Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
68 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 68 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Sherlock BBC
5 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 7 από 11
Σελίδα 7 από 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Απ: Sherlock BBC
awwwwww
μα πηγαίνει τόσο καλά!!! Πρέπει να συνεχιστεί!!!
μα πηγαίνει τόσο καλά!!! Πρέπει να συνεχιστεί!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chihiro στις Σαβ 18 Ιαν 2014, 03:31, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : έπρεπε να βάλω τα gifs)
awww
γλυκαας
ειμαστε, ειμαστε
--
και επιτελους βρηκα αυτο που ηθελα!
Does it worry you that your two big stars in Sherlock are massively in demand on Hollywood? Is that going to cause problems in the future series?
γλυκαας
ειμαστε, ειμαστε
--
και επιτελους βρηκα αυτο που ηθελα!
Does it worry you that your two big stars in Sherlock are massively in demand on Hollywood? Is that going to cause problems in the future series?
awww
can we talk about assasin-mary for a bit?
θα σκάσω αν δεν μάθω την ιστορία πίσω από την Μary
can we talk about assasin-mary for a bit?
θα σκάσω αν δεν μάθω την ιστορία πίσω από την Μary
Βασικα απο οτι εχω καταλαβει ηταν σε καποιον οργανισμο στυλ CIA. Για λεπτομερειες θα πρεπει να περιμενουμε 4ο κυκλο που οπως ειπαμε μπορει να ειναι τα χριστουγεννα του 2014
Ενταξει, σοβαρευομαι
Βρηκα ενα τεραστιο ποστ σχετικα και ακομα δεν το εχω διαβασει.
http://sylviatietjens.co.vu/post/73460662599/another-three-episodes-another-series-finished
Ενταξει, σοβαρευομαι
Βρηκα ενα τεραστιο ποστ σχετικα και ακομα δεν το εχω διαβασει.
http://sylviatietjens.co.vu/post/73460662599/another-three-episodes-another-series-finished
*screams*
JESUS!!! θα το διαβάσω σε κανένα 20' μάλλον βλέπω bob's burger
δεν μπορώ να σταματήσω τον fangirlισμό με κάτι τέτοια gifs
JESUS!!! θα το διαβάσω σε κανένα 20' μάλλον βλέπω bob's burger
δεν μπορώ να σταματήσω τον fangirlισμό με κάτι τέτοια gifs
Sum up του ποστ: η Mary είναι συνεργός του Moriarty
Να σου πω, δεν το βρίσκω απίθανο. Άλλωστε πως επιστρέφει τελικά ο Μοriarty ενώ ήταν "νεκρός"; Θα πρέπει να είχε κάποιο συνεργό και εφόσον επιστρέφει λογικά θα είχε κάποιο δικό του άτομο να παρακολουθεί τον Sherlock. Όμως, η αλήθεια είναι πως στο ποστ το άτομο που το έγραψε περίγραψε την Mary κάπως "σκληρά". Προσωπικά πιστεύω ότι παρόλο που δουλεύει για κάποιον σε αυτήν την υπόθεση νοιάζεται πραγματικά για τον John. Άλλωστε έχουν και ένα παιδί τώρα πια! Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις... Πάντως μακάρι όντως να νοιάζεται γι'αυτόν και να μην είναι απλά ρόλος, γιατί δεν θέλω να χαλάσουν ολόκληρη οικογένεια . Άσε που θα έχει και περισσότερο ενδιαφέρον έτσι!
Να σου πω, δεν το βρίσκω απίθανο. Άλλωστε πως επιστρέφει τελικά ο Μοriarty ενώ ήταν "νεκρός"; Θα πρέπει να είχε κάποιο συνεργό και εφόσον επιστρέφει λογικά θα είχε κάποιο δικό του άτομο να παρακολουθεί τον Sherlock. Όμως, η αλήθεια είναι πως στο ποστ το άτομο που το έγραψε περίγραψε την Mary κάπως "σκληρά". Προσωπικά πιστεύω ότι παρόλο που δουλεύει για κάποιον σε αυτήν την υπόθεση νοιάζεται πραγματικά για τον John. Άλλωστε έχουν και ένα παιδί τώρα πια! Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις... Πάντως μακάρι όντως να νοιάζεται γι'αυτόν και να μην είναι απλά ρόλος, γιατί δεν θέλω να χαλάσουν ολόκληρη οικογένεια . Άσε που θα έχει και περισσότερο ενδιαφέρον έτσι!
εγω παλι πιστευω πως ο μοριαρτι ειναι νεκρος και οτι αυτο το βιντεακι "ντιντ γιου μισς μι" που παιχτηκε θα ειναι παραισθηση που βλεπει ο σερλοκ. μας εδειξαν ηδη οτι ειναι στο mind palace και ο σερλοκ μετα τον γαμο του τζον ψιλοεπεσε στις κακες συνηθειες (ναρκωτικα ισως; )
btw ο μπενεντικτ τωρα βρισκεται στα SAG awards
και θα παρουσιασει και βραβειο!!
btw ο μπενεντικτ τωρα βρισκεται στα SAG awards
και θα παρουσιασει και βραβειο!!
Μπορεί και αυτό! Γιατί είναι λίγο απίθανο να επανέλθει στην ζωή μετά από τέτοιο πυροβολισμό.
omg Benedict
omg Benedict
Ωωω πως τα καταφερες και παρατηρησες κατι αλλο εκτος απο τον μπεν;
Παιζουν μαζι στο 12 years a slave
Παιζουν μαζι στο 12 years a slave
αποχαυνώθηκα λιγάκι με τον Βenedict και μετά είπα να δω και τους υπόλοιπους
θέλω να την δω αυτή την ταινία. Έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές. Είναι προτεινόμενη και για όσκαρ ε;
θέλω να την δω αυτή την ταινία. Έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές. Είναι προτεινόμενη και για όσκαρ ε;
Star Trek είναι σειρά, σωστά; Βασικά πρέπει να έχουν βγάλει και ταινία. Δεν ξέρω. XD
ειναι σειρα ταινιων απο οσο ξερω και το 2009 της εκαναν remake. παιζει ο chris pine και ο γκει-σαικο-γιατρος απο ahs. στην 3η ταινια που βγηκε το 2013 παιζει ο μπενεντικτ τον κακο
(<- μονο αυτο σου λεω)
(<- μονο αυτο σου λεω)
τι, λες να μας ψήνουν καλά καλά και μετά να έχουμε πάλι κανένα 2χρονο hiatus; καλά δεν λυπούνται τουλάχιστον τους παλιούς fans που περίμεναν τόσο καιρό τον 3ο κύκλο;;; Να περιμένουν πάλι άλλο τόσο;
ποστ από το fb:
Here's an exclusive image from the brand new #Sherlock: The Network app, out today on iOS (coming to the US on 27th January).
Find out more here: www.sherlockthenetwork.com
ποστ από το fb:
Here's an exclusive image from the brand new #Sherlock: The Network app, out today on iOS (coming to the US on 27th January).
Find out more here: www.sherlockthenetwork.com
Σελίδα 7 από 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 7 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits