει να ηταν ο λογος της αποβολης της Μαιρη.
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 3 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*