Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
122 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 122 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Game of Thrones - 1ος Κύκλος
+5
Rosemarie Hathaway
Dalia
Pretty Little Liar
Chihiro
Nemesis of Love
9 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones
Σελίδα 4 από 10
Σελίδα 4 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: Game of Thrones - 1ος Κύκλος
δεν μοιαζει καθολου με τον Τζειμι (βιολογικο πατερα) ή με τον Ρομπερτ (αυτον που τον αναγνωρισε σαν δικο του);
με τον Ρομπερτ το βασιλια!!
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
ποιος ειναι παλι αυτος?
ειναι ωραιος!!
βγηκες ποτε της ειπε της Ντανυ οτι ειναι το φεγγαρι της ζωης του?? τον βλακα αυτον που πουλουσε τα κρασια να την διλιτιριασει δεν ηθελε??
βγηκες ποτε της ειπε της Ντανυ οτι ειναι το φεγγαρι της ζωης του?? τον βλακα αυτον που πουλουσε τα κρασια να την διλιτιριασει δεν ηθελε??
οχι, δεν το βαλα ακομα.
ναι, να την δηλητηριασει ηθελε. ειχε εντολη απο τον βασιλια του γουεστερος.
ναι, να την δηλητηριασει ηθελε. ειχε εντολη απο τον βασιλια του γουεστερος.
δεν πηραζει το βρηκα!! στα 50 λεπτα του εβδομου επεισοδιου!!
ναι το ειδα τωρα!!
ναι το ειδα τωρα!!
οκ ψαξτο αν θες
ερωτηση: Πως θα οποδηξει ο Νεντ οτι ο Τζεφρι δεν ειναι γιος του Βασιλια?
ερωτηση: Πως θα οποδηξει ο Νεντ οτι ο Τζεφρι δεν ειναι γιος του Βασιλια?
με τα χαρακτηριστικα τους λογικα. στο βιβλιο ελεγε οτι οι μπαραθιον παντα ειχαν μαυρα μαλλια. ο γκεντρυ εχει που ειναι το μπασταρδο του ρομπερτ ενω τα αλλα παιδια (τζοφρι, μυρσελλα, τομμεν) ειναι ξανθα οπως ολοι οι λαννιστερ.
ναι αλλα μπορουν να πουν οτι αυτο δεν αποδικνιει κατι!!
πως δεν αποδεικνευ κατι; οταν ολοι οι γονοι μιας οικογενειας επι αιωνες κανει παιδια με μαυρα μαλλια (οτι χρωμα μαλλια και να εχει η γυναικα) υπαρχει περιπτωση τωρα να βγουν παιδια με καταξανθα μαλλια; ειδικα απο την στιγμη που η μανα του gendry ηταν και αυτη ξανθια και αυτος εχει το ιδιο χρωμα μαλλια με τον ρομπερτ. plus οσοι τον βλεπουν (που ηξεραν τον ρομπερτ νεαρο) λενε οτι ειναι φτυστος ο ρομπερτ στην εμφανιση. ενω το καθαρμα ο τζοφρι δεν του μοιαζει καθολου.
και εκτος απο αυτα αν δεν γινοταν οτι γινοταν θα μπορουσε να τους παρακολουθησει μεχρι να τους πιασει στα πρασα (αυτην και τον τζειμι)
και εκτος απο αυτα αν δεν γινοταν οτι γινοταν θα μπορουσε να τους παρακολουθησει μεχρι να τους πιασει στα πρασα (αυτην και τον τζειμι)
οκ παραδινομαι εσεις μιαλο αστα!! ολοκληρο σεναριο εφτιαξες!
για την παρακολουθηση που ανεφερα ή για τα προηγουμενα;
τελικα οντως. πρωτη φορα αναφερεται στο τελος του 7ου. ειχα την εντυπωση οτι στο 1χ03 που ειναι ξαπλωμενοι στο κρεβατι και μιλανε οτι ανταλλασουν αυτες τις εκφρασεις αλλα τελικα οχι.
τελικα οντως. πρωτη φορα αναφερεται στο τελος του 7ου. ειχα την εντυπωση οτι στο 1χ03 που ειναι ξαπλωμενοι στο κρεβατι και μιλανε οτι ανταλλασουν αυτες τις εκφρασεις αλλα τελικα οχι.
γενικα το λεω για το ολο σκηνηκο!
ειδες ειχα δικιο!
ειδες ειχα δικιο!
- σποιλερ 1χ10:
σε παρακαλω παρα παρα πολυ πες μουοτι δεν αποκεφαλισαν τον Νεντ θα πεθανω!!
