Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
182 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 182 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Reign
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 2 από 6
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Reign
^Θέλετε να μου πείτε ότι ο Σταν, (Σεμπάστιαν ) θα γίνει κακός;
Και πολύ το αργήσανε;; Μουαχαχαχα...
Και πολύ το αργήσανε;; Μουαχαχαχα...
νομιζω οτι οταν λενε evil awakens/rises δεν ειμαι σιγουρη τι ακριβως εννοουν αυτα τα παγανιστικα που ο μπας προσπαθει να πολεμησει.
ρε μ αρεσει πολυ το τραγουδι μηπως ξερεις ποιο ειναι;
ρε μ αρεσει πολυ το τραγουδι μηπως ξερεις ποιο ειναι;
Ξεκίνησε κανονικά κι η 2η σεζόν αλλά όπως έχω πει κι αλλού θα περιμένω να μαζευτούν καμιά 10ριά επ. για να το πιάσω κι αυτό.
θα σε ρωτουσα αν θα μπορεσεις να κρατηθεις... αλλα εδω κρατηθηκες με το witches of east end.
κοιτα θα λεω και καποια γενικα πραγματα και θα τα αφηνω εκτος σποιλερ για να μπορεις να σχολιαζεις και συ.
βασικα ο Νοστραδαμος ξυριστηκε για καποιο λογο. ξαφνικα τον εδειξαν ξυρισμενο εντελως και χωρις καμια εξηγηση.
βασικα ο Νοστραδαμος ξυριστηκε για καποιο λογο. ξαφνικα τον εδειξαν ξυρισμενο εντελως και χωρις καμια εξηγηση.
Όχι! Μα γιατί; ! Με τα γένια φαινόταν πιο γοητευτικός κι έκανε ωραίο ζευγάρι με την ξανθιά αλλά την έδιωξε για να την σώσει απ το μπασταρδο της βασίλισσας (Κατερίνας):-p
Καλα δεν τον λες ασχημο χωρις μουσι. Απλα χωρις αυτο δεν ειναι ο Νοστραδαμος. Κατσε να στον δειξω...
φαινεται εντελως αλλως ανθρωπος ετσι δεν ειναι;
- Σπόιλερ:
φαινεται εντελως αλλως ανθρωπος ετσι δεν ειναι;
Ομορφο επεισοδιο. Εξυπνες κινησεις. Υπεροχα κοστουμια (ποιο να πρωτοσχολιασω; ).
Επισης απο το προμο του επομενου....
Βεβαια βαση ιστορικων γεγονοτων ξερουμε οτι
Επισης απο το προμο του επομενου....
- Σπόιλερ:
- επιτελους, η Μαιρυ ειναι εγκυος.
Βεβαια βαση ιστορικων γεγονοτων ξερουμε οτι
- Σπόιλερ:
- αυτο το παιδι -αν οντως υπηρξε στην πραγματικοτητα- δεν γεννηθηκε ποτε
Ακριβώς αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν θυμάμαι έκανε ένα ή δύο ή κανένα; διαφωτισε με δεν θυμάμαι τίποτα lololol
- 02χ04 spoilers:
- Ειναι τοσο περιεργο που χαιρομαι για ενα μωρο που ξερω οτι δεν θα γεννηθει ποτε. Χαιρομαι παρολο που γνωριζω οτι θα αποβαλει πολυ πριν γεννηθει. πφφφ γιατι μας το κανετε αυτο συγγραφεις;
Και ναι, μας το κανανε σε αυτο το επεισοδιο. 1-2 επεισοδια να τους χαρουμε δεν μας αφησατε
Τι γλυκας ο Φρανσις. Πυγολαμπιδες
Η Καθριν φαση ειχε που ενθουσιαστηκε με τα εγγονια
Μαιρυ-Λολα
Το κοκκινο φορεμα της Μαιρυ ειναι ΤΟΣΟ τελειο *.* Και το ροζ δεν παει πισω αλλα το κοκκινο...
Νταξει οκ, ο Ναρσις ηταν ατυχος στους δυο του γαμους. Ο γιος του που ηταν μεγαλος ποσο χρονων ηταν; Της 1η γυναικας ηταν; Της 3ης δεν μπορει γιατι η Εστελ ηταν η 4η. Επισης ελπιζω να μην μας πλασαρουν Ναρσις-Λολα.
αυτη η σειρα με εχει καταστρεψει απο αποψη οτι δεν μπορω να αποφασισω ποια φορεματα μ αρεσουν περισσοτερο!!
επισης ακομα δεν ειμαι σιγουρη για κοντε και ναρσις. στην αρχη τον κοντε τον ειχα συμπαθησει αλλα τωρα ειμαι επιφυλακτικη.
αυτα. περιμενω να με φτασεις νατ για να σχολιαζουμε...
επισης ακομα δεν ειμαι σιγουρη για κοντε και ναρσις. στην αρχη τον κοντε τον ειχα συμπαθησει αλλα τωρα ειμαι επιφυλακτικη.
αυτα. περιμενω να με φτασεις νατ για να σχολιαζουμε...
πωωω το 2χ09 ηταν ΤΟΣΟ. ΜΑ ΤΟΣΟ. δυνατο επεισοδιο. για τη σκηνη μαιρυ-καθριν... απλα προσκυνω. και το τραγουδι αυτo που παιζει μετα, μου μιλαει σε προσωπικο επιπεδο.
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 2 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*