Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
177 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 177 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Reign
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Reign
Τα ειδες τελικα??
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
οχι. δεεεεν ξερω. δεν μου κανει αισθηση πια. προτιμω να δω 1ο κυκλο ξεεω γω παρα αυτα. Μου λειπει ο φρανσις
Σκεψου 3 επισοδεια ειναι
* On March 11, 2016, The CW renewed the series for a fourth season.
^Αγνοώ την έναρξη της 3ης, κι εδώ έχω υποστεί ισχυρό πλήγμα, δεν.. θα μου πεις ιστορία βέβαια αλλά το έχουν τερματίσει τελείως.
^Αγνοώ την έναρξη της 3ης, κι εδώ έχω υποστεί ισχυρό πλήγμα, δεν.. θα μου πεις ιστορία βέβαια αλλά το έχουν τερματίσει τελείως.
νομιζω πως χαλασε πριν το πληγμα που λες. νομιζω χαλασε με τον πως-τον-ελεγαν. το πριγκιποπουλο. λουί κόντε νομιζω.
Εγω νομιζω χάλασε οταν πέθανε ο φρανσις... Απο την πρωτη σεζόν λέγαν θα πεθάνει!
Πως το ξερεις?
Ηξερα εξ αρχης οτι ο γιος της Μαιρυ γινεται στο μελλον Βασιλιας της Αγγλιας. Νομιζω μετα τον θανατο της Ελιζαμπεθ Ι (η οποια ηταν η τελευταια Τυδωρ μοναρχης).
Οποτε οταν ξεκινησε η σειρα το ειδα στην Βικιπαιδεια. Και βασικα το αλλαξαν κι ολας απο την ιστορια λιγο. Ιστορικα ο δελφινος, Φρανσις, ηταν 2 χρονια μικροτερος από την Μαιρυ. Ηταν μολις 14 οταν παντρευτηκαν. Και αυτη 16.
Στην σειρα τους μεγαλωσαν λιγο. Αλλα ηταν παντρεμενοι για 2 χρονια πριν πεθανει ο Φρανσις. Οποτε οσες αλλαγες και να εκαναν δεν πιστευα οτι θα τον αφηναν ζωντανο να πεθανει δεκαετιες αργοτερα... Ηταν απλα θεμα χρονου.
Η Μαιρυ θα επρεπε να επιστρεψει στην Σκωτια, να παντρευτει εκει ωστε να γεννησει τον γιο της, τον μελλοντικο βασιλια "James Ι", τον πρωτο Σκωτσεζο βασιλια της Αγγλιας.
Οποτε οταν ξεκινησε η σειρα το ειδα στην Βικιπαιδεια. Και βασικα το αλλαξαν κι ολας απο την ιστορια λιγο. Ιστορικα ο δελφινος, Φρανσις, ηταν 2 χρονια μικροτερος από την Μαιρυ. Ηταν μολις 14 οταν παντρευτηκαν. Και αυτη 16.
Στην σειρα τους μεγαλωσαν λιγο. Αλλα ηταν παντρεμενοι για 2 χρονια πριν πεθανει ο Φρανσις. Οποτε οσες αλλαγες και να εκαναν δεν πιστευα οτι θα τον αφηναν ζωντανο να πεθανει δεκαετιες αργοτερα... Ηταν απλα θεμα χρονου.
Η Μαιρυ θα επρεπε να επιστρεψει στην Σκωτια, να παντρευτει εκει ωστε να γεννησει τον γιο της, τον μελλοντικο βασιλια "James Ι", τον πρωτο Σκωτσεζο βασιλια της Αγγλιας.
Και ολα αυτα θα γίνουν σε αυτον τον κύκλο?
δεν ξερω τι εχει γινει στα τελευταια επεισοδια και τι προκειται να γινει. δεν ξερω αν εχει ανανεωθει για επομενο κυκλο και αν εχει, ποσα επεισοδια θα ειναι.
αυτο που πιστευα ειναι οτι θα τελειωσει και θα εχει μια μαυρη οθονη και να λεει διαφορα πραγματα.
πχ. Mary's son, James, became the first King of England of Scottish descend. After 19 years of imprisonment, Mary Queen of Scots is beheaded at Fotheringhay Castle in England for her complicity in a plot to murder Queen Elizabeth I.
αυτο που πιστευα ειναι οτι θα τελειωσει και θα εχει μια μαυρη οθονη και να λεει διαφορα πραγματα.
πχ. Mary's son, James, became the first King of England of Scottish descend. After 19 years of imprisonment, Mary Queen of Scots is beheaded at Fotheringhay Castle in England for her complicity in a plot to murder Queen Elizabeth I.
Μα ο γιος της την αποκεφαλίζει?
Δεν εμποδιζει την αποκεφαλιση της. Επιτρεπει να γινει. Πιθανον να του ειπε εκεινη ωστε να μπορεσει να διαδεχθει την Ελιζαμπεθ Ι
Γιατι ειμαστε σίγουρη οτι αυτη την σκωτωσε ή απλα φανταζόμαστε?
Ειμαστε σίγουρη οτι οντως η Μαίρη την σκωτωσε ή απλα το φανταζόμαστε?
Την Βασιλισσα Ελισαβετ; Δεν την σκοτωσε. Ηταν μπλεγμενη σε μια αποπειρα δολοφονιας. Αποτυχημενη αποπειρα. Την συνελλαβαν. Εμεινε μια δεκαετια κλεισμενη στην φυλακη. Αυτο το διαστημα ηταν ο γιος της βασιλιας [της Σκωτιας].
Οταν τελικα ηρθε η ωρα, ο γιος της δεν αντισταθηκε στον αποκεφαλισμο. Και σκεφτομαι -εγω- πως πολυ πιθανο να του το ειπε η Μαιρη να μην κανει τιποτα. Γιατι αν αντιστεκοταν θα γινοταν εχθρος της Ελιζαμπεθ. Και η Σκωτια ηταν πολυ μικροτερο και αδυναμο κρατος. Και η Ελιζαμπεθ δεν ειχε απογονους. Οποτε με την τακτικη αυτη το στεμμα πηγε τελικα σε αυτον.
Οταν τελικα ηρθε η ωρα, ο γιος της δεν αντισταθηκε στον αποκεφαλισμο. Και σκεφτομαι -εγω- πως πολυ πιθανο να του το ειπε η Μαιρη να μην κανει τιποτα. Γιατι αν αντιστεκοταν θα γινοταν εχθρος της Ελιζαμπεθ. Και η Σκωτια ηταν πολυ μικροτερο και αδυναμο κρατος. Και η Ελιζαμπεθ δεν ειχε απογονους. Οποτε με την τακτικη αυτη το στεμμα πηγε τελικα σε αυτον.
Ααα καταλαβαα
θα τελειωσει στην 4η σεζον
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|