το ηξερα οτι η Ντανυ θα εκολαψει τα αυγα των δρακων!!
το ειδες τελικα και το τελευταιο!!!
τα ματια σου δεν σε γελασαν. οτι ειδες, εγινε.
αν ξεκινησεις τον 2ο κυκλο, ερωτησεις και σχολια θα γραφεις σε αλλο τοπικ. αν δεν το βρισκεις πες μου να σου δωσω λινκ.
τα ματια σου δεν σε γελασαν. οτι ειδες, εγινε.
αν ξεκινησεις τον 2ο κυκλο, ερωτησεις και σχολια θα γραφεις σε αλλο τοπικ. αν δεν το βρισκεις πες μου να σου δωσω λινκ.
- σποιλερ 1χ10:
- δηλαδη ειναι νεκρος??
ειδες το καταλαβα με τους δρακους!!
παω να δω για το λινκ!
ναι, ειναι.
και η ντανυ τωρα θα εχει να αντιμετωπισει αλλα πραγματα...
και η ντανυ τωρα θα εχει να αντιμετωπισει αλλα πραγματα...
:(
οπως?
οπως?
- όλες οι εντυπώσεις μαζεμένες by Dalia:
- 1.)Kαι ναι η μεγάλη στιγμή έφτασε, το ξεκίνησα!! :ΡΚι ένα πράγμα έχω να πω μέχρι στιγμής,,,...
Η σειρά αυτή δεν είναι για τον οργανισμό μου, την ψυχική μου ηρεμία& τέλος για το στομάχι μου
που όλη την ώρα το ένιωθα να ανακατεύεται...:| (πολύ ακατάλληλο λεξιλόγιο, πολύ αίμα,
πολύ κομμάτιασμα, πολύ αποκεφαλισμοί, και πολύ αιμομιξία απ'όσο μπόρεσα να διακρίνω)
Αλλά θα συνεχίσω να το βλέπω για ευνόητους λόγους... Ένας απ'αυτούς...
but my avatar and my signature of course :love:
Nόθος ξενόθος , εμένα τούτος μου έκλεψε την καρδιά ... :love:Τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση...
Μονίμως με έναν Τζον θα είμαι κολλημένη, Τζον στα βιβλία, Τζον και σε σειρά και γενικά το γράμμα J δίνει και παίρνει ...για να μη μιλήσω για τον Jake (Gyllenhall) που τον θεωρώ και άντρα της ζωής μου...:P:
Καλός κι ο Ρομπ ο μεγάλος αδελφός δεν λέω αλλά τούτος εδώ... δεν συγκρίνεται...
Μέχρι να τελειώσει η πρώτη σεζόν δεν με βλέπω να αποστηθίζω οίκους, ονόματα, και βασίλεια οπότε θα μου
πάρει ένα χρονικό διάστημα φαντάζομαι... :/:
Πάντως μ'άρεσαν οι είκόνες , τα τοπία κι ειδικότερα τα ειδικά εφέ, μπορώ να πω...
Όσον αφορά τους Λάνιστερ και το ζιζάνιο , μια αηδία και μισή μέχρι στιγμής κατά την ταπεινή μου γνώμη...
Τλχστν εγώ σιχάθηκα απ'την αρχή μέχρι το τέλος με την φάρα τους...:Ρ(μη με πιστεύετε, στη συνέχεια λάτρεψα τον Τύριον οπότε αμοιβαία τα αισθήματα:Ρ)
Λυπήθηκα την Ντενίρις, τι περνάει το κακόμοιρο κι αυτό... (Άσχετο γιατί εκείνη κι ο ποταπός αδελφός της
έχουν white hair?) μου θύμισαν ολίγον τι γοργονάνθρωποι...:Ρ
Ο γαμπρός τι να πω ;! Πολύ 'Ούγκα ούγκα' μωρέ αδελφάκι μου, πολύ άγριος για τα γούστα μου... :Ρ
Αυτά μέχρι στιγμής, ο Νεντ δέχτηκε προς το παρόν να υπηρετήσει αυτόν τον ξενέρωτο μπούλη, άντε να
δούμε τι του επιφυλάσει η μοίρα του κι αυτουνού... Κρίμα το μικρό στο τέλος, λέτε να την γλύτωσε ή ου;
Στην αρχή του επ. λέω "τι διάολο ;! Τίτλους αρχής δεν έχουμε;":o...ξεκίνησε κάπως κι όλο αυτό το αίμα...
Μου'ρθε το ανακάτεμα δεν μπορώ να πω...:Ρ
2. )Μωρέ δεν πάτε να λέτε ότι θέλετε για τους Λάνιστερ, εμένα εξακολουθούν να μου προκαλούν αηδία...
Και τα δυο αδέλφια , και ο κακομαθημένος ξανθός {ληγδιάρης} απόγονος (απορώ τι του βρήκε η Σάνσα ήθελα να'ξερα) και το ζιζάνιο ...δεν μπορώ σιχαίνομαι...
κι είδαμε ποιοι την πλήρωσαν στο τέλος εξαιτίας τους ...
Ο καημένος ο γιος του χασάπη και ο υπέροχος λύκος... κρίμα το ζωντανό... Στην πυρρά οι Λάνιστερ να μην τους βλέπω καν!!!
Τελικά ο Τζον πολύ γούτσου-γούτσου , δεν μπορώ, ειδικά αν τον βλέπω πάνω στη σέλα του αλόγου κι
ιππεύει δεν μπορώ, αναστατώνομαι ως συνήθως... :love::love::love: Μωρέ θέλει να μάθει για την μανούλα του κι αυτό το τσαμένο.
Τι αισχρή συμπεριφορά κι αυτή η Κατ, τον αδελφό του ήθελε να χαιρετήσει μωρή, τι φταίει που είναι νόθος;!
Έλεος δλδ... Έμαθε κι η Καλίσι τα μυστικά του "πως να κάνετε τον άντρα σας να τελειώνει" :Ρ
Κοίτα τον εκεί στα μάτια ένα ατελείωτο 24ωρο να του πεταχτούν κι έξω και μια χαρά θα είσαι :Ρ
Τελικά αυτός ο Κολ δεν είν'κακός, πολύ πλεξούδα όμως μωρέ αδελφάκι μου...
Ξύπνησε και το μικρό στο τέλος - ακά Ωραίος Κοιμωμένος - πάνω στον θάνατο του ζωντανού ...κρίμα...
Τώρα ποιος πήγε να το δολοφονήσει, κανάς πληρωμένος Λάνιστερ μάλλον, έφυγε κι η μάνα... 0 προστασία...
Damn thing!!! Δεν μπορώ να συγκρατήσω οίκους, ονόματα, αποστολές.. ποιος πάει που, για ποιο λόγο;;;!!!!
Μου φαίνεται θα μου πάρει περισσότερο χρόνο απ'όσο φανταζόμουν...
3. )Πάει και το 3ο episode, προχωράω με γρήγορους ρυθμούς όπως βλέπετε...:lool: Τρέχω να σας προφτάσω αν και λίγο δύσκολο βέβαια... Πάντως μέσα στο καλοκαίρι με βλέπω να βγάζω άνετα όλη τη σειρά μέχρι στιγμής...
Λοιπόν... σε αυτό το επ. νομίζω έδειξε για λίγο τον Ρένλυ, που αν δεν κάνω λάθος είναι ένας απ'τους αδελφούς του Ρόμπερτ Μπαράθεον... έφτασε κι η Κατ να ειδοποιήσει τον σύζυγο, δεν σας το πα εγώ, κανάς πληρωμένος Λάνιστερ ήταν, κρίμα που δεν έχει πια στόμα να το επιβεβαιώσει κι ο ίδιος. Ποποπο αυτός ο Τζόφρευ, μια σκατούλα τηγανιτή είναι, φέρτε χλωροφόρμιο να τον ποτήσουμε να μη μιλάει πολύ μου τη δίνει... Αυτόν κι τον άλλον τον "προκομμένο" αδελφό της Καλίσι είναι να τους γδύσουμε και να τους δέσουμε γύρω από ένα κάκτο να τους φάνε τα κοράκια ... :Ρ Περπάτα τώρα κι εσύ, χάνε... :Ρ Πρόλαβε η Καλίσι κι 'γκαστρώθηκε' κιόλας απ'το 3ο επ, κι είναι κι αγόρι , τι σου κάνει η γυναικεία διαίσθηση εεε;;; :tehe: :tehe: :tehe: Ξύπνησε κι το μικρό για τα καλά κι είχε όρεξη για θρίλερ, έβαλε και την γριά εκεί να διηγείται ακατάπαυστα... Ευτυχώς που μπήκε μέσα ο Ρομπ και μας έσωσε κι αυτό το λογίδριο... :Ρ Οι σκηνές του Τζον, το χιονισμένο τοπίο, η γούνα του (ναι ναι... μ'άρεσε κι η γούνα του), ο τρόπος με τον οποίο μάχεται, ππππςςςςς... όλα τα λεφτά είναι ο γλυκός μου, τη φατσούλα είναι αυτή , μου'ρχεται να τον φάω :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Λάνιστερ = σκέτη απογοήτευση, ούτε να τους ακούω να μιλάνε δεν μπορώ , έλεος δλδ... Άντε το ζιζάνιο είπε ένα ανέκδοτο εκεί και γέλασα κάποια στιγμή ή το άλλο με τα "απ'αυτά της αρκούδας" , μπορεί και να το καθιερώσω ... Εκεί που έλεγε ότι ο άλλος λέει μ@λ@κίες εγώ θα λέω "τα απ'αυτά της αρκούδας" Κι η μικρή Σταρκ μας το παίζει αντράκι , ακόμη δεν βγήκε απ'το αυγό της... Ευτυχώς ο πατέρας στο τέλος προσέλαβε καθηγητή ξιφασκίας κι έσκασε το μυξιάρικο κι αυτό... Αλλά το ύφος του Νεντ στο τέλος πολύ περίεργο, ήταν σαν να παρακολουθούσε ένας πατέρας το παιδί του στο μέλλον, την εξέλιξη του και το τι κατάληξη θα είχε αυτό που θα γινόταν ... ωραία σκηνή, αν και τελευταία...
4. )Well, well, το ζιζάνιο έκανε δώρο στον μικρό Μπράν ένα αλογάκι;;!!! Αρχίζει να ανεβαίνει στην εκτίμηση μου ο Νάνος Λάνιστερ, τι κρίμα που στο τέλος του στήσανε παγίδα... γιατί δεν μπορεί να του κάνει δώρα ενώ προσπαθεί να τον δολοφονήσει νωρίτερα οπότε μάλλον έχει μπλέξει για τα καλά τώρα κι άντε να ξεμπλέξει... :P Αν είναι δυνατόν πια, πόσα μπάσταρδα/νόθα παιδιά γυρνοβολάνε εκεί μέσα;! (θα μου πεις άλλες τόσες πόρνες βγαίνουν απ'τις βασιλικές τις πόρτες :Ρ ) Το ένα καλύτερο απ'το άλλο πια, εκείνος ο γιος του Ρόμπερτ, τι ματάρες Θεούλη μου!!! :inlove: :inlove: Πολύ γλυκός κι αυτός... Ααααχχχ ο Τζόνι μου έκανε καινούργιο φίλο , τι καλά , τλχστν να μην είναι μοναχός του εκεί πέρα... προσωπική μου γνώμη είναι να φύγει το παιδί από εκεί , μην βασανίζεται άδικα, μια κόλαση περνάει... το κακομοιρούλη μου κι αυτό... :inlove: :inlove: :inlove: Έβγαλε γλώσσα η Καλίσι στον "προκομμένο αδελφό";! Μάλλον θα γκρεμίστηκε κανάς φούρνος , καιρός ήταν... Που είναι κι αυτός ο 'Ούγκα ούγκα ' να τον πετσοκόψει να τελειώνουμε... Αμάν πια! :Ρ Κονταρομαχίες.... τρελαίνομαι για αυτό το άθλημα/χόμπι αλλά όταν έχουν τέτοια κατάληξη ως συνήθως αναγουλιάζω η κακομοίρα... Και μέσα σ'όλα ο Νεντ διαβάζει βιβλία, δέχεται απειλές απ'την ξανθιά Λανίστερ, η Σάνσα με της ζήλιας τα καμώματα και τα νάζια, κι η Άρυα η "πολεμίστρια"... Αααα εμφανίστηκε κι ο Ρομπ λίγο στην αρχή... Καλά την σκηνή με την μπανιέρα και την λύσσα που είχε η άλλη για να μάθει για τους δράκους θα την αφήσω ασχολίαστη... :Ρ
5. )Λοιπόν, το έχω πει και θα το ξαναπώ μέχρι να καταντήσω κουραστική. Αυτή η σειρά δεν είναι για τον δικό μου οργανισμό, θέλει γερά νεύρα, εμένα τα δικά μου είναι ευαίσθητα, δεν αντέχουν... Όπως έχω πει όμως συνεχίζω ακάθεκτη να την παρακολουθώ για δικούς μου προσωπικούς λόγους αν κι θα έπρεπε να την σταματήσω γιατί... Κάτσε να απαριθμήσω 1.) αιματοχυσίες, σπασμένα κεφάλια, χέρια , πόδια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο 2.) τρελά γ@μήσια {συγγνώμη για το λεξιλόγιο , παρακαλώ τους υπεύθυνους αν είναι να διορθώσουν την γλώσσα μου :Ρ } σοβαρά τώρα , και ποιος δεν έχει καβαλήσει ο ένας τον άλλον εκεί μέσα 3.) και for God Shake αποτρίχωση στους άντρες, καλά να πηγαίνει ο ένας αρσενικός με τον άλλον αλλά κι η αποτρίχωση;;;!!! :what?: :what?: (Θεέ μου σε τι κοινότητα έγινα μέλος;;;!!!) :Ρ Sorry αυτό ήταν δικό μου... Κι αφού τελείωσα με την γνωστή κρίση που με πιάνει κάθε φορά ας περάσουμε στο ψητό... Βρε το ζιζάνιο γενναιότητα, αρχίζω να τον συμπαθώ 'επικίνδυνα' , ανεβαίνει πολύ στην εκτίμησή μου :Ρ Καλά την αδελφή της Κατ με το άλλο το μπούλη δεν θα το σχολιάσω, τύφλα να'χει ο Νέρωνας... :Ρ Αμάν!! Αρχίσανε κι οι συνωμοσίες, δολοφονίες κι η κακομοίρα η μικρή τα άκουσε όλα... κι ως συνήθως δεν την ακούνε...σχεδόν... Επαναστάτησε και το Χέρι του Βασιλιά , αφού τα έχωσε καλά καλά στον άλλον τον μπούλη από εκεί που μας το παίζει έξυπνος και μου θέλει ντε και καλά πόλεμο , και τώρα δυστυχώς την έχει βαμμένη... Έφαγε και την μαχαιριά πισώπλατα, βοήθεια του... Επίσης κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από μένα που τα προσέχω όλα :Ρ ΠΟΥ ΉΤΑΝ Ο ΤΖΟΝ ΤΟ ΚΕΤΑΤΌ ΜΟΥ;;;!!!!!!!!! ΠΟΥ;;;;;;;!!!!!!!! :jedi: Μια χαρά έχω κι εγώ εκεί μέσα, μη μου την εξαφανίζετε!!! Μια χαρά , ακόμα κι αν αυτή είναι χιονισμένη, χλωμή, και συνεσταλμένη :love::love::love:
Aaaaxxxx......................... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
6. )Καταρχήν, τι χαστουκάρα ήταν τούτη,;! Παναγία μου;;;!!! Ρόμπερτ έχεις βαρύ χέρι το ομολογώ, καλά όχι ότι δεν της άξιζε κιόλας της αλληνής... :Ρ Το μικρό άρχισε να ιππεύει και λίγο έμεινε να το αφανίσουν τελείως , να ναι καλά ο Ρομπ το 'σωσε απ'του χάρου τα δόντια ... Δόξα το Θεό! Μωρέ μπράβο, εξυπνάδα - τσαχπινιά, γενναιότητα και δυναμισμό ο κ.Τύριον... διεκδίκησε τα δικαιώματα του απαίτησε δίκη , πολέμησαν και νίκησαν για χάρη του και έφυγε στο τέλος σαν κύριος ...αλλά όταν εξομολογούνταν τα σπουδαία κατορθώματα των παιδικών του χρόνων μου'ρχονταν να πέσω απ'την ταράτσα κι όχι απ'τον 4ο στον οποίο και διαμένω... Δλδ ντροπή και αίσχος κι όνιδος, τι λεξιλόγιο Θεέ μου... :what?: :what?: Αυτές οι ιεροτελεστίες των Ούγκα ούγκα γιατί να είναι τόσο αηδιαστικές;;;;!!!! ...την ώρα που μασούσε η άλλη 'αυτό' που μασούσε anyway ήμουν σίγουρη ότι θα μου φευγε το τοστ ή απ'την μύτη ή απ'τα αυτιά ... Γιατί να το περνάω αυτό Θεέ μου;;;!!!
Νεντ + Θρόνος = PERFECTION :inlove: Ααααχχχ ... εσύ το κατέχεις χειμώνα μου , το κατέχεις!!! :inlove: Αυτό το ξανθό σκατό για πόσο στη μάπα θα το τρώω ακόμα;;; μου βρήκε χρόνο ο γυμνοσάλιαγκας για εξομόλογηση... κι άλλη μέσα στη τύφλα θέλει να τον στεφανωθεί κιόλας, λες κι χάθηκαν οι άντρες ...δεν βλέπει μπροστά της... Ου να μου χαθείς αστοιχείοτη!!! :ΡΚαλά μιλάμε το δεξί χέρι τόσο γρήγορα παίρνει στροφές...;;; δεν του κανε εντύπωση νωρίτερα ότι όοοολοι οι Μπαράθηον είναι μελαχρινοί...;;;!!! έπρεπε να ανοίξει το βιβλίο για να το διαβάσει...;;;!!!! For God shake... Οκ το τέλος , φριακιαστικό, μπήκε ο άλλος μέσα σηνάμενος κουνάμενος να μας το παίξει αντράκι, και έφαγε ... άντε να μην πω τώρα γιατί θα μου ρθει πάλι ο εμετός... Πολύ τρυφερή η σκηνή όπου ο Καλ πιάνει την κοιλιά της Καλίσι... Αυτά είναι! :Ρκαι θα το επαναλάβω...
JON , LITTLE JON , WHERE ARE YOU JON???????? I MISS YOU SNOW , I MISS YOU SO MUCH !!!!!!!!!!!! :crying: :crying: :crying:
7. )Όσο πάνε οι σκηνές αυτού του σίριαλ και γίνονται όλο και πιο άγριες, τι άλλο θα δω ακόμα, κι είμαι μόνο στην αρχή... Καλά την συζήτηση πατέρα και γιου στην αρχή δεν σχολιάζω, θυμήθηκα το αρνάκι που ψήνουμε το Πάσχα αφού του βγάλουμε τα εντόσθια πρώτα... Οι προειδοποιήσεις του Νεντ στη συνέχεια σε συνδυασμό με τις 'απειλές' και τα πεισματικά καμώματα της Σέρσει (την σιχαίνομαι την κυρία με όλον τον σεβασμό βέβαια ) είδαμε στο τέλος ότι δεν μας βγάζουν σε καλό, μακελιό θα γίνει πάλι... :what?: :what?: Το πορνείο ασχολιάστο... κάθε φορά όλο και κάπου θα ξεράσω εκεί μέσα.. :giveup: Βρε βρε την Νυμφαδώρα, ;! Απ'τον Χάρρυ Πότερ ήρθε και κατασκήνωσε στο Γούιντερφελ Αυτό ήταν , μας άφησε χρόνους κι ο Ρομπερτ,... άλλος με τη βάρκα μας;! (γιατί πολλοί θα ακολουθήσουν είμαι σίγουρη, το γουρούνι από γουρούνι πήγε δυστυχώς :Ρ ) Απόπειρα δολοφονίας της Καλίσι μέσω κρασιού, την σώσαμε την τελευταία στιγμή , μην σκάτε το κορίτσι έχει φοβερή προστασία, ο Ούγκα Ούγκα να 'ναι καλά... κι αυτός ο Τζόρας Άντλας πως τον λένε κι αυτόν; όλο τον ξεχνάω ... :Ρ Ααααχχχχ Τζον , πόσο μου έλειψες Τζον , ορκίστηκες , αχ πήρες το πτυχίο σου... Ααααχχχ ... :inlove: :inlove: :inlove: Δεν πειράζει αγόρι μου αν δεν σου αρέσει η οικονομία (=υπηρετικό προσωπικό) μπορείς όποτε θέλεις να φύγεις - πράγμα που ευελπιστώ να το κάνεις... Το ξέρω ήθελες να γίνεις ανιχνευτής αλλά ένας και μοναδικός είναι ο Χάρρυ Πότερ... :Ρ Θάψαμε τον βασιλιά και πέσανε όλοι πάνω στο θρόνο να τον φάνε, δλδ έλεος ούτε τον Θεό τους δεν έχουν εκεί μέσα;;;;!!! ούτε τον Παλιό ούτε τον Νέο όπως λένε...Αμάν !!! Λίγο σεβασμό προς τον σιδηρούν θρόνο, ο Ρένλυ την κοπάνησε θιγμένος, ο Στάννις ακόμα περιμένει την αλληλογραφία του, το μπάσταρδο πρόλαβε και μπαστακώθηκε (σήκω ρε... θα βρωμίσει η καρέκλα είναι και ξύλινη ) κι ο Ούγκα Ούγκα τα πήρε στο κρανίο, όλο υποσχέσεις είναι... :oO: "Εεεεε Φεγγάρι της Ζωής μου;;;;;" :inlove: :Ρ
8. )Όπως το φανταζόμουν μακελίο έγινε , με έναν πατέρα στο μπουντρούμι, μια κόρη στα νύχια της ξανθιάς μέγαιρας και του αδίστακτου σκατομυξιάρικου μπάσταρδου και άλλη μια κόρη εξαφανισμένη κι εγώ δεν ξέρω που...;! Εντωμεταξύ ο μεγάλος Σταρκ στα σύνορα με την μητέρα Κατ κηρύττουν πόλεμο ενάντια στα λιοντάρια (το έλα να δεις θα γίνει πάλι:Ρ )... το γλυκό, κι έξυπνο ζιζάνιο φτάνει επιτέλους στον πατέρα του, κι ο Ούγκα Ούγκα συνεχίζει να μου προξενεί εμετό... Βρε αγριάνθρωπέ μου ή αλλιώς πιο σεμνά "ήλιε μου κι αστέρια μου" τι σου φταίω μου λες... ;;;!!!! Μόλις έφαγα πιτόγυρο, γιατί να τον ξεράσω;;;!!! Δεν με λυπάσαι....;;;!!!! Μάλλον όχι... :giveup: ο πολυαγαπημένος μου Τζον με κοψοχόλιασε... δεν λέω βράζει το αίμα του κι αυτουνού και με το δίκιο του (να δω πότε θα σηκωθεί να φύγει από εκεί μέσα ) αλλά πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη... ευτυχώς δεν έπαθε τπτ το μανάρι μου... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Η Σάνσα στο βήμα;;; Έρε τι έχει να τραβήξει κι αυτή... :Ρ
ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΟ ΣΚΑΤΟΜΥΞΙΆΡΙΚΟ ΑΙΜΟΜΥΚΤΙΚΌ ΓΟΥΡΟΎΝΙ/ΓΑΙΔΟΎΡΙ/ΚΑΘΊΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΚΙ ΕΓΏ ΤΙ ΆΛΛΟ;;; ΘΑ ΣΟΥ Μ@ΜΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Τ'ΑΚΟΥΣ;;;!!!! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΒΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ;;;!!!! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΒΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΕΕ;;;;;!!!!! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΡΕ!!! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!!! ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΌΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΕΜΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΏΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΡΎΓΓΙ Ή ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ!!! ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!! ΘΑ ΓΕΛΆΩ!!! ΣΚΑΤΟΚΟΥΡΑΔΟ, ΣΠΥΡΙ ΣΕ ΠΟΠΟ!!! ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΙΩΝΙΌΤΗΤΑ!!!!!!! :@#%: :@#%: :@#%:
9. )Oυφ κι ύστερα απ'αυτήν την ξαφνική κρίση ας επανέλθουμε στο θέμα μας που είναι το επ. 9... Λοιπόν έχει δίκιο ο Νεντ , να θυσιάσει την τιμιότητα του ο άνθρωπος για να ζήσει τα εναπομείναντα χρόνια του ενώ θα βασιλεύει αυτό το... το...το... δεν βρίσκω και χαρακτηρισμό... :giveup: Ωραία άνοιξε κι ο κολόγερος τις πύλες αλλά με τι όρους, το ξέκανε το καημένο το μανάρι μας, Αχ Ρομπ... παλικάρι μου , σε χάνουμε κι εσένα Χάρηκα για τον Τζόνι μου και το σπαθί του αλλά ο κακομοιρούλης βρίσκεται σε δίλημμα και πρέπει να αποφασίσει... Βρε το γέρο όμως εεε, αρνήθηκε το θρόνο για να μείνει στη νυχτερινή φρουρά... Λυπήθηκα τόσο πολύ με την κατάλληξη που έχει ο Ούγκα Ούγκα, (φαντάζομαι το επόμενο επ. θα είναι και το τελευταίο του ) αυτή η μάντισσα δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι... Κι η Καλίσι βρήκε να γεννήσει την πιο ακατάλληλη στιγμή ποποπο χαμός γίνεται... Επίσης μελαγχόλησα κάπως με την ιστορία του Τύριον , αλλά παρ'όλο που είναι ηλίθιος και νέος παραμένει κι γλυκός δεν μπορώ να πω :Ρ Εκεί που λέει 'νικήσαμε' λέω μ@λ@κα τόσο γρήγορα... Αλλά μετά βλέπω τον Ρομπ και την μάνα του κι ησύχασα... Καημένη Άρυα, έλεος εκεί που δεν την χώνευα , αρχίζω να την συμπαθώ κι εκείνη επικίνδυνα... Να ζητιανεύει για ένα κομμάτι ψωμί, που φτάσαμε... Το τέλος, απλά το τέλος.... :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: GOD FORGIVE THEM, THEY DON'T KNOW WHAT THEY DO!
