Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
196 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 196 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Supernatural (Season 9)
+4
Tania_Re
Celest Volturi
Nemesis of Love
Christian Ozera
8 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Supernatural
Σελίδα 5 από 7
Σελίδα 5 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Supernatural (Season 9)
Γτ να εχουμε spinn off??
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
μου το ειπε η μαρια (marzaki cullen) χθες κριμααα και θα επαιζε ο nate...
- 9x12:
- ωραιο επεισοδιακι. ενδιαφερον η ολη υποθεση με τους λυκους. αν και εκνευριζομαι που καθε φορα που τα αδερφια χωριζουν, μερικα επεισοδια αργοτερα... να και παλι κανουν δουλεια μαζι.
- 9χ13:
- και να μην ειχαμε και μεις ενα πραγματικο canyon valley; -.-
μετριο επεισοδιο. ηταν περισσοτερο για να γεμισουν τον κυκλο παρα για να δωσουν υποθεση. η τελευταια σκηνη νομιζω αρκετα σπαρακτικη. στεναχωρηθηκα και πληγωθηκα για να πω την αληθεια. ο σαμ εχει αρχισει να με εκνευριζει παρα πολυ.
- 9χ14:
- το ξεκινημα παραξενο. να ειμαι σε φαση... τι ειναι τωρα αυτο; φαντασμα, δαιμονας; ή μηπως τιποτα αλλο; αν και... στο "previously on..." εδειξαν για αγγελους οποτε λογικα το επεισοδιο επιτελους θα επιστρεψει στην κυρια υποθεση του κυκλου. και τελικα φαντασμα. πως εγινε το banker-καταφυγιο ξαφνικα στοιχειωμενο; κεβιιιιν!! oh how i missed you baby!! dean, sam, cas και kevin σε ενα επεισοδιο!! και φυσικα ο garth 2 επεισοδια παρα πισω! μονο ο bobby λειπει...
Ανθη ειχε ανακοινωθει εδω και καιρο οτι θα βγει spin off του supernatural που θα βασιζεται στο επεισοδιο 20. τελικα αποφασιστηκε να μην το βγαλουν.
και για επεισοδιο 21:
και για επεισοδιο 21:
- Σπόιλερ:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πεθανε η Αμπαντον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η σκηνη που ο Ντιν αντιστεκεται στις δυναμεις της...
ο σαμ μου την σπαει απιστευτα μιλανε ολοι μιλαει και η λουλου (ναι εχω ολιγον τι πορωθει :p ). αντι να πει και ευχαριστω γκρινιαζει γιατι δεν πηγαν μαζι. και εχει και το θρασος να προτεινει να κλειδωσουν την λεπιδα. οκ ναι ναι το κανει για τον αδερφο του που εχει καταντησει αιμοσταγης μπλα μπλα μπλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟΣ ΝΤΙΝ
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Το ποσο στεναχωρηθηκα για το σπιν οφ δε λεγεται. Μου αρεσε το επεισοδιο αρκετα μπορω να πω. O Nate και η αδερφη του ηταν οι αδυναμιες μου. Ειχε τοσες πολλες προοπτικες αυτη να γινει my new favorite bitch.
Kριμα κριμα. Λενε ομως οτι δεν εγκαταλειπουν την ιδεα για αλλο σπιν οφ στο μελλον.
Kριμα κριμα. Λενε ομως οτι δεν εγκαταλειπουν την ιδεα για αλλο σπιν οφ στο μελλον.
- 9χ21:
- Ναι η bitch ευτυχως πεθανε. Δε ξερω για σας αλλα εμενα αν και συνηθως μου αρεσουν τα villains στο supertnatural και οχι μονο, αυτη δε τη χωνεψα ποτε. Πολυ φιγουρατζου ρε παιδι μου. Πολυ μου αρεσε η σκηνη που τη σκοτωσε ο Ντιν. Μου θυμισε τη σκηνη που ο Σαμ σκοτωσε τη Λιλιθ. Ενταξει λατρεψα τον Κραουλι και τον γιο του!!! Θελω να δω τι θα κανει τωρα που ξαναγινε King of Hell αλλα εχει ανθρωπινα συναισθηματα. Φαση θα χει, ετσι να μεινει. Να δουμε στο επομενο τι θα δειξει, λογικα θα χει να κανει με Καστιελ vs Μετατρον. Ωραια πραματα.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Spoiler alert!!
- Σπόιλερ:
- O Sam πρεπει να ηρεμισει λιγο!! Ο Dean του εσωσε την ζωη δεν ευχαριστω και να σκασει!! Ακουσα οτι θα καταφερουν να ανοιξουν τις πυλες του παραδεισου και θα καταφερουν να κλεισουν τις πυλες τησ κολασης χωρις να πεθανει ο Σαμ....
Ο Σαμ ειναι οντως λιγο περιεργος τελευταια. Νομιζω κουραστηκε και κατα βαθος θελει να τα παρατησει. Παντως εχει λογο να ανησυχει για τον Ντιν. Τον επηρεαζουν ασχημα η λεπιδα και το σημαδι. Και λογικα μ αυτο θα ασχοληθουμε στην επομενη σεζον.
Ruby- Devoted Fan
- 9χ16:
- what the hell crowley??????
αυτος ο πωλητης whatever που εμφανιστηκε δεν ειναι ο βασιλιας henry απο το reign;
o dean ειναι τοσο γλυκας οταν φλερταρουν μαζι του αλλοι. αχου το μωλε!!
seriously boys, how do you ever function without me? χαχαχαχαχα
Ακολουθεί το παραλήρημα της Ντάλιας, όσον αφορά το 9χ20 επ.
Bloodlines, spin-off, της νέας επερχόμενης σειράς, χαρείτε το!
λίγες μέρες μετά όμως...
Σοκαρισμένος όπως βλέπετε κι εσείς κυρίες και κύριοι ο νεαρός κυνηγός δαιμόνων, Dean Winchester, μαθαίνοντας το τραγικό γεγονός της αποτυχίας , λίγες ώρες αφότου είχε ανακοινωθεί, απ'τον πιστό του φίλο, ακόλουθο και φύλακα άγγελο Castiel ο οποίος έσπευσε να τον ενημερώσει , ως συνήθως μέσω καρτοτηλέφωνου, λόγω έλληψης κινητού και μην μπορώντας να εξακριβώσει το κρυσφήγετο των Αντρών των Γραμμάτων. Ας δούμε τι δήλωσε όμως στην κάμερα, ο νεαρός κυνηγός. "Μα δεν καταλαβαίνω, ;! Τι στο SON OF THE BITCH πήγε στραβά,;! Ήμασταν εκεί μαζί με τον Ντέιβιντ και τον άλλον τον μαυρούλη, ακολουθώντας τα χνάρια της υπόθεσης, Κάναμε καταπληκτικό κουαρτέτο , εγώ έλεγα τις συνηθισμένες ατάκες μου, κι ο μαυρούλης το ίδιο ή με συμπλήρωνε. Είχαμε και ένα love story, αυτό που το πας, στις δικές μας περιπτώσεις δεν υπάρχει love story, Εδώ είχαμε επενδύσει στον Romeo aka David, Τίποτα, τίποτα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Αρνούμαι να το πιστέψω. Σκέφτομαι να ενημερώσω και τον Σάμυ αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει, πάντως πρέπει να το μάθει από μένα και από κανέναν άλλον, αλλιώς μετά θα τσακωθούμε πάλι μεταξύ μας και δεν το αντέχω. Σας αφήνω τώρα, πρέπει να συνέλθω, κι ο μόνος τρόπος χαλάρωσης που ξέρω περικλείεται μόνο σε τρεις λέξεις, ... Women , beer, pie, See you bitches...
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
Και ας περάσουμε τώρα στα δικά μας...
Bloodlines, spin-off, της νέας επερχόμενης σειράς, χαρείτε το!
- 9χ20:
- This was f**** freaking awesome!!!
Έννις ~ Ντέιβιντ, = Supernatural η νέα γενιά, τλχστν ο Έννις αντιπροσώπευε απόλυτα τον Ντιν, οκ ο Ντέιβιντ έφερνε λίγο στον Σαμ αλλά όχι απόλυτα, αλλά οκ ας το πάρω απ'την αρχή...
Καημένε Έννις, ήθελες να φτιάξεις την ζωή σου ήσουν έτοιμος να κάνεις πρόταση γάμου και ξαφνικά, όλα σκόνη και θρύψαλα, θέλεις να πάρεις μέρος κι εσύ στον πόλεμο, εγώ να ακούσεις την συμβουλή του μπαμπά? wtf? ... and do not be a hunter!!!
Καημένε Ντέιβιντ , ήθελες κι εσύ να συνεχίσεις την ζωή παραμένοντας ένας 50χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου, τελικά σε κέρδισε και σένα η βεντέτα , και πάνω που ήθελες να το λύσεις το θέμα με πολιτισμένο τρόπο...
Και κάνω μια διακοπή εδώ, για να εντείνω το παραλήρημα:
Shapeshifters vs werewolfes = War, (βεντέτα + Romeo and Juliet story) δλδ πόνο μαμάτη μπορεί να γίνει αυτή η σειρά την λατρεύω ήδη, !!! και θα είμαι φανατικός θεατής από τώρα,
Σικάγο φατριές, yeah baby, yeah!!!
Καημένη Βάιλοετ, φερέφωνο/υποχείριο σε κατάντησαν και εσένα, πάνω που έλεγες να κάνεις την ζωή σου κι εσύ, αλλά υπέκυψες στις απειλές , του Σαλ, (γιατί δεν μίλησες στον Ντέιβιντ ΓΙΑΤΊ;;; ΓΙΑΤΊ;;;) Το καημένο το παιδί μου, το μανάρι μου, είμαι σίγουρη παίρνει μέρος στον πόλεμο για να την προστατέψει, επειδή φοβάται μην την χάσει, μωρό μου...
Μαργκό ~ πολύ badass μωρέ αδελφάκι μου, αλλά θα την ανεχτώ, ... πάντως θέλω να την δω αυτήν μαζί με τον Τζούλιαν, τον άλλον τον badass, εκρηκτικό δίδυμο στο bed αυτοί οι δυο να μου το θυμηθείς... αλλά είναι μόνο μια φαντασίωση, και τίποτα άλλο, στο τέλος θα τα βγάλουν τα μάτια τους με άλλον τρόπο...
Λάτρεψα το κουαρτέτο! Oι ατάκες, οι ατάκες...
“Dean: And sometimes you gotta work with the bad guys to get to the worst bad guys.
David: Dude, I’m right here.
Dean: Yeah, I see you.”
“Alright, you’re with me Romeo.”
—
Dean to David
^I mean dude, this was so f*** freaking awesome, and at last Ναθαναηλ, you're the reason i'm watching the series baby, i mean, Θεούλη μου είναι τόσο γλυκούλης, καλός,... Ένας υπέροχος Ρωμαίος...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
λίγες μέρες μετά όμως...
Σοκαρισμένος όπως βλέπετε κι εσείς κυρίες και κύριοι ο νεαρός κυνηγός δαιμόνων, Dean Winchester, μαθαίνοντας το τραγικό γεγονός της αποτυχίας , λίγες ώρες αφότου είχε ανακοινωθεί, απ'τον πιστό του φίλο, ακόλουθο και φύλακα άγγελο Castiel ο οποίος έσπευσε να τον ενημερώσει , ως συνήθως μέσω καρτοτηλέφωνου, λόγω έλληψης κινητού και μην μπορώντας να εξακριβώσει το κρυσφήγετο των Αντρών των Γραμμάτων. Ας δούμε τι δήλωσε όμως στην κάμερα, ο νεαρός κυνηγός. "Μα δεν καταλαβαίνω, ;! Τι στο SON OF THE BITCH πήγε στραβά,;! Ήμασταν εκεί μαζί με τον Ντέιβιντ και τον άλλον τον μαυρούλη, ακολουθώντας τα χνάρια της υπόθεσης, Κάναμε καταπληκτικό κουαρτέτο , εγώ έλεγα τις συνηθισμένες ατάκες μου, κι ο μαυρούλης το ίδιο ή με συμπλήρωνε. Είχαμε και ένα love story, αυτό που το πας, στις δικές μας περιπτώσεις δεν υπάρχει love story, Εδώ είχαμε επενδύσει στον Romeo aka David, Τίποτα, τίποτα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Αρνούμαι να το πιστέψω. Σκέφτομαι να ενημερώσω και τον Σάμυ αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρει, πάντως πρέπει να το μάθει από μένα και από κανέναν άλλον, αλλιώς μετά θα τσακωθούμε πάλι μεταξύ μας και δεν το αντέχω. Σας αφήνω τώρα, πρέπει να συνέλθω, κι ο μόνος τρόπος χαλάρωσης που ξέρω περικλείεται μόνο σε τρεις λέξεις, ... Women , beer, pie, See you bitches...
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:
Και ας περάσουμε τώρα στα δικά μας...
- 9χ21:
- Abaddon R.I.P. θα μου λείψουν οι κατακόκκινες μπούκλες σου, αλλά μας τα'χες πρίξει, καιρός να πάρει κι ο Μέτατρον σειρά, ή ο Κing of the hell...:lol!:
Παρεπιπτόντως τον λάτρεψα τον Κράουλι σε αυτό το επ, τα ίχνη ανθρωπιάς του θα φταίνε, νοιάζεται μωλέ για τον γίοκα του ο καημενούλης για αυτό και τον έσωσε.:love: Τι φάση εκεί στο νεκροταφείο με την Τζούλιετ, Αχ Θεέ μου γέλιο... Και τι πρωτότυπο, τα αδέλφια μάλωσαν στο τέλος κι αυτού του επ. :dah: Πάντως ο Σαμίκος έχει δίκιο, να την κρύψουν την λεπίδα, επηρεάζει αρνητικά τον Ντινάκο, κι αυτό φαίνεται... Κρίμα το κακόμοιρο, τόσο ένταση, θυμό, μίσος μέσα του. :affraid:
Για να δούμε ο άλλος ο άγγελος, θα δίνει αναφορά στον διοικητή, ή όχι... Πάντως πολύ φάση, εκεί που ψάρευαν τον άλλον...
Τι γέλιο... :lol!: :lol!: :lol!:
Δε γνωριζω για το Reign ας απαντησει η Νατ.
Αγαπησα Κραουλι σ αυτη τη σεζον.
Αγαπησα Κραουλι σ αυτη τη σεζον.
- Σπόιλερ:
- Ηταν πολυ πετυχημενη ιδεα νομιζω ο εθισμος του στο ανθρωπινο αιμα. Εκανε το χαρακτηρα του 100 φορες καλυτερο. Και πιο αστειο φυσικα.
- 9χ21:
- Λατρεψα Κραουλι και υιο. Να εμφανιζεται απ το πουθενα ο πατερας σου και να σου λεει "I'm the king of hell!!!" Και να σε σωζει στο καπακι. Απλα respect!!!
Πολυ χαιρομαι που ξεφορτωθηκαμε την Αμπαντον και θα παρει παλι τη Κολαση ο Κραουλι. Αν και στη κατασταση του δε ξερω αν θα μπορεσει να το διαχειριστει και τοσο.
Η σκηνη της ανακρισης ολα τα λεφτα. Ο Σαμ ειδικα εκει εδωσε ρεστα. Πως τον δουλευαν ετσι;
Πιστευω θα τον καταφερουν τον Γκαντριηλ και θα τον στρεψουν εναντιον του Μετατρον τελικα. Ποσο αχωνευτος αυτος ο Μετατρον; Αντε να παρει σειρα μετα την Αμπαντον γιατι πολυ μου τη δινει.
Ruby- Devoted Fan
^Aνέφερε κανείς το Reign παραπάνω, για κάποιον ηθοποιό στο 16ο επ.? δεν γνωρίζω καν... δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής.
Ναι η Μαρινα. Κατσε να το ψαξω.
Eψαξα. Δεν ειναι αυτος νομιζω. Αλλα κ παλι δεν ειμαι σιγουρη.
Eψαξα. Δεν ειναι αυτος νομιζω. Αλλα κ παλι δεν ειμαι σιγουρη.
Ruby- Devoted Fan
τελικα οχι, το εψαξα και δεν ειναι αυτος απο το reign. αλλα νομιζω του μοιαζει λιγο.
Τελικα θα εχουμε spinn off??
^Όχι, ακυρώθηκε. Κάτι λένε για καινούργια πράγματα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Μαα ηθελα τον Ντειβιντ πιο πολυ!! Ασε που νομιζω οτι δεν ειναι shapeshifter πιο γτ η αλλη πως ειναι το ανομα της τον δαγκωσε!!
- 9χ20:
- στην αρχη ειχα βαρεθει πολυ αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισα να το απολαμβανω.
σιπαρω νειτ και κοπελια με το κιτρινο φορεμα.
νομιζω πως θα ηταν καλο σπιν-οφφ. τι να πει κανεις...;
- 9χ20:
- κραουλι-γκαβιν λολ
αμπαντον παπαλα...
καλα ειναι!!
βεβαια ανησυχω για τον dean. τολμω να πω πως με τρομαξε
Και εμενα δεν ειναι οπως ηταν!!
- Σπόιλερ:
Kι εμενα. Και ειδικα στο 9χ22 με νευριασε κιολας.Nemesis of Love έγραψε:βεβαια ανησυχω για τον dean. τολμω να πω πως με τρομαξε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ruby στις Πεμ 15 Μάης 2014, 20:38, 1 φορά
Ruby- Devoted Fan
^Διορθώστε το 4 με το 9χ22 και θα έρθω να απλώσω κι εγώ σεντόνι κάποια στιγμή μέσα στο βράδυ.
Thanks!! Διορθωθηκε!
Το καταλαβα οτι κατι εγραψα λαθος γιατι βιαζομουν, αλλα δεν εδωσα σημασια.
Να απλωσετε γιατι να μην απλωσετε;
Το καταλαβα οτι κατι εγραψα λαθος γιατι βιαζομουν, αλλα δεν εδωσα σημασια.
Να απλωσετε γιατι να μην απλωσετε;
Ruby- Devoted Fan
^Θα απλώσουμε γιατί να μην απλώσουμε,
- :
- Μπείτε λίγο skype απόψε να μιλήσουμε, σας πεθύμησα, επίσης έχω μια ερώτηση κρίσεως να σας κάνω, αυτά, φιλάκια (αν είστε στη δουλειά)
- ^:
- Ναι θα μπω πιο μετα.
Ruby- Devoted Fan
- 9χ22:
- Εν ολίγοις...
Μέτατρον πάνε ψόφα πια, δεν σ'αντέχω άλλο σε βαρέθηκα και σένα
και τις ύπουλες παγίδες σου, μου άφησες τον Κάστιελ χωρίς
στρατόπεδο ... Άι πάενε να μαμηθείς, που να χαθείς, να χάνεσαι...
Γκαντριήλ εξαπατήθηκες κι εσύ, καημένε μου, στο τέλος ένα καλό πήγες να κάνεις κι εσύ και και...
Μα τέλος πάντων, ας του βγάλει κάποιος το σημάδι αυτού του παιδιού
Αφού τον χαλάει δεν βλέπετε;;!!! Που σε πονεί και που σε σφάζει πια, έλεος, δεν του έχει αφήσει μυαλό... Αμάν!
Κακομοίρα Τέσσα, κι εσένα σε λυπήθηκα, κι ήσουν τόσο όμορφη,
χάθηκες κι εσύ...
Ουφ! Ένα μας έμεινε τελικά ε? Ελπίζω στο επόμενο να δούμε Κράουλι, ή όχι? Ξαφνικά ο διαμονάκος, /king of hell μου'χει γίνει απαραίτητος...
Εγω θελω να κλεισουν οι πυλες αλλα να μην πεθανει ο Σαμ γινεται?? παιδια κατι θα γινει με το σημαδι γτ οταν του το εδωσε ο Κέιν ειπε οτι θα τον καλεσει...κατι θα γινει τοτε!!
Σελίδα 5 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» Supernatural (Season 11)
» Supernatural (season 1)
» Supernatural (season 2)
» Supernatural (season 3)
» Supernatural (season 4)
» Supernatural (season 1)