Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
157 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 157 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Sherlock BBC
5 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 2 από 11
Σελίδα 2 από 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Απ: Sherlock BBC
Πραγματικα, πως; Μεχρι πριν δυο βδομαδες δεν τον θεωρουσα ουτε καν ομορφο. Τωρα ειμαι καπως ετσι οποτε τον βλεπω....
Βεβαια υπαρχουν και φασεις οπως το σερλοκ/μολυ φιλι που ειμαι σε mode "πεφτω στα πατωματα για παρτι σου". Μα δηλαδη... τετοιο φιλι, ποσο περισσοτερο γοητευτικος και σεξυ μπορει να ειναι ενας αντρας;
Βεβαια υπαρχουν και φασεις οπως το σερλοκ/μολυ φιλι που ειμαι σε mode "πεφτω στα πατωματα για παρτι σου". Μα δηλαδη... τετοιο φιλι, ποσο περισσοτερο γοητευτικος και σεξυ μπορει να ειναι ενας αντρας;
- 3x01 sex alert :
Πιο acurate gif δεν υπάρχει. Ειλικρινα!!!
Ρε συ και εγώ το ίδιο. Βασικά λέω οκ, καλός είναι, αλλά γιατί όλοι τρελαίνονται γι' αυτόν. Ε, μόλις είδα τον είδα στον ρόλο το Σερλοκ κατάλαβα
πωπωππω!!! Ναιιιι!!! Αυτό το φιλί Ρε συ η καημένη η Μόλυ τι έχει τραβήξει από αυτόν. Να ταν βέβαια και η μόνη
Ρε συ και εγώ το ίδιο. Βασικά λέω οκ, καλός είναι, αλλά γιατί όλοι τρελαίνονται γι' αυτόν. Ε, μόλις είδα τον είδα στον ρόλο το Σερλοκ κατάλαβα
πωπωππω!!! Ναιιιι!!! Αυτό το φιλί Ρε συ η καημένη η Μόλυ τι έχει τραβήξει από αυτόν. Να ταν βέβαια και η μόνη
Δεν τον θεωρουσα ασχημο αλλα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο για μενα... μεχρι που ειδα την σειρα. Γιατι και η φωνη του ειναι το κατι αλλο
Κοιτα... τουλαχιστον ειναι ειλικρινης. Μπορει αυτα που λεει να ειναι προσβολες τις περισσοτερες φορες αλλα τουλαχιστον ειναι ειλικρινης.
Κοιτα... τουλαχιστον ειναι ειλικρινης. Μπορει αυτα που λεει να ειναι προσβολες τις περισσοτερες φορες αλλα τουλαχιστον ειναι ειλικρινης.
Ναι, έχεις δίκιο. Όμως σε κάποια σημεία, όπως τα Χριστούγεννα που του πήρε δώρο η Μόλυ, με σύγχυσε λίγο. Αλλά είναι Σερλοκ ρε παιδί μου, αυτός είναι ο χαρακτήρας του.
Έπεισα και την μαμά μου να το δει και θα το ξεκινήσουμε αύριο
Έπεισα και την μαμά μου να το δει και θα το ξεκινήσουμε αύριο
Χαχαχα εγω προσπαθω να πεισω τον αδερφο μου γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα του αρεσει. Θελω σχολια μητερας^
Την Μολυ την σιπαρω με τον Λεστραντ. Ο αλλος ο πως-τον-λενε-που-ειναι-φτυστος-ο-σερλοκ δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.
Την Μολυ την σιπαρω με τον Λεστραντ. Ο αλλος ο πως-τον-λενε-που-ειναι-φτυστος-ο-σερλοκ δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.
Εννοειται!
Μόλυ - Λεστραντ ε; Χμμ!! δεν το είχα σκεφτεί η αλήθεια, αλλά why not?! Πάντως ναι. Η απομίμηση του Σερλοκ να πάει από εκεί που ήρθε. Είναι notp!
Μόλυ - Λεστραντ ε; Χμμ!! δεν το είχα σκεφτεί η αλήθεια, αλλά why not?! Πάντως ναι. Η απομίμηση του Σερλοκ να πάει από εκεί που ήρθε. Είναι notp!
Το σκεφτομουν απο το χριστουγεννιατικο επεισοδιο που ολο ηθελε να της μιλαει. Και στο 3χ01 παλι την ρωτησε σχετικα με την σχεση της. Νομιζω πως την γουσταρει Και θα ηταν πολυ τελειο αν κατεληγαν μαζι.
notp με κεφαλαιο "N"
notp με κεφαλαιο "N"
omg ναιιιι!!! πωπω κάθομαι και fangirlίζω μόνη μου
Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να έρθει η Κυριακή
Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να έρθει η Κυριακή
φανγκερλιζουμε μαζι με λιγα χιλιομετρα ενδιαμεσα
το επομενο ειναι την επομενη κυριακη στις 12 ιανουαριου και μετα απο αυτο δεν ξερουμε για ποσο καιρο θα υπαρχει hiatus. δεν ξερουμε τιποτα για series 4 *πανικ*
το επομενο ειναι την επομενη κυριακη στις 12 ιανουαριου και μετα απο αυτο δεν ξερουμε για ποσο καιρο θα υπαρχει hiatus. δεν ξερουμε τιποτα για series 4 *πανικ*
χαχαχα όντως
Αχχ δεν μπορώ να το σκέφτομαι αυτό *start shaking from the fear of the unknown* (lol τι λέω πάλι )
Αχχ δεν μπορώ να το σκέφτομαι αυτό *start shaking from the fear of the unknown* (lol τι λέω πάλι )
ο σερλοκ μας εχει τρελανει και εχουμε αρχισει να χανουμε τα λογικα μας. και γω ωρες ωρες πιανω τον εαυτο μου να μονολογει δυνατα...
χαχαχα άσε και εγώ. Σήμερα ειδικά δεν είχα κοιμηθεί καθόλου και κατεβήκαμε στο κέντρο. Τέλος πάντων κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τις προσωπικότητες των περαστικών. Λέω "πάει χάζεψα τελείως" I've been Sherlocked
θεικο!! σε μαγεψε η science of deduction
αυτο btw το εχεις δει;
http://www.thescienceofdeduction.co.uk/
υπαρχει και το μπλογκ του τζον:
http://www.johnwatsonblog.co.uk/
αυτο btw το εχεις δει;
http://www.thescienceofdeduction.co.uk/
υπαρχει και το μπλογκ του τζον:
http://www.johnwatsonblog.co.uk/
φανταστικά τα blog τους Και να σου πω την είχα την περιέργεια να διαβάσω τι ακριβώς γράφουν και αυτό, το περιβόητο άρθρο του Σερλοκ για τους καπνούς, που στην τελική το διέγραψε
όντως! του Σερλοκ είναι πιο "τυπικό". Ο τζον βάζει και λίγο συναίσθημα και βασικά ασχολείται περισσότερο με το blog του
Ισχυει^
Παω να βρω το τρειλερ για το αυριανο να το βαλω και εδω γιατι ακομα δεν το εχω δει.
Παω να βρω το τρειλερ για το αυριανο να το βαλω και εδω γιατι ακομα δεν το εχω δει.
Το βρήκες;
Τελικά δεν το είδε η μαμά μου :/
Θα της το βάλω να το δει όμως μέσα στην εβδομάδα
Τελικά δεν το είδε η μαμά μου :/
Θα της το βάλω να το δει όμως μέσα στην εβδομάδα
Σελίδα 2 από 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 2 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*