10. )Ο μικρός με τα κοράκια και με τα τρία μάτια μου'χει βγάλει το λάδι, οιωνούς και οράματα στον ύπνο του, μήπως προορίζεται για μάγος; Μήπως θα έχει την τύχη του Μέρλιν;;; :Ρ έφτασε και το τηλεγράφημα ...ποπο... πάντως μ'αρέσει που η "Νυμφαδώρα" τον έχει πάρει υπό την προστασία της... κι ο άλλος ο μικρός ο Ρικ στα τούνελ, με το τέρας... περίεργο κατοικίδιο έχει το μικρό... :Ρ Ρομπ Αγόρι μου, σε νιώθω, ηρέμησε... και πρόσεχε το ξίφος σου, κάνε ότι σου λέει η μαμά και μια μέρα στο υπόσχομαι θα τους σκοτώσεις όλους , στο υπόσχομαι... Καημένη Σάνσα μου, τι περνάς κι εσύ;;; δόλια... όμηρος στα χέρια αυτού του αιμομικτικού γουρουνιού, κουράγιο κορίτσι μου... (δεν μπορώ να πω βέβαια ότι δεν σου άξιζε :Ρ ) Αισχρό κάθαρμα, αμ θα έρθει κι εσένα σύντομα η ώρα σου (στα βιβλία, γιατί στη σειρά ακόμα δεν γνωρίζω :Ρ )... Ρομπ, βασιλιά μου... :inlove: LONG LIVE THE KING OF THE NORTH!!!! :respekt: :inlove: (ευσεβείς πόθοι, κάτι μου λέει ότι θα κλάψω με μαύρο δάκρυ στον 3ο κύκλο ) Αχά... είχα ξεχάσει ότι ο "αγαπητός Τζέιμι" ήταν αιχμάλωτος των Σταρκ... χμ δώστε τον να τον φάνε οι λύκοι, θα είναι καλύτερα κι απ'το να του πάρουν να το κεφάλι, το σκουλήκι, που 'χει το θράσος να κάνει και σεξουαλικά αστεία... :Ρ ο άλλος ο δήθεν 'άρχοντας' το βιολί-βιολάκι... 'κρατάνε το γιο μου!' ...σιγά ρε το κελεπούρι σου κι εσύ, έλεος!!! :Ρ δεν κοιτάς εκεί το σκατοεγγόνι σου που τα'χει κάνει shits με το συμπάθειο κιόλας... :Ρ Ο Τύριον θα βάλει στη θέση του τα δυο καθήκια,;!! να το δω κι αυτό... :Ρ Καημένη Καλίσι, έχασε κι γιο κι άντρα... καλά έκανε στο τέλος κι έκαψε την βρωμομάντισσα όντως δεν της άξιζε να ζήσει κι ας είπε ότι είπε, για να δικαιολογηθεί... Να μου το θυμηθείτε, αυτός ο Τζόρας έχει καψουρευτεί την λευκομαλλούσα τύπισσα Καλίσι, δεν μου το βγάζεις απ'το μυαλό, πολύ οικειότητα πέφτει... :Ρ Ααααχχχ μανάρι μου, Ααααχχχ Τζόνι μου :inlove: :inlove: :inlove: Παγιδευμένος κι εσύ σε ένα αιώνιο στρατόπεδο, κάνε κουράγιο αγόρι μου , θα φύγεις από εκεί μέσα, στο εγγυώμαι εγώ... :Ρ :inlove: Καλά την ομιλία του κολόγερου που μου το παίζει και σακάτης δεν θα την σχολιάσω :giveup: :Ρ Ούτε τα σχόλια των δυο δήθεν συμβούλων την ώρα που μπαίνει το άλλο το ούφο μέσα... :Ρ Καημένη Άρυα, έγινες αγόρι κι εσύ, από Άρυα έγινες Άρυ... αλλά είμαι τόσο χαρούμενη Aria/Gendry :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: the ship of my dreams... γιατί το άλλο ship όχι στα όνειρα ούτε στα βιβλία δεν πρόκειται να το δω... Ααααχχχ... :Ρ Η πρόταση του διοικητή της φρουράς, το ύφος του Τζόνι μου, το background https://www.youtube.com/watch?v=-9xqq7xAWBs :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: To ερωτεύτηκα... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Και το τέλος... Ωωωωωωωωωω Χαίρε Καλίσι/Ντάνυ... (όπως κι αν σε λένε) πριγκίπισσα των δράκων που δεν σε βλάπτει το πυρ το εξώτερον , σε προσκυνώ... !!!!! : :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
χεχε αγαπαμε σχολια Ναταλιας που εχει αδυναμια σε ορισμενους χαρακτηρες και αποριες για εγκυκλοπαιδικες απαντησεις
Μου ειχαν λειψει οι ουγκα-ουγκα χαρακτηρισμοι σου!!
Μου ειχαν λειψει οι ουγκα-ουγκα χαρακτηρισμοι σου!!
χαχαχαχαχα ναι...
Σελίδα 4 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Game of Thrones - 2ος Κύκλος
» Game of Thrones - 3ος Κύκλος
» Game of Thrones - 4ος Κύκλος
» Game of Thrones OST