Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
21 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 21 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Sherlock BBC
5 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 6 από 11
Σελίδα 6 από 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Απ: Sherlock BBC
ααααα νομιζα οτι το χαν φτιαξει οι ιδιοι. φαν τελος παντων.
θα σχολιασω αυριο που θα το δω με υποτιτλους. προς το παρον... σερλοκ
θα σχολιασω αυριο που θα το δω με υποτιτλους. προς το παρον... σερλοκ
θα το ξαναδω μάλλον :3 ήταν καλύτερο και από το προηγούμενο, κατα την γνώμη μου. Και το προηγούμενο ήταν ωραίο, αλλά αυτό το επ είναι τέλειο!!!! Ειδικά για φινάλε είναι πιστεύω το κατάλληλο.
Βασικά, υπάρχει δράση σε όλο το επεισόδιο. Όμως κανείς δεν πεθαίνει! Πράγμα που όλοι μας έκαναν να πιστέψουμε ότι θα συμβεί (άτιμο bbc και τα tweets σου). Έχουμε και επιστροφή του Μοριάρτι, που πάλι πιστεύω πως είναι αναντικατάστατος! Και τέλος, μας αφήνει σε αγωνία και για την Μαίρη. Για ποιον δούλευε και γιατί τα έκανε όλα αυτά;;;
Πωπωπω!!! Έχω διάθεση να κάνω κανονική ανάλυση του επ, αλλά λέω να την κάνω αύριο και εγώ όταν το ξαναδώ.
Μακάρι μόνο να μην έχει μεγάλο hiatus!!!
Βασικά, υπάρχει δράση σε όλο το επεισόδιο. Όμως κανείς δεν πεθαίνει! Πράγμα που όλοι μας έκαναν να πιστέψουμε ότι θα συμβεί (άτιμο bbc και τα tweets σου). Έχουμε και επιστροφή του Μοριάρτι, που πάλι πιστεύω πως είναι αναντικατάστατος! Και τέλος, μας αφήνει σε αγωνία και για την Μαίρη. Για ποιον δούλευε και γιατί τα έκανε όλα αυτά;;;
Πωπωπω!!! Έχω διάθεση να κάνω κανονική ανάλυση του επ, αλλά λέω να την κάνω αύριο και εγώ όταν το ξαναδώ.
Μακάρι μόνο να μην έχει μεγάλο hiatus!!!
Εεεεε καλά αυτός δεν μετράει, γιατί τον είχαμε μόνο σε αυτό το επ και ήταν και σπαστικός
Να σου πω εγώ έχω φάει κόλλημα με τον Μοριαρτι, οπότε δεν με πολυ-απασχολεί. Όμως, που ξέρεις;;!! Μπορεί να κάνει και αυτός κανένα come back, όπως ο Μοριάρτι.
μπορει να μπει στο mind palace του σερλοκ. φανταζεσαι; mind palace του mind palace...
ΑΥΤΟ^
στην αρχη ο σερλοκ μου ειχε ραγισει την καρδια. οταν αποκαλυψε τον σκοπο του πισω απο την σχεση με την πως-την-λενε-παρανυμφη-γραμματεα στην αρχη εκνευριστηκα επειδη χρησιμοποιησε μια γυναικα αλλα τελικα ανακουφιστηκα...
στην αρχη ο σερλοκ μου ειχε ραγισει την καρδια. οταν αποκαλυψε τον σκοπο του πισω απο την σχεση με την πως-την-λενε-παρανυμφη-γραμματεα στην αρχη εκνευριστηκα επειδη χρησιμοποιησε μια γυναικα αλλα τελικα ανακουφιστηκα...
Ναι!!!!!
Αλλά όταν τον χαστούκισε η Μόλυ δεν πήρες λίγο το αίμα σου πίσω;; Εγώ, να πω την αμαρτία μου, το ευχαριστήθηκα λιγάκι.
Αλλά όταν τον χαστούκισε η Μόλυ δεν πήρες λίγο το αίμα σου πίσω;; Εγώ, να πω την αμαρτία μου, το ευχαριστήθηκα λιγάκι.
επειδή έλειπε (νομίζω) και ανησυχούσαν γι'αυτόν. Να ταν και η πρώτη φορά που φεύγει!
ε μα... αυτο ειναι το θεμα. τοσα χαστουκια επειδη ελειπε για ενα βραδυ ουτε 15χρονο απο την μανα του δεν τρωει...
οντως
Redbeard ομως... ηταν τελικα ο σκυλος του. Δεν ηταν καποιος κωδικας οπως νομιζαν οι φαν. Ηταν ο παιδικος φιλος του σερλοκ και ειχε δεθει μαζι του. Μπορεις να φανταστεις ποσο ασχημα ηταν γι αυτον οταν εκαναν ευθανασια στον σκυλο;
Redbeard ομως... ηταν τελικα ο σκυλος του. Δεν ηταν καποιος κωδικας οπως νομιζαν οι φαν. Ηταν ο παιδικος φιλος του σερλοκ και ειχε δεθει μαζι του. Μπορεις να φανταστεις ποσο ασχημα ηταν γι αυτον οταν εκαναν ευθανασια στον σκυλο;
Ααα ναιι!!! Σε ποιο σημείο έλεγε το όνομα του σκύλου του;
αυτή η σειρά μου δίνει τόσα feels που δεν αντέχω άλλο!!!
αυτή η σειρά μου δίνει τόσα feels που δεν αντέχω άλλο!!!
Σε εκεινη που ειναι στο mind palace του ενω πεθαινει. Ανεφερε 1-2 φορες το ονομα του.
do you guys realize if we end up getting s4 by christmas
we’ll be getting
2 seasons of Sherlock
in one year
(http://sarahjaneandk-9.tumblr.com/post/73666763257/lokis-army-at-221b-do-you-guys-realize-if-we)
Μακάρι να βγάλουν όντως 2 κύκλους μετά τα Χριστούγεννα
we’ll be getting
2 seasons of Sherlock
in one year
(http://sarahjaneandk-9.tumblr.com/post/73666763257/lokis-army-at-221b-do-you-guys-realize-if-we)
Μακάρι να βγάλουν όντως 2 κύκλους μετά τα Χριστούγεννα
oh gooood
ακουσα πως τον 4ο κυκλο τον ζητησε ο μπενεντικτ. δεν ειχαν προγραμματισει κατι και τον ζητησε αυτος.
ακουσα πως τον 4ο κυκλο τον ζητησε ο μπενεντικτ. δεν ειχαν προγραμματισει κατι και τον ζητησε αυτος.
Σελίδα 6 από 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 6 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*